Sayfa 39 / 896 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Vay be, Fenerbahçe oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Beşiktaş oyuncunun aklını çelip kulübünün izni olmadan 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

hangisi yakışıksız acaba? bence Fenerbahçe yakışanı yapmıştır oyuncunun kulübü ile görüşerek.
    +1
    topuz demedimi zaten kayseriyle isim bitti kullubumle anlasana giderim diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Beşiktaş'tan açıklama:
    "FIFA'ya gideriz"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
    Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

05.06.2009
    Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

1152 numaralı mesajda ne demek istediğimi açtım.
    BJK Fifa'ya gidince kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla sözleşme imzalamayı da açıklayıversin.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Ben hukuki kuralları bilemem.Ama Kayserispor verdik diyor F.Bahçe aldık diyor.Sana soruyorum bu adamlar gerizekalı mı olmayan şeyleri söyliyecekler.
    Valla ben ne bir kulübün başkanıyım ne de teknik direktörüyüm.Ben sana FM 'de olan olaydan bahsettim.FM'de bu kural böyle işliyor.FM Dünyanın en gerçekçi Menejerlik Oyunu olduğuna göre heralde böyle birşeyi kafalarından ayarlamamışlardır.Öyle değilse eğer FM'ye bildirmemiz lazım bizim Türk transfer durumuna göre ayarlasınlar şunu.Böylelikle külübüne basar parayı alrıım.Oyuncu gelmese de olur.Başkasına satarım.Nasıl olsa bonservisi bende

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?
    Yok artık canım, en etik yoldan biz anlaştık ne ayıbı. Asıl bir ayıp varsa Beşiktaş'ındır. Etik olmayan Uefa kriterlerine uymayan bir şekilde anlaşan Beşiktaş'tır.

Ayrıca zorla oynamak lafına katılmıyorum. Fenerbahçe'de oynamayı elinin tersiyle iletecek bir Türk futbolcu tanımıyorum ( Ligimizde ).

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?
    En basitinden FM oynuyoruz diye örneklemişsin.

Peki.

En basitinden FM oynuyoruz, FM'de kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla bırak anlaşmayı görüşülebiliyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJKnin yapabilceği birşey yok ortada bir usulsuzluk yok iki takım anlaşmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her şeyi gectim . Bir klüp sözleşmesi devam eden başka bir klübün oyuncusu ile nasıl sözleşme yapabilir ? O sözleşmenin gazete kağıdından farkı var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Fener'in Topuz'u, Beşiktaş'ın Kayseri'yi ikna etmesi lazım transferin bitmesi için
    ki bu durumda Fener daha avantajlı gibi. Bekleyip görücez artık elden bişey gelmiyor...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben bizim yöentimimizi kutluyorum ayrıca Mehmet Topzun dün hala bonservisi Kayserideyekn ortada birşey yokken Ben doğuştan BJKliyim demesi çok yanlıştı.Kayserisporu hiçe saydı Kayserispor ezilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş'tan açıklama:
    "FIFA'ya gideriz"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
    Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

05.06.2009
    Şaka herhalde bu Ne diyeceklerki FIFA'ya ? kulubuyle anlaşmadan sözleşme imzaladık sonrada kulubu başka yere sattımı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    En basitinden FM oynuyoruz diye örneklemişsin.

Peki.

En basitinden FM oynuyoruz, FM'de kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla bırak anlaşmayı görüşülebiliyor mu?
    Görüşülemiyor.Ben Beşiktaş'ın Yaptığını Doğru Bulmuyorumki.Ben Ne Beşiktaşlıyım Ne de Fenerbahçeliyim.Ben Galatasaray'lıyım.Burda Polemik Yaratmaya da Çalışmıyorum.Sadece Fenerli Arkadaşlar Mehmet'in Bonservisi Bizde Kendisi Gelmezse Bile Biz Onu Başkasına Satarız Diyorlar.Bende Bu Sorunun Cevabını Merak Ettiğim İçin Böyle Birşey Sordum.Yoksa Beşiktaş'ın Yaptığı Bence de Yanlış.Ama Fenerbahçe 'de Oyuncuyla Anlaşmadan Bonservisi Nasıl Alıyor Hala Aklım Almıyor.Ya Kural Böyle.Ya da FM'yi Biz Yıllardır Yanlış Oynamışız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım Beşiktaş biran önce Fifa'ya gider

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Beşiktaş'tan açıklama:
    "FIFA'ya gideriz"

05.06.2009
    .

kendileri suclu cıkarlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Şaka herhalde bu Ne diyeceklerki FIFA'ya ? kulubuyle anlaşmadan sözleşme imzaladık sonrada kulubu başka yere sattımı
    Katılıyorum Şaka gibi yahu. Beşiktaş gibi büyük bir klübün yöneticileri böyle bir hatayı nasıl yapar. Sen git klübüyle anlaşmadan sözleşme imzala, sonra Fifa'ya giderim.

