Arkadaşlar durumlar nasıl? Polis hala halkı terörist mi sanıyor?
Arkadaşlar durumlar nasıl? Polis hala halkı terörist mi sanıyor?
Videoları Fotoraflara bakabilirisin..1 Tane Kıza 10 Tane Adam saldırıcan erkekliğimden utandım.
herseye rağmen bu ülkede hala insan olanları gördüm su son 5 günde. bu insanlar senin yaptıklarını unutmayacak akp. orada bası kapalı kızlar da vardı. bu insanlar seni unutmayacak chp. halkın direnişini sahiplenmeye çalıştın. bu insanlar seni unutmayacak mhp. destekçilerin orada direnirken hiçbir mhpli orada yoktu diye açıklama yaptın. bu insanlar sizi unutmayacak fb, gs, bjk. taraftarların omuz omuza birbirine destek olurken suspus oturdun. bu insanlar sizi unutmayacak medya. 3 gun boyunca hiçbir yayın yapmadın. ne zaman polisin yalandan çekilme haberi oldu onu yayınladın. aynı anda polis beşiktaş'ta, ankara'da, adana'da, samsun'da ınsanlarını öldürmeye çalışıyordu halbuki. dün gece izmir'de 50 tane sivil polis yanlarına aldıkları capulcularla birlikte demir sopalarla halkı döverken sessiz kaldın. sivil polisler atmleri kirarken senin "eylemci" dediklerin engel oldu bunları göstermeye götün yemedi. eminim bu aksam haberlerde göstericiler cevreye zarar verdi diyeceksin. türkiye'de onlarca insanın hayatını kurtarmış nasuh mahruki'nin ayağı taksim'de 3 yerinden kırıldı kimse de çıkıp demedi aga bu nedir diye. erdoğan'ın vekili çıkıp bugün gaz kullanilmamistir diyebildi utanmadan. neyseki yabancı spiker 5 dakika once yanıma gaz bombası dustu dedi de kivirmalarina tum dünya şahit oldu. esad'a kendi halkına zulmediyor diyorsun ya sen cok daha beterlerini yaptın. bu insanlar unutmayacak. #direngezi herseye rağmen diren ki demokrasi kazansın, özgürlük kazansın, dostluk kazansın.Farkına varın.1 haziran 2013 cumartesi gunu, saat 15.00'te bogazici universitesi ogrencilerinin organize ettigi ve cogunlukta oldugu kalabalik bir grup olarak hisarustu'nden besiktasa yuruduk. etiler, levent, zincirlikuyu, barbaros ve besiktas guzergahindan yururken apartmanlardan, isyerlerinden ve yoldaki araclardan muthis bir destek gorduk. bize poset poset limon verdiler, allah yardimciniz olsun gencler dediler. besiktastan sonra taksime devam ettik, gezi parki'na oturduk. dun saat 5-6 sulari orda olanlar bilir, ortamin ne kadar guzel ldugunu anlatacak kelime bulamiyorum. teyzeler herkese borek, tulumba tatlisi, vs dagitiyordu, davullar, zurnalarla insanlar oynuyordu, kalabaligi taksim meydani ve gezi parki almiyordu ama bir tek olay gormedim ben. besiktas'a dondugumuzde kaosun icine dustuk ve nasil bir gaz kullaniliyorsa insan birkac saniye olecegini dusunuyor. polisin olmadigi yerde biz destegimizi cok guzel gosterdik. halki provoke edenler polisler, ben bunun canli sahidiyim.
Ayrıca halkın direnişini sahiplenmeye çalışan siyasi gruplar var. Bunlara kanmayın.
polis taksim'den çekildikten sonra meydana gelen siyasi gruplar ve diğer faşist göstericilerin pişkin pişkin gelip insanlara sanki kendileri çok bi bok yemiş gibi davrandıklarını görünce aldım gaz maskemi türk bayrağımı evime döndüm. çünkü ben bu gösterilere masum insanlara zulmeden polise karşı direnmek için gittim. o devrim yapsın, öteki partisine oy toplasın, öbürü kameralara el sallasın diye değil.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taksim ne durumda şuan? Malum medya bişe demiyo haber alamıyoz?
