Sayfa 398 / 447 İlkİlk ... 298348388396397398399400408 ... SonSon
11,911 ile 11,940 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
    Fenerbahçe'de sağ arka alt adalesinde sertleşme olan Raul Meireles, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Tesadüf demeyin,inanmam artık.Bir sıkıntı var antrenman sisteminde.
    Çok sevindim bu habere
    Ama dediğin gibi ise sorun büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kasımpaşa maçının hakemi olarak fırat aydınus atanmış.

Hadi hayırlısı

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    kasımpaşa maçının hakemi olarak fırat aydınus atanmış.

Hadi hayırlısı
    Pek hayırlı değil ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu üst üste gelen sakatlıkların hepsi adale sakatlığı mı, aralarında hiç darbeye bağlı yok galiba. Ersun Yanal'ın antreman sistemi yüzünden deniyor ama bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

antreman sisteminden cok mac temposuyla alakali olabilir bence. oyuncular limitlerini fazla zorluyorlar mac icinde. zaten meireles haric hepsi macta sakatlandi. bir de psikolojik baski ve maglubiyetlerin etkisiyle bu tip fiziksel dususler olabilir.

alper potuk - hazirlik macinda omzunun uzerine dustu, sakatlandi.
    emenike - macin ikinci yarisinda sprint attigi sirada sakatlandi.
    sow - mac icinde kontra atak yapilirken attigi sprint sonrasi sakatlandi.
    webo - izlemedigim icin sakatlik sebebini bilmiyorum ama yine mac esnasinda.

antremanla olsa sahaya cikmadan revire giderlerdi zaten. ben bu sakatliklari biraz da liderlik baskisi ve maclarda sonuc alamamadan kaynakli baskidan oldugunu dusunuyorum. basta da dedigim gibi gereksiz zorlamalar olabiliyor macin durumuna gore. daha rahat skorlu maclar cikarabilmis olsaydik GS ve BJK gibi daha az sorun yasardik bence bu konuda. zaten devre arasi kampinin yorgunlugu da var ek olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence maç yoğunluyla alakalı olabilir. Biliyorum haftada bir maç yapıyoruz ama ilerideki 3 mevki için 4 adamımız var. ve sürekli aynı isimler oynadılar. Hatta çoğu maçın ikinci yarısı 4'ü birden oynadı. Rezalet yani, 3 mevkiye 4 adam ayırarak şampiyonluk yarışına giren başka takım olmamıştır bugüne kadar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o da bir etken tabi, 3 bolge icin 4 isimle devam etmek bu sorunu dogurabilir. iyi ki bir baska kulvar yokmus bu sezon, yoksa daha beter olabilirdi sonuc.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

PFDK egemene kirmizi karttan dolayi 2 mac ceza, aziz yildirima da 90 gun hak mahrumiyeti cezasi verdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben mi yanlış okudum yoksa haber mi yanlış? Adamlar taraftar yüzünden Sivas'a değil bize ceza vermişler, şaka mı bu?

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin 09.02.2014 tarihinde oynanan SİVASSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben mi yanlış okudum yoksa haber mi yanlış? Adamlar taraftar yüzünden Sivas'a değil bize ceza vermişler, şaka mı bu?

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin 09.02.2014 tarihinde oynanan SİVASSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    Fenerbahçe taraftarının olduğu bölümde,meşale yakılmıştır,torpil falan patlamıştır ondandır ceza.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sivas'a ceza bile gelmemiş biz de belki meşale yakmışızdır diye mi ceza alıyoruz. Bu saatten sonra bir Allah'ın kulu bile adaletten bahsetmesin. Söyleyecek çok şey var ama kendimi zor tutuyorum. Sivasspor nasıl ceza almaz ya adamların taraftarı 90 dakika küfür ettiler. Bizim 5 tane adamı aradan cımbızla çekmeyi başarıyorlar. Alın liginizi başınıza çalın, kupanız da sizin olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sivas'a ceza bile gelmemiş biz de belki meşale yakmışızdır diye mi ceza alıyoruz. Bu saatten sonra bir Allah'ın kulu bile adaletten bahsetmesin. Söyleyecek çok şey var ama kendimi zor tutuyorum. Sivasspor nasıl ceza almaz ya adamların taraftarı 90 dakika küfür ettiler. Bizim 5 tane adamı aradan cımbızla çekmeyi başarıyorlar. Alın liginizi başınıza çalın, kupanız da sizin olsun.
    Sivas 40.000 lira ceza almış.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    PFDK egemene kirmizi karttan dolayi 2 mac ceza, aziz yildirima da 90 gun hak mahrumiyeti cezasi verdi.
    Buna verilecek en iyi cevap : ....... sessiz kalmaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sivas 40.000 lira ceza almış.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ak-mahrumiyeti

