Sayfa 388 / 447 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon
11,611 ile 11,640 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ali Koç müthiş konuştu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şimdi de Aziz Yıldırım.

MAA yerine Aziz başkanı defalarca tercih ederim. Yürüyedur başkan.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan olmasını geçtim listesinin kulube girmesi tam bir son olur Aziz Yıldırım'ı da istemiyorum ama yapacak birşey yok MAA'dan iyidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bir şey demiyorum.

Herkes buraya çıkar sallar ama önemli olan yürekten söylemek. MAA'da da yok o yürek ve ne yazık ki Yıldırımda da.

Bir tane aday çıkaramıyor koskoca Fenerbahçe (!)

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

MAA, Fenerbahçe başkanı olacak en son kişidir.
    Oyların %90 üzeri Aziz Yıldırım'ın olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Geç olsa da başladık kirli seçim söylemlerine. Fazla vakit kalmadı gerçi ama marım tüm adaylar eteklerindeki taşları dökerler ve bu söylemleri daha da çirkinleştirirler, bel altı vururlar. Herkesin nasıl birisi olduğu dökülsün ortaya. 2 gün sonra yine "büyük başkan" diye bağırılır ama en azından 1-2 kişi daha görsün bu çirkin insanların asıl derdinin Fenerbahçe olmadığını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nasıl bir kulüpse başkan adayları, şuanki istenmeyen başkandan bile daha istenmiyor. Yok böyle bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dilediğim tek şey 2 tarafın da bu süreçte kirli çamaşırlarını ortaya çıkarması, çıkarsınlar ki bu insanlara koşulsuz şartsız destek verenlerin, Fenerbahçe'yi nasıl kullandıklarına şahit olsunlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Nasıl bir kulüpse başkan adayları, şuanki istenmeyen başkandan bile daha istenmiyor. Yok böyle bir olay.
    Doğru söze ne hacet..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

baransu ve tayfası kuduruyor ahahahahahah.

http://spor.haber7.com/fenerbahce/ha...rbahce-iddiasi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki ciddi başkan adayının en büyük argümanı 3 temmuz. Birisi sen bu lekeyi camiaya bulaştırdın diyor, ötekisi de biz bir şey yapmadık senin yüzünden maddi manevi zarar gördük diyor. Yıllardır oluşan ortama da bakılırsa kim daha inandırıcıysa o kazanır, şu andaki görüntü açık ara Aziz Yıldırım şeklinde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aydınlar geleceğine Aziz Yıldırım devam etsin !

Aydınlar,taraftarı en hassas yerden vurmaya çalışıyor "Alex ile"

Nesil
    2013
    Yer
    09

aziz yıldırımın bu kulüpte işi yok hele ali koçla uğur dündarın hiç yok. Birşeyler olsada Mehmet Ali Aydınlar başkan olabilse, kurtarın şu takımı aziz ve tayfasından.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kötü şöhret oylamasının yapılması kadar saçma bir şey yok Kötü şöhret olmasa niye bu oylama yapılsın

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mevcut 2 güçlü aday içinde en zayıf halka(ileride başkan olması önlenebilecek) olan Aydınlar olduğu için onun kazanmasını istemek mantıklı geliyor. Ama geçtiğimiz malum süreçte yaşattıkları ve ülkede egemen malum güç ile bağlantısı nedeniyle oolmaz diyorum. Her seçimde alt edilmesi neredeyse imkansızlaşan Yıldırım'ın tekrar başkan olmasını hiç istemiyorum. Ama geçtiğimiz malum süreçte Aydınlar'ın yaşattıkları nedeniyle seçilmesini istemek mantıklı geliyor. Yine ama geçtğimiz sürecin baş aktörü Yıldırım olduğu için onu da istemiyorum. Hani bir değnek vardır ya iki uçlu hep bahsedilen, ondan daha beter durum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Kötü şöhret oylamasının yapılması kadar saçma bir şey yok Kötü şöhret olmasa niye bu oylama yapılsın
    kongre üyesi dava açmış tüzük gereği oylama yapılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir gram merak etmiyorum ya seçilecek kişiyi. Ne de olsa hepsi aynı kafada, aynı yapıda ve aynı şekilde zarar veriyolar.

''Hll spr dvm'' demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bir an önce seçilsede bitse keşke her yerde gündem bu olay ben görmek istemedikçe karşıma çıkıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Barış Aksen güzel konustu.Siyasilere dokundurdugu icin birinin zoruna gitti orda bagırmaya basladı kimin tayfasından oldugu pek mechul olmasa gerek.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aziz Yıldırım muhteşem giydiriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Aziz Yıldırım muhteşem giydiriyor.
    Tek usta olduğu iş o zaten laf salatası yapmak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konuşmacıların hepsini dinledim, Süreç beklediğim gibi oldu. Tüm hukuk alanlarında haksız çıkan ve ceza alan Fenerbahçe'nin yönetimine taraftardan gelen eleştirileri ve yükselen muhalefeti kesmenin bir yolu vardı ; Olağanüstü Kongre. Bu, bir rulet gibiydi. Sağlam bir başkan adayı çıksa süreç zora girecek aksi halde hem geçen zamanın vermiş olduğu etki hem de Aziz Yıldırım'ın tek numarası olan "hitabet" yaşananların üstünü kapatacaktı. Ne umduk ne bulduk tarzında bir kongre işte.

