Bence;
Diego Lopez
Arbeloa - Varane - Pepe - Marcelo
Khedira - Modric - Essien
Di María ------------------------ Ronaldo
Benzema
ile başlayabilir. Morata falan da forma şansı bulabilir belki
Bence;
Diego Lopez
Arbeloa - Varane - Pepe - Marcelo
Khedira - Modric - Essien
Di María ------------------------ Ronaldo
Benzema
ile başlayabilir. Morata falan da forma şansı bulabilir belki
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2013 at 23:03 Reason: Aslında maçlarla ilgili yorum yapmama gerek yok
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaş 2 senedir en düzgün taraftar açık ara bizizdir.Bir maç küfür ettik diye,F.Terim bu kadar kızınca vs. kötüleriz diye bütün basın ve yorumcular resmen bizi gözetliyorlarmış.İnadına şampiyon olacağız inşallahYine susturacağız alayını.İyi ki Galatasaraylıyım.
biz dogru verilerle konusuruz sagdan soldan baskasinin yazdigi yazilarla degil.
Fatih Terim bu sezon basın toplantılarında Kendi Oyuncuları Hakkında 9 olumlu, 7 olumsuz beyanda bulundu.
Fatih Terim bu sezon basın toplantılarında Rakip Oyuncular Hakkında 0 olumlu, SIFIR olumsuz yorumda bulundu.
Fatih Terim bu sezon "resmi" basın toplantılarında Hakemler Hakkında veFederasyon Hakkında olumlu veya olumsuz HİÇBİR söylemde bulunmadı
yok fatih terim hakemleri kotuluyormus yok rakibe saygisizlik yapiyormus vs vs vs.
Yani bi kıyaslama yapacagım. Her maçından sonra lig tv hakemler ne olursa olsun eleştiren ve göndermede bulunan Aykut Kocaman, hiçbir şekilde toplantıda kimseyi eleştirmeyen, ağır tahrikler sonucu haklı tepkisini veren Fatih Terim'e ceza. Yeter artık, yeter.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yapmasaydın iyiydi. Yapamamışsın.
Çok kahroldum şuan. Senin değerlendirmen umrumda bile değil, ben gördüklerimi yazıyorum.
Niye Aykut hoca'ya sardınız anlamadım.Biz mi Mersin maçını organize edip hocayı attırdık? kimi suçluyorsunuz söyleyin de bilelim.Yayıncı kuruluşu mu suçluyorsunuz? diyorsunuz ya lige heyecan gelsin diye yapıyorlar madem öyle niye hocanız Lütfi Arıboğan'ın isteğiyle,ricasıyla katıldı maraton programına.Ben anlayamıyorum.
Kimse sarmadı, ben görüşümü söyledim. Siz kendi komplo teorilerinizi yazın ve öyle yaşamaya devam edin.
Aykut hoca hakemin raporu külliyen yalan diyor.
Fatih hoca maçı katlettiniz! şerefsizler diyor.
Açıkçası uslüp farkını bir kenara bırakırsak, aşağı yukarı aynı şeyler söyleniyor. Bir taraf sürekli itilip kakılırken diğerine ceza gelmiyor. Ondan sonra adama niye delirdi diye kızamam ben.
Ek: onun için de GS'li arkadaşlarımızın Fatih Terim'e burda söylenmesini beklemeyiniz. Herkes kendi yarası olunca bağırıyor. Sistem böyle ne yazık-ki. Hakeme yalancı diyen adamı, sürekli birilerine gönderme yapan adamı da ben anlayamıyorum!
Dünkü maçtan sonra Aykut Hoca basın toplantısında GS'nin bizden önce oynaması bizi strese sokuyor demiş. Eee aynı gün oynayınca da biz az dinlendik diyorsunuz. Ortaya bir laf atılıyor tüm taraftarlar da onun peşinden sürükleniyor.
