olursun ya buraya kadar gelmişken![]()
ŞAMP.......
eto'o bitmiş.
Helal olsun nerden nereye getırdın takımı ama en zoru burası bence sağlam transferlerle kısa sürede lige uyum sağlarsın![]()
Başarılaren zor viraja şimdi girdin...
Ver işin en zor kısmı başladı.İlk sezon dev kulüplerden fark yiyebilirsin ama zaman geçtikçe çok daha iyi olacaksın.
Sağolasın. Jumping 6 heading 10 olmasına rağmen 29 korner golü attı bu sene. Geçen sene Ekong heading 15 jumping 16 aynı taktikle 17 gol atmıştı kornerlerden. Kornerlerde ön direk taktiğini kullanıyorum. 3 farklı taktiğimde de aynı şekilde ayarlı.
Transferlerin büyük bi kısmını hallettik zaten şimdiden. Teşekkür ettim
Aynen bencede
5 kişilik savunmamdan 3ünü değiştireceğim bu sene. Neler olcak bakalım.
eto'o bitmiş.
Süper Nereden Nereye..!
Oyunun en güzel kısmı alt lig menajerliği.Sabırsız biri olmasam kesinlikle alt lig menajerliği yapardım.
Çok aşırı başarılı oldun ama ya olmadı böyle ben şimdi kendimi yetersiz görmeye başladım, şaka bi yana tebrikler çok büyük iş başardın.
Jumping 6 heading 10 olan bi adam nasıl 30 tane korner golü atar ama ya cidden bug n
bence![]()
Hocam yeni transferleri heyecanla bekliyorum fakat birşey soracağım yıl kaç tam olarak ? Hesaplamalarıma göre 2017 falan olması lazım.Tanıdık bir yüz görebilecek miyiz bu sezon ? Coştur taraftarı![]()
Evet bug malesef. Dostum aşırı emek verdim. Sadece her sezon öncesi transfere 8 saatten fazla harcadım. Bir oyuncuyu neredeyse 3-4 kere izlettim trasfer etmeden önce. Ve İngiltere alt liglerinin ilacı fiziksel olarak iyi futbolcular. Eğer güç, denge, doğal form ve hız +13 üstüyse ayrıca takım oyunucu ve çalışma azmi +13 se başarı kendiliğinden geliyor. Teknik topçum takımda 1 veya 2 tanedir.
Transfer bütçesini görünce yok artık diyebilirsin2017 yılındayız. Tanıdık yüzler var. Transfer hemen hemen bitti. Ekleyeceğim en kısa zamanda. 1 tane de süpriz isimin peşindeyiz
![]()
eto'o bitmiş.
Genel Puan Durumu
İç Saha Karnesi
Dış Saha Karnesi
Ortalama Seyirci Sayısı
Stadın Doluluk Oranı ( Stad 8000 kişilik olunca )
Üstüste Gol Atılan Maç
Toplam Gol
Toplam Yenilen Gol
Kazanılan Penaltı Sayısı
Kornerlerden Gol
Kazanılan Serbest Vuruşlardan Atılan Gol
Direk Kaleye Yapılan Serbest Vuruşlardan Atılan Gol
Sarı Kart
Kırmızı Kart
Yıllık Maaş
![]()
eto'o bitmiş.