carrusca gıtmesın
ztn 1 yabancı hakkımız daa var morıentes geLse tmmdır
carrusca gıtmesın
ztn 1 yabancı hakkımız daa var morıentes geLse tmmdır
Valla İlhan geleceğimiz doğrudur, ama şu anda süper falan değil.. Colin Kazım da benim için soru işareti, çok abartılıyor bence.. Deivid'in pas aldığında da ne yaptığını gördük, Uefa maçlarında özellikle..
bir tek forvet alsalar yeter zico gibi bi adam ilhanı oynatmaz süs diye aldı
carrusca kalırsa onun önünü kaparız arda olmasa carrusca çok iyi ama arda kadar değil hem gerekirse volkanda sol kanat oynar
İlhan Parlak Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı olmuş birisi, bence mükemmel bir oyuncu, bu sene vereceği çok şey var bize...
Colin Kazım abartılmıyor, gerçekten süper bir golcü, milli takıma çağrılması da cabası... Fiziği güçlü, topu ayağından almak zor, gerçekten iyi bir ofans oyuncusu, golcü demek yanlış olur, daha çok kanatlarda ve forvet arkasında oynuyormuş.
orda çıkmıştım zico'nun teknik direktörlük kapasitesi sınırlı ya yabancı oynatıyor yada tecrübeli
can çok iyi defanstı ama oynatmadı harcadı önderle can vardı edu boşuna alındı onlar çok iyi oynardı o bölgede forvettede zico'nun milliyetçiliği tutacak semih gibi ilhanı da kulubeye zincirleyecek belki 18'e almayacak çocuğun futbol kariyeri böylece bitecek zico gidene kadar
Carlton Cole iyi transfer ama tecrübe eksikliği var...Christian Vieri olsa daha iyi olurdu...En azından burdan güzel anılarla ayrılıp Beşiktaş'a ilerisi için daha büyük oyuncular alabilme fırsatını doğururdu...Hayırlısı...Carlton Cole süratli ve güçlü...İnşallah başarılı olur![]()
Kullanmayacağı adamı transfer ettirmezdi. Can'ı izledik. En az 10 maç oynadı üst üste sezon başında ve bana göre iyi bir performans sergilemedi ve bu nedenle de 2 yabancı stoper alındı.
Zaman gösterecek herşeyi ama 18'e girmeyecek bir adamın transferini neden istesin bir teknik direktör. Devamlı 11'de oynayacaktır demiyorum ama zaman zaman ondan faydalanacaktır...
"YÜCE ATATÜRK"
Can'ın D.Kiev maçındaki performansını gördük, çok kötüydü, eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalmamızı sağlayacak nitelikte bir performans ortaya koysaydı bir tane yabancı stoper (Lugano transfer edilmişti zaten o zaman, Edu ortada yoktu) transfer edilirdi, Edu alınmazdı.
arda eskı hawasında deiL
carrusca bence ondan daa ii ama aLısabıLse bi oynasa 3-4 mac oLucak gıbı
bu arada yarınkı koLn macı kaçta![]()
hiç bir maçta(2-3 maç hariç)düzgün oynamayan adamı takımda tutup forvet istemiyorum diyor
tamam yarar lanacak ama en fazla 5 maç oda sonradan girerek türkiyede herşeye değişik bakılıyor teknik direktörler şampiyon yaparsa kalıyor yapamazsa gidi bence zico gitmeli yerine daha akıllı bir hoca gelmeli ersun yanal gibi
Carrusca kiralanmalı...
Sence bu mantıklımı ne milliyetçiliği yahu Deivid'i daha iyi görüyor onu oynatıyor mahalle maçı yapılmıyor ki burda torpilli olan oynasın hem akıllı mantıklı bir insan böyle birşey yaparmı.Bizim ülkemizde çok kolay adam harcanıyor Zico'ya hiç bir şeyden olmasa futbolculuğundan dolayı saygı duyulmalı.
Onder Sag bek,Stoper oynayabilen bir futbolcu Onu Zico iyi kullandigi vakit verim alabilecegini herkes gordu oynadigi zaman super performans koymustu ortaya..
Ne Vieriyi ne Nedvedi isterim.Gelmesinler.O zaman bizim rakibimizden ne farkımız olur.Onlar 35 lik yıldız aldılar diye biz de mi alcaz.
köln maçı 17.45 te bırakn ardayı arda kendini toparlayamzsa bu yıl zor forma bulr serkan çalık oynayacak onn yernde arda böyle giderse kulübeye mahkum olr demedi demeyn kalli bana şov yapmyan adam lazm dedi
arda böyle giderse yedek kalacak bnu kendiside bilio ayrıca sol açk ta serkan çalık daha iyi olr eger bi forvet alınrsa
ardanın aklı kızlarda bu aracarruscayı kiralık versek daha iyi olu ama para karşılığında..
kardesm young boys maçını takip ettysen bazı pozisyonlarda topu soldan getirerek içeri girdi yani ters ayak da oynayabiliosoldan geldigi pozsylanlarn birnde çk büyk tehlike olştrdu ben istermki serkan forvet oynasn ama arda böyle giderse bence serkan orta sahaya kayar
ama bence volkanı açığa alıp anılı bek yapabilri çok iyi oynadılar son maçta
senin fikrn öyle uA DRAGON kardesm fikrne saygılym![]()