Fatih Terim olayı ile ilgili yorum yapmam, GS iç meselesidir gerekli karar da alınır benim derdim de değil zaten. Ama çıkıp Aykut Kocaman ve FB hedef gösterilerek yorum yapmak hiç doğru değil. Aykut Kocaman ceza almıyor diyenler adam ne yaptı da ceza alsın. GS itilip kakılıyor, FB'ye ceza verilmiyor diyenler hiç maç izlemiyor galiba. Haksız yere kırmızı gören Caner değildi değil mi? Tüm takımların seyircisiz cezaları FB maçlarından önce kaldırılmadı galiba? FB'nin seyircisiz cezaları sonuna kadar onanmadı galiba? Fatih Terim'in cezası FB maçından önce ertelenmedi galiba? Defans oyuncunuzun kırmızısı yarıya indirilip ertelenmedi galiba? FB'nin golleri sürekli iptal edilmiyor galiba? Hala çıkıp FB'ye ceza verilmiyor, GS'a ceza veriliyor demekle objektif olduğunuzu zannetmeniz de çok garip. Eğer hakemler GS'a karşı gerçekten art niyetli olsaydı GS Ordu ve Mersin maçlarını kesinlikle kazanamazdı. Ligte tüm maçlarda hata yapılıyor, PFDK, Takim ve Federasyon herkese karşı saçma kararlar alıyor, çıkıp acıtasyon yapmanız komik kalıyor. Bu laflarım tamamen kendini objektif zannedenlere, isteyen üstüne alır isteyen almaz. Artık GS'lılar kadar sürekli gereksiz tartışma başlatan taraftar grubu yok, bir de FB'lilere laf atarlar aynaya bakmadan. Her maç sonrası aynı şeyleri tartışıyorsunuz hala bir ilerleme kaydedilemedi.
Hiç bir hakemin bilerek ve isteyerek yaptıklarını zannetmiyorum bu hataları(en azından böyle olmadığına inanmak istiyorum).Hepsi gerçekten yeteneksiz hakemler.Dikkat ettiyseniz Serkan Çınar,Süleyman abay,İlker meral gibi yeteneksiz hakemler büyük takımların maçlarına çok sık verilmeye başladı bu sene.Böyle hakemleri verirsen maçların katliam şeklinde geçmesi de gayet normal.Burada bütün suç MHK'da dır.Eğer hakem kötü maç yönetmişse cezasını vereceksin 3-4 hafta maç vermeyeceksin.Bizim Mhk daha çok ödüllendirir gibi ertesi hafta yine büyük takımın maçına veriyor.
Olay basit. Her sezon bir kaç hakemi kullanıyorlar. Saydığın hakemler kasıtlı olarak büyük takımların maçlarına veriliyor. Geçen sezonda Abitoğlu felaketi vardı. Bu sezonda saydığın hakemlerden İlker Meral başı çekiyor. Önceki sezonlarda Bünyamin Gezer vardı. Yani her sezon bir kaç hakem kötü olmasına rağmen maçlara veriliyor. Taraftarların ve kulüplerin istememesine rağmen maçlara veriliyor. Gel de kasıt arama bu işte. Yok öyle bilerek hata yapmıyorlardır falan geçelim. O kadar çok sayıda maç hakemler tarafından sabote edildi ki bu ancak Türkiye'de olurdu. Başa geçen TFF büyük takım taraftarlarını memnun etmek için bu yola başvuruyor maalesef. Yoksa futbolun Fsinden bir haberler.
Mourinho: İlk maçta hakem iyi performans gösterdi ama hataları vardı. Burak'ın pozisyonu penaltıydı
Burak'ın pozisyonunda Burak'ın da hatası var Ramos ayağına bastıktan sonra biraz devam etmiş düşmeyi bilmiyor maalesef basmamış gibi gösterdi yani kendini.