Taksimdeki polisin yada Tüm alanlardaki Polisin 20 yıl önceki polislerden farkı yok...Hatırlayalım Gazi Mahllesi Olayı Hatırlayalım...Bu Halk Daha Bunları Unutmadı Unutmayacak Okuyorum 2 fidan için yaptığınız şeylere bak şimdimi aklınız Başınıza geldi v.b şeyler bu Tepki Reyhanlıyadır Emek Sinamasınadır Bu 12 yılın birikimdir.Şimdi Bu Faşist düzene Karşıyız 20 yıl önce Gazi Mahallesinde Alevi Kardeşlerimizede aynı Bugünkü gibi vurdular Peki Ne fark Şimdi Söyleyin Ne fark var Polis daha mı bilincli Daha Barış Sever mi Allah Aşkına Söyleyin![]()
Taksim sakin durumda şu an.
-
"günümüzde ayaklanma, gerçekten savaş türünden bir sanattır ve ihmal edildiği zaman eden partinin mahvına sebep olacak kurallara bağlıdır. partilerin yapısından ve ayaklanma durumunda göz önüne alınması gereken hususlardan mantıksal olarak çıkartılan kurallar o kadar açık ve basittir ki, 1848'deki kısa deneyleri almanlara bunları gayet iyi öğretmiştir.
önce, oyununuzun sonuçlarıyla karşılaşmaya tamamen hazır olmadıkça ayaklanma ile aynamayınız. ayaklanma son derece belirsiz niceliklerle yapılan bir hesaptır. bu niceliklerin değeri her gün değişebilir. karşınızdaki güçler, örgüt, disiplin ve yerleşmiş otorite bakımından sizden ileridirler. sizin onlara karşı kuvvetli üstünlükleriniz olmadıkça yenilir ve mahvolursunuz.
ikinci olarak, ayaklanma bir kere başladı mı, en büyük azimle ve hücum planında yürür. savunucu bir eylem her silahlı ayaklanmanın ölümüdür. düşmanlarla boy ölçüşmeye kalkmadan kaybedilir. hasımlarınızı güçleri dağınıkken bastırınız; küçük de olsa her gün yeni başarılar, ilerlemeler tertipleyiniz. ilk başarılı ayaklanmanın size verdiği moral üstünlüğü muhafaza ediniz; daima en kuvvetli tahrike kapılan ve daha emin olan yanı gözeten, iki taraf arasında çekimser kişileri kendi tarafınıza toplayınız; düşmanlarınızı size karşı güçlerini biraraya getirmeden geri çekilmeye zorlayınız.
devrimci politikanın bugüne kadar bilinen en büyük üstadı danton'un dediği gibi: hücum, hücum ve yine hücum!"
friedrich engels, almanya'da devrim ve karşı-devrim
burda yazdıgı gibi savunucu bir eylem silahlı ayaklanmayı öldürür.
silahlı olanlar polis.
savunan da biziz.
eger silahlı olan biz savunan polismiş gibi bir durum olusursa biz kaybederiz.
ki bu olusturulmaya calısılıyor yandas medya tarafından
unutmamak gerekli ki,
Bu direniş halkın direnişidir. Siyasi partilerin değil. Bu nedenle siyasi gruplar eylemi sahiplenmeye çalışmamalı ve gereksiz vandalizm yapılmamalı. Çok çabuk gaza gelen, siyasi temeli oturmamış çok sayıda siyasi örgüt üyesi bilinçsiz genç var.
Halk bu genclerin yapacagı siddeti daha önce yaptıgı gibi engellemeli, durdurmalı.
Çünkü bu genclerin ortamı germekten ve polisi şiddet kullanmakta haklıymıs gibi görülmesine sebep olmaktan baska hic bir şey yaptıkları yok.
Bu gençler, halk masum sekilde eyleme devam ettigi için direnişin halkın kalanından destek gördügünün farkında degil. Yine bu bilinçsiz gençler taş atarak, emperyalist kuruluşlara zarar vererek yalnızca haklı halkın mücadelesini haksızlaştırıyorlar. Yandaş medya sürekli bu cocukları gösterip diyor ki : "Göstericiler taş attı, polis müdahale etti.".
Direnen, haklı ve masum halk, haksızmış gibi gösteriliyor bu genclerin yüzünden ve polis terörü meşrulaştırılmaya çalışılıyor.
Bu bilinçsiz gençler mücadeleye zarar veriyorlar farkında olmadan.
Yandaş medya yalan yanlış haberlerle halkı direnişten sogutuyor. Ellerine koz vermemek lazım ki haklıyken haksız duruma düşmeyelim..
