Sayfa 361 / 1204 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
10,801 ile 10,830 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

emiliano insua : MİSİMOVİC 'ten sonra dün gecenin ikinci bombası

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Fiorentina'ya transfer olmadı mı İnsua? Ben öyle biliyorum en azından.

Ayrıca açıklama bile var.

ne açıklaması? o bildiğimiz kaynaklardan herhalde

http://twitpic.com/2jvvih

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fiorentina'ya transfer olmadı mı İnsua? Ben öyle biliyorum en azından.

Ayrıca açıklama bile var.
    onu bilmiyoruz da gece türkiye'ye geldi. imzayı da atarlar akşama dogru sanırım. demekki fiorentina işi yatmış önceden....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlginç. Fiorentina'ya transfer oldu diye biliyorum ben.

Hayırlı olsun, kızmayın fakat boş bir transfer.

Hakan Balta ve Çağlar varken.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adam sakız çiğneye çiğneye geldi. Artizzz tam yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakan Balta'ya kaldıysak,daha çok zarar görür bu takım.Yönetim doğru bir hamle yaparak,sol bekteki eksikliği gideriyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hakan rezalet oynuyo Çağlar sakat nasıl boş olabiliyo.Hakan çok mu süper şu an

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakan balta varken mi? ben onu varlığını hiç göremedim bu sezon. varlığını gördüğümüzde de DC'de Servet'in yerinde oynasın da defanstan çıkarken top yaparız. Çağlar alternatif olarak alınmıştı zaten. Rijkaard Arda'nın arkasından hücuma çıkabilecek bir oyuncu arıyordu. Geçen yıl Caner ile denediler ama Caner savunmada çok hata yaptığı gibi hücumda da 50 orta açtıysa 2 si tuttu. bu yüzden oraya takviye şarttı zaten. Tutar mı tutmaz mı bilemem ama özellik olarak aranan tipte oyuncu. Zaten ilk 11 oynatılırsa Arda'nın performansını direk etkiler ve yukarı çeker. Arda çok yalnız kalıyor sol kanatta....

Nesil
    2006
    Yer

ya rica ederim takip etmediğiniz takımın konusuna yorum yazmayın, ya gerek yok kardeşim neden kasıyorsun boşuna ki? biz senden daha çok takip ediyoruz biliyoruz? ondan sonra kızmayın falan deniliyor. kardeşim kızılacak birşey yapmayın biz de kızmayalım. hakan balta gs tarihinin en kötü sol bek performanslarından birini gösteriyor şuanda. bitmiş durumda. çağlar galatasaray'da mı o bile belli değil.

hakan balta kendini toparlarsa stopere geçecek servet in yerine. böylece tam da rijkaard ın kurguladığı bir savunma hattı oluşacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

misimovic cok saglam transfer olmus.. simdi benim anlamadigim elano ne olacak? kalacak mi gidecek mi? gidecekse ne zaman gidecek ligler basladi artik bu saatten sonra gidecegini pek sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düzgün bir üslupla anlatırsanız sevinirim, siz daha çok takip etmişsiniz ben etmişim meselesi değil bu. Rica ediyorum öncelikle.

Hakan Balta, 2 sezondur çok da iyi performans gösteriyor. 2 maç kötü performans gösterdi diye yabana atılacak kalitede bir futbolcu değil Hakan Balta. Bu ülkede sayılı sol beklerden bir tanesidir Balta, her ne kadar 2 maç kötü oynadı diye tamamen üzerine çizik atsanız bile.

Çağlar'da bu ülkedeki sayılı sol beklerden bir tanesi. Çağlar, gelecek vaadediyor. Genç.

Elinizde böylesine 2 kaliteli sol bek varken, yabancı bir sol bek alınması bana göre lükstür, boştur. Kendi görüşümdür, illa katılın demiyorum.

