Abi bence o çıkartmanın olduğu seriyi Türkiye'ye göndermeyi unuttular yoksa illa birine çıkardı![]()
eto'o bitmiş.
Siz bunları anlatırken aklıma geldi, Lise yıllarında Kutulu sakızlar vardı ve içinden PlayStation, Futbol Topu ve Fotoğraf Makinesi çıkabiliyordu.
Sakızı kutusuyla alsam 10 TL ediyordu, düşündüm taşındım dedim ki bundan ben 5 koli alsam illa ki çıkar.
Başarılı olduğum için aldığım bursu yatırdım sakıza 50 lira gitti, en dandiğinden 4 fotoğraf makinem, 20 tane de futbol top'um olmuştu ama PS falan çıkmamıştı, yalan dolanmış o zaman anladım
Gerçi Futbol Topları ve Fotoğraf Makinelerini satın aldığım bakkala geri satmıştım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sağ bileğimde çatlak ve sol omzumda hafif bir ezilme var. Allah kimseye vermesin çok ağrı yapıyor. Sınav haftasında rapor aldım evde sıkıntıdan ölüyorum.
Ya arkadaş babam bir şeyler yapmış TTNet'ten geldiler kablolu modemi değiştirip kablosuz modem taktılar TV'ye de Tivibu bağladılar nedir bu olay bilen var mı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Teşekkürler herkese. Yok be abi ne Bandırmaspor'uPazartesi basketbol oynuyorduk. Bizim bir izbandut arkadaş var. Box yapmaya çalışırken beni düşürdü ardından üstüme düştü. Bileğim ters döndü desem yeridir.
Beşiktaş'ın Feda tişörtlerini gören var mı? Tam bir rezillik. Armanın üzerinde Beşiktaş yazmaya çalışmışlar ama alakası yok yazanın Beşiktaş ile. Onu da geçtim biz görmeyeli Beşiktaş kuruluş tarihini mi değiştirdi? Armanın altında 1906 yazıyor.
Ya ben çok cahilim bu 1906 tarihinin ve üzerinde yazanın farklı bir anlamı var ya da hakikaten bu baskıyı yapanlar benden daha cahil.
Beşiktaş futbol takımı 1906'da kuruldu.
O zaman futbol takımının formasına da 1906 yazmak lazım bu kafa ile.
Beşiktaş'ın futbol şubesinin 1910 yılında kurulduğunu biliyorum ben.
Ben buldum
Beşiktaş’ın ilk rozetinin yapıldığı tarih, Fransız mektebindeki rozetlerden esinlenerek miladi yıl olarak “1906” yazıldı. Üstte Arap harfleriyle “Beşiktaş” yazarken, sağda “J”, solda “K” harfleri yer aldı.
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/74/
Bizim cahilliğimizmiş o vakit.
Beyler burada gök gürlüyor yağmur yağmıyorHavasını sevdiğimin Ankara'sı
Edit:Şom ağzımı seveyim.Başladı yağmur.Şarıl şarıl yağıyor hemde![]()
Emir geçmiş olsun. Geçen sene bu vakitler bende bileğimi kırmıştım. Bilirim acısını.
Rüyamda forumla ilgili kötü şeyler gördüm![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
...
Doğru diyor![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar dünkü Eurovision'da sondaki oylamanın videosunu nereden bulabilirim. Türkiye'nin açıklanma anını babama göstermem lazım![]()
![]()
Haber sitelerine bak. Bu sabah vardı nerdeyse hepsinde "Bonomo çok heyecanlandı" adı altında paylaşılıyordu.
Ben böyle diş ağrısı yaşamadım arkadaş... Ben diş ağrısı yaşamadım arkadaş! Ne pis bi'şeymiş...