Sayfa 39 / 1204 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Daha düne kadar skibbeyi getiren yönetime laf atıyodunuz şimdi bi rijkaardı getirdi haldun üstünel diye favori adamınız oldu geçin bu işleri.Barosla kewell doğru transfer tamam bişe dediğimiz yok ama lincolnüde bouizidede carruscayıda skibbeyide bu yönetim getirdi.Dediklerin içinde lincolnü saymıyorum zaten rijkaard kewell ve barostan başka oyuncuda sayamazsın.

Çok doğru bi cümle söyledin fakat Nedvenmanianın söylemiyle, Barosu Rijkaardı getiren yönetimin Khzinashvili gibi ne olduğu belirsiz oyuncularla ilgilenmesini anlayamıyorum.

sen hiç tasalanma, bunların hepsi ters köşe, yine sağ gösterip sol vuracaklar, hiç dert etme...

senin eleştirdiğin adam ve arkadaşları, 4 sene önce değeri 59 milyon dolar olan takımın bugünkü piyasa değerini 159 milyon dolara kadar getirdiler, bunu araştırabilirsin. senin saymadığın bir sürü şey de var tabi, servet i e.güngör ü balta yı linderoth u barış ı getiren de adnan polat tır, öyle fason değil onun işleri sen meraklanma..
    Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:31

EE bi zahmet onlarıda yapacaklar zaten.Onlarıda yapmasalar nerde kaldı Glatasaraylılık?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sen hiç tasalanma, bunların hepsi ters köşe, yine sağ gösterip sol vuracaklar, hiç dert etme...

senin eleştirdiğin adam ve arkadaşları, 4 sene önce değeri 59 milyon dolar olan takımın bugünkü piyasa değerini 159 milyon dolara kadar getirdiler, bunu araştırabilirsin. senin saymadığın bir sürü şey de var tabi, servet i e.güngör ü balta yı linderoth u barış ı getiren de adnan polat tır, öyle fason değil onun işleri sen meraklanma..
    bu da ayrı bi bakış açısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bencede servet 10M€ etmez çok az geLir servete o dünyada bi örneği yok adamın siz gördünüz mü 3 ayrı yeri sakat oLup ta oynayan bi adam...
    Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Linderoth içinde süper transfer olarak yazıp durmayın her iki mesajda bir.Adamın oynadığını mı gördünüzde kendinizden emin bir şekilde çok iyi transfer yazıyorsunuz ?
    Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer

Arkadaşım önce üslubunu düzelt.Yazmışsın oraya türk oyuncuları.Biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Linderoth içinde süper transfer olarak yazıp durmayın her iki mesajda bir.Adamın oynadığını mı gördünüzde kendinizden emin bir şekilde çok iyi transfer yazıyorsunuz ?

geldiğinden beri sadece tsl de 20 maç oynadı linderoth

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    10, 7 ve 4 M€ duydum 3 ayrı kaynaktan.
    Hangisi doğru belli olacak.

abi yuh, 4 milyon da olmasın bir zahmet, minimum değeri 9 milyon avrodur, kesmeyelim adamı artık naptınız..
    Last edited by goosfraba : 16.Haziran.2009 at 05:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Benim bahsettiğim bir saatten beri tartıştığım dış transfer politikası.Mesajlarımın hepsini okusaydın Khzinashviliden konunun buralara kadar uzadığını görürdün.Ayrıca Lincoln Sanctis Meira isim olarak tamam bir sorun yok.Fakat Lincolnü iyi gözlemlemiş olsaydın Schalkedede böyle sorunlar çıkarttığını biliyor olurdun ve ona göre transfer ederdin.Ha yönetim Lincolnün tavırlarını bile bile riske girdiyse diyecek bişey yok.
    Sanctis için zaten hiç birşey dememe gerek yok.Geçen sene hiç maç oynamamış bir adam.Bak buraya dikkat bizde nasıl oynadığından bahsetmiyorum..Hiç bir Avrupa takımı böyle transfer yapmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Meirayı unuttum,önceki sayfada yazmıştım Meira iyi transfer kaliteli bir isimdi.Tutup tutmayacağını kimse bilemezdi.Bunun için yönetimi eleştirmedim zaten.Yaptıkları süper transferlerin yanında saçma sapan isimlerin alınmasına karşı olduğumu tekrar tekrar yazıyorum...
    Last edited by Gangstaa : 16.Haziran.2009 at 04:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer

Benim bahsettiğim bir saatten beri tartıştığım dış transfer politikası.Mesajlarımın hepsini okusaydın Khzinashviliden konunun buralara kadar uzadığını görürdün.Ayrıca Lincoln Sanctis Meira isim olarak tamam bir sorun yok.Fakat Lincolnü iyi gözlemlemiş olsaydın Schalkedede böyle sorunlar çıkarttığını biliyor olurdun ve ona göre transfer ederdin.Ha yönetim Lincolnün tavırlarını bile bile riske girdiyse diyecek bişey yok.
    Sanctis için zaten hiç birşey dememe gerek yok.Geçen sene hiç maç oynamamış bir adam.Bak buraya dikkat bizde nasıl oynadığından bahsetmiyorum..Hiç bir Avrupa takımı böyle transfer yapmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Meirayı unuttum,önceki sayfada yazmıştım Meira iyi transfer kaliteli bir isimdi.Tutup tutmayacağını kimse bilemezdi.Bunun için yönetimi eleştirmedim zaten.Yaptıkları süper transferlerin yanında saçma sapan isimlerin alınmasına karşı olduğumu tekrar tekrar yazıyorum...
    en başta dediğim gibi, böyle saçma adamlarla inan yönetim ilgilenmez, hele hele coşturmacalı geçen seneki transfer döneminden sonra. yahu kendi liginde 15.sıradaki takımda sürekli yedek adamı alıp ne yapsınlar? sağ gösterip sol vuracaklar 2 senedir böyle bu.

sanctis in savunmacılığını çoğu yerde yaptım bıktım artık ama özet geçecek olursam bu adam çok kaliteli bir kaleci tek şanssızlığı önünde yarım sezon boyunca tek stoperle oynaması ve yine defansın diğer bölgelerindeki istikrarsızlık sakatlıklar vs.. lincoln olayına gelince lincoln ün ilk sene 2.senenin başında neler yaptığını hepimiz biliyoruz, böyle bir adama 4,5 milyon euro vererek sahip oldular ve bu kadar ucuza kapatmak da bir başarı böylesi bir YILDIZ için.

[quote=ForCimbom;1464872] en başta dediğim gibi, böyle saçma adamlarla inan yönetim ilgilenmez, hele hele coşturmacalı geçen seneki transfer döneminden sonra. yahu kendi liginde 15.sıradaki takımda sürekli yedek adamı alıp ne yapsınlar? sağ gösterip sol vuracaklar 2 senedir böyle bu.
    quote]

Eğer diyerek bende bundan bahsettim zaten.Fakat bazı arkadaşlar Khzinashviliyi savunur şekilde yorumlar yazdılar ve konu buraya kadar uzadı.Neyse kapansın artık eğerki alınırsa tekrar tartışılır.Ayrıca Sanctisi tartışmaya gerek yok artık bizim oyuncumuz değil zaten.Lincolnüde Allaha havale ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gangstaa işte sorun bu LincoLn transferinin yapıLdığı dönemde Adnan PoLat finansLa iLgiLeniyodu Adnan Sezgin'e tam yetki veriLmişti transferde ama yaptığı yanLış hamLeLer yüzünden bu sene transferLe iLgiLenen HaLdun ÜstüneL...

