Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 370 / 422 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Osasuna-Barcelona maçı ertelendi

4 Aralık 2010 15:35 | NTVSpor.net

İspanya'da havaalanı çalışanlarının gerçekleştirdiği grev futbolu da vurdu. Barcelona zamanında yolculuk yapamadığı için Osasuna-Barcelona maçı ertelendi.

La Liga'da Osasuna'nın Barcelona'yı konuk edeceği maç ertelendi. İspanya'da havaalanı çalışanlarının gerçekleştirdiği grev sebebiyle ulaşım olumsuz etkilenirken Barcelona, Osasuna seyehatini zamanında gerçekleştiremedi. İspanya Futbol Federasyonu, Osasuna-Barcelona maçınının ertelediğini duyurdu.

Maçın yeni tarihi ve yayın saati NTV SPOR'da açıklanacak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mourinho'dan inciler: "Bana özel muamele yapılıyor"

Sıra dışı açıklamalarıyla her daima ilgi odağı olan Jose Mourınho, yine şaşırtıcı bir yorumda bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü, UEFA’dan aldığı men cezasını madalya gibi gördüğünü söyledi. Mourinho'ya göre bu, kendisine özel muamele yapıldığının kanıtı.

UEFA, oyuncularını kırmızı kart görmeye teşvik ettiği gerekçesiyle Jose Mourınho'ya 2 maç men cezası verdi. Tartışmalı dakikalar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax-Real Madrid karşılaşmasında yaşandı. Mourınho'nun, Xabi Alonso ve Sergio Ramos'a, 2. turdan önce kart cezalarını temizlemek için kendilerini oyundan attırmalarını söylediği iddia edildi.

Portekizli teknik adam önce iddiayı yalanladı, şimdi ise UEFA’nın men cezasını madalya gibi gördüğünü söylüyor. Mourınho "Ben değişmeyeceğim. Büyükannem öleli çok oldu ama çocukken bana söylediklerini hatırlıyorum. “Seni kıskanıyorlarsa bundan mutluluk duymalısın.” Benim başıma gelen de bu" diye konuştu.

47 yaşındaki çalıştırıcı daha da ileri gitti, "Jose Mourınho için bir kural, diğer teknik direktörler için bir başka kural olmasından memnunum. Bu benim için tarihi bir ceza. Büyükannemin bakış açısıyla bu benim için ceza değil, bir madalya" ifadelerini kullandı.
    Mourınho sözlerine birkaç gerekçe de gösterdi. "Ben teknik direktörlere ayrılan alandan ayrılamıyorum, diğerleri ayrılabiliyor. Ben 4. hakem ile konuşamıyorum, diğerleri konuşabiliyor. Bunlar benim için birer madalya, sorun değil" ifadelerini kullandı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tüh ya ne güzel maç izlicektik..

Mac aksama alindi Barca trenle gidecek maca.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    "Tabii bi Alex değil"
    diyecek bişiy yok tabii

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    La Liga heyecanı da neyin heyecanı? Bakalım bu hafta Real mi Barcelona mı 5 farklı kazanacak?
    Tabi ki Barcelona.

Özgür abi skoru bilmiş önceden tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Barcelona gecikecekmiş. Maç başlar başlamaz NTVSpor'dan yayınlanacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Maç 21.45'te başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Atletico Madrid teslim oldu

İspanya La Liga’da Atletico Madrid, deplasmanda Levante’ye 2-0 mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini aldı.
    Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Atletico Madrid, kan kaybetmeye devam ediyor.
    İspanya La Liga’nın 14. haftasında Atletico Madrid, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Levante’ye konuk oldu.
    NTV Spor’dan canlı yayınlanan karşılaşmada varlık gösteremeyen Atletico Madrid, Nano ve Caicedo’nun gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Atletico Madrid 20 puanda kalırken, Levante de 14 puana yükseldi.
    Maça çok hızlı giren Levante, henüz 3. dakikada Nano’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
    İlk yarının kalan bölümünde başka gol sesi çıkmazken, ilk devreyi Levante 1-0 üstün kapattı.
    İkinci yarıda da oyunun hakimi Levante’ydi. Ev sahibi takımda 59. dakikada sahneye çıkan Caicedo, kaleci David de Gea’yı mağlup ederek skoru 2-0 yaptı.
    Kalan sürede Atletico Madrid yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Levante sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

NtvSpor

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Öyle deme,Mustafa Sarp'tada var o kıvrak zeka önümüzdeki GS maçında oynarsa bir kırmızı yer gibime geliyor böyle Taç Atışı kullanırken vakit geçirir
    mustafa sarp ın topa koşması bile sarı kartlık zaten zaman geçirmesine gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Uçak seferleri iptal oldu,hızlı trene bindiler,otobüsle devam ettiler ve ondan sonra maça çıktılar.Sonuç mu 0-3
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evimizde zor da olsa valencia'yı 2-0 yenmeyi başardık.

iki gol de ronaldo'dan geldi. ilk golün asisti mesut'tan.
    higuain'siz olmuyor, benzema yetmiyor.

perez bize torres'i getir, gerrard'ı getir.

