Federasyon fiksturu duzenlemis diye duydum. Bjkmedyada yaziyordu.
Federasyon fiksturu duzenlemis diye duydum. Bjkmedyada yaziyordu.
FM Gazetesi
İflas ediyoruz beyler.
Demirören'in makam aracına haciz
Geçen yıl Beşiktaş forması giyen ama alacağını bir türlü tahsil edemeyen Bekir Yarangüme yasal işlem başlattı.
![]()
31.01.2012 - 14:54
Geçen yıl Beşiktaş forması giyen Bekir Yarangüme, kulüpten olan 260 bin TL’lik alacağını tahsil edebilmek için avukatı aracılığıyla girişimlerini yaptı. Kulüpten bu paranın ödenmesi yönünde herhangi bir adım atılmayınca avukatları aracılığıyla Beşiktaş’ın bazı gayrımenkullerine ve araçlarına haciz koydurttu.
MAKAM ARACI SATILACAK
Altunizade civarında trafik polisleri tarafından çevrilenaraca el konuldu. Araç satışa hazır duruma getirildi. Kulüpten gelen ‘Başkanın aracını bağlamışsınız, ayıp oluyor’ telefonu da işe yaramadı. Eğer Beşiktaş Bekir Yarangüme’ye olan bu borcunu ödemezse araç satılacak.
bu kaçınılmazdı zaten.
fifa'nın beşiktaş'ı incelemeye aldığı haberleri de var.
(/s)
Popülist yöneticilerin eseridir bu durum. Sen bir yanda birkaç oyuncunun emeğini, alınterini hiçe sayıp maaşlarını ödemiyorsun, diğer yandan dünya yıldızları transfer ederek dudaklara bal çalıyorsun. Ve eğer taraftarlar protesto etmeyi "Fenerbahçemiz" dedin diye eyleme geçiriyorsa, bir düşünmeleri gerek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Taraftar çok önceden protesto etmek istiyordu ama izin verilmiyordu.O son olay artık bardağı taşırdı.Ne kadar doğrudur ama şöyle bir haber var mesela.
http://www.kartalbakisi.com/haber/pr...linmiyor/7961/
Daha öncesinde Denizlispor maçında kapalı tribünde prostestolardan dolayı dayak yiyen taraftarlarımız var.Yakın zamanda da aynı şekilde Yıldırım Demirören'i prostesto çabaları engelleniyormuş söylenenlere göre.(sadece bayanların olduğu kupa maçında bile) Ama taraftar artık bu sefer her şeyi göze almıştı Mersin maçı için ama bu seferde ceza almışız.![]()
So what?
Saike
Şemsi, söyleyeceğim her şeyi söylemiş. Tam aklımdan geçen şeyleri yazmışsın kardeşim, eline sağlık.
Şu sözle katılayım ben de bu görüşe:
''Y.D.'ye olan tepki, Fenerbahçemiz lafıyla başlamadı, o lafla arttı.'' - Ali ECE
Bu arada, Y.D.'ye gösterilen tepkiler Denizlispor maçında tavan yapmıştı ve malum olaylar yaşanmıştı. Daha sonrasında Y.D. başkan seçildikten sonra tribün liderleri, abilerimiz dediğimiz kişiler; ''Seçim yapıldı, başkan seçildi. Artık takıma dönelim beyler.'' dediler ve o şekilde protesto sonlandı. Keşke takıma falan dönülmeseydi.![]()
Bir de şu var,taraftar yıldız transferlerden sonra sesini kesti deniliyor ama asıl sebep Yıldırım Demirören'in istemediği sürece başkanlıktan ayrılamayacağı gerçeğinin kabul edilmesi.Kongrede bir sürü adamı olduğu kesin.Son başkanlık seçimlerinde taraftarların %95'inden fazlasının istemediği adam bütün sandıklarda açık ara farkla kazandı.
So what?
Saike
Biliyorum tribünlerde yaşananları Şemsi. Kapalının ortasındaki locaların söktürtülmesiyle başladı bence bu süreç bence. Denizlispor maçında tepki gösterenlere yapılan saldırı, vs. biliyorum. Tanıdığım tüm Beşiktaşlılar Yıldırım Demirören'den şikayetçi. Ama o Denizlispor maçından sonra hangi maçta tepki gösterildi. Sinmesi bu kadar kolay mı Beşiktaş taraftarının? Tüm tribünler tepki gösterse Yıldırım Demirören'e tüm 30000 kişi mi basacak stadı? Bu kadar zaman beklenmesinin nedeni ne? Çarşı mı? Benim bildiğim 3 basketbolcuya resmen işkence yapılmıştı bir dönem. Neredeydi Beşiktaş taraftarı? Iverson'lı takıma tezahürat yapıyordu. O zaman neredeydi Beşiktaşlı duruşu?
Yanlış hatırlamıyorsam o Denizlispor maçı seçimlerden önceydi.Dediğim gibi taraftarın sinmesinde o kadar protestoya rağmen Demirören'in tüm sandıklarda açık ara kazanması oldu.Yıldız oyuncu furyası da etkili tabii.Onu inkar etmiyorum.Demirören kazandığı zaman seçim alanında amigoluk yapan Çarşı'nın önderlerinin her seferinde takımı sabote etmeyin diye taraftar üzerinde baskı kurması da var.He tüm bu dediklerim taraftarları tam olarak aklamıyor ama bunlar da önemli engeller tabii.Ama artık savaş baltaları çıkartıldı.Ne pahasına olursa olsun taraftar bu sefer vazgeçilmeyecek gibi gözüküyor.
So what?
Saike
A2 takımımız Galatasaray'ı yenerek grubunu lider tamamlamayı garantilemiş.
Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Grup 17. Hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı.
Yoğun bir kar yağışı altında oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarının hemen başında Kadir Arı, ev sahibi ekip lehine skoru 1-0'a getirdi. Grubu lider tamamlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan Galatasaray, risk aldıktan sonra savunmasında açıklar verince, Beşiktaş Hasan Türk, Mehmet Akyüz ve Ali İhsan'ın golleriyle 4 farkı buldu. Son bölümde Berk İsmail Ünsal'ın golüyle skoru 4-1'e getiren Galatasaray'da Kaptan Uğur Ayhan, çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Bu sonuçla, A2 Ligi 1. Grup'ta bitime bir hafta kala Beşiktaş, liderliğini garantiledi. Galatasaray A 2 Takımı ise ikinci sırada kaldı.
So what?
Saike
Azeri milyarder vardı bir ara. Ne oldu ona? Biz de bulsak bir tane Arap şeyhi falan. Gelsin parası neyse versin de şu adam gitsin artık. Adam maçlara gelmiyor yahu. Nasıl başkan anlamadım. Beşiktaş kadar işlerin gizli kapılar ardında yürütüldüğü başka bir kulp var mı acaba?
Ali Eren Beşerler gelecek dertler bitecek meraklanmayın.
Kim susturdu taraftarları? Demirören her taraftarın başına bir adamını dikmediğine göre, tepkiye kim engel olabilirdi? Görebildiğim kadarıyla Beşiktaş taraftarlarının neredeyse tamamı uzun zamandır Demirören'e tepkili. Ben bağırsam Demirören aleyhine tribünde, yanımdaki sen susturmazsın beni. Tepkiler neden bireysel kaldı? Tepki gösterebileceği birçok durum yaşamışken Beşiktaş taraftarı neden şimdi kitlesel tepki göstermeye çalışıyor? Bence 'takıma dönelim' işin maskesi.
Taraftarı susturanlar Y.D. ve eli maşalı Y.D. yandaşlarıydı. Hatırlayın, Y.D.'nin bir açıklaması var; tribünleri temizleyeceğim şeklinde. Bu suskunluğun o sözle de alakası olduğunu düşünüyorum. Demirören'e tepki verenlerin nasıl sindirildiğini, kendimi tekrar etmiş gibi olacağım, ama Denizlispor maçında gördük. Seçimin hemen üzerine tepkinin kesilmesini ise, ben şahsen çok yadırgadım. Bir işe başlamışken keşke hiçbir şey döndürmeseydi bizi o yoldan. Umarım bu defa, o zamanki yaşananlara benzer şeyler yaşanmaz yine ve bu kıvılcım zamanla kor alevlere dönüşür, söndürülemez bir hal alır. Ta ki, Y.D. gidene kadar.
Ben aslında demek istiyorum ki; Yıldırım Demirören'e gösterilecek tepkinin yolu Çarşı'dan geçer. Denizlispor maçında da o yola turnike kuruldu. Turnike'nin başında da memur olarak Çarşı'nın abileri var. Benim gözlemlediğim durum bu maalesef. Yani yine Beşiktaş taraftarında, yine tribünlerde sorun. Kapalı sussun, kale arkaları toplu halde bağırsın. Denendi mi bu? Bence çok çabuk sindi bu konuda Beşiktaş tribünleri.
Tribünlerde sorun olduğuna katılıyorum. Maalesef, iç çekişmeler de bunun en büyük sebebi. O olaylarla ilgili de daha fazla, detaylı şeyler konuşmak istemiyorum affınıza sığınarak. Yanlış anlamayın sizinle bir ilgisi yok. Sadece üzülüyorum ve çokça gerginleşiyorum çünkü.
Yıldız transferleri yapılırken yetmez Yıldırım Demirören deniyordu, devre arası da bir flaş isim transfer etmiş olsaydı ya da gündemde tutsaydı Robinho, Adebayor olaylarında olduğu gibi, Fenerbahçemiz lafına takılmazdı kimse, ülkemizin gerçeği bu.
