Mustafa Denizli bu kulübe dönemez daha! o yorumculuk yapsın, yada olmadı Fatih Terim bırakınca o gecer milli takıma !
Ümit Davala'nın yardımcılığa getirilmesi çok akıllı bir hamle olmuş bence ..![]()
Şuan da genç oyuncu piyasasına hakim Ümit Davala'nın yardımcı olarak getirilmesi büyük iş...
Ü.Davala'da A.Avcı gibi gençleri kendi takımına toplayabilir...
Ümit Davala'nın adını söyleyinceye kadar Ümit Davala olduğunu farketmedim ne kadar çok değişmiş.ama takımımızın başına getirilmesi akıllı bir hamle.Sonuçta genç oyuncuları çok iyi tanıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ümit Davala seçimi iyi olmuş.Skibbe'nin Türkiye alışma sürecinde katkısı olacaktır..
Skibbe: İlk kupamı Galatasaray'da kaldıracağım...
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe ilk kez basın önüne çıktı. Adnan Sezgin ile beraber imza törenine katılan Michael Skibbe Galatasaray'ın kendi kariyeri açısından çok önemli bir kulüp olduğunu ve kariyerindeki ilk kupayı G.Saray'da kaldıracağını söyledi.
"H.ŞÜKÜR'ÜN YERİNE BİR FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR"
G.Saray'ın yeni teknik direktörü Skibbe Bayer Leverkusen'den neden ayrıldığı şeklinde soruya "Geçen sezon kampımızı Antalya Belek'te yapmış ve hoş vakit geçirmiştik. Aynı zamanda UEFA'da da Galatasaray ile eşleşmiştik. G.Saray'dan sonra Zenit'e elendik. İyi bir performans göstermiştik ama sakatlıklar ve gençlerin yorulmasıyla ligde istenileni veremedik. Avrupa Kupaları'na katılma başarısı gösteremedik. G.Saray'da iyi futbolcular da var. Bazıları beni heyecanlandırıyor Arda, Servet ve M.Topal gibi. G.Saray büyük bir camia. Burası benim kariyerim açısından çok önemli olacak. B.Dortmund'dan arkadaşımla beraber elimizden geleni yapacağız. Ümit Davala da bizimle beraber olacak. O da çok kariyerli bir isim" şeklinde cevap verirken Hakan Şükür hakkında ise "Hakan Şükür çok iyi bir futbolcu. Galatasaray adına çok iyi işler yapmış çok büyük bir kariyere sahip bir futbolcu. Ben Hakan'ı çok seviyorum. Fakat kontratı bitti. Onun yerine oynatabileceğimiz bir futbolcuya ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
"DEFANSA DA TAKVİYE YAPILACAK"
Genç teknik adam takıma mutlaka takviye yapacaklarını söylerken "Takımımızı güçlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Hedeflerimizi geliştirmek için buna ihtiyacımız var. Bu bizim aile içerisinde verdiğimiz kararlar doğrultusunda olacak" dedi. Hakan Şükür'ün yerine mutlaka bir takviye yapacaklarını belirten Alman teknik adam defansa da takviye istediğini söyledi.
Skibbe Lincoln'un çok iyi bir oyuncu olduğuna değinirken Arda hakkında şöyle konuştu: "Arda çok iyi yetenek. Onun gibi bir fubolcunun kadrodmda olmasından doayı çok mutluyum. Takımın ilerlemesinde çok büyük bir pay sahibi. Önümüzdeki sneler için çok önemli bir rol oynayacak"
"SERVET ULUSLARARASI SEVİYEDE BİR FUTBOLCU"
"Servet Leverkusen'deyken benim dikkatimi çekmişti. Gerçekten çok kaliteli uluslararası seviyede bir futbolcu. Servet'in yanındaki oyuncular Hakan Balta ve Emre Güngör de daha da tecrübe kazanarak daha iyi konuma gelecekler" açıklamasını yapan Skibbe ilk kupayı da G.Saray'da kazanacağını söyledi.
