Sayfa 38 / 191 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Fenerbahçeli taraftarlara kötü haber…Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Diego Lugano Tuttosport’a verdiği bir röportajda Juventus’a "beni alın" mesajı gönderdi.

İşte olay yaratacak o röportaj:

Soyadınızdan başlayalım, soyadınızdaki İtalyan kökeni açıklar mısınız?

Büyükbabam Lorenzo Alessandrialı olduğu için aslında ben bir İtalyanım, daha doğrusu Piyemonte'liyim.

Peki Piyemonte bölgesinin başkentinin Juventus kulübünün şehri Torino olduğunu biliyor musunuz?
    Elbette biliyorum. Juventus dünyaca ünlü bir takım ve Uruguay’da da yakından takip ediliyor çünkü son yıllarda Juventus forması giyen Uruguaylı oyuncu sayısı arttı. En çok bilinenleriyse Paolo Montero ve Daniel Fonseca .

Juventus’un sizi takdirle izlediğini biliyor musunuz?
    Menejerlerim bana benimle birçok klübün ilgilendiğini söyledi. Juventus, Milan ve Real Madrid
    kalitesindeki kulüplerin peşimde olması beni gururlandırıyor.

Peki bu kulüplerin arasında hangisini tercih edersiniz?
    Bir Piyemonteli olduğumdan tabiî ki Juventus.

Serie A’da oynamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz?
    Kesinlikle evet. 2005 yılında Sao Paulo’da Liverpool’u devirip Kıtalararası kupayı kazandık, daha sonra Libertadores Kupasını kazandık. Ayrıca Brezilya’da ulusal ve bölge şampiyonluklarım var. Nacional Mentevideo’da oynarken Uruguay şampiyonu olduk ve son olarak da Fenerbahçeyle Türkiye’de şampiyonluk yaşadım."

Nesil
    2007
    Yer
    34

Lugano süper plur ama Fenerbahçe ne yapar onu bilemem
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Lugano kasap gibi bir oyuncu, çok fazla çirkef aynı zamanda. Juve başka futbolculara yönelsin..

Del Piero_10 Misafir

Del Piero,Trezeguet ve Zalayeta oynayamayacak durumda olması nedeniyle,Juventus önümüzdeki 3 maçına 20 yaşındaki Bojinov,22 yaşındaki Palladino,23 yaşındaki Guzman alternatifleri ile başlayacak.

Bojinov iyi oyuncumu duymuştum sanki daha önceden ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bojinov iyi bir oyucu gecen sen forentinada cok iyi bir sezon gecirmisti ordan hatirlarsin belki

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Bojinov iyi oyuncumu duymuştum sanki daha önceden ....
    Valeri Bojinov

http://www.youtube.com/watch?v=MtBbZB1jj-g

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

tahmin ettiğim oyuncuymuş...

gerçekten iyi bir oyuncu bojinov bgulgar yanılmıyorsam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet yanilmiyosun

Del Piero_10 Misafir

Evet 20 yaşında Bulgaristan milli takımında görev yapıyor.

Nesil
    2006

Bojinov serie a'da forma giyen en genç oyuncuydu sanırım lecce'de iken.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by dick View Post
    Bojinov serie a'da forma giyen en genç oyuncuydu sanırım lecce'de iken.
    15 yaşında forma giyerek rekor kıran oyuncu.

Del Piero_10 Misafir

Eskilerden bazı maçlar

O zaman şimdikinden daha sert maçlar varmış ve maç oynanırken yedek kulübesinde röportaj yapan bir muhabir varmış

1982 Fiorentina 0-1 Juventus

http://www.youtube.com/watch?v=6ujby5bN_iY

1982 Roma 1-2 Juventus

Boniek,Platini,Tardelli,Gentile,Scirea,Zoff gibi yıldızlar Juventus'ta,Bruno Conti ve Falcao gibi yıldızlar Roma'da.Harika bir maç

http://www.youtube.com/watch?v=kCkf6PF9BwY

Juventus 2-1 Porto

Coppa delle Coppe 1984 ne kupası olduğunu tam anlayamadım ama önem verilen bir final olduğunu söyleyebilirim.Görüntü kalitesi yüksek,maç şahane.

http://www.youtube.com/watch?v=hn8J-a7bBhY

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maçlar için teşekkürler Özgür abi.