şu haberi 4 kere falan okudum ve hiçbir yerinde Sivas'ın cezası yazmıyor. Ben de çok sinirlendim sonra . Ama bizim taraftarımıza aradan 2-3 kişiyi seçip seçip ceza vermelerinin hiçbir açıklaması olamaz. Türkiye'de küfür etmeyen bir tane bile takım taraftarı yok. Ama bizim taraftarımız 5 saniye bağırmada bile ceza alan tek takım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ak-mahrumiyeti

şu haberi 4 kere falan okudum ve hiçbir yerinde Sivas'ın cezası yazmıyor. Ben de çok sinirlendim sonra . Ama bizim taraftarımıza aradan 2-3 kişiyi seçip seçip ceza vermelerinin hiçbir açıklaması olamaz. Türkiye'de küfür etmeyen bir tane bile takım taraftarı yok. Ama bizim taraftarımız 5 saniye bağırmada bile ceza alan tek takım.
    Valla hocam Bursa ve Eskişehir maçlarında ki toplam maliyet bize 180 bin liraya patladı biz napalım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Valla hocam Bursa ve Eskişehir maçlarında ki toplam maliyet bize 180 bin liraya patladı biz napalım
    Neyse dua edelim ki TL cinsinden ödüyoruz. En azından tesellimiz o olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

en bombası gsnin sahayı erken sulamadan dolayı aldığı ceza hadi geç sulasalar neysede erken sulama nedir
    Last edited by Önder HOCA : 14.Şubat.2014 at 01:13

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

TFF'nin parası bitmiş belli ki toparlıyolar herkesten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir arkadaşla ırkçılık konusu tartışmıştık Balottelli konusunda.Nereye koyacağımı bilemedim Demba Ba bunu paylaşıp geri kaldırdı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gelecek hafta böyle oynayalım. Belki Cris yerine Salih olur, keşke olsa ama sanmıyorum

Bu kadro sıkıntı yaşamaz haftaya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben sadece Mert'in oynamasını istiyorum artık.Adam sene basında oynadıgı her maçta takımı kurtardı Volkan geldi her maç berbat oynadı ama kaleyi alamıyor bir türlü.İstatistiklere göre ligin en kötü 3 kalecisi icinde Volkan simdi yedege cekilmeyecekse ne zaman cekilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@benbenim

kadro ideal muhammet. mert de keske artik kaleyi alsa.
    elazig cok tehlikeli su siralar, hafife alirsak bedelini agir oderiz. 90 dakika disiplinli oynamak zorunda takim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan kesik yerse tepki vermemesi lazım sonuçta ne zaman konuşsa önemli olan Fenerbahçe diyor. Fenerbahçe şampiyon olursa bu sezon en çok Volkan'ın sevinmesi lazım ayrıca onun hatalarına rağmen olacak çünkü.

Alves idmanda omzundan sakatlanmış.2 hafta yok.

aykut kocaman ntv de

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

1maç seyircisiz oynama cezası aldık bu kadar olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TFF - UEFA görüşmesi sonrası Fenerbahçe yarın basın toplantısı yapacağını açıklıyor, TFF bizim için bitmiştir gerekirse ligden çekiliriz imasında bulunuluyor.

TFF, 2020 için görüştük diyor. Fenerbahçe hakemlerden şikayetçi. Bu üçlünün tek ortak noktası ise şike. Bir şeyler dönüyor belli ki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ceza kapida...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

EURO 2020 görüşmesini alakasız bir şeye yorumlamayın. Neyin cezası? Planlı bir görüşmeymiş.
    Last edited by Cengo : 28.Şubat.2014 at 03:45
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O kadar uğraştılar Demirören'i indirmek için, o işte bize kaldı heralde

Engelleyemeyecekler. Biz şampiyon olacağız !

Mesaj Yetkileri