Sayfa 377 / 464 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım' ı bitirmeye çalışanlara Aziz Yıldırım şükranlarını sunuyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Aziz Yıldırım' ı bitirmeye çalışanlara Aziz Yıldırım şükranlarını sunuyor.
    Önceki mesajımı okuyabilirsin, Aziz Yıldırım savunmasına nasıl başlamıştı, başbakanı överek. Başbakan ne demişti, kişiler ve kurumlar ayrılsın, Aziz Yıldırım ne demişti, beni Fenerbahçe'den ayırmayın, beraber değerlendirin.

Ve başbakanın kişiler ve kurumlar ayrılsın diyene kadar geçen uzun sürede hiç bu konu hakkında yorumda bulunmaması.

Diyorum ya basit düşünürseniz, bunu kimseye inandıramazsınız, kapalı kapılar ardında neler dönüyor bilmiyoruz.

Ama Aziz Yıldırım'ın şükran sunmasını doğru buluyor ve buna katılıyorsanız, şike yapmadık demesini de doğru bulup katılmanızı beklerim, işinize gelen Aziz Yıldırım söylemlerine katılıp, işinize gelmeyene katılmamak olmaz.

Ki konuşmasını dinliyorsanız, bazı şeyler hakkında, acaba diyorsunuzdur muhtemelen...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sandikta gorusuruz tehdidide aradan kalkmis oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yine Aziz Yıldırım konuşuyor yine yer yerinden oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yine Aziz Yıldırım konuşuyor yine yer yerinden oynuyor.
    Burada 7.4 hissedildi.Terim'e de salladi.
    Last edited by meddah : 28.Temmuz.2012 at 19:33

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Burada 7.4 hissedildi.Terim'e de salladi.
    Terim'e sallayan Aziz Yıldırım değil Hıncal Uluç sadece alıntı yaptı Aziz Yıldırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kendini temizlemeye çalışacağına başkalarını suçluyor yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mahkemenin reddettiği taleplerin hemen hepsi soruşturmanın şeklini alenen değiştirecek kapasitede talepler..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Habire ayni seyler, basa sarip tekrarliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Havuzdan çıkıyoruz. Oh be sonunda.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilinen şeyler olduğu için size hep aynı şey olarak geliyo, başkasını suçlama gibi geliyo..

Havuz'un da yeninden değerlendirme söz konusu..

"Biz şerefisz değiliz, biz şike yapmadık"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fatih Terim futbolcuyken şike yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ispat edin yoksa istifa edin

anlamazsınız ama bu cümlecik bile yeter her şeye

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Her zaman değiniyorum, Fenerbahçeliler olayları çok çarpıtıyorlar davanın başından beri. Bazı şeyleri defalarca tartışmıştık tekrar gündeme getirmeye gerek yok, ekleyeceklerim;

Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe'nin Başkanının Bolu'daki bir hocaya dua ettirmek için 5.000 TL vermesi enteresan (Atatürkçü, Cumhuriyetçi düşünceye sahip insanlar da dinine bağlı, inançlı insanlar olabilirler elbette ama burada konu dua ettirmesi değil, dua ettirmek için PARA vermesi, çünkü bu bambaşka bir şey. Cemaatin içindeki insanların yaptıkları bazı şeyleri anımsatan bir şey).

Çıktıktan sonra Cübbeli Ahmet Hocayı ziyaret etmesi enteresan.

Davanın siyasi olduğundan yakınıp Mehmet Ağar'ı ziyaret etmesi enteresan.

Akp/Cemaat oluşumunun Aziz Yıldırım'ı bitirip Fenerbahçeyi ele geçirme amacında olduğunu iddia edip Başbakanı övmek, yönetime Kadir Topbaş'ın oğlu ve Başbakan Erdoğan'ın oğlunun kayınbiraderini de (Ahmet Ketenci) almak gibi hareketler enteresan.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2 lafından beri Galatasaray. Neyse doğal buluyorum ben onun bu açıklamalarını. O kadar ay içerde kaldı. Şuanda içinde tuttuklarını püskürüyor. Fakat ortalığı karıştıracak boşuna.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bir video kaydetip onu gösterse her seferinde bu kadar yorulmasına gerek kalmaz hem rahatsız sağlığına dikkat etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Denizli'ye prim yollamışız çok açıkmış.İspat etsin bakalım konuşmakla olmuyor. Bizim başkan bile Galatasaray adını bu kadar anmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dalgaya alıyorsunuz ama, ne demek istediğimi, ne için tepki gösterdiğimi siz de anladınız, salağa yatmakta üstünüze yok
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O değilde Aziz Yıldırım net bi şekilde şike yaptınız diyor. Biz bile bu süreç içinde bu kadar net konuşmamışken Aziz Yıldırımın ne haddine böyle konuşmak ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O değilde Aziz Yıldırım net bi şekilde şike yaptınız diyor. Biz bile bu süreç içinde bu kadar net konuşmamışken Aziz Yıldırımın ne haddine böyle konuşmak ?
    kesinlikle...biz burda kesin konuştuğumuz zaman bize neler deniyodu mahkeme onayladığı halde, halbuki başkanlarının söylediklerine bak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çocukça espriler dönmüş, neyse..

Denizlispor olayında dönemin Denizlispor amigosunun yazdığı mektuplar ve mahkeme dilekçeleri de dikkate alınmamış pek..

Fenerbahçe temizlenene kadar Havuzdan Çıkacağız dedi bu arada.. Alkış koptu..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aziz Yıldırım:Şahıslar ve kulüp ayrılamaz! Şike yaptıysam Fb için yaptım..Madem öyle..Kulüp olarak gereken kararı alacağız'

buyrun taptığınız sayın başkanınız böyle dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım:Şahıslar ve kulüp ayrılamaz! Şike yaptıysam Fb için yaptım..Madem öyle..Kulüp olarak gereken kararı alacağız'

buyrun taptığınız sayın başkanınız böyle dedi.
    Dinliyor musun yoksa oradan buradan gazlayarak yazılanlardan mı takip ediyorsun?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dinliyor musun yoksa oradan buradan gazlayarak yazılanlardan mı takip ediyorsun?
    Galatasaraylı muhabir ve gazetecilerden takip edip gaza geliyorum sonra gelip burada ötüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaraylı muhabir ve gazetecilerden takip edip gaza geliyorum sonra gelip burada ötüyorum.
    Gaza geliyorsun demedim, takip ettiğin yerlerde olayın yansıtılması farklı olabilir amacıyla yazdım.

Canlı dinliyor olsaydın, o paylaşımı yapmazdın çünkü, söyleneni duyan birisi, o söyleminden senin gibi bir yorum yapmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gaza geliyorsun demedim, takip ettiğin yerlerde olayın yansıtılması farklı olabilir amacıyla yazdım.

Canlı dinliyor olsaydın, o paylaşımı yapmazdın çünkü, söyleneni duyan birisi, o söyleminden senin gibi bir yorum yapmaz.
    Bilmiyorum Tribundergi yalan soylermi =)

Tribundergi : Aziz Yildirim: "Sahislarla kulup ayrilamaz. Sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz.

Eğer Yargıtay cezayı onarsa ve şike yaptıysam, ben kendi adıma şike yapmadım, kişiler ve kurumlar ayrılamaz, Fenerbahçe şike yapmıştır, genel kurulu toplar gerekeni yaparız.

Bunlar benim için yeterlidir. Gerisine alıştık çünkü, hemen hemen aynı benzer olaylar karşısında nasıl da adaletsiz uygulamalar olduğunu aylardır görüyoruz, adalet kişiden kişiye değişmez, iddialar aynıysa, aynı uygulamaları yaparsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım elinde gazete yazılarıyla felan basınının neler yazdıklarını gösteriyor biz şike yapmadık diye.Sonra bilmem 1976 senesindeki Hıncal Uluç'un yazdığı yazıyı göstererek Galatasaray-Göztepe maçında şike var diyor.
    2006'daki Denizli maçı ile ilgilide gerçekten söyledikleri yer yerinden oynattı.Amigo mektup yazmış.Gerçekten güzel kanıtları var.
    Sığınaklara beyler...

Arkadaşlar tahrik edici mesajlardan kaçınalım.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Güya galatasaraylı ama tamamen gs düşmanı olan Hıncal Uluç'un bilmem kaç yılındaki yazısını okuyup buna inanmakta nedir sevgili arkadaşlar? Çıkarsın bizim başkanda Fenerbahçe'ye salladığı bir yazıyı okusun bu mudur? Buna mı inanacağız yani? Yapmayın gözünü seveyim.

Mesaj Yetkileri