Last edited by Nocna Mora : 02.Haziran.2013 at 12:13
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ne kadar iyimser bakıyo bazı arkadaşlar ya. Siyasetten gram anlamam. Sağ sol dediklerinde bile anlamını bilmediğimden hep sorarım nedir bu sağ sol muhabbeti diye. Siyasetten o kadar uzağım yani.
Ama şu bi kaç gündür polisin adam gibi eylemini yapan insanlara yaptığı muameleden sonra polisten iyice nefret ettim. Ağzıma ne gelirse sayıyorum. Bu adamlar mı milletin güvenliğini sağlıyormuş ? Ulan siz insan öldürüyorsunuz, öldürmeye teşebbüs ediyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=TqQjPHtAZ6c&snsw
Şu video da ki muamele de zaten ortada. Bu kadar müdahaleyi bölücü terör örgütüne gösteriyonuz mu acaba.
http://www.fatihcipil.com/2013/06/ge...haber.html?m=1
Üşenmeyin okuyun.
Şuan Taksim'de eylemciler ortalığı temizliyor, çok güzel bi görüntü.
Kahraman Polis (!)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201216372714813
Futbolcu Bilgileri
İNSANLAR İMECE USÜLÜ SU TAŞIDILAR YANGINI SÖNDÜRDÜLER.
https://www.facebook.com/photo.php?v=531699603561485
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
Tamamen gerçek olaylar. Bahsi geçen eli sopalı, bıçaklı adamların resimlerini görmüştük daha önce.
Futbolcu Bilgileri
Dün gece 2'den sonra yattığım için yazılanları okuyamamıştım. Birilerinin artık şapkasını çıkartıp önüne koyması lazım. Bi kritik yapması lazım. Bunca videolar varken hatayı biraz da ters yöne araması lazım.
Önceki 2-3 sayfayı okuduğumda o kadar şaşırdığım videolar, görüntüler, özellikle yorumlar okudum ki...
Ben bu olayda artık polisi savunanları şu şekilde görüyorum kimse kusura bakmasın;
-Ya akp den milletvekili yakını vardır
-Ya çalıştığı iç tamamiyle akp hükümetinin yaptığı icraatlarla doğrudan bağlantılıdır (akp li olmayıp da işi dolayısıyla akp oy veren çok insan tanıyorum)
-Ya da egolu bir insandır.
Çünkü olay bu kadar açık ve seçik iken hala polisi savunmak bana inanılır gibi gelmiyor. Bunun yandaşlıkla falan da alakası yok. Bir şey gerçek ise gerçektir. Söylenti ise söylentidir, yalan ise yalandır. Her yerde izliyoruz videoları. Birazcık elinizi vicdanınıza koyun. Polisin orantısız güç kullandığı bu insanlar sizin vatandaşlarınız, sizin milliyetinizden insanlar. Elbet polis de öyle. Ancak polisin şu andaki görevi padişahın sarayını, halkın isyanından korumaktır. Bu çok açık ve seçiktir. Birisi yaş muhabbeti yapmış ve sonra da demiş ki "akıl yaşta değil ve baştadır", gerçekten de öyle evet.
İnsaf insaf. Başka da diyecek sözüm yok.
FM Gazetesi
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
POLİSİN İNSANLARIN KAFASINA SIKTIĞI GAZ BOMBALARI !
Futbolcu Bilgileri
Halk taksim meydaninda zarar goren ciceklerinin yenilerini dikiyor.
İşte asıl direnişçiler bunlar.. Provakasyon yapma amacı ile şiddet türevleri uygulayanlar değil..
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
Medya utanmasa "Polisin dağıttığı bedava biber gazı için toplanan kalabalık arasında arbede çıktı, insanlar gaz için birbirini ezdi yazacak"
Medya gerçekten komik. Açın TV'yi bi zaplayın bakın, nasıl da satılmış nasıl da yandaş bir medya var.
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
gordugum en guzel videolardan biri ellerine saglik ankara halkinin.
http://www.youtube.com/watch?feature...P3fQWTuQ#at=12
Flawless Victory ;;;;
Okuduğum kadarıyla polis falansın heralde.Ne güzel bir mesleğin vardı diyebilirdim sana ! Ta ki ;
* İnsanları öldürmeye çalışan insanları görene kadar
* İnsafsızca işkence yapan insanları görene kadar
* Ambulanslara atlayıp yardım edeceğiz diyip gaz bombası sıkan insanları görene kadar
* Sağa sola insafsızca saldıran insanları görene kadar
* Evlere saldıran insanları görene kadar
* Bayanları 15 - 20 kişi döven insanları görene kadar
Yukarda hep '' insan '' yazmışım artık oradaki sıfatı forum kuralları dışında isteyen istediği gibi düzenlesin , ve bu bahsettiğimiz insanlar bu saldırıları yapan mavi üniformalı '' insan '' sıfatını taşıyan kişiler maalesef.
