Neden hep Pino'nun yerine Elano yazılıyor Pino sakat olmasa mükemmel bir oyuncu bence STSL için.
Bende onu diyecektimTamam yazdığınız kadrolar çok güzel ama onlardan en az 2 tanesi sürekli sakat olacak. Yine mustafa sarp, ayhan , barış felan oynayacak
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benim anlayamadığım hala neden resmi açıklama yapılmadı ?![]()
saglik kontrolunden geciyorlar oncelikle
ee tamam da abi normal şartlarda işin bu kısmı da resmi sitede yer alırdı..neyse açıklarlar artık
Ersin Duzen:
barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray, kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..
3 adamı birden açıklarlar
Galatasaray su anda 4 koldan deli gibi saldiriyor Annan , Kameni , Baptista ve Lucas Leiva 4 u ilede gorusme var suanda insallah kameni ve leiva gelir
Kameni gelmesini en çok isteyeceğim kalecilerdn biridir ama Ufuk açısından bakıyorum da bi taraftan da onun yolu kapanacak
Leiva gelse yeter.![]()
o kadar yabancıyı oynatmak için hafta içi halı saha maçı düzenleriz artık
kameni'yi getirmek bence 1-ufuk'a ihanettir 2- kadroya ihanettir aldığımız her ekstra yabancıda birileri yedek kalıyor . zaten 6 olan yabancı hakkının 1ini ille kaleciyle doldurucaz . baros yerine mehmet batdal oynar artık . 1 ön libero yeter takıma . zaten 1 tane adam gibi ön liberomuz olsa gol yemiyecez kaleciye gerek kalmıcak . ben galatasaray yönetiminde ve transfer komitesinde hala futboldan anlayan birilerinin olduğunu düşünerek bu haberin tamamen sallama olduğuna inanıyorum .
Lucas Leiva gelmesin de hangisi gelirse gelsin yahu..
Lucas'ı Stoke City de istiyor.
Stoke istiyoda oyuncu GS'yi mi ister Stoke'u mu onuda düşünmek lazım bence hem burda İnsua'da var eğer gelirse yabancılık çekme durumu da olmaz![]()
Bir sicak gelismede Arda yonunde , Liverpool lu yoneticiler GS ile pazarlikta !
Stoke İngiliz futbolunun en ilkel halini oynamaya çalışan bir takım..şayet böyle bir seçim söz konusu ise Stoke'u sadece EPL için seçer bence
Eğer böyle bir durum varsa Arda'nın da iyiliği için çok fazla pazarlık etmeden anlaşmaya yanaşmalı bence Galatasaray yönetimi.Bu son şansı olabilir belki de Arda'nın.
Bu kadar yabancı alıyoruz.Daha elindeki en yetenekli yerli oyuncuyuda satarsak kadro seçiminde işimiz çok zor olur ki Arda'nın da satılacağını düşünmüyorum
kim transferin son günü en iyi adamını satar ? hem de yabancı sayısının bu kadar kısıtlandığı bi ülkede ? normalde ederi 15se , şu an 30 vermeleri lazım alabilmeleri için . verdilerse eyvallah .
Arda satılmaz bu sezon. boş dedikodular onlar...Tabi 25-30 milyon € veren varsa versinler...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yönetim çok net bu konuda transfer düşük ihtimal bence de..Ama doğruysa da Arda'nın kariyeri açısından sevinirim
Liverpool'un resmi twitter sitesi Lucas Leiva ile ilgili dedikodulara son noktayi koydu , Leiva ilk 11 deki yeri icin kalip savasicak !
keşke bu transferler sezon başında yapılsaydı. takımlarımız gelecek sezonun planlarını şimdiden yapsalar ne güzel olur.
(/s)
http://twitter.com/LFCTV
nerde yazıyor ben göremedim Remzi?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sen liverpool tv nin twitterina bakiyorsun , liverpool futbol takimininkine bak![]()