Sayfa 378 / 439 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

carrusca gıtmesın
    ztn 1 yabancı hakkımız daa var morıentes geLse tmmdır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla İlhan geleceğimiz doğrudur, ama şu anda süper falan değil.. Colin Kazım da benim için soru işareti, çok abartılıyor bence.. Deivid'in pas aldığında da ne yaptığını gördük, Uefa maçlarında özellikle..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Stoper lazım bir tane bize, yerli stoper almalıyız, Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alabiliriz, en ideal isimler bunlar aklıma gelen. Can'a kalırsak yandık, gördüğüm en kötü defans şu ana dek. Can'ın Sivasspor maçındaki hatası hiç aklımdan gitmiyor, Gürhan korneri kullandı, Servet'in kafasına ortaladı, Servet kafayla topa vururken Can ayağıyla topa girmeye çalışıyor, işte bu kadar kötü bir oyuncu, zaten o pozisyon da golle sonuçlanmıştı, Servet atmıştı.

Forvet alabilirsek almalıyız ama yabancı kontenjanı yok şu anda, dolayısıyla forvet almayız artık bu saatten sonra, Deivid gidecek olsa Avusturya kampına katılmazdı.
    her oyuncu öyle hatalar yapabilir Can'a birazcık güven gerek hepsi o kadar!

bir tek forvet alsalar yeter zico gibi bi adam ilhanı oynatmaz süs diye aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    Yahu neden oynatmasın? Can'ı da Zico bitirdi dedini neden dedim cevap vermedin? Oynatmayacağı adamı neden transfer etsin ki?
    "YÜCE ATATÜRK"

carrusca kalırsa onun önünü kaparız arda olmasa carrusca çok iyi ama arda kadar değil hem gerekirse volkanda sol kanat oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan'ı Zico istemedi yönetim kendi kafasına göre aldı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Valla İlhan geleceğimiz doğrudur, ama şu anda süper falan değil.. Colin Kazım da benim için soru işareti, çok abartılıyor bence.. Deivid'in pas aldığında da ne yaptığını gördük, Uefa maçlarında özellikle..
    İlhan Parlak Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı olmuş birisi, bence mükemmel bir oyuncu, bu sene vereceği çok şey var bize...

Colin Kazım abartılmıyor, gerçekten süper bir golcü, milli takıma çağrılması da cabası... Fiziği güçlü, topu ayağından almak zor, gerçekten iyi bir ofans oyuncusu, golcü demek yanlış olur, daha çok kanatlarda ve forvet arkasında oynuyormuş.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu neden oynatmasın? Can'ı da Zico bitirdi dedini neden dedim cevap vermedin? Oynatmayacağı adamı neden transfer etsin ki?
    orda çıkmıştım zico'nun teknik direktörlük kapasitesi sınırlı ya yabancı oynatıyor yada tecrübeli
    can çok iyi defanstı ama oynatmadı harcadı önderle can vardı edu boşuna alındı onlar çok iyi oynardı o bölgede forvettede zico'nun milliyetçiliği tutacak semih gibi ilhanı da kulubeye zincirleyecek belki 18'e almayacak çocuğun futbol kariyeri böylece bitecek zico gidene kadar

10. Default

Carlton Cole iyi transfer ama tecrübe eksikliği var...Christian Vieri olsa daha iyi olurdu...En azından burdan güzel anılarla ayrılıp Beşiktaş'a ilerisi için daha büyük oyuncular alabilme fırsatını doğururdu...Hayırlısı...Carlton Cole süratli ve güçlü...İnşallah başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

orda çıkmıştım zico'nun teknik direktörlük kapasitesi sınırlı ya yabancı oynatıyor yada tecrübeli
    can çok iyi defanstı ama oynatmadı harcadı önderle can vardı edu boşuna alındı onlar çok iyi oynardı o bölgede forvettede zico'nun milliyetçiliği tutacak semih gibi ilhanı da kulubeye zincirleyecek belki 18'e almayacak çocuğun futbol kariyeri böylece bitecek zico gidene kadar
    Kullanmayacağı adamı transfer ettirmezdi. Can'ı izledik. En az 10 maç oynadı üst üste sezon başında ve bana göre iyi bir performans sergilemedi ve bu nedenle de 2 yabancı stoper alındı.