2. Fatih Terim döneminde kötü sonuçların ardından başlatılan çalışmalar yine hortlamış. Kabadayı, Galatasaray'a yakışmıyor gibi laflar uçuşuyor ortada. Galatasaray'ı yaşayan bu güzel ve özel insanı yıpratmalarına izin vermememiz lazım camia olarak. Başkan'dan hocaya destek mahiyetinde bir konuşma veya bildiri bekliyorum ben. Şampiyonluğu verirsek rakibe herkes Melo'nun, hocanın haksız cezalarını unutacak, hedefe onu koyacak. Fatih Terim'in içi dışı birdir, sinsi değil cesurdur, kendi işine bakar, rakiplerine bulaşmaz, irdelemez, onlar hakkında yorum yapmaz, gizli gündemleri yoktur, onun hep daha önemli işleri vardır. Ona nice şampiyonluklar yakışır, şampiyonluğu ŞL için istiyordum şimdi ben de onun gibi daha fazla hırslandım, hocanın uzun yıllar daha bizimle olması için umarım oyuncular gerekenleri yapar. Eldeki avantaj verilmez.
Şahsen ben Fatih Terim'i sevmem, geldiği zamanda en çok karşı çıkanlardan biri de ben olmuştum, itirazımın sebebi başarısız olacağını düşündüğüm için değildi başka nedenleri vardı, önemli değil şimdi onlar. Ancak şunu kabul etmek lazım Fatih Terim'den daha iyi olupta Türklerden bu derecede yararlanabilecek, kendini takıma adayabilecek, maçı, kulübü yaşayabilecek yabancı bir TD yok şuan. Belki Mourinho yapar bu işi ona da gücümüz yetmez. Yerli TD mevzusuna hiç girmeye gerek yok zaten Fatih hocanın yarısı kadar olacak bile biri yok. O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmek lazım, bazı insanları hemen harcamamak lazım. Tamam yaptığı yanlıştır ama hemen silmek olmaz. Varsa daha iyisi -bence bi tek Mou- buyrun getirin o zaman kimsenin sesi zaten çıkmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray"a saha kapama yok...
Terim"e 8 mac ceza...
Sas"a 1-3 mac ceza...
Davala"ya erteleme...
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ322777SXQ
saha kapama olmaz zaten olsa saçma olurdu terime"e 8 maç verirler 5"e duser fener maçinda sahada olur
Last edited by Nedvedmania : 09.Nisan.2013 at 01:51 Reason: mesajlar birleştirildi
Fırat Günayer @firatgunayer 8 sn
!!! Sevk dosyasi: Galatasaray"a saha kapama yok...
Terim"e 8 mac ceza...
Sas"a 1-3 mac ceza...
Davala"ya erteleme..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saha kapatma olmaması normal
Terime indirim olmaz .
5 maç ceza olsa bizim maçta nasıl sahada oluyor ki? Hesaplıyorum hesaplıyorum olmuyor..
29-1
30-2
31-3
32-4
33-5
Böyle bakarsak son maçı bize denk gelmiyor mu?
İndirim geleceğini hiç zannetmiyorum. Cezayı haketti çünkü. Yani bunu kötü anlamda söylemiyorum. Söylediklerinde sonuna kadar haklı fakat gerek maç içi hareketleri gerekse maç sonu açıklamalarıyla 8 maç ceza normal.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nasıl saha kapatma cezası gelmez anlamadım açıkcası.
TFF yönetimi sıvamaya devam ediyorÜnal Aysal'a ceza yok mu acaba? Yoksa komedi!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İndirim yapacaklarsa boşuna ceza vermesinler aynı şeyi 2.kez yapıyor
Galatasaray.org un giriş müziği, upload ettim SoundCloud'a yine
https://soundcloud.com/ozgur-kadir-9...m-ba-dik-y-r-r
Screw you guys, I'm goin' home
Sezonu kapatacak bir ceza alırsa ve şayet şampiyon olursak görevini bırakacağını düşünüyorum.