Sayfa 38 / 896 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe doğru olan yoldan, yani ilk olarak oyuncunun kulübüne başvurarak transferi gerçekleştirmek istiyor. Ne gibi bir zor duruma düşebilir ? Kaldı ki Fenerbahçe'nin hukukçularının kulübü zor duruma düşürecek hamleleri çok iyi bildiğini ve adımlarını buna göre attığını düşünüyorum.

Topuz Fenerbahçe'ye gelmek istemezse muhtemelen Kayseri'ye dönüyor ve o durumda da Kayseri'de nasıl bir performans sergiler, Hurma'yla yüz yüze nasıl bakar bilemiyorum ama 4-5 yıl Mehmet Topuz'un kime gideceği tartışıldı bir - iki hafta da hukuki sürecin ne olacağı tartışılır.

Fenerbahçe yönetiminde hiç mi suç yok yani ?

Topuz a kuLübü diyor ki tamam sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz sana toLerans göstericez, koLayLık sağLayacağız. Adam da gidiyor Beşiktaş iLe görüşüyor anLaşıyor, sonra Kayseri başkanı çıkıyor ooo Biz Fenerbahçe iLe anLaştık biLmem ne ?

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidip kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Herşey kendinize göre güzeL..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.
    Bende bunu söylemeye çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Topuz a kuLübü diyor ki tamam sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz sana toLerans göstericez, koLayLık sağLayacağız. Adam da gidiyor Beşiktaş iLe görüşüyor anLaşıyor, sonra Kayseri başkanı çıkıyor ooo Biz Fenerbahçe iLe anLaştık biLmem ne ?

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidik kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Hayrettin abi Kayseri yönetimi öyle demiyor Fenerbahçe ile anlaştık diyor.Herşey kendinize göre güzel diyorsun da sende işine gelene inanıyorsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kayseri yönetimi o zaman sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz koLayLık sağLayacağız neden diyor ?

Bunuda açıLayıver o zaman.. Buyur, açıkLa. Ortada açıkLamaLarın hepsi mevcut.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri yönetimi o zaman sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz koLayLık sağLayacağız neden diyor ?

Ben de öyle dediğinden emin değilim.Neyse bekleyip görücez dediğin gibi...

Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidip kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.

AçıkLarmısınız ?

Arkadaşım, madem M.Topuz BJK'de oynamak istiyor, doğuştan BJK'li, niye Fenerbahçe ile 10 gün görüştü, bana bunu izah edebilir misin?

Adam Kayserispor'da oynarken Kayserisporluyum doğuştan diyor şimdi Beşiktaşlı oluyor. GS beni oyaladı, alsa alırdı diyor, FB ile görüştüğünü açıklıyor. Her telden çalıyor yani, bir duruşu yok Topuz'un. Topuz aleyhinde sonuçlanır hukuki süreç, verdiği demeçler çelişkilerle dolu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

S.Hurma, biz öyle bişey demedik.Git Antalya'ya tatilini yap kimseyle görüşme biz anlaştığımız kulübü sana söyleyeceğiz.Sende onlarla görüşürüsün dedik diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şunu söylüyorum sadece.Olay Fifa'ya giderse M.Topuz lehine sonuçlanır.Daha bu konu hakkında yorum yapmayıp olacakları izleyelim,görelim diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman burada Kayserispor'da suçludur. Beşiktaş gibi büyük bir klübün hukukçuları ise biraz Uefa kriterlerini bilmesi gerekiyor bence. Böyle zor durumda kalma ihtimalini %99 bile olsa bu ihtimali göz önünde bulundurup önce Kayserispor ile anlaşma sağlayabilirdi, zaten zorluk çıkmayacaktı.

Biz en etik yoldan, klübü ile anlaştık, sıra Topuz'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

AçıkLarmısınız ?

Mehmet Topuz'un ilk olarak göstermesi gereken adres Kayserispor'du. Zaten eğer böyle olmasa Türkiye'de 4 büyükler diğer kulüpleri resmen sömürür. Mehmet Topuz olayı haricinde konuşuyorum; Gider 4 büyük kulüpten bir tanesi Murat Ceylan'ı istediğini söyler, teklifini yapar, bak bizde şu kadar para alacaksın, Avrupa'da oynayacaksın der anlaşır daha sonra da menajeriyle kulübümden anlayış bekliyorum der oyuncu ve transfer bu şekilde gerçekleştirilmeye çalışılır.

Mehmet Topuz kendisine Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif geldiğinde Fenerbahçe'ye diyebilirdi ki; ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum ve şu an Beşiktaş kulübümle anlaşmaya çalışıyor. Fakat öyle olmadı. Fenerbahçe ilk olarak işi kulüpler ayarında bitirmişti Topuz'un sözünü bekliyordu. Oysa ki Beşiktaş önce oyuncuyla anlaşma yolunu seçti. Ve hata burdadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Valla Bir Soru Sorduk Cevap Veren Olmadı.Demek ki Haklıyız ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada şakayla karışık ;

SAT-MI-YO-RUZ

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Benim bildiğim sözleşmesi süren bir oyuncuyla, başka bir kulübün, oyuncunun bağlı bulunduğu Kulübünün izini olmadan görüşmesi yasal değil. Beşiktaş Kayserispor ile görüşmeden sözleşmesi süren bir oyuncu ile nasıl 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor onu anlayamadım.

herkes fm'yi falan katmış burada, oyuncu istemeden kulübü versede transfer gerçekleşmez falan diye. o zaman kulübü izin vermeden futbolcunun bonservis süresi bitmeden o adama teklif nasıl yapabiliyorsun ? bu oyunda bile etik değil.

