Sayfa 38 / 46 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Jazz Parker'a Karşılık Harris'i Teklif Etti

Son günlerde Tony Parker hakkında çıkarılan takas dedikoduları bitmek bilmiyor.Daha önce Portland,Kings ve Raptors'un Tony Parker ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.

Bu kervana katılan son isim ise Utah Jazz oldu.Utah Tony Parker için Spurs'e Devin Harris ve 12.sıra draft hakkını teklif etti.Spurs'un her takasa Jefferson'u da dahil etme isteği bu görüşmede de devam ettiği için şu anlık tek pürüz olarak görülüyor.

NBAtrky

Hawks Minnesota'ya Josh Smith'i Verip Draft 2.Seçimini İstiyor
    Atlanta Hawks Türk oyuncu Enes Kanter'i elde etmek için Draftlardaki 2.seçimi almak istiyor.

Atlanta 2.seçimi elde etmek için Minnesota'ya Josh Smith'i önerdi.

Josh Smith'in ismi son günlerde birçok takımla geçerken,özellikle Dwight Howard'la yakın arkadaşlığı nedeniyle Orlando Magic'in daha avantajlı olduğu düşünülüyor.

NBATRKY

Thunder, Eric Maynor Karşılığında Draft Hakkı İstiyor
    Oklahoma City Thunder, 24 yaşındaki guard Eric Maynor karşılığında draft ilk 10 sırasından bir yer edinmeyi umuyor.

Thunder 7. sıra için Sacramento Kings ve 9. sıra için Charlotte Bobcats ile görüştü.

Draftta ilk 10 sıradan seçilmesi beklenen Jonas Valanciunas'ın da Thunder'da oynamayı istediği biliniyor.

NBAtrky

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Son takasla Bucks Udrih, Jackson, Livingstone ve 19. draft hakkını. Charlotte 7 ve 9. draft hakkı ve Maggette. Kings 10. draft hakkı ve Salmonsu almış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

NTV Spor
    Son Dakika
    Enes Kanter, 2011 NBA Draft'ında 3. sırada Utah Jazz tarafından seçildi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşte Enes Kanter'in takımı!

NBA'de 2011 draft heyecanı bu sabaha karşı 2:30 sırasında başladı ve temsilcimiz Enes Kanter'in de forma giyeceği takım belli oldu!

NBA'de 2011 draft seçmeleri bu sabaha karşı başlarken, temsilcimiz Enes Kanter'in önümüzdeki sezon hangi NBA takımında forma giyeceği de belli oldu.

Temsilcimiz Enes Kanter'i Utah Jazz takımı 3. sıradan seçti ve Enes Kanter Mehmet Okur'un takım arkadaşı oldu. Enes Kanter böylece NBA tarihinde en yukarıdan seçilen Türk oyuncu oldu.

Temsilcimiz Enes Kanter'in seçilmesinin ardından mutluğu yüzünden okunurken, seçilmesinin ardından ilk açıklamaları şu şekilde oldu:

Enes Kanter'e Kentucky'den 1 yıl uzak kalmasının hatırlatılması üzerine Kanter, "Ben ilk yılımı Kentucky Üniversitesi ailesine vermek istiyorum. Orası çok inanılmaz bir yer. Onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Okur ile aynı takımda oynayacak olması ile ilgili ise Enes Kanter, "Mehmet Okur çok çalışkan birisi. Ben küçüklüğümden beri onu biliyorum. Çok büyük bir lider ve Utah Jazz'da bana çok yardımcı olacağını biliyorum" şeklinde konuştu.

*Draft seçiminin ilk sırasında Cleveland Cavalers takımı seçimini yaptı. Cleveland Cavaliers takımı ilk sıra seçiminde tercihini guard Kyrie Irving'i seçerek kullandı.

*Draft seçiminde ikinci seçim hakkını elinde bulunduran Minnesota takımı ise tercihini Arizon'dan Derrick Williams olarak kullandı.

*Draftlarda 3. seçim hakkında Utah Jazz tercihini temsilcimiz Enes Kanter'den yana kullandı.

*Cleveland Cavaliers takımı 4. seçim hakkında Tristan Thompson'ı tercih etti.

*Draftta 5. seçim hakkına sahip olan Toronto Raptors takımı ise Jonas Valanciunas'ı seçti.

*Draftta 6. sıradan seçim yapan Washington Wizards takımı tercihini Jan Vesely olarak kullandı.

*7. sıradan seçim hakkını elinde bulunduran Sacramento Kings takımı Bismack Biyombo'yu kadrosuna kattı.

Sporx
    Last edited by TR.CaPTaiN : 24.Haziran.2011 at 04:22
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

*Cleveland Cavaliers takımı 4. seçim hakkında Tristan Thompson'ı tercih etti.

bunun dışında sürpriz yok ama bu seçim draftı karıştırdı

Jimmer Fredette Utah'a yakışırdı gerçekten ama Kings draft etti hayırlısı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Enes Kanter Utah için ilginç bir seçim olmuş. Ben böyle bir takas yapıyor olsam heralde Al Jefferson'ı gözden çıkardığım için olurdu. Gerçi Utah Memo'yu gözden çıkarmış ama, Jefferson'ı kullanıp iyi bir 2 numara alsalar Utah için hi. fena olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Enes Kanter Memo'nun takımında

NBA 2011 draftı tamamlandı. Milli basketbolcumuz Enes Kanter, Utah Jazz tarafından, ilk turda 3. sıradan seçildi. Enes böylelikle bir diğer basketbolcumuz Mehmet Okur'un takım arkadaşı oldu.

NTV Spor
    Güncelleme: 09:39 TSİ 24 Haziran. 2011 Cuma

İSTANBUL - Enes Kanter, NBA tarihinde draftta en yukarıdan seçilen Türk oyuncu unvanını da aldı. 1992 doğumlu basketbolcu, Ömer Aşık, Hidayet Türkoğlu, Semih Erden, Ersan İlyasova ve Mehmet Okur'dan sonra gelecek sezon NBA'de forma giyecek 6. oyuncumuz olacak.
    Enes Kanter, Utah Jazz tarafından seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Mehmet Okur ile birlikte oynayacak olması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.
    Enes, “Mehmet Okur çok çalışkan birisi. Küçüklüğümden beri ona hayranım. Utah Jazz’da bana çok yardımcı olacağını biliyorum” şeklinde konuştu.

2011 draftında ilk turun birinci sırasından Kyrie Irving seçildi. Duke Üniversitesi oyuncusu, Cleveland Cavaliers'e gidiyor.
    Minnesota Timberwolves ise, 2. sıradan, Derrick Williams'ı draft etti. Tristan Thompson, 4. sıradan yine Cavaliers'e seçilirken, Jonas Valanciunas Toronto tarafından draft edildi.
    MEHMET OKUR AİLEMDEN BİRİ GİBİ
    Utah'da ''sıfır'' numaralı formayı giyeceğini açıklayan 2.11'lik dev adam, ''Öncelikli hedefimiz Utah'ı play-off'lara taşımak olacak. Mehmet Okur ile aynı takımda ve aynı pozisyonda oynamak da çok büyük bir şans. Okur, benim ailemden biri gibi. Bana çok şey öğreteceğini düşünüyorum'' dedi.
    Jazz Başkanı Randy Rigby de yaptığı açıklamada, takımı yeni baştan kurmaya çalıştıklarını, play-offlarda iddialı bir ekip yaratmayı arzuladıklarını kaydetti.
    Seçmelerde üçüncülük dışında 12.lik hakkını da elinde bulunduran Jazz, Colorado'dan gelen Alec Burks'ü de kadrosuna katarak iki genç isim ile yeni sezona iddialı hazırlanacak.
    BABASI FENERBAHÇE ÜLKER'İ SUÇLADI
    Seçmelerde oğlu Enes Kanter ile birlikte özel basketbolcu locasında oturan Mustafa Kanter ise yaptığı açıklamda, Kanter'in Fenerbahçe Ülker'e imza atmadığı için Fenerbahçe takımı tarafından NCAA yönetimine yanıltıcı bilgiler verildiğini söyledi ve bu nedenle oğlunun bir yıl basketboldan uzak kaldığını ve Kolej Ligi'nde yer alamadığını ifade etti.
    Mustafa Kanter, ''Kentucky'de oynasaydı şimdi Drafta birinci sıradan gelecekti. Üçüncü olarak gelmesi de bizim için önemli, ilk kez bir Türk bu dereceyi alarak tarihe geçti. Oğlum daha çok genç, Utah Jazz ile büyük başarılara imza atacağına hiç şüphem yok'' dedi.
    Kanter'in menajeri Max Ergül de milli basketbolcunun NBA'de büyük bir yıldız olacağını umduğunu kaydetti. Enes Kanter, seçimlerin ardından bugün Utah eyaletinde takımın bulunduğu Salt Lake City şehrine geçerek burada idari ve teknik yönetimle biraraya gelecek.
    TÜRKİYE İKİNCİ SIRADA
    Öte yandan Enes Kanter'in de Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne katılmasıyla, Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, Ersan İlyasova, Semih Erden ve Ömer Aşık'ın ardından NBA'de oynayan Türk basketbolcu sayısı altıya yükseldi ve bir ilk gerçekleşmiş oldu.
    Bu sayıyla Türkiye, NBA liginde 11 oyuncusu bulunan Fransa'nın ardından altı oyuncu ile geçen seneki ikincilikteki yerini pekiştirdi ve Almanya, Rusya, Litvanya, Yunanistan, İtalya gibi basketbolun ileri düzeyde oynandığı ülkeleri de NBA liginde geride bıraktı.
    Ligde Hidayet Türkoğlu 11. yılına girerek Türkler arasında rekoru elinde bulundururken, Mehmet Okur da dokuz yıldır yer alıyor. NBA'de Ersan İlyasova Milwaukee Bucks ile üçüncü yılını doldururken, Semih Erden önce Boston Celtics, ardından Cleveland Cavaliers formasıyla Ömer Aşık da Chicago Bulls takımıyla ''çaylak'' sezonlarını tamamladılar. Ligde ayrıca, hem Türk hem de Gürcistan vatandaşı olan Zaza Pachulia da Atlanta Hawks forması ile mücadele ediyor.
    Enes Kanter'in Mehmet Okur'unda formasını giydiği Utah Jazz'a transferiyle birlikte NBA'de ilk kez iki Türk oyuncu aynı takımda yer alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Onda bu baba ve bu menajer olduğu sürece zor başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katiliyorum, yanlis isler pesindeler. Bir onceki roportajinda da "ben artik oldum" havasi vardi. Ben pek umutlu degilim Enes'ten nedense.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlginç bir seçim Jazz için... Ayrıca bende pek sevmiyorum Enes'i. Sebebi ise dün drafttan önce yaptığı açıklamalar. Yok beni seçen takımı rahat play-off'a taşırım,yok ben Nowitzki-Garnett karışımı birşeyim,Yok ben en iyisiyim. Cartta curtt..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

En iyisi olsa şu dandik draftta 1. sıradan seçilirdi. İsmail abinin dediği gibi onda bu baba , bu menejer ve bu kafa yapısı olduğu sürece bi şey olmaz Enes'den. Ben hiç umutlu da değilim zaten. Adam 2 senedir parkeye çıkmıyor milli takımdan davet geliyor ama hala yan çiziyor. Yav arkadaş gel oyna bundan daha iyi hazırlık mı olur zaten lokavt kapıda.

Neyse neler olucağını görücez içimden bi ses 2. Darko Miliçiç olacak diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nuggets-Blazers-Mavs Takası Gerçekleşti

Kaynaklara göre draft 2011 gecesi bir bomba takas daha gerçekleşti.Habere göre takasta Denver Nuggets , Portland Trail Blazers ve Dallas Mavericks bulunuyor.Şimdi ntvspor'da geçen bilgiye göre takas kesin olarak gerçekleşti.

Bu takasa göre ;

Dallas Mavericks --> Rudy Fernandez
    Denver Nuggets --> Andre Miller,Jordan Hamilton
    Portland Blazers --> Raymond Felton

Takasla ilgili Portland Trail Blazers sahibi Paul Allen'ın ilk açıklaması ise , " Andre Miller ve Rudy Fernandez'e takıma katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve gelecek sezonlarda başarılar diliyorum.Bu gecenin Portland Trail Blazers ve taraftarları açısından çok iyi geçtiğini düşünüyorum. " şeklinde oldu.

NBAtrky

[/COLOR][/B]Timberwolves-Rockets Takası

Yahoo sports muhabiri Adrian Wojnarowski , twitter adresinden bir takas haberi daha patlattı.Takasın takımları Minnesota Timberwolves ve Houston Rockets.Takasta henüz yeni draft olan Donatas Motiejunas da bulunuyor.

Bu takasa göre;

Houston Rockets --> Jonny Flynn, Donatas Motiejunas
    Minnesota Timberwolves --> Brad Miller, 23. sıra seçim hakkı, 2012 ilk tur seçim hakkı

NBAtrky

Üçlü Takas
    Yahoo Sports”tan Wojnarowski reyiz, twitterından bir takas haberi yayınladı. Kaynaklarından aldığı bilgiye göre Milwaukee Bucks – Charlotte Bobcats – Sacramento Kings takımlarının içinde olduğu bir takas gerçekleşti.

Bu takasa göre;

Milwaukee Bucks >> Beno Udrih, Stephen Jackson, Shaun Livingston, 19.sıra seçim hakkı
    Charlotte Bobcats >> 7.sıra seçim hakkı ve Corey Maggette
    Sacramento Kings >> 10.sıra seçim hakkı ve John Salmons

Nets-Celtics Takası Gerçekleşti

NBA Draft 2011 gecesinde bir takas da New Jersey Nets ile Boston Celtics arasında gerçekleşti.Boston Celtics'in 25. sıradan seçtiği Marshon Brooks New Jersey Nets yolunu tutarken Celtics draft hakkı almakla yetindi.Takas geçtiğimiz saatlerde ise resmiyet kazandı.

Bu takasa göre ;

Boston Celtics --> 27. sıra draft hakkı (JaJuan Johnson), 2014 draft 2. tur hakkı
    New Jersey Nets --> Marshon Brooks

NBAtrky

Bobcats-Bucks-Kings Takası Gerçekleşti

NBA Draft'larında bir takas daha gerçekleşti.NTVSpor'dan bizzat verilen takastaki takımlar Charlotte Bobcats, Milwaukee Bucks ve Sacramento Kings oldu.Takasta bu gece draft edilen 3 oyuncu bulunurken bunun yanında çok önemli isimlerde yer aldı.

Bu takasa göre ;

Charlotte Bobcats --> Bismack Biyombo, Corey Maggette
    Milwaukee Bucks --> Tobias Harris, Stephen Jackson, Beno Udrih, Shauin Livingston
    Sacramento Kings --> Jimmer Fredette, John Salmons

NBAtrky
    Last edited by vego : 25.Haziran.2011 at 00:26

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gecenin en kârlısı Rudy Fernandez'i alan Dallas oldu. Ve Cavs'in sürpriz şekilde seçmediği Valanciunas'ı kapan Toronto.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Enes bu drafttan seçilen isimler arasında en başarılısı olacak göreceksiniz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Enes çok potansiyelli bence. Next to Miliçiç

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

enes oynasaydı birinci sıradan seçilirdi. adam ukala ama kendine çok güveniyor belli ki. ayrıca oyuncular arasında şöyle bazı kriterlerde bir sıralama yapılmış. ekşisözlük'ten alıntı yapıyorum:

- dayanıklılık ve kuvvet açısından en iyi oyuncu
    - en iyi 2. ribaundcu (kenneth faried birinci)
    - post oyunu açısından en becerikli 2. oyuncu (trey thompkins birinci)
    - savaşçılık-sertlik açısından en kuvvetli 2. oyuncu (kenneth faried birinci)
    - en yüksek potansiyele sahip 2. oyuncu (derrick williams birinci)
    - nba'de başarısız olma riski en düşük 3. oyuncu (derrick williams ve klay thompson ilk iki sıradalar)

savunması tam bir soru işareti. içimden bir ses michael beasley tarzı bir oyuncu olacağını söylüyor. ancak ondan çok daha iyi bir ribaundcu. otoriteler en iyi ihtimalle boozer ve al harford kırması bir basketbolcu olacağını söylüyorlar. yani enes'te all-star potansiyeli var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Enes çok başarıLı oLacak. Ona inanıyorum. Onun her maç 20 küsür sayı 11 küsür Ribaunt Luk performansLarını görebiLiriz gibi geLiyor bana. Ayrıca Mavs ın Fernandez hamLesi de çok iyi. Peja dan zaten hayır geLmezdi, Rudy i aLarak o tarafı da güçLendirdiLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Enes çok potansiyelli bence. Next to Miliçiç
    Bir Miliçiç kolay olınmiyiiiiiiiii

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

* San Antonio Spurs, yedek oyun kurucusu George Hill'i Indiana Pacers'a gönderirken karşılığında, draftta 15. sıradan seçilen kısa forvet Kawhi Leonard'ı kadrosuna kattı. Teksas ekibi ayrıca, 42. sıradan seçilen kısa forvet Davis Bertans ve Regal Barcelona forması giyen Sloven power forvet Erazem Lorbek'in haklarını aldı.

* Orlando Magic, Cleveland Cavaliers tarafından 32. sıradan seçilen power forvet Justin Harper'ı alırken gelecek yıllara ait iki ikinci tur draft hakkını Ohio ekibine gönderdi.

* Golden State Warriors, Charlotte Bobcats'in 39. sıradan seçtiği power forvet Jeremy Tyler'ın haklarını satın aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

derrick williams'ın başarısız olma ihtimali riski aksine çok yüksek. 3 numara için ağır 4 numara için kısa kalıyor. İyi skorer ama dezavantajlı başlıyor. Benim en çok 9. sıradan seçilen Brandon Knight gönlümü fethetti adam tam bir winner Fizik dezavantajım var ama koca bir yüreğim var dedi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Derrick Williams tweener olarak kalıcak ortalıkta. Michael Beasley'den artısı karakteri sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Derrick Williams tweener olarak kalıcak ortalıkta. Michael Beasley'den artısı karakteri sadece.
    Aynen katılıyorum.

Avrupa'a iş yapar ama buralara gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Katılmamak elde değil.Bence önemli takımın 2. beşinin skor yükünü çeken tıfıl 4 numara olarak NBA'de barınır.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bir Miliçiç kolay olınmiyiiiiiiiii
    Ama abi adam oynamadan 3. sıradan seçiliyor yani şimdi o potansiyel yokmu onda Ben inanıyorum o potansiyel yok onda en azından onun yolundan gitsin yeter

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bu draftta seçilen oyuncular içinden en iyisi olacak Enes. Milicic'le falan alakası yok yani. Birçok yanlış yapmış olabilir ama yinede Enes Nba(!) de bizi temsil edecek. Ve belkide gelmiş geçmiş en iyi Türk basketbolcu olarak anılacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Açıkcası varya Onur abi bu saatten sonra 7 düvele padişah olsun umrumda olmaz. Başarısıyla övünecek değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Enes olayının iç yüzünü falan bilmiyorum ama bu kadar potansiyelli bir Türk basketbolcu varken, sonuna kadar destekliyorum. Umarım Milli Takıma gelmemek gibi bir yanlış yapmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Enes gelir milli takıma ya özel bir sebebi olmadıkça. Zaten potansiyel, yetenek dışında off-court hayatı da kötü değilmiş, düzenliymiş diyorlar. O açıdan güvenilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Enes'in allah vergisi bir yeteneği var, kendisiyle zamanında oynadığımdan da biliyorum çok hırslı birisi ama şu son açıklamaları beni kendisinden soğuttu ve biraz oldum havası gördüm onda. İnşallah yanılırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Pistons Rotayı Ewing’e Çevirdi

Başantrenör arayışlarını sürdüren Detroit Pistons’ın Orlando Magic Asistan Koçu Patrick Ewing ile görüştüğü öğrenildi.

49 yaşındaki Ewing, daha önce sadece dev pivotlarla ilgilenen bir asistan olarak görülmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirerek başantrenör olmayı istediğini dile getirmişti. Houston Rockets’da Yao Ming ve Orlando Magic’de Dwight Howard ile çalışan Patrick Ewing, uzun oyuncuları geliştirmekten çok daha fazlasını yapabildiğini ve takım yönetmeye hazır olduğunu belirtmişti. Hatta kendisini 1985 NBA Draft’inde ilk sıradan seçen ve efsaneleştiği New York Knicks’in başına geçme arzusunu açıkça ortaya koymuştu,

Patrick Ewing, geçen ay New York Daily News’a verdiği demeçte ise, “Başantrenör olmak için bir sonraki adımı atamamış olmam üzücü ama sıkı çalışmaya devam ederek karşıma çıkacak fırsatlar için kendimi hazırlamaya devam etmeliyim. Birçok kişi sadece bir uzun adam koçu olduğumu söyleyerek beni göz ardı ediyor. Ama ben sadece uzun oyuncu koçu değilim” diye konuşmuştu.

Collins, Iguodala’nın Kalmasını İstiyor

Philadelphia 76ers Koçu Doug Collins, 2011 NBA Draft’i öncesinde adı sık sık takas söylentilerinde geçen yıldız oyuncuları Andre Igoudala’nın takımda kalmasını arzu ediyor.

76ers’ın Iguodala ile diğer olasılıklardan daha güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Collins, “Dre’yi istiyoruz. Onu geri kazanacağız. Geçen sezon sakatlıklarla uğraştı ama iyi bir savunma takımı olmamızın başlıca nedenlerinden biri Dre’dir. Kimse onu pazarlamaya çalışmıyor” dedi. Doug Collins, yıldız oyuncusuna takas söylentilerinin Sixers cephesinden çıkmadığını da söyleyeceğini belirtti.

Sayfa 38 / 46 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri