Niye ki???
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ali Turan zaten o bölgede 4. adam. Demichelis de yabancı sınırını kullanmaya değecek bir oyuncu değil, en azından 5 büyükler için.
Barcelona'nın orta saha oyuncularından Xavi Hernandez, dünkü Levante maçında da oynayarak takımın tarihine geçti.
30 yaşındaki Xavi, Barcelona'nın evinde Levante'yi 2-1 yenerek ligdeki liderliğini sürdürdüğü maçta 549. kez Barça forması giydi ve Migueli lakaplı Miguel Bernardo Bianquetti'nin rekorunu egale etti.
Kulüp tarihinin en çok forma giyen 2 oyuncusundan biri olan Xavi, maçtan önce Migueli ile orta yuvarlakta bir araya geldi ve maçtan sonraki açıklamasında, ''Bu formayı giymekten ve Migueli gibi bir efsanenin rekorunu egale etmekten gurur duyuyorum. Bu renkleri tüm kalbim ve ruhumla savunmaya ve daha fazla şampiyonluk kazanmaya devam etmek istiyorum'' dedi.
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola da ''Ben Barça'da 300 maça çıktım, bunun büyük bir sayı olduğunu düşünüyordum. Xavi henüz 30 yaşında. 700 maça ulaşması beni şaşırtmaz'' diye konuştu.
Migueli, Barcelona'da 1973'te forma giymeye başlamış ve takımda 16 sezon futbol oynadıktan sonra 38 yaşında futbolu bırakmıştı.
1991'de 11 yaşındayken Barcelona genç takımında futbola başlayan Xavi, ilk kez 1998'de Louis Van Gaal teknik direktörken Real Mallorca maçında Barcelona A takımının formasını giymişti.
Barça'da 5 La Liga ve 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Xavi, 367 lig, 110 Şampiyonlar Ligi, 45 İspanya Kupası, 13 UEFA kupası, 8 İspanya Süper Kupası, 4 Kıtalararası Kupa ve 2 Avrupa Süper Kupa maçına çıktı.
Valencia'nın Espanyol karşısında son dakikada bulduğu golü izleyin mutlaka. Müthiş bir organizasyon olmuş.![]()
Mesut'tan yine güzel bir gol geldi. Real Madrid formasıyla çıktığı 23 maçta 7 gol gerçekten mükemmel
Real Madrid zorlansa da Getafe'yi deplasmanda 3-2 yenmesini bildi.
İspanya'nın Atletico Madrid takımı, Arjantinli forveti Sergio Agüero'nun sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.
Atletico Madrid kulübünün internet sitesindeki açıklamada, oyuncuyla anlaşmaya varıldığı ve Agüero'nun 2012'de sona erecek sözleşmesinin 30 Haziran 2014'e kadar uzatıldığı belirtildi.
22 yaşındaki Agüero, Atletico Madrid'e 2006'da Independiente'den transfer olmuştu.
eğer chelsea'nin düşüşü devam ederse sezon sonunda ingiltere'ye transfer olması muhtemel aguero'nun.
Messi frikikten çok güzel bir gol attı. Deportivo 0 - 2 Barca
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=Wp2xK...watch_response
Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Ocak.2011 at 01:34
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakkaten sıkılmaya başladım O'nu izledikçe![]()
Harika bir frikik goLü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ama Messi'nin hala önünde geçemeyeceği biri var o da Cristiano Ronaldo frikik denince ilk akla gelen isimlerden birisi.
RonaLdo bu akşam çıLdırdı ve hattrick yaptı. Arada ki goL farkını 4 e çıkardı. Geçen sezon Messi %51 RonaLdo %49 du benim için. Şu anda %50-50. Ama RonaLdo böyLe oynamaya devam ederse geçen yıLki Messi nin %51 Lik oranını eLine geçirip, en iyi oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ronaldo inanılmaz bir futbolcu. Karakterini ne kadar sevmesemde adam oynuyor yahu. Attığı 3. golde düştü kalktı topu aldı kaleye arkası dönükken öldürücü noktaya vurdu topu. Muazzam. Messi'yle farkı 4'e çıkardı. Messi Barça'da olmasa Barça bi şekilde kazanır yine. Ama şu anda Ronaldo Real'de olmasa Real Madrid gol atar mı bilmiyorum açıkçası.
Kaka'nın geri dönüşü süper oldu. Golle döndü diyebiliriz Getafe maçını saymazsak. Higuain'in yokluğunda Benzema'yı kenara çekip Kaka'yı oynatmak daha mantıklı duruyo şu an için. Çünkü Benzema'nın sahada durması zarar. Gol atamama stresine girmiş durumda ve kendisinden daha müsait arkadaşlarına pas atmıyo artık...
I'm back...
Gol ofsayt değil miydi sizde bu arada? Ronaldo nun son golünden bahsediyorum.
Malaga 1 - 1 A.Bilbao
Real Sociedad 2 - 3 Sevilla
Deportivo 0 - 4 Barcelona
Santander 1 - 1 Sporting Gijon
Osasuna 0 - 0 Getafe
Mallorca 4 - 1 Almeria
Espanyol 4 - 0 Zaragoza
R. Madrid 4 - 2 Villarreal
Levante 0 - 1 Valencia
Hercules 4 - 1 Atletico Madrid
Last edited by Lim10 : 11.Ocak.2011 at 03:52
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hakem inanılmaz kötüydü bence dünki Madrid maçında. Villarreal ilk yarı çok güzel top oynadı. Ama 2.yarı Madrid bastırdı. Ronaldo güzel goller attı. Villarreal'lilerin tepkisi haklıydı.
Mourinho'da artist. Sevincini Villarreal yedek kulübesinin önünde yumruk göstererek yaparsa bende kalkarım yerimden![]()
Ronaldo yahu adam tek başına maç alıyor...Benzema deli ediyor beni ya adam tam zarar ya...
Büyüksün MourinhoReal Madrid teknik direktörü, "Levante karşısında 3 gündür planladığım değişikliği yaptım ve hakaret gördüm. Belki de değişiklik yapmak için rakip takımdan izin istemeliydim" şeklinde konuştu.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İY: Hercules 4 - Atletico Madrid 0