Müthiş transfer yaptık gerçekten. Niang tam da aradığımız golcü. Yararlı olacağına eminim. Lugano'nun kalıyorum demesine daha bi sevindim![]()
Güiza ben Kazan'da yaşayamam dedi ve reddetti. Ya anlamıyom bildiğim kadarıyla bekar adam. Ruya gibi yere gidilmez mi ya? Git kardeşim git ya. Bilica gitmiyor Aykut Kocaman açıklama yaptı. Cristina +2 olarak kalır. Deivid ise Brezilya klüplerinin önerdiği maaşları beğenmedi.
Alou Diarra'nın sözleşmesinde 8.5 m €'ya serbest kalır maddesi var. Hatta Marsilya almaya çalışıyordu ancak sonuçlandıramadılar. Eğer Türkiye'ye gelmeye ikna edilirse kulübüyle anlaşmak sorun olmaz. En kötü ihtimal serbest kalma ücretini verir alırsın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alou Diarra çok önemli bir transfer olur eğer sık sakatlanma sorunu yoksa bana biraz çok sakatlanıyo izlenimi veriyo yani aşırı takip etmedim ama ismini duyunca böyle bi fikir uyandırıyo nedense.Ama bunun dışında cidden mükemmel transfer 10 verelim gerekirse yeterki ikna olsun oyuncu.Tabi Zokora'yı alsak daha mutlu olurum ben
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alou Diarra'yı bu sezon Barcelona çok istedi, fakat klüpte vermedi Diarra'da gitmedi. Çok zor.
Barça çok istese alırdı be Seko. Alou Diarra muhteşem olur.
Asıl mevkisi kanat her ne kadar ortada oynayabilsede.
Önemli olan oyuncuyla anlaşmak, gerisi teferruat. Oyuncuyla anlaşmanın ne kadar önemli bir faktör olduğunu Niang transferinde gördük. Bundan sonra yapılacak transferlerde Fenerbahçe'ye ve Türkiye'ye sıcak bakacak oyuncularla ilgilenmeli yönetim. Xabi Alonso, Poulsen, Krasic, Hazard gibi Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye sıcak bakmayacak isimlerle zaman kaybedilmesin. Stoch, Dia ve Niang, üçü de Fenerbahçe'ye gelmeye çok sıcak baktılar, üçünün de ikna süreci zor olmadı. Aynı şartlarda bir ön libero da bulunabilir.
Niang transferiyle FB yönetimi kendisiyle çelişmiştir.
(Bkz.Fenerbahçe'nin Robinho açıklaması)
Onlibero buyuk ihtimalle PAOK'u gecersek alinir.Turu gecersek Fransa'dan aliriz diye tahmin ediyorum onliberoyu.
Adı geçmeden önce bile her zaman çok beğendiğim bi futbolcuydu yani geldi diye söylemiyorum. Gerçekten çok sevinçliyim. İnşallah çok iyi işler başaracak.
Okullar kapanmadan önce okulda ders işlemediğimiz için arkadaşlarla hep futbol hakkında konuşuyorduk. Sorunumuz forvet olduğu için konuşurken ben demiştim ''Niang gelse süper olur ama gelmez'' dediğimi dün gibi hatırlıyorum. Ama para her yolu açıyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Niang onumuzdeki 2 sezonu goturur form dusuklugu yasamazsa. Umarim onun arkasindan gelebilecek genc bir isimle daha anlasma saglanir. 6+2+2 nin son +2 si icin gelecek vaad eden iyi bir genc forvet dusunebilir Aykut hoca.
niang yıllık oldukça yüksek bir mebla alacakmış sanırım. bilgisi olan var mı? 5 küsür milyon euro gibi rakamlar geçiyor. sponsor desteği yoksa takım çok büyük yıllık ücret ödeyecek.
niang'a senelik 3.5 milyon euro, imzalama bedeli 500 bin euro verilmiş.
(/s)
Hayırlı olsun Niang.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
eh o zaman makul. kaç yıllık anlaşma?
dia da sakatlanmış sanırım. kötü oldu bu. umarım bu da yanlıştır![]()
kanatlardan ve ortasahadan gelecek destek ile niang'ın çok gol atacağını düşünüyorum.
bir kere adam güiza'nın yapamadıklarını yapıyor. top sürebiliyor, sürerken adam geçebiliyor, teke tekte yine adam geçebiliyor ve bunları yaptıktan sonra en önemlisi bitirici vuruşu yapıyor.
(/s)
------------- Niang ----- Güiza ----------
-- Stoch --------------------------- Dia --
------------ Emre ----- M.Topuz -----------
Böyle bir hücum hattı kursak, inanılmaz iyi olur. Niang-Güiza ikilisi bana göre çok iş yapar. Güiza bir striker, Niang ise forvet. Niang rakibi yoran, hava toplarına hakim, top sürebilip adam eksiltebilen bir oyuncu. Güiza ile zıt özelliklere sahip, Güiza ise defansın arkasına koşular yapan, defansın dengesini bozan, bitiriciliği iyi olan bir striker.
İkisinin bir arada oynaması demek, rakip defanslara korku salmaktır, korkunun ötesinde defansı allak pullak etmek demektir. İkisi de defansı yoran futbolcular ve iki futbolcu da beraber oynarlarsa takım arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlayabilecek nitelikteler. Güiza Niang ile birlikte oynarsa daha az yorulur ve son vuruşlardaki başarısı artar ki zaten bunu yapacak yetenekte ve klasta. Güiza'nın koşuları da Niang'a alan yaratır. Niang'ın defansla boğuşması ve Güiza'ya alan açması mümkün olur.
Kısacası, ikili çok iş yapar zira ikisinin de birbirini tamamlayan ve farklı özellikleri mevcut.
Hele ki arkalarında Stoch, Dia gibi iki hızlı adam varsa ve Emre-Topuz gibi göbekten delebilecek MC'ler mevcutsa çok iyi bir hücum hattı olur.
Keşke Güiza-Niang ikilisine bir şans verilse.
Gayet güzel bir ofans hattı;fakat gerideki 4'lü sorun çıkarmaya meyilli.Andre Santos'un defansif özelliklerini ben yeterli bulmuyorum.Lugano'nun yanında oynayacak Türk stoper ise takımın kalitesini yansıtacak bir oyuncu olmayacak görünüşe göre.
El mahkum,bu ofanstaki oyunculardan biri ön liberoyla yer değiştirecektir.
Alex ise apayrı bir konu![]()