Gece rahat uyuyobiliyorsan aldığın tüm paralar ananın ak sütü gibi helal olsun sana.
Ek olarak kpss den yeterli puanı al sonrasını hallederiz cümlesini duydun dimi hadi birbirimizi kandırmayalım defalarca duydun biliyorsun biliyorum biliyoruz !
Dün Beşiktaşdaydım onbirlerce kişi şarkılarla yürürken saldırıya mahrum kaldı. Bir kaç provokatör yüzünden çoğu masum insanında canı yanmadı değil. Bu saatten sonra insanlar kime inanacağını gördü, satılmış basını, satılmış iş adamını tanıdı. Daha da fazla yazmak istemiyorum artık her insan her şeyi görüyor ve anlıyor.
Bu arada insanın kötüsü vardır mehzebin, milletin ve polisin değil.
Futbolcu Bilgileri
Flawless Victory ;;;;
Okuduğum kadarıyla polis falansın heralde.Ne güzel bir mesleğin vardı diyebilirdim sana ! Ta ki ;
* İnsanları öldürmeye çalışan insanları görene kadar
* İnsafsızca işkence yapan insanları görene kadar
* Ambulanslara atlayıp yardım edeceğiz diyip gaz bombası sıkan insanları görene kadar
* Sağa sola insafsızca saldıran insanları görene kadar
* Evlere saldıran insanları görene kadar
* Bayanları 15 - 20 kişi döven insanları görene kadar
Yukarda hep '' insan '' yazmışım artık oradaki sıfatı forum kuralları dışında isteyen istediği gibi düzenlesin , ve bu bahsettiğimiz insanlar bu saldırıları yapan mavi üniformalı '' insan '' sıfatını taşıyan kişiler maalesef.
Gece rahat uyuyobiliyorsan aldığın tüm paralar ananın ak sütü gibi helal olsun sana.
Ek olarak kpss den yeterli puanı al sonrasını hallederiz cümlesini duydun dimi hadi birbirimizi kandırmayalım defalarca duydun biliyorsun biliyorum biliyoruz !
Polisin kullandığı SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ silahlardan biri. Bugün tarihli gördüğünüz gibi.
Futbolcu Bilgileri
Birde bunların uşakları yalakacıları var gece 3-4 gibi ortaya çıkıp elinde sopa polisle bir olup halka saldıracak. Ulen kuş beyinli İzmir yer mi bunları Tribüncüyüz , deplasmancıyız bizondan sonra olursun usaın bolt.
![]()
Bu arada polis arabasını devirip yakanıda gördüm Dolmabahçe'de masum insana taziklş su sıkmak için bekleyeninde.
İsin özü müdahale emrini verenler şimdi bir kenara çekilip polis sert davrandı, ikna yoluna gitmeliydi diye kenara çekildi biz de bunu hayretle izliyoruz. Cinayet işleyen varsa cinayetten yargılanır, adam döven varsa dayaktan. Ama kimse gaz attı diye ceza almaz onu belirteyim.
KPSS konusuna gelince kim ne yaptıysa hesabını er geç verir. Bunları biz de meslek icinde konuşuruz. Ama bunların hepsi böyledir zaten gibi linç kampanyası olduğu için buna isyan ediyorum. Elini vicdanına Koymaktan çekinmeyiz biz. Evet vardır torpille, hatırla gönülle polis olan. Çünkü Türkiye'de her kurumda olan seyler. Gözüne belli seyler takılıyor. Türkiye'de hastanelerde hasta odası kapmak için bile torpil yapılıyor. Bu kadar hayatın icine girmiş bir şeyi sadece emniyette oluyormuş gibi gösteriyorsunuz.
Yahu gerçekten de bakmıyorsun di mi paylaştıgımız şeylere. Polislerin insanların kafalarına doğru sıkıyorlar bu gaz bombalarını. KAFA BAK KAFA. Ve SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ gazları sıkıyorlar. Sen hala gelmiş bundan dolayı ceza almaz diyorsun. Ya sabır..
Çık sokağa normal bir vatandaş olarak katıl eylemcilerin arasına bak bakalım polis seninde kafana sıkıyor mu sıkmıyor mu ?
Futbolcu Bilgileri