Skibbe UEFA Kupası'nda G.Saray'ı çok iyi incelediğini ve bu yüzden yakından tanıdığını belirtirken G.Saray'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. Yurt dışındaki ilk görevini yapacağını da söyleyen Skibbe bunun kendisi için iyi bir sınav olacağını sözlerine ekledi.
"ÜMİT DAVALA GERİ DÖNDÜ"
Törende konuşan Adnan Sezgin ise Ümit Davala'nın yeniden yuvaya döndüğünü açıklarken milli futbolcular hariç 25 Haziran'da toplanacaklarını belirti. Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu'nun da aynı şekilde teknik kadroda göreve devam edeceklerini ifade eden Adnan Sezgin kamp programı hakkında şöyle konuştu: "Nonda ayın 6'sında bize katılacak. Onun dışında umarım millilerimiz sonuna kadar gider. Ayın 10'unda Duisbug'a gideceğiz. 26'sına kadar orada olacağız. Döndükten sonra da 3 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi elemesinden önce resmi maç olmadığı için hazırlık maçlarına önem vereceğiz. Bu bağlamda yeni bir başlangıç herkes için hayırlı olur. Geçen seneki heyetten Cevat ve Nezihi hoca aynan göreve devam edecekler" Adnan Sezgin Arda için kulübe herhangi bir resmi teklif gelmediğini de sözlerine ekledi. Adnan Sezgin bu tarz transfer haberleri hakkında da medya mensuplarını uyardı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi bir ekip kuruldu..
Boekamp Tanıyalım
Teknik direktörümüz Michael Skibbe’nin yardımcıları belirlendi. 2008-2009 sezonunda Edwin Boekamp ile Ümit Davala, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı antrenörleri olarak göreve getirildiler.
Son olarak Borussia Dortmund Altyapı Koordinatörü olarak çalışan Edwin Boekamp, 1987’den beri Almanya 1. Ligi Bundesliga’da sayısız oyuncu yetiştirirken Lars Ricken ve David Odonkor gibi yıldızları futbol dünyasına kazandırdı. Boekamp’ın transferi bu nedenle Almanya’da da hayli ses getirdi. Bundesliga resmi sitesinde çıkan haberde, ünlü antrenörün Dortmund’la olan sözleşmesini feshedip Galatasaray’ı tercih ettiği vurgulanırken, “Futbol öğretmeni Boekamp, İstanbul’da coşkulu bir taraftarla karşılaşacak” denildi.
Hepimiz skibbe gelince üzüldük ama suan inanılmaz bir ekip kuruldu..Davala hakkında bir abimiz çok güzel şey yazdı
Gel" denildiğinde, Ümit Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakıp, koşa koşa Galatasaray’a hizmet etmek için gelmiştir.
"Ben yardımcı olamam, benim hedeflerim var" diyenlere güzel bir amatör spor ADAMI! örneği vermiştir.
Hoşgeldin Ümit Davala
Ricken hala Dortmund da sürünüyor mu ya?
Dortmund sitesini gezerken bu fotograf gozume carpti..Nuri'yi bile o kazandırmış güzel
Ümit Davala+Boekamp ikilisi de eklenince Skibbe transferi bir kat daha değer kazandı. Şimdi içim çok rahat işte. Direkt olarak genç takımımızın gelişimine dönük tercihler yapıldı. ..Gençlerimizin gözüaydın
Hayırlısı olsun diyorum...
Galiba Nuriğ bize gelir mi dercesine bi resim koymuşsun![]()
Valla gençlerin önü açıldı oh be![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
bence galatasarayda her zaman gençlerin önü açıktı![]()
Galatasaray isterse Nuri'yi, hic tanimadigi Sinan Engin ve Ertugrul Saglam ile calismayi mi tercih eder, yillardir tanidigi bildigi Skibbe/Boekamp ikilisi ile veya U21'de hocasi olan Umit Davala ile mi?