"YÜCE ATATÜRK"
Dışardan insanların atıp tutması çok can sıkıcı bir şey.
Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, BK Pardubice karşılaşması öncesi hükmen mağlup olabilir.
Beşiktaş Milangaz, Çek Cumhuriyeti'ne yaptığı yolculuk sonunda Türk Hava Yollarının yetkilileri tarafından Beşiktaş Milangaz Basketbol takımının malzeme çantasının uçağa konulmaması nedeni ile büyük sıkıntıya girdi.
Haber1903.com
Yav arkadaş nasıl bir işbilmezlik nasıl bir verimsizlik nasıl bir vasıfsızlıktır bu ? Koskoca THY görevlileri bagajı unutur mu ? Maça çıkamazsak Avrupa Kupaları'ndan eleniyoruz. Bunun hesabını kim verecek ?
Son mesajdan önceki 2 mesaj şeye benzedi biraz; rakip takımlar maç başlıklarında yazmasın konusuna. Beşiktaş taraftarlarının neredeyse tamamının hemfikir olduğu bir tepkinin eyleme bu kadar geç geçirilmesinin sorgıulanmasından neden rahatsız oluyorsunuz? Dışarıdan birisi olarak gözlemim bu. Siz içeriden birisi iseniz eğer, yazdıklarımla ilgili en azından yorum yapın. 'başkalarının yazması can sıkıcı' ya da 'nokta'dan başka birşey söyleyin. Bilmediğimizi de öğrenelim. Forumların amacı da bu değil midir? Beklentim o ki gözlemlerime dayanarak yaptığım bir yoruma, canınızın sıkılmasını ya da bunun imlasını tamamlamayı değil yanlışlığını önüme koyun.
O kadar merak ediyorsun söyleyeyim abi. YD'ye karşı olan tepkilerin ayyuka çıktığı maç 2009-2010 sezonunda İnönü'de oynanan Denizlispor maçıdır bildiğiniz üzere. Bizzat o maçta kapalı tribündeydim hatta ve hatta olayların ortasındaydım desem yeridir. Alen'in tam karşısında ve çok yakın bir yerde olmamız itibariyle olayların içinde kaldık. Patlak noktası ise şu ; Alen her ne olursa olsun maçta yönetime tepki yok maçtan sonra istediğinizi yapın diye tabir-i caizse bir taraflarını yırttı ama yine de dinlemeyip yönetime tepki koyanlar oldu. Bütünsel bir tepki değildi. 2 dakika 4 dakika 10 dakika derken tam maçın başlamasına yakın olaylar patlak verdi. Kapalı alttan üste çıkan yanlış hatırlamıyorsam Karagümrüklüler ortalığı birbirine kattı. Zar zor yatıştırıldı ortalık. Olayla en ufak ilgisi olmayan alt tribünün niye böyle birşey yaptığına kimse anlam veremedi haliyle. Yanılmıyorsam devre arasında olayın YD ile ilgili olabileceği haberi tribüne ulaşınca ikinci yarı tribün koptu ve toplu bir şekilde protestolar başladı.
Şimdi burada taraftar ne yapsın ? Tepkimizi makul sınırlarla ortaya koyuyoruz müdahale geliyor. Tepki koymasak yine olmaz istemiyoruz bu adamı. Herşeyi göze alıp kendi bildiğimizi okusak yine Denizli maçındaki görüntüler çıkacak ortaya. E bundan etkilenecek olan yine Beşiktaş camiası , başta sahadaki topçular. Onların da morali sıfıra inecek. Kulübün itibarına düşecek gölge ayrı bir sorun. Adam hanedanlık gibi kafaya koymuş oğluna bırakacak resmen başkanlığı. Bu kadar parayı cebinden babasının hayrı için vermedi ya , gönderilmesini veyahut herhangi birinin bu borcu göze alıp aday olmasını imkansız kılmak adına verdi.
tüm bu olayların çerçevesinde bu taraftar ne yapsın ? Dediğim gibi susup olanları izlemek Beşiktaş'a zarar bu adamla olmuyor yani. E tepki koysak daha büyük sorun. İki ucu pis değnek anlayacağınız. Şimdi neden rahatsızız anladınız mı ?
Benim mesajıma gösterdiğiniz tepkiyi açıklamıyor bu durum bana göre. Ama haklısınız. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu var. Peki susmak daha mı faydalı oldu Beşiktaş için? Ve susulmasını sağlamaya çalışan bir taraftar grubu değil mi? Benim asıl anlatmak istediğim Çarşı'dan bağımsız hareket edemez mi Beşiktaş taraftarı? Biliyoruz ki bazı maçlarda yapılan transferlere istinaden İnönü'de Demirören lehine tezahüratlar yapıldı. Çarşı bunu bastırmayıp, Demirören tepkilerini bastırıyorsa eğer, bu durum benim de anlatmaya çalıştığım şekilde konumlandırmaz mı Çarşı'yı?