Adnan Sezgin içinde ayrı bir konu açmak gerek zaten.Medyada,eski futbolcularda, kimse hakkında iyi bahsetmiyor.Hala takımda tutulmasıda şaşkınlık konusu.
    @ForCimbom
    Baştan Gsli olduğumu söyleseydim demek hiç tartışma çıkmıcaktı

@ForCimbom

Kardeş Servet üst düzey bir futbolcu diyorsun.Tamam çok iyi mücadele ediyor.Fiziğini çok iyi kullanıyor dolayısıyla kafa toplarında da hakim.Ancak önündeki adama pas atamayacak kadar da yeteneksiz.Kornerlerde kafa topuna çıkıyor hepsini dağa taşa gönderiyor.Yetenek ve Teknik 0..Bu kadar tutunmasının sebebi fiziği olmasıdır.O Yüzden çok üst düzey bir futbolcu değil.Ha ama günümüzde fenerbahçe Özer'e bile 10 milyon euro harcıyorsa , Servet'in hakkı 15 Milyon Euro'dan az olmamalıdır.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    @ForCimbom

Kardeş Servet üst düzey bir futbolcu diyorsun.Tamam çok iyi mücadele ediyor.Fiziğini çok iyi kullanıyor dolayısıyla kafa toplarında da hakim.Ancak önündeki adama pas atamayacak kadar da yeteneksiz.Kornerlerde kafa topuna çıkıyor hepsini dağa taşa gönderiyor.Yetenek ve Teknik 0..Bu kadar tutunmasının sebebi fiziği olmasıdır.O Yüzden çok üst düzey bir futbolcu değil.Ha ama günümüzde fenerbahçe Özer'e bile 10 milyon euro harcıyorsa , Servet'in hakkı 15 Milyon Euro'dan az olmamalıdır.
    kardeş benim dediğim de o, bugün tekniklikten nasibini alamamış oyuna sokma olayı olmayan lugano ya üst düzey avrupa klüpleri talip oluyor da
    servetimize çok mu görülüyor?.. futbol artık fizik yönden çok önemli olmaya başladı, servet in de dehşet bir fiziği+cüssesine karşılık hızlı bir yapısı var. defansif olarak da çok mücadeleci iyi marke ediyor. daha ne olsun yahu..

Haklısın birşey demiyorum.10 Milyon Euro'ya satılırsa Türkiye rekoru kırılır.Ancak ben satılmasına karşıyım.3 - 5 kuruş için satacağız ve sonra Servet ayarında adam aramaya başlıyacağız.Servet gibisini zor buluruz..Kalmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

O değilde herkez biliyo sanırım 1 hafta içinde transferin bitmesi gerektiğini.

Vasat takımlarla maç yapıcaz açıkçası çokta acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.Ama şu defans hattı çözüme kavuşursa çok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesaj kontrol. 15 dk sonra açılacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Devam edebilirsiniz.
    (/s)

Galatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı.

İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi

Cim - Bom, savunmasını Barcelona’dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi’nde Bayer Leverkusen’de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da Galatasaray’a bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard’ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.

Begiristain ile görüştü

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça’nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona’da sözleşen Rijkaard, Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal’den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese’ye talip oldu.

Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique’nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez’in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard’ın Galatasaray’da başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.
    Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan Hollandalı teknik adam, “Galatasaray’a geliriz” yanıtını aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Begiristain’dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen’in durumunu sorduğu da öğrenildi.
    Sarı-kırmızılıların, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.

Martin Caceres kimdir?
    Doğum tarihi: 17 Mart 1988
    Uyruğu: Uruguay
    Boyu: 1.82 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006-2007: Defensor Sporting (26 maç 4 gol)
    2007-2008: Villarreal
    2007-2008: Recreativo
    (34 maç 2 gol)
    2008: Barcelona (13 maç)
    Milli takım kariyeri
    2008: Uruguay (15 maç)

Henrique kimdir?
    Doğum tarihi: 14 Ekim 1986
    Uyruğu: Brezilya
    Boyu: 1.85 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006 2008: Coritiba:
    (21 maç 1 gol)
    2008: Palmeiras
    (20 maç 1 gol)
    2008: Barcelona
    2008 2009: Leverkusen
    (kiralık) (27 maç)

Nesil
    2006
    Yer

Galatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı.

İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi

Cim - Bom, savunmasını Barcelona’dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi’nde Bayer Leverkusen’de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da Galatasaray’a bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard’ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.

Begiristain ile görüştü

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça’nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona’da sözleşen Rijkaard, Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal’den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese’ye talip oldu.

Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique’nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez’in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard’ın Galatasaray’da başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.
    Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan Hollandalı teknik adam, “Galatasaray’a geliriz” yanıtını aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Begiristain’dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen’in durumunu sorduğu da öğrenildi.
    Sarı-kırmızılıların, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.

Martin Caceres kimdir?
    Doğum tarihi: 17 Mart 1988
    Uyruğu: Uruguay
    Boyu: 1.82 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006-2007: Defensor Sporting (26 maç 4 gol)
    2007-2008: Villarreal
    2007-2008: Recreativo
    (34 maç 2 gol)
    2008: Barcelona (13 maç)
    Milli takım kariyeri
    2008: Uruguay (15 maç)

Henrique kimdir?
    Doğum tarihi: 14 Ekim 1986
    Uyruğu: Brezilya
    Boyu: 1.85 m
    Oynadığı kulüpler:
    2006 2008: Coritiba:
    (21 maç 1 gol)
    2008: Palmeiras
    (20 maç 1 gol)
    2008: Barcelona
    2008 2009: Leverkusen
    (kiralık) (27 maç)
    fm ye göre ikisi de gelişime açık baya üst düzey topçular, gelmeleriniisterim ben...

Kaynakta yazsan iyi olurdu

Haldun Üstünel bu futbolcularla ilgilenmiyoruz demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

O haberin kaynağı neresi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GS Cacaresi kiralayabilirse müthiş bir transfer olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İŞTE GALATASARAY'IN GÖRÜŞTÜĞÜ "KARA BELA".. YİNE İLK KEZ TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..

Transfer çalışmalarını çok büyük bir gizlilik içinde yürüten G.Saray'ın 30 kişilik listeye son şeklini verdiğini, çok kısa sürede görüşmelerin başlayacağını duyurmuş, üç önemli kriter vermiştik.. GENÇ... GELECEĞİN YILDIZI.. SİYAHİ.. ve İŞTE TURKSPOR.NET VARAN 1..LEO FRANCO.. VARAN 2 MUSTAFA SARP'tan sonra TÜRKİYE'DE İLK DEFA G.SARAY'IN LİSTE BAŞINDAKİ KARA BELA'sını AÇIKLIYOR.. 22 YAŞINDA.. SİYAHİ.. AVRUPA FUTBOLUNUN YENİ THİERRY HENRY'Sİ DENİLEN NİJERYA ASILLI FRANSIZ.... İŞTE GELECEĞİN YILDIZI KARA BELA..

Turkspor.net Galatasaray'da transfer için şekillenen listede ki futbolcuların çok genç olduğunu, teknik direktör Rijkaard'ın takip ettiği, bildiği genç yeteneklerle yola çıkacağını ve G.Saray'ı başarıya taşıyacağını yazmış, GELECEĞİNİN YILDIZLARININ yaşlarının en fazla 25 olacağını ve siyahi olduklarını belirtmişti..

İşte G.Saray'ın hucümü yönelik sağ kanadına almak için özellikle Rijkaard'ın liste başı yaptığı ismlerden ilkini yine TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..

İŞT YALAN medyasının yüzlerce ismi arasında adı hiç geçmeyen , 22 YAŞINDA 1.84 BOYUNDAKİ FRANSIZLARIN GELECEĞİN THİERRY HENRY'Sİ DEDİKLERİ İSİM..