Cevat Guler ve Nezihi Bologlu'nun kalmasi cok guzel.
Umit U21'de oyuncularla cok iyi bir diyaloga sahipti ve oyuncularin hepsi Umit'i hep cok methediyorlardi. Bu acidan Umit'de cok dogru bir secim.
Daha once de yazdigim gibi, hedef yildiz almak degil, yildiz yaratmak..
Last edited by perpetua : 18.Haziran.2008 at 08:03
'Beni sevenleri üzmeyeceğim'
EURO 2008'de ortaya koyduğu müthiş performansla Avrupa'yı sallayan Arda, transferi hakkında FANATİK aracılığıyla Galatasaray taraftarına mesaj yolladı.
18.6.2008
Devlerde listebaşı oldu
Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında ortaya koyduğu müthiş performansla A Milli Takım’ı sırtlayan ve devleri kendine hayran bırakan Arda Turan, transferin gözdesi haline geldi. Arsenal ve Inter gibi büyük kulüplerin transfer listesinde zirveye oynayan genç yıldız, Galatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalar yaptı, sözleriyle adeta Sarı-Kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti.
Metin Oktay’ı hatırlattı
Türkiye'nin en zengin işadamlarından, dönemin Fenerbahçe yöneticisi Müslim Bağcılar’ın kendisine uzattığı ve “Rakamı sen yaz” dediği çeki, “Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba” diyerek geri çeviren Metin Oktay’ı anımsatan Arda, şunları ifade etti: “Daha yolun başındayım. İçimdeki Galatasaray aşkını kelimelerle tarif edemiyorum. Aslantepe’de oynamadan hiçbir yere gitmiyorum. Ben doğuştan Galatasaraylıyım, beni sevenleri üzmeyeceğim."
Wenger ne demişti?
Arsenal’in dünyaca ünlü teknik direktörü, yetenek avcısı Fransız Arsene Wenger, Arda ile ilgili olarak, “O, fantastik bir futbolcu” ifadesini kullanmıştı. Ekibinin genç yıldızı sezon içerisinde sık sık takip ettiğini ve raporlar hazırlandığını belirten efsane hocanın, Arda transferi konusunda Arsenal yöneticileri ile bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Milli futbolcu, Inter Teknik Direktörü Mancini’nin de gözdelerindendi. Ancak İtalyan hocanın görevinden ayrılması ve yerine Mourinho’nun gelmesine rağmen, hâlâ Inter’in, Arda’yı istediği ortaya çıktı.
Raşit ALTUN
Florya'dan Stranzl için 10 puan çıktı
Galatasaray yöneticileri ve Michael Skibbe, Stranzl'a tam not verdiler.
18.6.2008
Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve Michael Skibbe, birlikte izledikleri maçta Stranzl’a tam not verdiler.
Tesislerde takip edildi
Savunmaya takviye çalışmaları doğrultusunda bir süredir Avusturyalı stoper Martin Stranzl’la ilgilenen Galatasaray Yönetimi, 27 yaşındaki oyuncunun menaceri ile bir kez daha temasa geçti. Başkan Adnan Polat, yöneticiler Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik direktör Michael Skibbe, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hep beraber izledikleri Avusturya-Almanya maçında, Stranzl’ın performansına tam not verdiler.
Bonservis pazarlıkları...
Maçı Almanya’nın 1-0 kazanmasına rağmen, Panzerler’in hücum oyuncularına göz açtırmayan Stranzl’ın sergilediği mücadele, Sarı-Kırmızılılar’dan takdir toplayınca, Avusturyalı oyuncunun kulübü Spartak Moskova’yla bonservis pazarlıkları tekrar başladı. 1.90’lık stoper, daha önce Galatasaray Yönetimi’ne, ‘hazırım’ mesajı göndermişti. Stranzl için Rus kulübünün 3.5 milyon Euro talep ettiği, görüşmelerin sürdüğü dile getirildi.