Öncelikle senin mesajına tepki göstermedim ben onu belirteyim abi , hakkaten konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde atıp tutanlar var (forumdan üstüne alınanlar olmasın) ve o arkadaşın yazdığı yazı tam da söylemek istediğim birşeydi ona mahsuben nokta... yazdım.
Gel gelelim yanlış anladığın bir nokta var sanırım abi , Demirören'e gösterilen tepkiyi bastıran Çarşı değil ki ? Nereden çıktı o , benim kaçırdığım bir nokta mı oldu ? (Son zamanlardaki gelişmeler açısından diyorum)
Unutmadan ekleyeyim , Demirören'e gösterilen tepkiyi bastırıyor denilen Çarşı'nin internet sitesi introsu http://www.carsiforum.net/
Benim yazdığım mesaj üzerine yazılmasını benim mesajıma tepki olarak algıladım ben.
Denizlispor maçından sonra herhangi bir maçta Demirören aleyhine tezahürat yapıldı mı? Yapılmış da ben kaçırmış olabilirim. O yüzden soruyorum. Benim hatırladığım yapılmadığı şeklinde. Yapılmadıysa eğer bu kadar tepki çeken Demirören'e, bu kadar uzun zaman, en önemli mekanda tepki gösterilmemesinin nedeni nedir? Benim aklıma sadece tribünleri yönlendiren taraftar grubu geliyor. Onlar aleyhte bir tezahürata başlasa, diğer tribünler katılmayacak mı? Hadi Çarşı yapmıyor bunu, diğer taraftarlar neden göstermiyor tepki? Önceki mesajlarda da yazdım; birisi bağırsa kale arkasında diğeri susturmaz. Öyleyse neden sustu Beşiktaş taraftarı bu kadar zaman?
Eklenti yapmışsın mesajına Anıl; bugün yapıyor bunu Çarşı. Diyorum neredeydi bunca zaman? Tepki göstermeleri gereken onca şey yaşanmışken, "Fenerbahçemiz" dediği için mi tepki gösteriyorlar? Neden şimdi, neden bu kadar geç?
Abi ben ilk yazdığım o uzun mesajda ne anlattım o kadar , kendin de dedin aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık diye
Bu taraftar Efsanemiz Süleyman Seba'ya bile zamanında "Yeter artık Seba artık istifa" diye beste yapmış bir taraftar. He o zamanlar Serdar Bilgili vardı yani taraftarın bir güvencesi vardı ona istinaden tepkiler kondu ve neticesinde Serdar Başkan geldi. Bana kalırsa çok da iyi yönetim sergiledi. Ama o dönemde yine Yıldırım Demirören çıktı piyasaya O'nun da gönderilmesini sağladı.
Neyse konumuz onlar değil şimdi. Dediğim gibi şu dönemde çok büyük tepkiler ortaya koymamız biraz zor. Adama bizzat 50 milyon liradan fazla borç var. Şu anda bunu göze alıp başkan adayı olabilecek biri çıktığı anda zaten YD'nin sonu olacak. Ama böyle bir yiğit yok şimdilik. E hadi diyelim taraftar tepkisini koydu YD istifa etti verin paramı dedi. Bunca parayı kim çıkarıp verecek ? Taraftarın eli kolu neden bağlı anlıyorsunuz değil mi ?
Bu arada taraftar "Fenerbahçemiz" sözüyle tepki koymaya başladı gibisinden bir söylemde bulunmuşsun abi , buna Ali Ece'nin çok güzel bir sözüyle cevap vereyim "taraftarın tepkisi bu sözle başlamadı , bu sözle tavan yaptı"
Böyle yani.
Bir de bu var:
Canım istiyor yağda kızarmış patates,
Makarnanın sosuna koymalı domates,
Rejim yapmak bir yana, bir de yaptım plates,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES.
Çocuktuk okulda yapmışlardı kermes,
Uçurtmam uçuyordu durma rüzgarım es,
Ayağın donmasın diye abdestte giymelisin mes,
Basketbolculardan bildiğim Lebron James,
Voleybolculardan ise, kızların hepsi enfes,
Her spor dalına vardır duyduğum bir heves,
İnsanın derdi gibidir sanki her nefes,
Kırılmış her parçası dikenli bir kafes,
Yaşamayan kalmadı SİYAH BEYAZ bir heves,
KUL FANİDİR YOL MUKADDES,
ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
Helal kim yazdıysa bunuGüle güle okudum her satırı.
FM Gazetesi