Del Piero_10 Misafir

Default Real Madrid, Milito için geliyor

Geçen yıl Inter'le üç kupa kazandıktan sonra Real Madrid'e geçen teknik direktör Jose Mourinho, ara transfer döneminde Diego Milito'yu kadrosunda görmek istiyor.

Corriere dello Sport'un haberine göre Gonzalo Higuain'in iki ay sahalardan uzak kalacak olması, Karim Benzema'nın da takımdan ayrılma olasılığının bulunması Madrid ekibini forvet arayışına itti.

Edin Dzeko ve Emmanuel Adebayor'un da transfer listesinde olmasına karşın Portekizli teknik adamın daha önce Diego Milito'yla çalışmış olmasının onu listede ilk sıraya taşırken 31 yaşındaki forvetin de transferin gerçekleşmesi için kulübünden izin isteyeceği düşünülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Benzema bir türlü patlama yapamadı. Olası bir transfer olarak görüyorum bende. Ama Mourinho ara transfer döneminde sürpriz yapmayı sever. İnter'de Pandev'i aldırmıştı örneğin. Real'ede Dzeko'yu aldırabilir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dzeko, İngiltere'ye gider büyük ihtimal zannetmiyorum Real'e geleceğini.

Benzema ise Man. United'e gidebilir.

Milito değilde, Llorente'yi bekliyorum açıkcası ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Real'e bitirici, usta bir forvet lazım. Milito yaşı itibariyle stepne kalabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho'da Ziya Doğan gibi oldu sadece belli oyuncular ile çalışıyo. Her gittiği takıma onları aldırıyo =)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Milito'nun yaşı biraz sorun ama yine 1-2 sene katkı verir Real Madrid'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Milito çok kaliteli bir ST fakat yaşı 32 civarı galiba...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid gibi para sorunu olmayan takımların 32 yaşındaki oyunculara ihtiyacı yok bence. Onun yerine daha genç ve uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncu bulabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Milito iyi transfer olur.Geçen sezon kariyerinin zirvesine çıktı ve bunu Real Madrid forması altında da devam ettirebilir.Yaşı çok problem olmaz.Nistelrooy da bu yaşlarda gelmişti ve baya da yararlı olmuştu.
    So what?
    Saike

gereksiz bir transfer olur...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Dzeko, İngiltere'ye gider büyük ihtimal zannetmiyorum Real'e geleceğini.

Benzema ise Man. United'e gidebilir.

Milito değilde, Llorente'yi bekliyorum açıkcası ben.
    Katılıyorum.Llorente daha olası ve gündemde gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

llorente kaçırdıklarıyla saç baş yoldurur real'de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu transferin olma olasılığına karşı da bir yorum yapmak istiyorum.

Higuain yeterli bir forvet Real Madrid için. Daha uzun yıllar da oynayacaktır. Milito 31 yaşında, hem kendisi için zirve olacak hem de Higuain'nin kaliteli bir yedeği olacak.

Yani Milito çok başarılı olur, hiç de gereksiz olmaz. Ronaldo,İbrahimovic den sonra gördüğüm en iyi bitiricilerden.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

guiza

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default 14. Hafta

Levante 2 - 0 Atletico Madrid

Osasuna 0 - 3 Barcelona

R. Madrid 2 - 0 Valencia

Malaga 4 - 1 Santander

Espanyol 1 - 0 Sporting Gijon

Getafe 3 - 0 Mallorca

Almeria 1 - 1 Zaragoza

Villarreal 1 - 0 Sevilla

Real Sociedad 2 - 0 A.Bilbao

Deportivo 1 - 0 Hercules

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    11

Post Real Madrid Mvila'nın peşinde

İspanyol basını, Real Madrid’in Yann Mvila’yı renklerine bağlamak istediğini iddia etti.

İspanya'nın Real Madrid takımı, Fransa'nın Rennes takımından Yann Mvila'yı (20) transfer etmek istiyor.
    İspanyol AS gazetesinin haberinde, Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen savunmaya dönük orta saha oyuncusu Mvila için Rennes kulübünün en az 15 milyon Euro istediği belirtildi.

Real Madrid'in Kongo asıllı oyuncunun transferi için Rennes kulübüyle temasa geçtiği, oyuncuyla İngiltere'nin Liverpool kulübünün de ilgilendiği kaydedildi.

Haberde, ''Mvila, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun istediği tarzda bir oyuncu. Güçlü, savunma için çok çalışıyor, gerektiğinde oyunu açacak ya da yavaşlatacak tekniğe sahip'' denildi. Mvila'nın Rennes ile sözleşmesi 2014'te sona eriyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu " Florentino Perez " ilginç adam. İlk döneminde ortasaha doldurdu takıma, başarılı olamadılar takım çöküşe geçti hala ortasaha dolduruyo. M'villa nın oynadığı pozisyonda 4-5 adamları var dünya çapında hala adam alıyolar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho istemezse transfer olmaz, sanmıyorum da böyle bir transferi onaylayacağını.

Mesaj Yetkileri