Raşit ALTUN
Ben Skibbe için çok umutluyum. Boekamp ve Davala ikilisi de çok yerinde seçimler. Kendi yıldızımızı neden çıkarmayallım ?
Stranzl iyi bir oyuncuya benziyor gelirse iş yapar 3-4 sene
Futbolcu Bilgileri
Helal olsun Ardaya tüm Galatasaraylıların gönlünde daha 19 yaşında taht kurdu.
Arda 21 yaşında değilmiydi yav ?
Neyse, önemli olan yaşı değil zaten. Karakteri, kişiliği, futbolu bizim için..![]()
Evet Arda 21 yaşında...
Futbolcu Bilgileri
Hayır 19 yaşından beri gönlümüzde taht kurdu demek istedim.
Ok sorun yok o zaman geçen gün bir haber okudum, Arda için 19 yaşındaki genç yıldız yazıyordu![]()
Futbolcu Bilgileri
Bugün arjantin gazetelerine bizim transfer için bakarken gördüm gs bocadan neri cardozoyu istiyormuş ama teklif ettikleri bonservis bedeli çok düşükmüş gsnin
Neri Cardozo'yu alabileceğimizi zannetmiyorum...
Futbolcu Bilgileri
Ne var şu Mustafa Denizli'de anlamıyorum. Adamın bir özelliği yok bence. Ayrıca kendisinin herhangi bir şekilde Galatasaray'a gelmesi çok zordur.
Skibbe glmeden önce fazla bişey beklemiyodum ama konuşmalarını beğendim..Yardımcı seçimleri de güzel..Tarzını sevdim açıkçası.İnşallah yararlı olur takımımız için...
Helal olsun Arda'ya gerçekten inşallah bu söylediklerini unutup emre belözoğlu gibi lafını yemez o da gs den başka TÜRK kulübüne gitmem diyordufalan..
yardımcılar müthiş oldu çünkü yardımcı işin yarısı demek geçen sene ahmet akçan futbolcuları küstürmüştü.şimdi davala hem klübün içinden geliyor hemde u21 milli takım yüzünden saygınlığı var
Monaco : Naples lorgne Cufré
Le défenseur international argentin de l'AS Monaco, Leondro Cufré, figurerait sur les tablettes des Italiens de Naples.
Naples se pencherait sur le cas du défenseur international argentin Leandro Cufré (30 ans, Monaco), dont le contrat expire en 2009. L'ancien joueur de l'AS Rome aurait également des pistes en Ecosse (Glasgow Rangers), Turquie (Galatasaray) et Espagne (Betis Séville).
LİSTEDEKİ ARJANTİNLİ KİM?
Fransa'dan gelen haberlere göre Galatasaray, Monaco'nun Arjantinli savunma oyuncusu Leandro Cufre ile yakından ilgileniyor.
Mercato365.fr adlı internet sitesi, Galatasaray'ın, Napoli, Rangers ve Sevilla ile beraber Monaco'yla sözleşmesi 2009'a kadar süren Arjantinli defans oyuncusunu transfer etmek istediğni iddia etti.
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...re/profil.html
Ümit Davala yönetime ümit millide oynayan alparslan'ıda önermiş...Gençlere yönelmeye basladık..Yanlız herzaman dedigim gibi en az 3 tane tecrübeli futbolcu alınması lazım..Avrupa kupaları için sartAHMET CEBE'NİN PEŞİNDEMİŞİZ..
Alman "Bild" gazetesine göre gurbetci oyuncunun Ahmet Cebe´nin pesindeyiz!
Skibbe devre ara kampinda´da Cebe´yi cok begenmis ve o zamanda Leverkusen´e almak istedi.
Ahmet Alman 3.Liginde Fortuna Düsseldorf´da oynuyormus ve Schalke 04´ün altyapisindan yetismis. Kendisi Galatasarayli ve ofansiv orta saha da oynuyormus!