Stoper mevkii, forvet mevkii orada bas bas -buraya adam lazım- diye, bağırırken hele.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta'nın silindiğini kim söyledi. Rijkaard Servet'ten kurtulmanın yollarını arıyor o yüzden Hakan Balta - Neill stoper oynar. İkiside top yapabilen oyuncular. Hakan Balta ağır kaldığı için ve defansif özellikleri daha ağır bastığı için bek yükünü çok iyi kaldıramıyor bence. İnsua çok iyi bir transfer o yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    misimovic cok saglam transfer olmus.. simdi benim anlamadigim elano ne olacak? kalacak mi gidecek mi? gidecekse ne zaman gidecek ligler basladi artik bu saatten sonra gidecegini pek sanmiyorum.
    %100 Futbol'da Rıdvan söylemişti. Adnan Polat'la telefonla görüşmüş Elano kesinlikle kalacak demiş ama ben Rıdvan'ın yalancısıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano'da kalsın gitmesin.Kadro derinliği açısından önemli.Geçen sene çok çekmiştik sakatlıklardan.

Nesil
    2006
    Yer

Düzgün bir üslupla anlatırsanız sevinirim, siz daha çok takip etmişsiniz ben etmişim meselesi değil bu. Rica ediyorum öncelikle.

Hakan Balta, 2 sezondur çok da iyi performans gösteriyor. 2 maç kötü performans gösterdi diye yabana atılacak kalitede bir futbolcu değil Hakan Balta. Bu ülkede sayılı sol beklerden bir tanesidir Balta, her ne kadar 2 maç kötü oynadı diye tamamen üzerine çizik atsanız bile.

Çağlar'da bu ülkedeki sayılı sol beklerden bir tanesi. Çağlar, gelecek vaadediyor. Genç.

Elinizde böylesine 2 kaliteli sol bek varken, yabancı bir sol bek alınması bana göre lükstür, boştur. Kendi görüşümdür, illa katılın demiyorum.

Stoper mevkii, forvet mevkii orada bas bas -buraya adam lazım- diye, bağırırken hele.

hakan balta 2 sezondur iyi performans göstermiyor. en iyi performansını 2008'de gösterdi. 2008-2009 sezonunda ortalama bir performans gösterdi, kapasitesinin altındaydı yine. 2009/2010'da ise akıllara zarar, rezil bir performans gösterdi. bu sezonun başında ise rezil performansına devam ediyor.

ayrıca hakan balta EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERSE bile rijkaard hücuma daha çok çıkan daha teknik daha ofansif bir beki tercih eder. ek olarak, rijkaard servet'ten kurutlmak istiyor haklı olarak, zira kalas adamın teki servet , topa vurmayı bilmiyor daha. o yüzden hakan balta yı stopere çekip geri 4'lüyü tamamen pas yapabilen adamlardan oluşturmak istiyor. yine "ek olarak", çağlar'ın ben galatasaray'da oynadığını düşünmüyorum, hani nerde? geldiği gibi sakat? yok işte, müzmin sakat. senede 10-15 maç oynayacak adamı ne yapalım? istediği kadar iyi olsun? zaten sakatlık problemlerimiz çok, alternatifimiz yok. rijkaard bas bas bağırıyor savunma transferi istedim almadılar diye. emiliano o transfer işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ya rica ederim takip etmediğiniz takımın konusuna yorum yazmayın, ya gerek yok kardeşim neden kasıyorsun boşuna ki? biz senden daha çok takip ediyoruz biliyoruz? ondan sonra kızmayın falan deniliyor. kardeşim kızılacak birşey yapmayın biz de kızmayalım. hakan balta gs tarihinin en kötü sol bek performanslarından birini gösteriyor şuanda. bitmiş durumda. çağlar galatasaray'da mı o bile belli değil.

hakan balta kendini toparlarsa stopere geçecek servet in yerine. böylece tam da rijkaard ın kurguladığı bir savunma hattı oluşacak.
    Katılıyorum. Hakan Balta'yı stoperde denedi geçtiğimiz senenin sonlarında, verim de aldı Rijkaard. InsuA'nın gelişiyle birlikte tahmin edersiniz ki InsuA-Neill,Hakan-Sabri savunması oluşacak. Ha Hakan Balta çok mu formda, orası ayrı konu. Ama bu 4lü ligimiz için iyi bir dörtlü olacak kalite açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi siteye bakıyorum ara ara hala açıklama yok.Eskiden transferi açıklarlardı sonra sağlık kontrolünden geçerdi.Şimdi sağlık kontrolünden geçiyorlar açıklama yok.Ben bir orta saha transferi bekliyorum.Bence Annan'ı almaya çalışıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ufuk - Sabri - Neill - Servet (Balta) - InsuA - Cana - Sarp - Misimovic - Arda - Kewell - Baros

Şu an en mantıklısı. Eğer orta saha ya da kaleci transferi yapacaksak yabancılardan biri gidecek ve bence hepsi birbirinden vazgeçilmez.

