Fenerbahçeli taraftarlara kötü haber…Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Diego Lugano Tuttosport’a verdiği bir röportajda Juventus’a "beni alın" mesajı gönderdi.
İşte olay yaratacak o röportaj:
Soyadınızdan başlayalım, soyadınızdaki İtalyan kökeni açıklar mısınız?
Büyükbabam Lorenzo Alessandrialı olduğu için aslında ben bir İtalyanım, daha doğrusu Piyemonte'liyim.
Peki Piyemonte bölgesinin başkentinin Juventus kulübünün şehri Torino olduğunu biliyor musunuz?
Elbette biliyorum. Juventus dünyaca ünlü bir takım ve Uruguay’da da yakından takip ediliyor çünkü son yıllarda Juventus forması giyen Uruguaylı oyuncu sayısı arttı. En çok bilinenleriyse Paolo Montero ve Daniel Fonseca .
Juventus’un sizi takdirle izlediğini biliyor musunuz?
Menejerlerim bana benimle birçok klübün ilgilendiğini söyledi. Juventus, Milan ve Real Madrid kalitesindeki kulüplerin peşimde olması beni gururlandırıyor.
Peki bu kulüplerin arasında hangisini tercih edersiniz?
Bir Piyemonteli olduğumdan tabiî ki Juventus.
Serie A’da oynamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz?
Kesinlikle evet. 2005 yılında Sao Paulo’da Liverpool’u devirip Kıtalararası kupayı kazandık, daha sonra Libertadores Kupasını kazandık. Ayrıca Brezilya’da ulusal ve bölge şampiyonluklarım var. Nacional Mentevideo’da oynarken Uruguay şampiyonu olduk ve son olarak da Fenerbahçeyle Türkiye’de şampiyonluk yaşadım."