Sayfa 39 / 220 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İşte Quaresma'nın istediği 10 numara

"Aradığımız 10 numara Braga'da oynuyor. Hugo Viana, herkesin istediği pası verecek gerçek bir yıldız. Onunla oynamak sizi rahatlatır"

RECORD'A SÖYLEDi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynanacak maçlar öncesi rakibi değerlendirirken, Sporting'den eski takım arkadaşı 28 yaşındaki Hugo Viana'ya övgüler yağdırdı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetime "Aradığınız 10 numara Braga'da forma giyiyor, onu mutlaka alın" mesajı veren Portekizli yıldız, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Tabii ki onu benim takımımda görmek isterdim" yorumunu yaptı.

YENi GÖZDE OLUR

Quaresma, Beşiktaş'ın uzun zamandır bir 10 numara arayışında olduğunu ifade ederek, "Viana'yı herkesten iyi tanıyorum. O beni iyi bilir, ben de onu iyi biliyorum. Viana ile oynamak inanın çok kolaydır. Hugo, herkesin istediği pası verecek yeteneğe sahiptir, sadece istiyor olması yeter. Onunla oynarken söylemenize gerek yok, o sizi görmese de bunu hissedersiniz. Beşiktaş formasını giydiğinde, tribünlerin yeni gözdesi olacaktır."

MİLLİYET
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hugo viana'yi cok eskilerden valencia'dan hatirliyorum o zaman pek iyi topcu degildi pisme cagindaydi cok gec parladi besiktasin 10 numaraya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum fernandes varken gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Braga'nın da özellikle bizle oynayacakken en önemli oyuncularından birini bize bırakacağını pek sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ali Eren Beşerler Sportif Direktör olarak çok yakın zamanda kulübe katılacak diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktas ortasahayi ne yapacak bence almeida,edu"yu yollasinlar edu gitcek zaten saglam bir forvet alsinlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bize transfer olarak en gerekli bölge başkanlık. Kimi alırsak alalım umrum dışı, Y.D. o koltukta olduğu sürece.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ali Eren Beşerler Sportif Direktör olarak çok yakın zamanda kulübe katılacak diyorlar.
    Zaytung haberi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federasyon fiksturu duzenlemis diye duydum. Bjkmedyada yaziyordu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Federasyon fiksturu duzenlemis diye duydum. Bjkmedyada yaziyordu.
    Evet, öyle olmuş. Sivasspor maçını 9 Şubat'ta oynayacağız, ardından 14'ünde Braga'ya gideceğiz. Bu iyi oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İflas ediyoruz beyler.

Demirören'in makam aracına haciz

Geçen yıl Beşiktaş forması giyen ama alacağını bir türlü tahsil edemeyen Bekir Yarangüme yasal işlem başlattı.

31.01.2012 - 14:54

Geçen yıl Beşiktaş forması giyen Bekir Yarangüme, kulüpten olan 260 bin TL’lik alacağını tahsil edebilmek için avukatı aracılığıyla girişimlerini yaptı. Kulüpten bu paranın ödenmesi yönünde herhangi bir adım atılmayınca avukatları aracılığıyla Beşiktaş’ın bazı gayrımenkullerine ve araçlarına haciz koydurttu.
    MAKAM ARACI SATILACAK

Altunizade civarında trafik polisleri tarafından çevrilenaraca el konuldu. Araç satışa hazır duruma getirildi. Kulüpten gelen ‘Başkanın aracını bağlamışsınız, ayıp oluyor’ telefonu da işe yaramadı. Eğer Beşiktaş Bekir Yarangüme’ye olan bu borcunu ödemezse araç satılacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu kaçınılmazdı zaten.