Edit : Yedek kulübesi ise, Aykut, Emre Çolak, Musa, Ayhan, Batdal, Çağlar, Serkan'dan oluşur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Resmi siteye bakıyorum ara ara hala açıklama yok.Eskiden transferi açıklarlardı sonra sağlık kontrolünden geçerdi.Şimdi sağlık kontrolünden geçiyorlar açıklama yok.Ben bir orta saha transferi bekliyorum.Bence Annan'ı almaya çalışıyoruz.
    Olası bir orta saha transferi daha olacaksa, hepsini bir açıklamaları muhtemel...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ne diyeyim hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bugün 2 imza olacak sanırım. Geceye 1 oyuncu daha gelir,yarın o da imzalar tamam işte... oldu da bitti maşallah
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Eylül.2010 at 19:00

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ersinduzen barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray,
    kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..
    hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Insua'nın L'pool'dan ayrılmasına çok ama çok sevindim. Zaten Fabio ve Konchesky'nin arkasında kalacaktı. Umarım G.Saray'a yararlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

----------------Kameni------------------

Sabri----Servet-----H.Balta----Çağlar
    -----------(G.Zan)----(Neill)-----(İnsua)

----------Annan-----Cana--------------
    ----------(Barış)-----(Sarp)-------------

Elano---------Misimovic---------Arda
    (Pino)---------(Kewell)-----------------

-----------------Baros--------------------

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kameniyi fm de Galatasaray'a almıştım. Çok da iyiydi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kameni gelirse Annan gelmez, Annan gelirse Kameni gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ufuk - Sabri - Neill - Servet (Balta) - InsuA - Cana - Sarp - Misimovic - Arda - Kewell - Baros

Şu an en mantıklısı. Eğer orta saha ya da kaleci transferi yapacaksak yabancılardan biri gidecek ve bence hepsi birbirinden vazgeçilmez.

Edit : Yedek kulübesi ise, Aykut, Emre Çolak, Musa, Ayhan, Batdal, Çağlar, Serkan'dan oluşur.
    Pino nerde ? Elano nerde ?

herkes formda ve sakat olmadığı taktirde şu kadro süper olur bence :

Ufuk - Sabri Neill Balta Insua - Cana (annan [gelirse] ) Misimovic Sarp - Pino Arda Baros

yedekler : Aykut Servet Çağlar SerdarÖzkan Kewell Elano Batdal .

Ama şöyle bi sorun var annan da gelirse bu yabancılardan biri yedekte bile oturamıyo tabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok

edit : yedeklerde yer kalmamış . daha Barış EmreÇolak Aydın AliTuran Gökhan Zan var .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu anki kadromuzla Rijkaard böyle oynar diye tahmin ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mükemmel iki transfer bence. Kadro şöyle oluşur gibi.

---------------- Ufuk ----------------

Sabri --- Hakan --- Neill --- Insua

--- Cana --- Barış, Mustafa veya Ayhan

Elano --------- Misimovic ----------- Arda

------------------- Baros --------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Pino nerde ? Elano nerde ?

herkes formda ve sakat olmadığı taktirde şu kadro süper olur bence :

Ufuk - Sabri Neill Balta Insua - Cana (annan [gelirse] ) Misimovic Sarp - Pino Arda Baros

yedekler : Aykut Servet Çağlar SerdarÖzkan Kewell Elano Batdal .

Ama şöyle bi sorun var annan da gelirse bu yabancılardan biri yedekte bile oturamıyo tabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok

edit : yedeklerde yer kalmamış . daha Barış EmreÇolak Aydın AliTuran Gökhan Zan var .
    Değişken bi kulübe olur tabii ki ben ilk tercihimi yazdım sadece.

Mesaj Yetkileri