Bu arada UEFA bu yazıları gönderdiğine göre ülke geneline bir ceza gelmeyeceği belli oldu. En azından rahatlamış olduk.
Bu arada UEFA bu yazıları gönderdiğine göre ülke geneline bir ceza gelmeyeceği belli oldu. En azından rahatlamış olduk.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu arada trabzonu avrupa ligine gönderirse tottenhamı şl ye yollayabilir gibi geliyo bana
Fenerbahceyi almazlarsa bizi onlarin yerine koyarlar, Tottenhamin alinmasi soz konusu olmaz bence.
Gecen sene bizi Uefa'dan alip Sl'ye yollamistilar ki biz SL on elemesi oynamistik ve elenmistik. Bu seferki bundan daha zor bi durum degil, yapilacak sey basit.Tabi Fenerbahceyi almazlarsa
Trabzonspor'un Fenerbahçe'den bir farkı bulunmuyor. Aynı duyarlılığın bu konuda da gösterilmesi lazım. Trabzonspor içinde hem Avrupa'da hem ligde yaptırımlar uygulanması gerekiyor.
O yüzden Bursaspor'dan Altay'dan bir açıklama bekliyorum. Türk futbolu sadece Fenerbahçe'ye verilecek -bana göre haklı- cezalarla kurtulmaz. Türk futbolunu savunma sadece Fenerbahçe lehine yapılan hatalarda konuşmakla da olmaz. Bunları Galatasaray'dan beklemiyorum çünkü bize dokunmadıkça şaibeli ligde de oynarız, maç satarız, alırız yeter ki Avrupa'ya gidelim havasındalar.
Ortada şike yokmuş. Pehhh... İnsanlar kendilerini kandırıyorlar. Bir de buna dinmiş gibi inanıyorlar.
Football is simple,but Football Manager is not
O zaman İlhan Ekşioğlu NE SUÇUNDAN CEZA ALDI
Bu arada Trabzonspor'dan şike yüzünden ceza alan yok diye biliyorum varsa onlar da men yemeli yoksa katılmalı.
Az önce Platiniyle görüştüm hal hatırınızı sordu gençler : )
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı inanmış iyi mi, Koskoca haber ajansları bir adamı kaynak göstererek haber editlemiş gerçekten helal olsun. Hayır Uefa'nın verebileceği tek karar Disiplin Kuruluna göndermek veya göndermemek olur, açıklanacak şeyde budur.
3 Temmuzdan bu yana adı sanı duyulmayan Seten, Baransu vb gazeteci kimlikli iş güzarların "ben biriyle konuştum" diye başlayan palavraları sayesinde oluşturdukları suni gündem özellikle borsada kulübe o kadar hisse kaybettirdi ki her Allah'ın günü böyle adamlara lanet okuyorum.
...
...
...
Bence fark yok, ikisinde de büyük konuşuyorsun ve yarın ne olacağını, başına ne geleceğini mantıklı olarak kestirmek yerine sadece lehine sonuçlanacağını düşünüyorsun.
Kaseti tekrar tekrar başa sarıp duruyoruz biraz sıkıcı olsa da tekrar çalmakta fayda var. Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Yönetim Kurulu-Teknik Heyet ve Kaptanlar toplantı yaptı ve o toplantıdan çıkan sonuç basın toplantısıyla kamuoyunu duyuruldu. Ne diyordu Fenerbahçe, Bizi göndermiyorsan, Küme düşür. Ertesi gün TFF 6 saat toplantı yaptı ve toplantı sonucunda bu talebi reddetti.
Eğer ortada korkak bir kulüp arıyorsan aynaya bakmaktan başlayabilirsin.
...
Tamamen basini uydurmasi oyle birsey dememistir.![]()
Bize gazete , internet haberlerine yalan diyenler onları önümüze sunmaya başladı. Kanıt isteyenler kanıtsızca suçlamalar yapmaya başladı.
Ben yine bir şeyi merak ediyorum İlhan Ekşioğlu neden ceza aldı onu bana bir söylemediniz.
Ibo aramisken Platiniye su bizim arsa isini sorsaydin
Beyler saat kaca gelmis halen bunlar icin kafa yormayinHersey olacagina varacak.
Yok su bunla konusmus, onun kaynak saglam, digeri bizzat kagitlari gormus hepsi yalan dolan. Bu saate birbirinize bosuna laf yetistirmeyin. 12 ay boyunca dinledik ve tartistik, kimsenin istedigi olmadibundan sonrada olmiyacak gibi.
Ayıp ettin adaş hemen aradım, aramızda geçen konuşmayı aktarayım.
Ben: Frère comment allez-vous? (Gardaş Nasılsın?)