fifa'nın beşiktaş'ı incelemeye aldığı haberleri de var.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Popülist yöneticilerin eseridir bu durum. Sen bir yanda birkaç oyuncunun emeğini, alınterini hiçe sayıp maaşlarını ödemiyorsun, diğer yandan dünya yıldızları transfer ederek dudaklara bal çalıyorsun. Ve eğer taraftarlar protesto etmeyi "Fenerbahçemiz" dedin diye eyleme geçiriyorsa, bir düşünmeleri gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Popülist yöneticilerin eseridir bu durum. Sen bir yanda birkaç oyuncunun emeğini, alınterini hiçe sayıp maaşlarını ödemiyorsun, diğer yandan dünya yıldızları transfer ederek dudaklara bal çalıyorsun. Ve eğer taraftarlar protesto etmeyi "Fenerbahçemiz" dedin diye eyleme geçiriyorsa, bir düşünmeleri gerek.
    Taraftar çok önceden protesto etmek istiyordu ama izin verilmiyordu.O son olay artık bardağı taşırdı.Ne kadar doğrudur ama şöyle bir haber var mesela.

http://www.kartalbakisi.com/haber/pr...linmiyor/7961/

Daha öncesinde Denizlispor maçında kapalı tribünde prostestolardan dolayı dayak yiyen taraftarlarımız var.Yakın zamanda da aynı şekilde Yıldırım Demirören'i prostesto çabaları engelleniyormuş söylenenlere göre.(sadece bayanların olduğu kupa maçında bile) Ama taraftar artık bu sefer her şeyi göze almıştı Mersin maçı için ama bu seferde ceza almışız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir de şu var,taraftar yıldız transferlerden sonra sesini kesti deniliyor ama asıl sebep Yıldırım Demirören'in istemediği sürece başkanlıktan ayrılamayacağı gerçeğinin kabul edilmesi.Kongrede bir sürü adamı olduğu kesin.Son başkanlık seçimlerinde taraftarların %95'inden fazlasının istemediği adam bütün sandıklarda açık ara farkla kazandı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Biliyorum tribünlerde yaşananları Şemsi. Kapalının ortasındaki locaların söktürtülmesiyle başladı bence bu süreç bence. Denizlispor maçında tepki gösterenlere yapılan saldırı, vs. biliyorum. Tanıdığım tüm Beşiktaşlılar Yıldırım Demirören'den şikayetçi. Ama o Denizlispor maçından sonra hangi maçta tepki gösterildi. Sinmesi bu kadar kolay mı Beşiktaş taraftarının? Tüm tribünler tepki gösterse Yıldırım Demirören'e tüm 30000 kişi mi basacak stadı? Bu kadar zaman beklenmesinin nedeni ne? Çarşı mı? Benim bildiğim 3 basketbolcuya resmen işkence yapılmıştı bir dönem. Neredeydi Beşiktaş taraftarı? Iverson'lı takıma tezahürat yapıyordu. O zaman neredeydi Beşiktaşlı duruşu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biliyorum tribünlerde yaşananları Şemsi. Kapalının ortasındaki locaların söktürtülmesiyle başladı bence bu süreç bence. Denizlispor maçında tepki gösterenlere yapılan saldırı, vs. biliyorum. Tanıdığım tüm Beşiktaşlılar Yıldırım Demirören'den şikayetçi. Ama o Denizlispor maçından sonra hangi maçta tepki gösterildi. Sinmesi bu kadar kolay mı Beşiktaş taraftarının? Tüm tribünler tepki gösterse Yıldırım Demirören'e tüm 30000 kişi mi basacak stadı? Bu kadar zaman beklenmesinin nedeni ne? Çarşı mı? Benim bildiğim 3 basketbolcuya resmen işkence yapılmıştı bir dönem. Neredeydi Beşiktaş taraftarı? Iverson'lı takıma tezahürat yapıyordu. O zaman neredeydi Beşiktaşlı duruşu?
    Yanlış hatırlamıyorsam o Denizlispor maçı seçimlerden önceydi.Dediğim gibi taraftarın sinmesinde o kadar protestoya rağmen Demirören'in tüm sandıklarda açık ara kazanması oldu.Yıldız oyuncu furyası da etkili tabii.Onu inkar etmiyorum.Demirören kazandığı zaman seçim alanında amigoluk yapan Çarşı'nın önderlerinin her seferinde takımı sabote etmeyin diye taraftar üzerinde baskı kurması da var.He tüm bu dediklerim taraftarları tam olarak aklamıyor ama bunlar da önemli engeller tabii.Ama artık savaş baltaları çıkartıldı.Ne pahasına olursa olsun taraftar bu sefer vazgeçilmeyecek gibi gözüküyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

A2 takımımız Galatasaray'ı yenerek grubunu lider tamamlamayı garantilemiş.

Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Grup 17. Hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı.

Yoğun bir kar yağışı altında oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarının hemen başında Kadir Arı, ev sahibi ekip lehine skoru 1-0'a getirdi. Grubu lider tamamlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan Galatasaray, risk aldıktan sonra savunmasında açıklar verince, Beşiktaş Hasan Türk, Mehmet Akyüz ve Ali İhsan'ın golleriyle 4 farkı buldu. Son bölümde Berk İsmail Ünsal'ın golüyle skoru 4-1'e getiren Galatasaray'da Kaptan Uğur Ayhan, çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla, A2 Ligi 1. Grup'ta bitime bir hafta kala Beşiktaş, liderliğini garantiledi. Galatasaray A 2 Takımı ise ikinci sırada kaldı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Azeri milyarder vardı bir ara. Ne oldu ona? Biz de bulsak bir tane Arap şeyhi falan. Gelsin parası neyse versin de şu adam gitsin artık. Adam maçlara gelmiyor yahu. Nasıl başkan anlamadım. Beşiktaş kadar işlerin gizli kapılar ardında yürütüldüğü başka bir kulp var mı acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ali Eren Beşerler gelecek dertler bitecek meraklanmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Taraftar çok önceden protesto etmek istiyordu ama izin verilmiyordu.O son olay artık bardağı taşırdı.Ne kadar doğrudur ama şöyle bir haber var mesela.

http://www.kartalbakisi.com/haber/protestocular-stada-alinmiyor/7961/

Daha öncesinde Denizlispor maçında kapalı tribünde prostestolardan dolayı dayak yiyen taraftarlarımız var.Yakın zamanda da aynı şekilde Yıldırım Demirören'i prostesto çabaları engelleniyormuş söylenenlere göre.(sadece bayanların olduğu kupa maçında bile) Ama taraftar artık bu sefer her şeyi göze almıştı Mersin maçı için ama bu seferde ceza almışız.
    Şemsi, söyleyeceğim her şeyi söylemiş. Tam aklımdan geçen şeyleri yazmışsın kardeşim, eline sağlık.

Şu sözle katılayım ben de bu görüşe:

''Y.D.'ye olan tepki, Fenerbahçemiz lafıyla başlamadı, o lafla arttı.'' - Ali ECE