Hakkında Bilgi:http://www.transfermarkt.de/de/spiel...et/profil.html
Not: Gecen yaz bize karsi hazirlik maci yapmis,..
Kaynak:http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...o=4873136.html
Yeni Antrenörümüz Boekamp Tanıyalım
Yeni yardımcı antrenörümüz 1959 doğumlu ve 49 yaşında. 1987 senesinde Almanya’nın dev kulüplerinden Borussia Dortmund’un alt yapısında antrenör olarak göreve başlayan ve bu görevde 20 sene başarıyla görev yapan Edwin Boekamp ; Lars Ricken, David Odonko, Nuri Şahin gibi isimleri Dortmund takımına kazandırdı.
Ayrıca Dortmund’un Amatör Takımını Almanya’nın 3. Ligine çıkarma başarısını da gösteren Edwin, yakın arkadaşı olan Skibbe’nin kendisine Galatasaray’da yardımcı antrenör olarak çalışma teklifini getirmesinin ardından, görevinden ayrılarak Türkiye’ye yol aldı. Borussia Dortmund kulübü, Boekamp’ın ayrılmasından sonra bir mesaj yayınlayarak, kapılarının her zaman bu değerli antrenöre açık olduğunu belirtti.
Şimdi Boekamp’ın altyapıdan çıkardığı isimlerin bazılarına göz atalım.
Lars Ricken : Borussia Dortmund’a en çok katkı sağlayan oyunculardan biri. 1997 senesinde Şampiyonlar Liginde Juventus’a karşı oyuna girdikten 60 saniey sonra attığı nefis golle, Dortmund’un kupayı kaldırmasını sağladı. Hala Borussia Dortmund takımında forma giymekte.
David Odonkor : Jürgen Klinsmann’ın sürpriz bir şekilde 2006 Dünya Kupası kadrosuna dahil ettiği Odonkor, özellikle kazanılan Polonya maçında sergilediği futbol ve yaptığı asist ile gündemi çok meşgul etmişti. Real Betis’te forma giyen Odonkor, yine Almanya Euro 2008 kadrosunda yer bulmayı başardı.
Nuri Şahin : Bundesliga’da forma giyen en genç oyuncu ve gol atan en genç oyuncu olarak tarihte ki yerini alan Milli Futbolcumuz, özellikle 2005 Dünya Gençler Şampiyonasında sergilediği futbol ile parmak ısırtmıştı.
Steffan Klos : Dortmund ve Glasgow Rangers'in efsane kalecisi. Dortmund'un efsanevi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu dönemde kaleyi koruyan Klos, Almanya´nin sayılı kalecilerden..
Christian Timm : Christian Timm Almanların bir dönem büyük umutlarından biriydi. Kaiserslautern'in en büyük kozuydu. Ancak kendini beklenildiği kadar geliştiremedi.
Florian Kringe : Kringe şu anda Dortmund'un vazgeçilmez futbolcularından biri olmayı başardı. Fiziksel gücünün yanında sürati ve etkili şutlarıyla Westfallen'deki Dortmund'lu taraftarların sevgilisi oldu.
Guy Demel : Guy Demel de Hamburg'da banko forma giymekte olan oyunculardan. Sağ bek ve ön libero oynayan Fildişi'li oyuncu, fiziksel kabiliyetini teknik kapasitesi ile birleştiren oyunculardan.
Nizamettin Calışkan : Dortmund'da daha iki sene öncesine kadar, yıldız oyuncu olabilecek kapasitede gösterilmekteydi. İlk 11 başlamasa da, zaman zaman Bundesliga'da süre alabiliyordu. Ancak onun için Türkiye yanlış bir seçim oldu. Vestel Manisaspor'a geldikten sonra gereken gelişimi gösteremedi, takımda yer bulamadı.
Yönetim baya planlı,programlı çalısıyor..İyice gençlere yönelmeye basladık..Yakında dısarıya ithalat baslar![]()
Last edited by Emurafu : 18.Haziran.2008 at 22:41