Sayfa 369 / 896 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
11,041 ile 11,070 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ohoo millet lige başlıyor biz daha stoper için görüşmüyoruz bakmaya aramaya gidiyoruz. Orada İngiltere

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kim ne derse desin elimizde bulunan forvetlerin hiçbiri iyi değil. güiza da kötünün iyisi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Nerden bu mış'lı haber ?
    Alp Burak Cücenoğlu belki tanımazsın.DR.ABC diyede geçiyor.Çoğu transferi suana kadar ondan duydum (:.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Robinho, Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Nigel De Jong, Jo, Pablo Zabaleta , Micah Richards, Michael Johnson, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Kelvin Etuhu, Felipe Caicedo, Shaun Wright-Phillips ve Nedum Onuoha gibi oyuncular topun ağzında. Genel Menajer Roberto Mancini “Yaklaşık 20 günde 14-15 oyuncumuzu satmamız gerektiğinin farkındayım. Bu oyuncuların 25 kişilik kadromuza dahil olması çok zor.” diye konuştu
    eğer haber doğruysa man city'nin oyuncularıyla kesinlikle ilgileniyoruz bence.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ABC'yi bende biliyorum. Güvenilirdir...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bu satacakları adamlardan oluşan kadro ing ilk 10 a girer tüh adebayor yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    eğer haber doğruysa man city'nin oyuncularıyla kesinlikle ilgileniyoruz bence.
    Nigel De Jong, orta saha, Kompany içinse en ciddi aday Arsene Wenger'li Arsenal.

Geriye tek seçenek kalıyor, onuda bizimkiler alırmı, mechul.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Alp Burak Cücenoğlu belki tanımazsın.DR.ABC diyede geçiyor.Çoğu transferi suana kadar ondan duydum (:.
    Sağolasın =)

de jong , santa cruze veya bellamy'i alıp gelsinler işte =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Nerden bu mış'lı haber ?

Ayrıca Semih bence çok yetersiz bir adam hangi maçtan sonra yazdım hatırlamıyorum guiza ileride basıyordu gol atamıyordu ama karşı takımı çıkarmıyorduk , taraftar baskı yaptı , daum guizayı çıkardı semihi aldı alır almaz semih sadece dolandığı için takım geriye yaslandı ve goller yemiş puan kaybetmiştik , belki de taraftarın o tepkisi bize şampiyonluğu kaybettirdi
    aynen katılıyorum hatta Kadıköydeki bursa maçında yaptın bence bu yorumu yani okumadım ama o maç staddaydım bu dediklerinin aynısını düşünerek döndüm eve.Semih'in tavırlarınıda oyunuda beğenmiyorum.Kazıma gelince bence geçen sene olduğu gibi yine medyanın gazına geliniyor.Geçen senede aynı sekilde yollattı resmen medya adamı sonra ikinci devre Kazım suçsuzmuş Kazımla alakası yokmuş vs gibi haberler yapıp durdular
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Birde Hollanda milli takımında De Jongu izleyip beğenmeyen listeye giremez diyen adama ben hoca moca demem.De Jong Türkiyeye gelmez mi ki acaba
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Nigel De Jong, orta saha, Kompany içinse en ciddi aday Arsene Wenger'li Arsenal.

Geriye tek seçenek kalıyor, onuda bizimkiler alırmı, mechul.
    cayır cayır ön libero ve stoper arıyorlar o yüzden de jong'u da koydum. richards ve onuoha kısa boylu ama hızlı stoperler. lugano uzun boylu ve ilk topları kesici olarak oynatıldığında daha çok verim alınıyor.

yıllardır uzunboylu-kısaboylu defans göbeğinin hayalini kurdum umarım gerçekleştiririz bu yıl
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

"benim birebir sohbetim olan kişi fenerbahçeye son yıllardaki en başarılı hocasını getiren azız başkana çok yakın bir işadamı ve konuşma birebir benle onun arasında "
    ABC'nin bir yorumu.. ABC nerden öğrendiğini merak edenler için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    aynen katılıyorum hatta Kadıköydeki bursa maçında yaptın bence bu yorumu yani okumadım ama o maç staddaydım bu dediklerinin aynısını düşünerek döndüm eve.Semih'in tavırlarınıda oyunuda beğenmiyorum.Kazıma gelince bence geçen sene olduğu gibi yine medyanın gazına geliniyor.Geçen senede aynı sekilde yollattı resmen medya adamı sonra ikinci devre Kazım suçsuzmuş Kazımla alakası yokmuş vs gibi haberler yapıp durdular
    Evet galiba o maçtı ... Kazım'ı da ne kadar sevmesem de bence yedek olarak kesinlikle kalmalı takımda gerektiğinde forvette de kullanılabilecek bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

City gerçekten yolluyosa De Jong'u hemen alalım orta sahanın tüm derdi biter.Niang zaten gelecek.Stopere gelince Şampiyonlar liginde değiliz sonuçta yani Avrupa ligi ve Türkiye için yeterli stoperlerimiz.Lugano döndüğüne yanına kimi koyarsan toparlar orayı.Bence öncelik orta sahada olmalı cunku eldeki cristian selcuk ikilisi ile cok yaslanıyoruz, çıkamıyoruz hücuma.De Jong mükemmel bi oyuncu düşünülüyor mu acaba cidden oraya takviye

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    man city'nin satılık listesine koyduğu micah richards ve nedum onuoha ile ilgileniyoruzdur umarım. madem stoper bakılıyor ingiltere'de. bu ikisi bilica'dan katbe kat iyiler.
    Bu Micah Richards FM'de acayip çılgın atıyordu ya. Keşke gelse. Bu adamı hayal etmiştim hep.