Zaman gösterecek herşeyi ama 18'e girmeyecek bir adamın transferini neden istesin bir teknik direktör. Devamlı 11'de oynayacaktır demiyorum ama zaman zaman ondan faydalanacaktır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Can'ın D.Kiev maçındaki performansını gördük, çok kötüydü, eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalmamızı sağlayacak nitelikte bir performans ortaya koysaydı bir tane yabancı stoper (Lugano transfer edilmişti zaten o zaman, Edu ortada yoktu) transfer edilirdi, Edu alınmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ertanland View Post
    Carlton Cole iyi transfer ama tecrübe eksikliği var...Christian Vieri olsa daha iyi olurdu...En azından burdan güzel anılarla ayrılıp Beşiktaş'a ilerisi için daha büyük oyuncular alabilme fırsatını doğururdu...Hayırlısı...Carlton Cole süratli ve güçlü...İnşallah başarılı olur
    Napalım biz ölmüş Vieri'yi.İyi transfer Cole

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

arda eskı hawasında deiL
    carrusca bence ondan daa ii ama aLısabıLse bi oynasa 3-4 mac oLucak gıbı

bu arada yarınkı koLn macı kaçta

hiç bir maçta(2-3 maç hariç)düzgün oynamayan adamı takımda tutup forvet istemiyorum diyor
    tamam yarar lanacak ama en fazla 5 maç oda sonradan girerek türkiyede herşeye değişik bakılıyor teknik direktörler şampiyon yaparsa kalıyor yapamazsa gidi bence zico gitmeli yerine daha akıllı bir hoca gelmeli ersun yanal gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carrusca kiralanmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sence bu mantıklımı ne milliyetçiliği yahu Deivid'i daha iyi görüyor onu oynatıyor mahalle maçı yapılmıyor ki burda torpilli olan oynasın hem akıllı mantıklı bir insan böyle birşey yaparmı.Bizim ülkemizde çok kolay adam harcanıyor Zico'ya hiç bir şeyden olmasa futbolculuğundan dolayı saygı duyulmalı.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Can'ın D.Kiev maçındaki performansını gördük, çok kötüydü, eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalmamızı sağlayacak nitelikte bir performans ortaya koysaydı bir tane yabancı stoper (Lugano transfer edilmişti zaten o zaman, Edu ortada yoktu) transfer edilirdi, Edu alınmazdı.
    peki can'dan geçtim önder'e ne oldu şimdi sağ bek oynuyor zamanında çok iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

peki can'dan geçtim önder'e ne oldu şimdi sağ bek oynuyor zamanında çok iyiydi

Önder sağ bek adamı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Onder Sag bek,Stoper oynayabilen bir futbolcu Onu Zico iyi kullandigi vakit verim alabilecegini herkes gordu oynadigi zaman super performans koymustu ortaya..

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sence bu mantıklımı ne milliyetçiliği yahu Deivid'i daha iyi görüyor onu oynatıyor mahalle maçı yapılmıyor ki burda torpilli olan oynasın hem akıllı mantıklı bir insan böyle birşey yaparmı.Bizim ülkemizde çok kolay adam harcanıyor Zico'ya hiç bir şeyden olmasa futbolculuğundan dolayı saygı duyulmalı.
    o zaman ya zico'nun gözü bozuk ya benim herkes görüyor nasıl oynadığını futbol başka teknik direktörlük başka meslekler

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ne Vieriyi ne Nedvedi isterim.Gelmesinler.O zaman bizim rakibimizden ne farkımız olur.Onlar 35 lik yıldız aldılar diye biz de mi alcaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

köln maçı 17.45 te bırakn ardayı arda kendini toparlayamzsa bu yıl zor forma bulr serkan çalık oynayacak onn yernde arda böyle giderse kulübeye mahkum olr demedi demeyn kalli bana şov yapmyan adam lazm dedi

arda kötülerse volkan öne gelir arkaya ferhat veya anıl gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    köln maçı 17.45 te bırakn ardayı arda kendini toparlayamzsa bu yıl zor forma bulr serkan çalık oynayacak onn yernde arda böyle giderse kulübeye mahkum olr demedi demeyn kalli bana şov yapmyan adam lazm dedi
    serkan sağ kanat oynayabiliyor ama sol kanat oynuyor mu bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arda böyle giderse yedek kalacak bnu kendiside bilio ayrıca sol açk ta serkan çalık daha iyi olr eger bi forvet alınrsa

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arda böyle giderse yedek kalacak bnu kendiside bilio ayrıca sol açk ta serkan çalık daha iyi olr eger bi forvet alınrsa
    ,
    erdem serkan sol açık oynamıyor

ardanın aklı kızlarda bu ara carruscayı kiralık versek daha iyi olu ama para karşılığında..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

,
    erdem serkan sol açık oynamıyor
    kardesm young boys maçını takip ettysen bazı pozisyonlarda topu soldan getirerek içeri girdi yani ters ayak da oynayabilio soldan geldigi pozsylanlarn birnde çk büyk tehlike olştrdu ben istermki serkan forvet oynasn ama arda böyle giderse bence serkan orta sahaya kayar

ama bence volkanı açığa alıp anılı bek yapabilri çok iyi oynadılar son maçta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

senin fikrn öyle uA DRAGON kardesm fikrne saygılym

Mesaj Yetkileri