Güle güle demekten başka birşey düşmez bizede

Gitsinler ve söylesinler klüple anlaşmadan futbolcuyla anlaştık sonra klüp başkası ile anlaştı desinler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşler epey karışık anlaşılan Beşiktaş oyuncuyla Fenerbahçe'de klüple anlaşmış , burda etik ve doğru olan Fenerbahçe'nin yaptıgıdır Beşiktaş'ın bir hak iddaa etmesi bence çok saçma hele Fifa'ya gitmesi intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şaka yapıyorsunuz galiba.Beşiktaş burada etik dışı ne yapmıştır.Kayserispor kulübünüde haberi var Beşiktaşla anlaşıldığından.Dediğim gibi Aziz Yıldırım'a söz verildiği için kendilerini aklamak için böyle diyorlar.Dün akşamda bu sabahta M.Topuz Süleyman Hurma ile görüşerek Beşiktaş ile sözleşme imzalıyorum,bonservis konusunda bana anlayış gösterin demiştir.Süleyman Hurma'da seni istediğin takıma vereceğiz,her türlü anlayışı gösterecğiz demiştir.Bunun neresi etik dışı...

Ayrıca geçen sezon Dortmund ile Nuri için bonservis konusunda anlaşmıştık,Nuri istemeyince olmadı...

Birde Kazım olayı var.Biz kulübü ile İngiltere'de anlaşma zemini ararken Kazım'ı İstanbul'a getirip sözleşme imzalamıştı F.Bahçe...

Topuz fikrini değiştirmediği sürece-ki bana göre değiştirmeyeceği kesin- eninde sonunda Beşiktaş'a gelecektir...

Enterokinaz Misafir

Aslında Beşiktaş'ta hayatnın büyüğü var gibi duruyor..

180 derece döndü bir anda

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    180 derece döndü bir anda
    Kim döndü?

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şaka yapıyorsunuz galiba.Beşiktaş burada etik dışı ne yapmıştır.Kayserispor kulübünüde haberi var Beşiktaşla anlaşıldığından.Dediğim gibi Aziz Yıldırım'a söz verildiği için kendilerini aklamak için böyle diyorlar.Dün akşamda bu sabahta M.Topuz Süleyman Hurma ile görüşerek Beşiktaş ile sözleşme imzalıyorum,bonservis konusunda bana anlayış gösterin demiştir.Süleyman Hurma'da seni istediğin takıma vereceğiz,her türlü anlayışı gösterecğiz demiştir.Bunun neresi etik dışı...

Ayrıca geçen sezon Dortmund ile Nuri için bonservis konusunda anlaşmıştık,Nuri istemeyince olmadı...

Birde Kazım olayı var.Biz kulübü ile İngiltere'de anlaşma zemini ararken Kazım'ı İstanbul'a getirip sözleşme imzalamıştı F.Bahçe...

Topuz fikrini değiştirmediği sürece-ki bana göre değiştirmeyeceği kesin- eninde sonunda Beşiktaş'a gelecektir...
    Kafasına göre sözleşme imzalayıp giden Aurelio örneği de var yalnız ortada. Kulübünün rızası olmadan sözleşme imzaladığı için, sözleşmesi varken gidip Betis'le anlaştığı için TFF tarafından da FIFA tarafından da haksız bulunarak 5 milyon Euro tazminat cezasına çarptırıldı.

Eğer ki M.Topuz BJK'de oynamak isteğinde ısrar ederse yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır. Hangi oyuncu göz göre göre 5 milyon Euro ödemeyi kabul eder hiç yere?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz dışında Kayserinin haberinin olduğunu söyleyen yok ama Ben Beşiktaş'la anlaşıyorum siz gerekeni yapın Bari bonservis ücretini de kendi belirleseydi Kayserispor yönetimine söz bırakmamış zaten Paşa bey .
    Bu ne rahatlık ya bu ne emirvaki bir durum . Bu öncelikle Kayserispor taraftarına ve klübüne en büyük saygısızlıktır . Mehmet Topuz'un sözlerinin ne kadar çelişkili olduğunu tuttuğu takım konusunda bile göstermişken bu durumda ona inanılmasını beklenemez ... Süleyman Hurma'yı bir kez daha dinle bence ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kafasına göre sözleşme imzalayıp giden Aurelio örneği de var yalnız ortada. Kulübünün rızası olmadan sözleşme imzaladığı için, sözleşmesi varken gidip Betis'le anlaştığı için TFF tarafından da FIFA tarafından da haksız bulunarak 5 milyon Euro tazminat cezasına çarptırıldı.

Eğer ki M.Topuz BJK'de oynamak isteğinde ısrar ederse yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır. Hangi oyuncu göz göre göre 5 milyon Euro ödemeyi kabul eder hiç yere?
    Ödedi mi Aurelio,hayır.Çünkü FİFA'nın böyle bir kararı yok.Ödemeyeceğim diyor zaten menajeride kendiside.O konuyla bununda fazla bir alakası yok...

Bu arada Süleyman Hurma hala konuşuyor,kesin olarak imzaladınız mı? sorusuna anlaştık diyor,alacağınız futbolcu kim? sorusuna belli değil diyor.Bu nasıl bonservis vermek peki.Farklı işler dönüyor ama bekleyelim,görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayserispor resmi siteside açıkladı, Topuz Fenerbahçe'nin futbolcusu diyebiliriz.

hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.

NTV

Umarım böyle olur,seneyede beleşe bize gelir...

Hurma bonservisi verdik, fiyatta anlaştık, ama rakamı söylemeyeceğim, oyuncuyu da haftaya görüşüp belirleyeceğiz diyor.

Bonservis Fenerbahçe'de yani.

Ayrıca;

Fenerbahçe'nin kazandığı davalar ortada. Ortega, Appiah, Aurelio Yahu Fenerbahçe gibi uluslar arası alanda dava kaybetmeyen bir kulüp sizce prosedüre uygun olmayan bir şey yapar mı?

Şekip Mosturoğlu varken Fenerbahçe kolay kolay hata yapmaz hukuki işlerde. Tüm davaları kazanmamız da zaten bunu gösteriyor.

M.Topuz konusunda da bir hukuki süreç başlarsa kesin kazanırız, hatta epey de karlı çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ödedi mi Aurelio,hayır.Çünkü FİFA'nın böyle bir kararı yok.Ödemeyeceğim diyor zaten menajeride kendiside.O konuyla bununda fazla bir alakası yok...
    Avrupa'da oynadığı için ödemiyo ama Türkiye'de bir takıma giderse 5 milyon €'CUK vermek zorunda. Eee Beşiktaş'ta Avrupa kulubu olmadığı için sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, bu konuda belirleyici olanın futbolcunun tavrı olduğunu söyledi.

Konunun uluslararası değil yerel bir konu olduğunun altını çizen Kazancıoğlu, sözleşmesi devam eden futbolcunun rızası olmadan başka bir kulübe bonservisinin verilemeyeceğini söyledi.

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istememesi halinde kulübünde kalma hakkı olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Sözleşmesi bitene kadar A Takım'da ya da bir antrenör eşliğinde PAF takımda çalışma hakkı mevcut. Kulübünün bonservisini devretmesi futbolcuyu bağlamaz. Önemli olan sözleşmeli futbolcunun haklarıdır" diye konuştu.

NTV

1 yol top oynamayı kabul edermi sence

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

her şekilde Kayserispor karlı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

NTV

Mehmet Topuz o kadar para almak yerine, Kayserispor'da bir sezon paf takımda oynamayı kabul edip sözleşmesi bitince Beşiktaş'a gitmeyi göze alıyorsa ne alá..

o zaman Topuz'a kalan futbol yaşantısında başarılar dilemektir bize düşen.

herşey Topuz'da bitiyor. kararını verecek ve son noktayı o koyacak bekleyip görelim bakalım daha neler diyecek.

Mesaj Yetkileri