Del Piero_10 Misafir

Alessio Secco:Şampiyonlar Ligine kaldığımızda Juventus'a katılacak ilk iki oyuncu belli.

Sportif Menajer Alessio Secco Juventus'un Empoli'ye kiralanan iki genç oyuncusu Marchisio ve Giovinco'dan çok umutlu olduklarını itiraf etti.

21 yaşındaki orta alan oyuncusu Marchisio geçen sezon Juventus ile Serie B de 25 maça çıkarak takımda anahtar rol oynadı.

Secco:''Tüm genç futbolcular içinde Juventus için en çok hazır olan Marchisio.''

Juventus teknik direktörü Ranieri'de gelecek yıl Şampiyonlar Ligi görevi için takıma ilk katılacak futbolcunun Marchisio olduğunu söyledi.

2 futbolcudan ufak boylu olanı ise Sebastian Giovinco.Genç yıldız şimdiden Avrupanın en büyük yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.

Empoli'de sınırlı süre almasına rağmen Giovinco 2 çok önemli gole imza attı.Palermo deplasmanında takmının galibiyet golününü atarak Empoli'yi zafere taşıdı.Sonradan oyuna dahil olduğu Roma maçında ise 91.dakikada attığı inanılmaz serbest vuruş golüyle ligde kalmak için savaşan Empoli'ye umut verdi.

Juventus başkanı Cobolli Gigli:''Giovinco'nun dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum''

Del Piero_10 Misafir

Default Chelsea mourinho'dan önce Deschamps'ı istedi

Chelsea'nin ranieri'nin görevine son verilmesinden sonra ilk önce Deschamps'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Deschamps L'equipe gazetesine şöyle söyledi

''Ben Serie b antrenörü değilim,JUVENTUS'un antrenörüyüm.Bu karardan hiçbir zaman pişmanlık duymadım.
    Ayrıca Fransa milli takımının başına geçmek içinde teklif aldım ama doğru zamanın olmadığı düşündüm.

Tabiki birgün Fransa'nın antrenörü olmak isterim ama şimdi değil.Kendimi üst düzey futboldan düşmüş görmüyorum.''

Nesil
    2006

''Ben Serie b antrenörü değilim,JUVENTUS'un antrenörüyüm.''
    Doğru söze ne denir
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Default albinoleffe 1-1 Juventus

20.dakikada Buffon'un kırmızı kartla atılması ve penaltıdan albinoleffe'nin öne geçmesi ile genoa'nın görüp görebileceğiniz en saçma penaltı ile gol bulması(gerçi yinede yenildiler) ve bu olaylardan önce moratti'nin(interin uğursuz suratlı sahibi) kızkardeşinin aktif olarak italyanın satılık futbol federasyonunda göreve başlaması tabiki tesadüf değil.

Eli kolu hakem tarafından bağlanan Juventus genç golcüsü Raffaele Palladino ile beraberliği yakaladı.

Bojinov'unda 20.dakikada yedek kaleci Mirante ile değişmesinden sonra tek forvet olan Palladino ve diğer oyuncular tüm maçı baskılı götürmelerine rağmen galibiyet golünü bulamadılar.

Juventus'un lider genoa ile arasında 1 puan fark kaldı.

Maçın golleri ve resimleride eklenecek.

juve genemi puan kaybetti ya
    biraz toparlanmalari lazim diyecem ama italyadaki sikeci fedeerasyon birakmiyoki juvenin cikisa gecmesini hep önlüyor

Tamam Inter filan şike yapıyor da Juventus'un bu maçta puan kaybetmesinin ne alakası var şike ile?

Quote Originally Posted by Abdurrahmans View Post
    Tamam Inter filan şike yapıyor da Juventus'un bu maçta puan kaybetmesinin ne alakası var şike ile?
    1-)sikeci federasyon maclara hakem atayip juvenin 3 puan kazanmasini önlüyor olabilirler
    2-)inter gibi sikeci takimi degil 2.lige atmak onlara sampiyonluk kupasini veren,ve hicbir sucu bulunmayan juveyi 2.lige atan ve son sampiyonlugunu geri alan federasyon bunu yapamazmi.

Yapabilir hatta yapıyor ama bu maçla ne alakası var? Onu sordum ben.Juventus'un her puan kaybında şike mi olacak illa ki?Del Piero_10'dan dinlediğimize göre de bu maçta sonucu etkileyecek bir hakem hatası olmamış?

Nesil
    2006

Çıkarız dert etmeyin

Del Piero_10 Misafir

Yapabilir hatta yapıyor ama bu maçla ne alakası var? Onu sordum ben.Juventus'un her puan kaybında şike mi olacak illa ki?Del Piero_10'dan dinlediğimize göre de bu maçta sonucu etkileyecek bir hakem hatası olmamış?

Buffon'un kırmızı kartı ve penaltı tamamen haksızdı.genoa ve napoli'nin kazandıkları penaltılar gibi

napoli'yi averajla lider yaptırdılar.

[/B]

Buffon'un kırmızı kartı ve penaltı tamamen haksızdı.genoa ve napoli'nin kazandıkları penaltılar gibi

napoli'yi averajla lider yaptırdılar.
    arkadas yorumlari okumadan mesaj yapiyor,sonra da böyle mors oluyor.insan ilk önce yorumlari okur,macin nasil bittigini delpierodan ögrenir sonra gelir yorum yapar demi.

Del Piero_10 Misafir

Default Maçtan Goller ve Resimler

Raffaele Palladino'nun Golü

http://www.yousendit.com/transfer.ph...58256B26F78706

Maçtan Görüntüler

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    arkadas yorumlari okumadan mesaj yapiyor,sonra da böyle mors oluyor.insan ilk önce yorumlari okur,macin nasil bittigini delpierodan ögrenir sonra gelir yorum yapar demi.
    Benim mesajım 19:54
    Del Piero_10'un mesajı 20:30
    İlk mesajda hakem hatası olduğundan bahsetmemiş.

Bir de mors ettim diye seviniyorsun.İyi eğlen bakalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün de demiştim ha Juve maçına beraberlik vereyim diye. Oranı ne güzel de 4 veriyordu. Ama oynamadık, berabere kalır. Eğer oynasaydık yenerdi kesin.

Sheriff Misafir

Arkadaslar size bi sir vereyim Del Piero ve ben ayni gun dogmusuz
    Cok sevdigim bi futbolcudur.Umarim kendisini izleme firsati bulurum bi gun canli olarak...
    dogum tarihim:
    09-11-1985

Del Piero_10 Misafir

Benim mesajım 19:54
    Del Piero_10'un mesajı 20:30
    İlk mesajda hakem hatası olduğundan bahsetmemiş.

Bir de mors ettim diye seviniyorsun.İyi eğlen bakalım.
    ben ilk mesajda da hatadan bahsetmiştim gerçi ama boşverin kavga etmeyi.
    Olan Juventus'un liderliğine oldu.birkaç hafta gecikti,neyse hesabı bu dünyada sorulmazsa öteki dünyada elbet sorulur.Adamlar küme düşürttü ve hala uğraşıyorlar,bu kadar kötülük cezasız kalmamalı.

Quote Originally Posted by Juninho_paulista View Post
    Arkadaslar size bi sir vereyim Del Piero ve ben ayni gun dogmusuz
    Cok sevdigim bi futbolcudur.Umarim kendisini izleme firsati bulurum bi gun canli olarak...
    dogum tarihim:
    09-11-1985
    Bende onu izlemeyi çok isterdim.

Mesaj Yetkileri