önce oyuncunun bağlı bulunduğu kulüp ile anlaşılır, daha sonra oyuncu ile temas kurulur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Süleyman Hurma'nın açıklaması ;

Dün sayın Yıldırım Demirören başkanımız ile görüştü. Aynı ifadeler onlara da söylendi ve Fenerbahçe'ye söz verildiği bildirildi. Size de söz verseydim onun arkasında durmak zorundayım. Keşke Beşiktaş Mehmet'le anlaşmadan bizden onay alsaydı. Önce kulüple sonra futbolcuyla anlaşma sağlasaydı daha etik olurdu.

Bu gelişmelerden sonra galiba Beşiktaş Kulübü Mehmet'e 'Sen Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten açıklamalar yap ki Fenerbahçe senden vazgeçsin. Biz de Kayseri'yi sana bize vermeleri için mecbur bırakalım' dediler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Valla Bir Soru Sorduk Cevap Veren Olmadı.Demek ki Haklıyız ...
    Bana söylüyorsun sanırım soru ne onu kaçırdım galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süleyman Hurma böyle bir şey denmediğini söyledi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bonservis Fener'de oldugu takdirde futbolcuya istedigi şeyi yapma hakkı var kulübü satmıssa diyecek birşey yok futbolcu oynamıyacagım felanda yakınamaz , alır kulübeye çürür
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

o zaman 3 büyük kulüp el birliğiyle bir futbolcunun kariyerini bitirmek üzere diyebiliriz
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu transfer dönemi ortalık çok karışacak.

Beşiktaş'ın da ilgilendiği Denizlisporlu Çağlar Birinci için Fenerbahçe devreye girdi. Fenerbahçeli yöneticilerin, bugün Denizlispor Başkan Ali İpek'le görüşerek Çağlar'ı istediği öğrenildi.

Belçika'nın Anderlecht kulübü ile Sivasspor'un da talip olduğu Çağlar için Fenerbahçe'nin 2 milyon lira bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü. Denizlispor Başkanı İpek, Çağlar'a ciddi teklifler olduğunu, en iyi rakamı veren takıma bu futbolcuyu satacaklarını söyledi. İpek, "Çağlar ile kaleci Cenk konusunda ciddi teklifler alıyoruz. Bonservis bedellerini henüz belirlemedik. Sonuçta en fazla parayı veren takıma gidecekler. Önümüzdeki hafta içinde iki futbolcumuzun transferi netleşebilir" dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlı yönetim, Carlos Alberto ve Couto'dan sonra Zafer Çevik, Feridun ve İlkay'la yollarını ayırdı. Yöneticiler bu üç futbolcuya kendilerine kulüp bulmalarını bildirdi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Keşke Emreciksin vermeseydik. ALi Bilgin denen yeteneksiz gitseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?
    Allah Allah.Ne demek yakışıyor mu :\ Biz gittik kulübüyle anlaştık peki Beşiktaş naptı ortada bir ayıp varsa o Beşiktaşındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cenk için teklif yapabilir Fenerbahçe.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bana söylüyorsun sanırım soru ne onu kaçırdım galiba.
    Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?

Ne ayıbı ya klubü ile anlaşmak ayıp mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Keşke Emreciksin vermeseydik. ALi Bilgin denen yeteneksiz gitseydi.
    Haklısın abi ya inş. Emreciksin verilmez..Daha kesin birşey yokmuş ortada kimin verilieceği ile ilgili..
    Last edited by tarikko : 05.Haziran.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tamam anlaşırsın da adamla da görüşürsün.Anlaşlıyor ki Fenerbahçe ve Kayserispor yönetimi Mehmet'e sormadan transferi bitirmişler.Ben bundan bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Vay be, Fenerbahçe oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Beşiktaş oyuncunun aklını çelip kulübünün izni olmadan 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

hangisi yakışıksız acaba? bence Fenerbahçe yakışanı yapmıştır oyuncunun kulübü ile görüşerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    şimdi Mehmet Topuz'un Kayseri ile bir yıllık sözleşmesi kaldı. yani Kayseri'nin oyuncusu kağıt ütünde
    Bonservisi Fenerbahçe'de. ( ki hala aklım almıyor, manyık dışı)
    şimdi Mehmet Fener'le sözleşme imzalamazsa ne olur? Kayseri'ye mi döner? yoksa bir yılı futbolsuz geçer, yatar mı
    Kayserispor'da kiralık oynar büyük ihtimal, o bir sene içinde yada 6 ay içinde Fenerbahçe'de oynamak ister.

Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum demek gibi bir lüksü olamaz Topuz'un En azından futbol hayatının bitmesindense. Daha mantıklıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş'tan açıklama:
    "FIFA'ya gideriz"

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
    Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

05.06.2009
    Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Vay be, Fenerbahçe oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Beşiktaş oyuncunun aklını çelip kulübünün izni olmadan 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

hangisi yakışıksız acaba? bence Fenerbahçe yakışanı yapmıştır oyuncunun kulübü ile görüşerek.
    1152 numaralı mesajda ne demek istediğimi açtım.
    Last edited by RoNNiE91 : 05.Haziran.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri