Sayfa 38 / 436 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Burası onun mekanı, orası şunun mekanı. Nerede yaşıyosunuz, hangi kafayı yaşıyosunuz siz yahu İsteyen, istediği yerde, istediği şekilde gezer. Kimsede hoop hemşehrim, birader falan diyemez.
    Demiyorlar mı sanıyorsun abi? Beşiktaş Çarşı'dan 10 tane Galatasaraylı arkadaşımla kendi çapımızda marşlar söyleyerek geçelim bakalım bizi ne yapıyorlar Bağdat Caddesi'nde, Kadıköy'de aynı şeyi yapalım bakalım neler oluyor orada? Aynı şey Beyoğlu için de geçerli. Bunlar gerçek, kafa değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

lugano munih havaalanında takımı bekliyor.

(/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu adamı seviyorum ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Garibim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun şike iddialarında adı geçen takımlar ile ilgili bugün vereceği karar öncesi borsada dört büyüklerin hisseleri coştu, tüm hisseler tavan fiyattan işlem görüyor. İlk seansta Fenerbahçe yüzde 11.56, Beşiktaş 11.22, Galatasaray yüzde 10.71, Trabzonspor hisseleri de yüzde 10.49 değer kazandı. Son üç günlük performans da ise Fenerbahçe açık ara önde.

Temmuz ayı başında başlatılan “Futbolda Şike İddialarına” yönelik soruşturma ile soruşturmada adı geçen futbol kulüplerinin hisseleri çok ciddi düşüşler yaşamıştı.

Ancak uzmanlar, federasyonun takımların küme düşmeyeceğine ilişkin karar vereceğine yönelik beklentilerin güçlendiğini ve bu nedenle hisselere hızlı alımların geldiğini belirtiyor.

EN BÜYÜK YÜKSELİŞ FENERBAHÇE’DE

Borsada spor kulüplerinin yaşadığı yükselişten en büyük payı Fenerbahçe hisseleri aldı. Bugün yüzde 11.56 prim yapan Fenerbahçe hisseleri son üç günde ise yüzde 37.5 değer kazandı. Fenerbahçe hisseleri 10 Ağustos Çarşamba gününü 36.5 liradan tamamlarken, seansı 50.5 liradan tamamladı.

Beşiktaş hisseleri aynı dönemde 6.96 TL’den 8.72 TL’ye çıkarak yüzde 25.2, Galatasaray hisseleri 219 liradan 274 liraya çıkarak yüzde 25.11, Trabzon hisseleri de 1.75 TL’den 14.75 TL’ye çıkarak yüzde 25.5 değer kazandı.

EN BÜYÜK KAYIP KİMDE?

Soruşturmanın başladığı tarih esas alındığında ise, son dönemdeki yükselişine rağmen en büyük değer kaybı yine Fenerbahçe Sportif hisselerinde gerçekleşti, kayıp yüzde 29,54 oldu. Galatasaray Sportif hisselerindeki kayıp yüzde 27,13, Trabzonspor Sportif hisselerindeki kayıp yüzde 17,37 ve Beşiktaş Futbol Yatırımları hisselerindeki kayıp da yüzde 14,93 olarak gerçekleşti.

Bu süre içinde Spor Endeksindeki düşüş de yüzde 23,95'i buldu.

Hürriyet
    15:01
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce teknik direktoru Aykut Kocaman, saat 20:00'da Almanya kampinda basin toplantisi duzenleyecek.. Ntvspor'dan canli

Aykut Yıldırım/Twitter
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ntvspor motor yarışı gösteriyor bi izleyemedim şu basın toplantısını.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ntvspor motor yarışı gösteriyor bi izleyemedim şu basın toplantısını.
    Toplantı bitti, bittikten sonra başladı motor yarışı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Toplantı bitti, bittikten sonra başladı motor yarışı..
    10 dakikada bitmiş demekki 20.10'da açtım tvyi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

10 dakikada bitmiş demekki 20.10'da açtım tvyi
    Aykut Hoca'yı bilirsin fazla konuşmayı sevmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lugano antrenmanda...

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Lugano antrenmanda...
    Helal olsun . Her ne kadar transferde adı sık anılsada formanın hakkını veren nadir isimlerden .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bugün ki hazırlık maçı hangi kanalda?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bugün ki hazırlık maçı hangi kanalda?
    D-Smart Euro Futbol .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by futureless View Post
    D-Smart Euro Futbol .
    işte ben de bunu anlamıyorum.Bu medyadan kulüp haftalardır şikayet edip durmuyor mu?o zaman en haksız,sert haberleri yapan doğan yayın holdingin kanalında neden gösteriliyor hazırlık maçlarımız.Üç kuruş para için buna değer mi!

Sezon öncesi anlaşılmıştır falan da kabul edilemez ekstra durumlardan ötürü fazladan oynanan hazırlık maçları bunlar,eski anlaşmayı kapsamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

işte ben de bunu anlamıyorum.Bu medyadan kulüp haftalardır şikayet edip durmuyor mu?o zaman en haksız,sert haberleri yapan doğan yayın holdingin kanalında neden gösteriliyor hazırlık maçlarımız.Üç kuruş para için buna değer mi!

Sezon öncesi anlaşılmıştır falan da kabul edilemez ekstra durumlardan ötürü fazladan oynanan hazırlık maçları bunlar,eski anlaşmayı kapsamaz.
    Daha öncede imzalanmış sözleşme olduğu içindir.. Sanırım bu yıl bitiyodu sözleşme, yani bu yıl son olması lazım uzatılmazsa

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Söylediklerine katılıyorum kardeşim kelimesi kelimesine , ama yapacak birşey yok anlaşma sürdüğü için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hazırlık maçlarını hiç izleyemedim ya bu d-smart yüzünden. hep özet bir sakarya maçı var.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç kaçta ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    maç kaçta ?
    19:30'da........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    19:30'da........
    teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Volkan, Gokhan Gonul, Serdar Kesimal, Bilica, Caner, M. Topuz, Selcuk, Cristian, Dia, Alex, Niang

İlk 11'imiz. Lugano ve Andre Santos hariç ideal kadromuz ile çıkıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şimdi hazırlık maçınıda izleyemicez (: Allahtan iftar erken oluyoda iftardan sonra hemen kahveye akıcaz mecbur (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex'i merak ediyorum bu maç izleyeceğim .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1 FC Nürnberg ile Easy Credit Stadyumu’nda özel bir maç yapacak olan Fenerbahçemizin on biri şu şekildedir:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Fabio Bilica, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Issiar Dia, Alex de Souza, Mamadou Niang

fenerbahce.org

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dia şov yapıyor.Niang'ın iki golüyle 35. dakika 2-0 önde Fenerbahçe.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dia yardırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2-1 bitti maç ilk 45 dakikada Dia Niang uyumu güzeldi Fenerbahçeden kopmamaları sevindirici.

İlk yarı 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi ikinci yarıya başlarken Volkan,Bilica ve Baroni hariç 8 oyuncu değişikliğine gitti takım.

Defanstaki sorun açıkca görünüyor Volkan iyi performans çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Golleri izleme fırsatım oldu. İlk golde Mehmet'in asisti golden daha güzel ama Niang'ın da kontrolü iyi. İkinci golde Dia'nın o dar alanda yaptıklarından sonra rakip sol bek bu gece uyuyamaz herhalde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Dia fenalarda yalnız maşallahı var (: Rakibin sol kanadı ağlattı resmen (:

Mesaj Yetkileri