Acaba kesin biri gelecek mi ki?Biz burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz?
Jovanovic in artık Galatasaray a bir antipatisi olmuştur yerinde hiç olmak istemem takımımdaki her şeyi bırakıyım beni alacaklar diye geleyim ve almayın cok kötü bir durum rezalet.
ya ne boşundan bahsediyorsunuz kardeşim ? Sanki bahsedilen adamı 50 kere maçta izlediniz de ondan mı alınsın ? prekazi'nin hatrı için adam mı alınır ? Asıl alınırsa ben yönetime kızarım. Prekazi maç kasetlerini verdim dedi. Demekki izlenmiş ve beğenilmemiş ya da ileri bir tarih için izlenecektir.. Yabancı kontanjanımız açık diye ne idüğü belirsiz bir genç oyuncuyu sırf eski oyuncumuz tavsiye etti diye alacaksak 2 gün sonra Hagi de bir rumen önersin onu da alalım. bu alınanlara para ödenmeyecek mi yıllık ücret olarak ? Bedavaya mı duracaklar kulüpte ? Zaten şu anda 9 yabancımız oldu. 1 tanede şimdi gelmezse ocak ayında ihtiyaca göre alınır. yani sırf 10 kişi doldurmak için alel acele adam alınacaksa alınmasın.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Insua-Neill-Cana-Misimovic-Elano-Pino-Baros-Kewell .. zaten 8 yabancımız var 9 değil .
Rosenborg, transferin son gününde Annan'ın yerini dolduramayacakları için satmayacaklarını açıklamamış mıydı? Jovanovic gelebilir biri gelecekse beyler. Veya Elano da ayrılabilir, öyle olursa hiç şaşırmam.
Aynen katılıyorum. Bu adam tribünde otursa bile bütün sezon 1 maç çıkar aslanlar gibi mücadele eder. Alacaklarına karşılık bonservisini almış burada oynamak için gerçekten istekli. Bu fırsatı tepmeyelim.
Ligtv Hasan Onar : Gs transfer için son dakika çalışmaları yapıyor.
jovanoviç defans ıyuncusu deil mi?
Hangi mevkiye yapilacak son dakika transferi?
transfer falan yapılmaz bence... olursa da hemen fax ile imzalatıp federasyona mı faxlayacaklar nasıl olacak anlamadım20 dk kaldı zaten...
prekazi konusunu biz basından okuyarak yorumluyoruz yine... bence yarın gece adnan polat canlı yayındayken sorarlar mutlaka o konuyu. programı kaçırmamak lazım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Beklemedeyiz de 21 dakika kaldı yahuNe ara yapacaklar hadi
![]()
Galatasaray yedek bir forvet almalı..
I'm back...
Aynen. İskender-Gökhan Ünal ikilisinden biri iyi bir yedek forvet olabilir..
Bitti galiba transfer dönemi
18 dakika var![]()
Son dakikaya saklamışız kendimizi nöbetçi direktör Adnan Sezgin![]()
transfer dönemi bitip blki gs bi transferde yapmış olabilir ama açıklamazlar fedarasyona vermek için son 15 dk var..İstediği zaman açıklarlar yoksa![]()