Ersun Yanal'ın iyi bir jenerasyon bırakması için bana göre bu kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var. Yaş ortalaması çok yüksek. Gelecek vadeden 1-2 oyuncumuz var ve oynatılmıyor. Bu sene kadroyu gereksiz yere çok şişirdik. Artı bonservislere gerekli gereksiz para harcadık. Bana göre Baroni, Yobo, Krasic, Kadlec, Meireles yollanmalı. Bunlara 2 yıl boyunca hiç ama hiç gerek yok. Ligde iyi ya da kötü sonuca taraftar kendini hazırlamış durumda. Baroni ile oynasak ne olacak oynamasak ne olacak. Yerine zaten Holmen gibi bir adam var yabancı olarak. Artı olarak Türkiye'de oynamamız sebebiyle Salih gibi genç oyunculara daha çok şans tanınmalı. Olası bir ülke içinde ceza durumunda finansımız iyice kötüye gidecek. Bunu düşünerek kadrodaki oyuncu sayımız 24'e felan düşürülmeli. Bunu yapabilmek içinde en başta yukarıda saydığım adamları göndermek lazım. Selçuk Şahin'i de bu listeye katabiliriz. Hiç bir katkısı yok bu kulübe. 3-5 kuruş bile değerlidir bu saatten sonra. Düştüğümüz durum budur. Bu takımdan hiç bir artı bir şey beklemiyorum.
Lyon forumlarında Krasic'in transfer haberleri bayadır tartışılıyor. İnşallah olur. İyi bir oyuncu Krasic ancak bizle birlikte 2 yıldır oynatılmıyor. Bana göre ilk aldığımızdan itibaren bu adam yüklensek çok feci bir kanat oyuncusu elde etmiş olabilirdik. Ancak 2-3 maçta bu adam neden hazır değil, dökülüyor diye ipini çektik. Zaten alırken 1 yıl oynatılmadığını bilerek aldık. Sneijder'e çok benziyor aslında. Sabredilmesi lazımdı...
http://forum.olweb.fr/showthread.php...E7e)&p=7764186