Bu arada, Y.D.'ye gösterilen tepkiler Denizlispor maçında tavan yapmıştı ve malum olaylar yaşanmıştı. Daha sonrasında Y.D. başkan seçildikten sonra tribün liderleri, abilerimiz dediğimiz kişiler; ''Seçim yapıldı, başkan seçildi. Artık takıma dönelim beyler.'' dediler ve o şekilde protesto sonlandı. Keşke takıma falan dönülmeseydi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kim susturdu taraftarları? Demirören her taraftarın başına bir adamını dikmediğine göre, tepkiye kim engel olabilirdi? Görebildiğim kadarıyla Beşiktaş taraftarlarının neredeyse tamamı uzun zamandır Demirören'e tepkili. Ben bağırsam Demirören aleyhine tribünde, yanımdaki sen susturmazsın beni. Tepkiler neden bireysel kaldı? Tepki gösterebileceği birçok durum yaşamışken Beşiktaş taraftarı neden şimdi kitlesel tepki göstermeye çalışıyor? Bence 'takıma dönelim' işin maskesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Taraftarı susturanlar Y.D. ve eli maşalı Y.D. yandaşlarıydı. Hatırlayın, Y.D.'nin bir açıklaması var; tribünleri temizleyeceğim şeklinde. Bu suskunluğun o sözle de alakası olduğunu düşünüyorum. Demirören'e tepki verenlerin nasıl sindirildiğini, kendimi tekrar etmiş gibi olacağım, ama Denizlispor maçında gördük. Seçimin hemen üzerine tepkinin kesilmesini ise, ben şahsen çok yadırgadım. Bir işe başlamışken keşke hiçbir şey döndürmeseydi bizi o yoldan. Umarım bu defa, o zamanki yaşananlara benzer şeyler yaşanmaz yine ve bu kıvılcım zamanla kor alevlere dönüşür, söndürülemez bir hal alır. Ta ki, Y.D. gidene kadar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Taraftarı susturanlar Y.D. ve eli maşalı Y.D. yandaşlarıydı. Hatırlayın, Y.D.'nin bir açıklaması var; tribünleri temizleyeceğim şeklinde. Bu suskunluğun o sözle de alakası olduğunu düşünüyorum. Demirören'e tepki verenlerin nasıl sindirildiğini, kendimi tekrar etmiş gibi olacağım, ama Denizlispor maçında gördük. Seçimin hemen üzerine tepkinin kesilmesini ise, ben şahsen çok yadırgadım. Bir işe başlamışken keşke hiçbir şey döndürmeseydi bizi o yoldan. Umarım bu defa, o zamanki yaşananlara benzer şeyler yaşanmaz yine ve bu kıvılcım zamanla kor alevlere dönüşür, söndürülemez bir hal alır. Ta ki, Y.D. gidene kadar.
    Ben aslında demek istiyorum ki; Yıldırım Demirören'e gösterilecek tepkinin yolu Çarşı'dan geçer. Denizlispor maçında da o yola turnike kuruldu. Turnike'nin başında da memur olarak Çarşı'nın abileri var. Benim gözlemlediğim durum bu maalesef. Yani yine Beşiktaş taraftarında, yine tribünlerde sorun. Kapalı sussun, kale arkaları toplu halde bağırsın. Denendi mi bu? Bence çok çabuk sindi bu konuda Beşiktaş tribünleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tribünlerde sorun olduğuna katılıyorum. Maalesef, iç çekişmeler de bunun en büyük sebebi. O olaylarla ilgili de daha fazla, detaylı şeyler konuşmak istemiyorum affınıza sığınarak. Yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok. Sadece üzülüyorum ve çokça gerginleşiyorum çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldız transferleri yapılırken yetmez Yıldırım Demirören deniyordu, devre arası da bir flaş isim transfer etmiş olsaydı ya da gündemde tutsaydı Robinho, Adebayor olaylarında olduğu gibi, Fenerbahçemiz lafına takılmazdı kimse, ülkemizin gerçeği bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dışardan insanların atıp tutması çok can sıkıcı bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Dışardan insanların atıp tutması çok can sıkıcı bir şey.
    Nokta.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, BK Pardubice karşılaşması öncesi hükmen mağlup olabilir.

Beşiktaş Milangaz, Çek Cumhuriyeti'ne yaptığı yolculuk sonunda Türk Hava Yollarının yetkilileri tarafından Beşiktaş Milangaz Basketbol takımının malzeme çantasının uçağa konulmaması nedeni ile büyük sıkıntıya girdi.