Plo: Je prie pour la santé du frère aîné (Sağlığına duacıyım abi)
Ben: Nous avons eu une parcelle de terrain de l'emploi? Qui lui est arrivé? (Bizim bir arsa işi vardı, Noldu ona ?)
Plo: Vous savez, il a terminé (Sen onu bitmiş bil)
vs
vs
Muhabbetin geriye kalan kısmı çoluk çocuk hal hatır vs.
Bakın Seten ve Baransu'dan daha gerçekçi atıyorum. En azından onlar sürekli konuştum diyor ama iki kelam Fransızca bilmezler, Platini de Türkçe bilmediğine göre : )
...
Uefa, Bursa'yı felan sudan sebeplerle avrupadan men ediyorsa,Platini'nin"elimizde yüzlerce delil var.Kendi ceza kurulumuzla bir karar vericeğiz".Açıklamasından sonra bize ve Ts'ye gelen onay sonrasında Fenerbahçe'ye ceza vermeme ihtimalini yok denecek kadar az buluyorum.BJK-Bursa-ve Antep'e men vererek zemin hazırlandı ve şimdi 25 haziranda asıl karar verilecektir.
UEFA bizi kendi men ederse TFF'yi kullanmadan bu yeni bir cas davası demektir ve bu sefer kendi iç meseleleri diye bir kenara çekilemeyeceğinden UEFA o davayı kaybeder. Bu topa gireceklerini sanmıyorum.
Fenerbahçe avrupa'da oynayacaktır diye düşünüyorum. Sadece süreci uzatarak UEFA ipler benim elimde imajı vermek istiyor olabilir. Fenerbahçe'yi men etmeleri için hukuki olarak bir dayanakları yok.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
QTM nin şişirmesi olan tüm ülkeye men gelecek haberleri yalan oldu. herşeyi geçtim ben bu haberlere inanan bir sürü insan çıkıyor, hatta olayla alakası olmayan kulüpler bu kararı bekliyor transfer için. kandırılmaya çok müsait bir ülkeyizhani deriz ya Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye Türk'ün Türk'ten başka düşmanı da yoktur
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yineliyorum, UEFA Fenerbahçe'yi neden men edecek?
Eğer bir UEFA maçında şike ya da teşvik ispat edilmiş olsa, UEFA disiplin komitesi toplanır ve cezayı verir, 3 sene ya da 5 sene.
UEFA, ülkelerin yerel liglerinde yapılan bu tür olaylarda ceza veremez.
Eğer ülke federasyonunun yaptığı uygulamalardan memnun değilse, ülkeye komple ceza verir.
Şimdi, geçen sene basında çıkan haberleri delil kabul eden (bunu UEFA söyledi ki basında çıkan haberlerle TFF yetkilelerinin dolduruşuna gelen hatta o yetkililerin başkanlarından bile gizli kapaklı işler çevirmeleri) UEFA, elimizde yüzlerce delil var der elbette.
Şimdi ben düşünüyorum, UEFA hala neden Fenerbahçe'ye ceza verecek?
Eğer mahkemede yaşanan gelişmelerle alakalıysa, Trabzonspor'u neden alıyor?
Eğer UEFA 0 tolerans diye bir şey çıkarıyorsa ortaya, neden geçen sene aynı davada sanık olan Beşiktaş ve Trabzonspor avrupaya alındı? Trabzonspor'un ŞL'ye alınması haberinden sonra ne gibi önemli bir gelişme oldu da bir anda Sadri Şener'in yurt dışı yasağı ertesi gün kalktı?
Yok, UEFA, TFF disiplin kurulunun kararına göre uygulama yapıyorsa, yöneticisi teşebbüste bulunan kulübe yaptırım uygulamadığı için yine federasyona yani tüm ülkeye ceza verir.
Şimdi, UEFA Fenerbahçe'ye ceza verecek diyen arkadaşlardan, hangi gerekçeyle vereceğini düşündüklerini öğrenebilir miyim?
Ha ben de ceza gelebileceğini düşünüyorum ama bunu mantıklı bir çerçeveye oturtamıyorum, tıpkı 1 senedir yaşananları oturtamadığım gibi.
Ha bir de şu vardı değil mi, yok şubatta ceza verilsin puanlar silinsin, yok illa nisanda ceza verilmeli, play off başlamadan verilmeli verilmezse UEFA 8 sene men edecek, sezon bitmeden verilmeli uefa 5 sene men edecek, ülke futbolu bitti vs vs vs vs vs. Ortalarda dolananlar ne oldu? UEFA ceza verecek diye korku pompalayanlar, Fenerbahçe'ye nefret pompalayanlar acaba şimdi çıkıp hala UEFA ülkeye ceza verecek diyebilecek mi?
"YÜCE ATATÜRK"