FRANSA'NIN NİCE TAKIMINDA OYNAYAN ASLEN NİJERYALI OLAN GENÇ YILDIZ LOİC REMY..

Loic Remy
    1987 doğumlu, 1.84 boyundaki forvet Lyon alt yapısından yetişti. 2006/2007 sezonuyla birlikte Lyon'da forma giymeye başladı.2007/2008 sezonunun 2. yarısını Lens takımında kiralık oalrak geçirdi. Burada 10 maçta 3 gol attı. Ardından geride bıraktığımız sezonun başında Lyon, Remy'i Nice'e sattı.Böylece genç oyuncu ilk kez düzenli olarak forma şansı buldu. Remy geçen sezon Nice formasıyla çıktığı maçlarda 2'si penaltıdan olmak üzere 13 gol attı. Bu istatistikleri 2 asist ile süsleyen Remy bu sezon bir de kırmızı kart gördü.

Dünya futbolunun yeni Thierry Henry'si olarak adlandırılan Remy'nin adı daha önce Atletico Madrid ile anılmıştı. İspanyol kulübünün, genç Fransız için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü haberleri yazılmıştı. Aynı zamanda Newcastle United, Fiorentina ve Sevilla takımlarının da sezon içerisinde Remy'i izlettirdiği biliniyordu.

Galatasaray teknik direktörü Rijkaard'ın GELECEĞİN EN BÜYÜK YILDIZI OLACAK dediği Remy ile görüşmelerin kısa sürede sonlandırılması ve imza atılmasının bekleniyor...

Kaynak:
    Turkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu haber balon. Geçen yıl 8mn Avroya aldılar Lyondan ve iyi bir sezon geçirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

remy cok ıyı oyuncu...ama alınabılecegını sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Şu cümLene bi şey söyLiyim skibbe carrusca ve LincoLn transferLerini yapan Haldun ÜstüneL değiL adNan sezgin'dir adnan bey bunLarı getirirken KeweLL Baros'La haLdun ÜstüneL bi anda öne çıktı Adnan Sezgin'in transferLeRi yararLı oLmadığı için bugün yabancı transferiyLe Haldun ÜstüneL ilgiLeniyor. Adnan PoLat Adnan Sezgin'i bitirmemek için iç transferde görevLendirdi...
    Yahu Lincoln ün Neresi Kötü Transfer ? Lincoln Türkiyeye geldiğinde İçiniz kıpır kıpır değilmiydi ? Beşiktaş Maçına Kadar Lincoool Lincoooln diye bağırmıyormuydunuz ? Daha Siz Transferle Futbolcunun form u arasındaki farkı anlıyamamışsınız. Belki Bu alıcağımız dandik adam gelip burda yılın futbolcusu seçilicek. Bu da bi ihtimal. İsme göremi konuşuyorsunuz forma göremi ?

Hadi ismi ele alalım. Lincoln , Linderoth , Baros , Kewell , Meira , Morgan De Santics Bunların hepsi İsim yapmış adamlar. Meira Linderoth Kendi Milli Takımlarının Kaptanları. Baros Zaten Tartışılmaz. Lincoln ün Almanyada Neler Yaptığını biliyorsunuz. Aynı şeyi Galatasaraydada Yapardı. Yapmaya başladı ama sonra küstü nazlandı bıraktı. De Santics İtalyanın ikinci kalecisi.

Forma Göre ele alırsak. Lincoln ( Tek Devre Oynamasına karşın ligin Asist Kralı. Türkiyede başka böyle bi adam varmı ?) Baros (Gol Kralı) Kewell (Füzeci)

Bu saydıklarım sadece yabancılar. Türk olarak Emre Güngörüde sayabilirdik.

İşte Sorun burda. İsmini mi tartışacağız yoksa Formunumu ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ön yargıma gelince;Khzinashvili için konuştuğunu sanıyorum
    Hayır ön yargıyı o adam için değil yönetim için söyledim
    Last edited by Nedvedmania : 16.Haziran.2009 at 15:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Caceres geleceğin Puyol'u olur

G.Saray'ın Hocası Rijkaard, Aslan'ın son stoper adayını çok övdü.