Haber1903.com

Yav arkadaş nasıl bir işbilmezlik nasıl bir verimsizlik nasıl bir vasıfsızlıktır bu ? Koskoca THY görevlileri bagajı unutur mu ? Maça çıkamazsak Avrupa Kupaları'ndan eleniyoruz. Bunun hesabını kim verecek ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son mesajdan önceki 2 mesaj şeye benzedi biraz; rakip takımlar maç başlıklarında yazmasın konusuna. Beşiktaş taraftarlarının neredeyse tamamının hemfikir olduğu bir tepkinin eyleme bu kadar geç geçirilmesinin sorgıulanmasından neden rahatsız oluyorsunuz? Dışarıdan birisi olarak gözlemim bu. Siz içeriden birisi iseniz eğer, yazdıklarımla ilgili en azından yorum yapın. 'başkalarının yazması can sıkıcı' ya da 'nokta'dan başka birşey söyleyin. Bilmediğimizi de öğrenelim. Forumların amacı da bu değil midir? Beklentim o ki gözlemlerime dayanarak yaptığım bir yoruma, canınızın sıkılmasını ya da bunun imlasını tamamlamayı değil yanlışlığını önüme koyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son mesajdan önceki 2 mesaj şeye benzedi biraz; rakip takımlar maç başlıklarında yazmasın konusuna. Beşiktaş taraftarlarının neredeyse tamamının hemfikir olduğu bir tepkinin eyleme bu kadar geç geçirilmesinin sorgıulanmasından neden rahatsız oluyorsunuz? Dışarıdan birisi olarak gözlemim bu. Siz içeriden birisi iseniz eğer, yazdıklarımla ilgili en azından yorum yapın. 'başkalarının yazması can sıkıcı' ya da 'nokta'dan başka birşey söyleyin. Bilmediğimizi de öğrenelim. Forumların amacı da bu değil midir? Beklentim o ki gözlemlerime dayanarak yaptığım bir yoruma, canınızın sıkılmasını ya da bunun imlasını tamamlamayı değil yanlışlığını önüme koyun.
    O kadar merak ediyorsun söyleyeyim abi. YD'ye karşı olan tepkilerin ayyuka çıktığı maç 2009-2010 sezonunda İnönü'de oynanan Denizlispor maçıdır bildiğiniz üzere. Bizzat o maçta kapalı tribündeydim hatta ve hatta olayların ortasındaydım desem yeridir. Alen'in tam karşısında ve çok yakın bir yerde olmamız itibariyle olayların içinde kaldık. Patlak noktası ise şu ; Alen her ne olursa olsun maçta yönetime tepki yok maçtan sonra istediğinizi yapın diye tabir-i caizse bir taraflarını yırttı ama yine de dinlemeyip yönetime tepki koyanlar oldu. Bütünsel bir tepki değildi. 2 dakika 4 dakika 10 dakika derken tam maçın başlamasına yakın olaylar patlak verdi. Kapalı alttan üste çıkan yanlış hatırlamıyorsam Karagümrüklüler ortalığı birbirine kattı. Zar zor yatıştırıldı ortalık. Olayla en ufak ilgisi olmayan alt tribünün niye böyle birşey yaptığına kimse anlam veremedi haliyle. Yanılmıyorsam devre arasında olayın YD ile ilgili olabileceği haberi tribüne ulaşınca ikinci yarı tribün koptu ve toplu bir şekilde protestolar başladı.

Şimdi burada taraftar ne yapsın ? Tepkimizi makul sınırlarla ortaya koyuyoruz müdahale geliyor. Tepki koymasak yine olmaz istemiyoruz bu adamı. Herşeyi göze alıp kendi bildiğimizi okusak yine Denizli maçındaki görüntüler çıkacak ortaya. E bundan etkilenecek olan yine Beşiktaş camiası , başta sahadaki topçular. Onların da morali sıfıra inecek. Kulübün itibarına düşecek gölge ayrı bir sorun. Adam hanedanlık gibi kafaya koymuş oğluna bırakacak resmen başkanlığı. Bu kadar parayı cebinden babasının hayrı için vermedi ya , gönderilmesini veyahut herhangi birinin bu borcu göze alıp aday olmasını imkansız kılmak adına verdi.

tüm bu olayların çerçevesinde bu taraftar ne yapsın ? Dediğim gibi susup olanları izlemek Beşiktaş'a zarar bu adamla olmuyor yani. E tepki koysak daha büyük sorun. İki ucu pis değnek anlayacağınız. Şimdi neden rahatsızız anladınız mı ?

Mesaj Yetkileri