Geçen sene Cristian transfer edildiğinde birde 5 yıllık kontrat imzalanmıştı. Geleceğimizi onlara emanet ettik demiştik. (Andre'de var burada) Şimdi harıl harıl ön libero arıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Durun durun bombayı ben patlatıyorum

"Beşiktaş'a değil, Fener'e gelirim"

Fanatik, transferin gözde ismi Robinho'ya ulaştı. Yıldız futbolcu Türkiye'ye Sarı-Lacivert mesajlar yolladı...Fenerbahçe cephesi her ne kadar, “Robinho ile ilgilenmiyoruz” dese de, Brezilyalı yıldız Sarı-Lacivertli ekibin gündeminden düşmüyor. Guti’nin Beşiktaş’a transferinde önemli rol oynayan Türk... menacer Marco Kırdemir, FANATİK adına Robinho ile görüştü. Sambacı’nın sözleri kısa ve netti: Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’nin beni istediğini biliyorum. Eğer Türkiye’ye gitmeye karar verirsem şunu çok açık söyleyebilirim ki; tercih edeceğim takım Beşiktaş değil, kesinlikle Fenerbahçe olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

robinho beşiktaş'ta. kaynağım sağlam.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma abi yapma..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Robinho'nun maliyetinin altına giremez.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by vuque View Post

Hepsi yabancı olursa 7 yabancı olcak forvet niang garanti bide Lugano'nun yanına adam aldık mı sorun kalmaz .Orta saha 3'lüsü zaten Özer , Topuz ve Emre'den olcak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim Robinho transferi Umut yüzünden yatar arkadaş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Niang artık Fenerbahçe'de gibi bir şey. Kendisi açıkladı milli takım kampında, kararım kesin, ayrılıyorum, transferde her şey yolunda gidiyor diye. Hayırlı olsun.

Gönderilecekler de gönderilse de belirsizlik sona erse.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hepsi yabancı olursa 7 yabancı olcak forvet niang garanti bide Lugano'nun yanına adam aldık mı sorun kalmaz .Orta saha 3'lüsü zaten Özer , Topuz ve Emre'den olcak
    3 Transfer'den birisi kaliteli Türk oyuncu(Gurbetçi'lerden) olabilir diye düşünüyorum
    Mesela Gökhan İnler,Serdar Taşçı,Ömer Toprak alınabilir isimler bence
    Niang olmazsa olmaz değildir.Güiza bana göre kötü bir oyuncu da değil.Çünkü rakibi yıpratıyor,pozisyona giriyor,gol atıyor...
    Ancak çok kaçırdığı için göze batıyor...
    Neyse beklemedeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Niang artık Fenerbahçe'de gibi bir şey. Kendisi açıkladı milli takım kampında, kararım kesin, ayrılıyorum, transferde her şey yolunda gidiyor diye. Hayırlı olsun.

Gönderilecekler de gönderilse de belirsizlik sona erse.
    Önder kayseriye bonsvervisiyle , Kazımda kiralık gidebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

3 Transfer'den birisi kaliteli Türk oyuncu(Gurbetçi'lerden) olabilir diye düşünüyorum
    Niang olmazsa olmaz değildir.Güiza bana göre kötü bir oyuncu da değil.Çünkü rakibi yıpratıyor,pozisyona giriyor,gol atıyor...
    Neyse beklemedeyiz
    Alex'i kesip G.Ünal veya Semih oynatsaydık Guiza'yla hatta Furkan'ı suana kadar Guiza'dan herkes memnun olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

önder'den de kurtuluyoruz inşallah. kaldı geriye deivid, güiza, bilica, selçuk ve futbolu kafasında bitirmiş baroni.

dile kolay 8 senedir selçuk fenerbahçe'de... kimler geldi, kimler geçti. galatasaray'a attığı gollerin yüzü suyu hürmetine 10 seneyi tamamlayacak sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Alex'i kesip G.Ünal veya Semih oynatsaydık Guiza'yla hatta Furkan'ı suana kadar Guiza'dan herkes memnun olurdu.
    Bence de ama bunları söylediğinde Alex'e saygısızlık yapıyorsun,çok emek verdi falan muhabbetine giriyor bazıları.Bence Alex Fenerbahçe'nin sırtına kambur oluyor...
    Neyse bu konuya fazla girmeyelim zaten dertliyim yazarda yazarım

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Neyse beklemedeyiz
    Boşuna bekleriz. Bizim yönetimde Ömer Toprak'ı kim tanıyorki. Varlığından haberleri yok. Ömer Toprak'ı tanıyon mu diye sorsak iş adamımı derler?

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Boşuna bekleriz. Bizim yönetimde Ömer Toprak'ı kim tanıyorki. Varlığından haberleri yok. Ömer Toprak'ı tanıyon mu diye sorsak iş adamımı derler?
    Halis Toprak'ın yeğeni

Mesaj Yetkileri