Aslan´ın son stoper adayını işte bu sözlerle öven Rijkaard, “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Biraz tecrübe kazanırsa, Puyol´dan farkı kalmaz” diyerek transferine garanti verdi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda transfer listesine aldığı Martin Caceres’in transferi için Barcelona’yla görüşmelere devam ediyor. İspanyol kulübünün kiralamaya sıcak baktığı Uruguaylı stopere, Hollandalı hoca tarafından tam not verildiği öğrenildi. Rijkaard’ın rapor sunarken, 22 yaşındaki oyuncudan ‘yeni Puyol’ diye bahsettiği ve kiralık sözleşmesine mutlaka satın alma opsiyonu koydurulmasını istediği bildirildi. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, 47 yaşındaki hoca, Caceres hakkında şu ifadeleri kullandı: “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Mevcut savunmamız çok ağır. Caceres bu açığı kapatacaktır. Süratli olduğu kadar hırslı, çevik ve güçlü de. İlk hamlelerde çok başarılı. Hava toplarına da hakim...”

ALINMASINI O İSTEMİŞ

“En büyük eksiği tecrübesizlik. Ayrılmadan önce, alınmasını ben istemiştim. Barcelona onu transfer ederken büyük paralar ödedi (16.5 milyon Euro), fakat Pique ile Marquez’in üstün performansı nedeniyle forma bulmakta zorlandı. Bizde tecrübe açığını da kapatırsa, iddia ediyorum; en az Puyol kadar kaliteli bir savunma oyuncusu kazanırız.”

Kaynak: Fanatik & yazete.com

İlk defa bir haberin doğru olmasını bu kadar çok istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adının duymadığımız adamlar gelecek bence, Haldun bu işi iyi yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer

Caceres geleceğin Puyol'u olur

G.Saray'ın Hocası Rijkaard, Aslan'ın son stoper adayını çok övdü.

Aslan´ın son stoper adayını işte bu sözlerle öven Rijkaard, “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Biraz tecrübe kazanırsa, Puyol´dan farkı kalmaz” diyerek transferine garanti verdi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda transfer listesine aldığı Martin Caceres’in transferi için Barcelona’yla görüşmelere devam ediyor. İspanyol kulübünün kiralamaya sıcak baktığı Uruguaylı stopere, Hollandalı hoca tarafından tam not verildiği öğrenildi. Rijkaard’ın rapor sunarken, 22 yaşındaki oyuncudan ‘yeni Puyol’ diye bahsettiği ve kiralık sözleşmesine mutlaka satın alma opsiyonu koydurulmasını istediği bildirildi. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, 47 yaşındaki hoca, Caceres hakkında şu ifadeleri kullandı: “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Mevcut savunmamız çok ağır. Caceres bu açığı kapatacaktır. Süratli olduğu kadar hırslı, çevik ve güçlü de. İlk hamlelerde çok başarılı. Hava toplarına da hakim...”

ALINMASINI O İSTEMİŞ

“En büyük eksiği tecrübesizlik. Ayrılmadan önce, alınmasını ben istemiştim. Barcelona onu transfer ederken büyük paralar ödedi (16.5 milyon Euro), fakat Pique ile Marquez’in üstün performansı nedeniyle forma bulmakta zorlandı. Bizde tecrübe açığını da kapatırsa, iddia ediyorum; en az Puyol kadar kaliteli bir savunma oyuncusu kazanırız.”

Kaynak: Fanatik & yazete.com

İlk defa bir haberin doğru olmasını bu kadar çok istiyorum

aynen..

fm ye bakılırsa çok sağlam potansiyeli var. uzun soluklu oyunlarımda çok üst düzeylere geldi bu adam, ne diyelim; inşallah gelir ..

Mesaj Yetkileri