Konuşmaların özeti şuydu. "Mevcut adaylardan kim gelirse gelsin karanlık günlere devam"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizim yüzümüz ne zaman güldü ki ?

Alex vaadini kim verecek diye merak ediyordum MAA çaktı dün lafı ama kendisini Aziz Yıldırım varken Maradona bile kurtaramaz maalesef.

Aziz Yıldırım ne yapar eder alır o başkanlığı. Alsın bakalım içerden çökmeye devam.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    09

Adam Fenerbahçenin içine işlemiş adamlarıyla tabiki gene başkan olacak, birsürü şakşakçı var. Bu tip adamların ortak özellikleri bu zaten birşeyi elde edince iliğine kadar kendine bağımlı yapmak iyi öğrenmiş bu işi aziz. Neyse seninde sonun gelecek elbet, bu laf olsun torba dolsun seçimi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Maa'nın listesi cidden çok iyi habertürk de şu anda aziz yıldırımın listesi belli değil ehrhalde ama eskisi kadar güçlü olma ihtimali yok maa gelirse baya başarılı olacak gibi ama inşallah fenerbahçe istikrarı seçerse aziz yıldırım bu kulübü bataklığa sürükler net(herhalde borçlar net değil ve borçlara varlıklar eklenerek azaltırılıyormuş..)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gerçek ya da hayal Aziz Yıldırım şunu yapacağım, bunu yapacağım diyor ama Aydınlar somut projeler koyamıyor ortaya gördüğüm kadarıyla. Kulübün avrupanın en iyi beş kulübünden biri yapacağım diyor ama nasıl? 45 milyon sözü vardı, nedense şu son günlerde o sözden bahseden yok.

Aydınlar gelirse aldığımız iki yıllık cezanın bir yılı zaten çekilmişti diyerek bir şekilde seneye avrupaya gideceğimizi düşünüyorum. Öyle hissediyorum diyeyim, çünkü muhtemelen UEFA Aziz Yıldırım'ı ömür boyu futboldan men edecek, o zaman yine seçim olması muhtemel ama Aydınlar seçilirse, bakın kulüp kendisi gereken değişikliği yaptı diyerek, o dönemde pazarlıklar yaptığı, Fenerbahçe'ye hançeri beraber sokmayı planladığı UEFA'daki isimlerle görüşüp, ilişkileri sebebiyle seneye avrupaya gideriz.

Yoksa hem Yargıtay hem de UEFA kişiler hakkındaki kararı yaza açıklar ve sezon sonunda bir kongre daha görürüz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'yu listesine almış, Murat Özaydınlı'yı da alsaydı sıkıntı kalmazdı, ikisi nasılsa sürekli onla bunla uğraşırdı Aziz Yıldırım'ı rahatlatırlardı ama Mahmut Uslu da bu görevi başarıyla yapacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben de Serkan abi gibi düşünüyorum; MAA olsa avrupa cezası kalkar. ama sadece MAA'ya has bir durum değil. Aziz Yıldırım olmadığı takdirde kim olursa olsun o ceza kalkardı.

Aziz Yıldırım, Ali Koç'tan söz almıştır kesin, ceza almam durumda sen geçeceksin diye. Öyle bir duruma gelirsek artık Ali Koç olsun bir zahmet. Yine olmazsa zaten ondan sonra taraftar onu ister mi, pek sanmıyorum.

MAA'nın başkan olması Fenerbahçe'ye yapılacak en büyük ihanet olur.

Nesil
    2006

Beşiktaş yönetimi değişti de; ceza kalktı mı? Hatta ceza geldi bile. Yönetim değişmesi ile alakası yok bu işlerin. Dünya'da bile sayılı olan bir iş adamı Ali Koç bile UEFA'da lobi yapıp ceza kaldıramıyorsa boşuna ümitlenmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe o dönemde avrupaya alınmamıştı ama, Beşiktaş gidip oynadı, şimdi Fenerbahçe aldığı cezayı ya erteletmek ya da diğer verilen yerine saydırmak isteyecektir. Sezon sonuna doğru bu gelişmeleri duymaya başlarız, şimdilik kişilere açıklanacak ceza ve gerekçeli karar bekleniyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Denizlili amigo ali Galatasaraya iftiralar ile saldırsın diye satın aldıkları tetikciyi bugun ki kongreye çagirmislar hayat çook garip

Mesaj Yetkileri