Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 163 sonuç

Konu: TKBL Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanıyorum,geçen maçlarda bizim takıma edilen küfürlerden dolayı böyle yapılıyor.

Olayları tam bilmiyorum,bir kaç şey görmüştüm bu maçta edilen küfürlerin hesabını soracağız falan filan yazan.

Olmaması gereken şeyler,insan gibi bir sosyal aktivite yaşayamıyoruz ülke olarak anca kavga gürültü.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Süper oynamaya devam ediyoruz. 55-27
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sanıyorum,geçen maçlarda bizim takıma edilen küfürlerden dolayı böyle yapılıyor.

Olayları tam bilmiyorum,bir kaç şey görmüştüm bu maçta edilen küfürlerin hesabını soracağız falan filan yazan.

Olmaması gereken şeyler,insan gibi bir sosyal aktivite yaşayamıyoruz ülke olarak anca kavga gürültü.

Küfür klasik zaten küfür edilmeyen bir Fb-Gs macı hatırlamıyorum son senelerde voleybolundan futboluna.Bunlar küfür icin olacak şey degil baya hazırlanılmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım gelseydi olabilecekleri tahmin edebiliyor musunuz peki ? İyiki içeri sokulmasın emri verilmiş. Biraz mantıklı düşünün.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sürekli tahrik eden, Ünal Aysal dua etsin diyen Mahmut Uslu yıllardır böyle ve kendisi için seneler önce bir pankart açılmıştı, bu sefer tepki daha sert olmuş.

Fark 32 sayı, son çeyrek buradan dönmez herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aziz Yıldırım gelseydi olabilecekleri tahmin edebiliyor musunuz peki ? İyiki içeri sokulmasın emri verilmiş. Biraz mantıklı düşünün.
    Cihan cok sagol ya yöneticileriniz ne kadar düsünceli canlarım benim.

Adamın acıklamasını gördün mü sen ? Hapiste olması gereken birini buraya alamayız gibisinden laflar söylemis basına.Ayrıca ona göre önlem alınacak.Gs Store konusunda burası Türkiye Cumhuriyeti isteyen istedigi yerde magaza acar diyorsunuz isteyen istedigi maça da gider.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Cihan cok sagol ya yöneticileriniz ne kadar düsünceli canlarım benim.

Adamın acıklamasını gördün mü sen ? Hapiste olması gereken birini buraya alamayız gibisinden laflar söylemis basına.
    Evet, gayette haklı. Adam şikeden hüküm yemiş, kısa bir süre sonra hapise girecek. Başkan sıfatıyla bi kere zaten girmemesi lazım. Ek olarak, yahu sen hangi dünyada yaşıyorsun ? Tahmin edemiyor musun cidden olacakları ?

Mahmut Uslu'ya yumruk veya tokat atılmışsa bunun sebebi Mahmut Uslu'nun televizyon programlarındaki milyonları sinir eden tavrıdır.

En basitinden yarın yine GS-FB derbisi olsun. Melo gitsin maçı izlemeye. Sağ çıkar mı sence o salondan ? Türkiye'nin değil dünya düzenine aykırı bir şey oluyor. GS-FB arasında Fair Play felan kalmadı artık. Özhan Canaydın döneminde yaşandı (Gerçi orda bile yaşanamadı) ve bitti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gs Store konusunda burası Türkiye Cumhuriyeti isteyen istedigi yerde magaza acar diyorsunuz isteyen istedigi maça da gider.
    Store'la ne alakası var Allah aşkına. Birinde kumaşan yapılmış ürün satıyorsun, birinde milyonlarca insanın kin duyduğu bi insanı binlerce insanın ortasına koyuyorsun.

Bak mesela geçenlerde Bilic geldi Arena'da maç izledi. Hiç de birşey olmadı. Ama bi Ersun Yanal gelip öyle taraftarın arasında izleyemez. Bi Hasan Şaş'ta gidip Fener tribününde izleyemez. Bu kadar açık bi olay.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Evet, gayette haklı. Adam şikeden hüküm yemiş, kısa bir süre sonra hapise girecek. Başkan sıfatıyla bi kere zaten girmemesi lazım. Ek olarak, yahu sen hangi dünyada yaşıyorsun ? Tahmin edemiyor musun cidden olacakları ?

Mahmut Uslu'ya yumruk veya tokat atılmışsa bunun sebebi Mahmut Uslu'nun televizyon programlarındaki milyonları sinir eden tavrıdır.

En basitinden yarın yine GS-FB derbisi olsun. Melo gitsin maçı izlemeye. Sağ çıkar mı sence o salondan ? Türkiye'nin değil dünya düzenine aykırı bir şey oluyor. GS-FB arasında Fair Play felan kalmadı artık. Özhan Canaydın döneminde yaşandı (Gerçi orda bile yaşanamadı) ve bitti.
    Eger sen bu mantıktaysan Gs Store'a yapılanlara tepki gösteremezsin.Orası da Fb'nin kale olan caddesi Gs bunu göze alıp acmamalıydı o zaman.Objektif olun azıcık objektif.Adamın yedigi ceza kimseyi ilgilendirmez hapse girmis mi ? Girmemis. Hala baskan mı ? Baskan. O zaman kimsenin bir yorum hakkı yok.Hele polise böyle bir emir vermeye bir kulup yöneticisinin hic hakkı yok.Şurda yapılanlar kötü dedigini duymadım daha gelmis niye geldiler diyorsun Mahmut Uslu haketti diyorsun sonra da diger konuda bana sucluya suclu demiyorsun filan diyordun objektifligini anladım burdan senin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yapılanlar yanlış,yapılmamalıydı.

Geliyor,geliyor şampiyonluk geliyor !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eger sen bu mantıktaysan Gs Store'a yapılanlara tepki gösteremezsin.Orası da Fb'nin kale olan caddesi Gs bunu göze alıp acmamalıydı o zaman.Objektif olun azıcık objektif.Adamın yedigi ceza kimseyi ilgilendirmez hapse girmis mi ? Girmemis. Hala baskan mı ? Baskan. O zaman kimsenin bir yorum hakkı yok.Hele polise böyle bir emir vermeye bir kulup yöneticisinin hic hakkı yok.Şurda yapılanlar kötü dedigini duymadım daha gelmis niye geldiler diyorsun Mahmut Uslu haketti diyorsun sonra da diger konuda bana sucluya suclu demiyorsun filan diyordun objektifligini anladım burdan senin.
    Uslu bunları haketti felan demiyorum. Eğer şike yapıldıysa Uslu'nun hakettiği tek şey hapis ve mendir. Bundan fazlası insanlık dışı bir olay. Saldırı yapılmasının yanlış olduğunu söylememe gerek mi ? Yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

Store olayı ile kıyaslama yapılmayacağını öbür mesajda açıkladım

Skor 67-40

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Uslu bunları haketti felan demiyorum. Eğer şike yapıldıysa Uslu'nun hakettiği tek şey hapis ve mendir. Bundan fazlası insanlık dışı bir olay. Saldırı yapılmasının yanlış olduğunu söylememe gerek mi ? Yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

Store olayı ile kıyaslama yapılmayacağını öbür mesajda açıkladım

Skor 67-40

Aynı şey.Birisi orda Gs'yi temsil ediyor o saldırı Gs'ye yapılmıs bir saldırıydı.Bu adam da orda Fenerbahce'yi temsil ediyor bu Fenerbahce'ye yapılan bir saldırıydı.İşi öyle basitlestirirsen kumas filan diye bu adam da normal bir iş adamı niye saldırıyorlar iş adamına.Neyin ne oldugunu sende biliyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sancho Lyttle'a çok kötü bir dirsek attı Hollingsworth.Neyse ki çok önemli bir şeyi yok Sancho'nun.

@attirson

GS Store'u yaklaşık 15 kişi yağmaladı,Uslu soyadlı tahrik eden yönetici 1 kişi tarafından saldırıya uğradı.Aynı şey değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynı şey.Birisi orda Gs'yi temsil ediyor o saldırı Gs'ye yapılmıs bir saldırıydı.Bu adam da orda Fenerbahce'yi temsil ediyor bu Fenerbahce'ye yapılan bir saldırıydı.İşi öyle basitlestirirsen kumas filan diye bu adamda normal bir iş adamı niye saldırıyorlar iş adamına.Neyin ne oldugunu sende biliyorsun.
    Son cümlen herşeyi açıklayıcı zaten. Daha fazla konuşmaya gerek yok

Avrupa Şampiyonluğundan sonra Lig Şampiyonluğu da geldi. Hepsine teker teker helal olsun. Ruh budur, oyun budur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sancho Lyttle'a çok kötü bir dirsek attı Hollingsworth.Neyse ki çok önemli bir şeyi yok Sancho'nun.

@attirson

GS Store'u yaklaşık 15 kişi yağmaladı,Uslu soyadlı tahrik eden yönetici 1 kişi tarafından saldırıya uğradı.Aynı şey değil.
    Yumrugu atan bir kisi salona giriste kaç kisi sıkıstırıyor onu göremedik.Yada polislerin korudugu kaç kisi var adamların dört tarafı polis.Kisi sayısının artması icin illa herkesin bir kere vurması gerekmiyor yeltenmeleri yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'den bu sezon 3 kupa alan Ekrem Memnun, Işıl Alben önderliğindeki inanan takım, bugün salonu dolduran, muhteşem bir atmosfer yaratan taraftar, hepsine helal olsun!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hunnarca... tesekurler kizlar 3/3 yaptiniz bu yil en buyuk tebrigi EKREM KOÇ hak ediyor...

Nesil
    2007
    Yer
    ist

tebrikler avrupanın en büyüğüne !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yumrugu atan bir kisi salona giriste kaç kisi sıkıstırıyor onu göremedik.Yada polislerin korudugu kaç kisi var adamların dört tarafı polis.Kisi sayısının artması icin illa herkesin bir kere vurması gerekmiyor yeltenmeleri yeter.
    Bu adam durup dururken mi saldırıya uğradı ? ''Tahrik'' edip durdu ama bizim mağazamız,mağaza varsa orada çalışan da vardır,yağmalandı,insanlar işine gidemedi belki,mali olarak sıkıntıya girdi.

Aynı şey mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Rica ediyorum bari şu konuya fanatizm karışmasın.Store olayında yapılanlar büyük yanlıştı keza bugünkü yumruk olayında da.

-Tebrikler Kraliçeler!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu adam durup dururken mi saldırıya uğradı ? ''Tahrik'' edip durdu ama bizim mağazamız,mağaza varsa orada çalışan da vardır,yağmalandı,insanlar işine gidemedi belki,mali olarak sıkıntıya girdi.

Aynı şey mi ?
    Ben sizin dediklerinizden şunu cıkarıyorum mal candan daha önemli öyle mi ? Gidip taraftarın ortasına oturtmuslar adamları.Şuan Fenerbahce'nin bir yöneticisi anlatıyor Fb Tv'de üstümüze yagmayan sey kalmadı diyor adam.Yani saldırı sadece Mahmut Uslu'ya degil ordaki herkese anlayın şunu.Yani Fenerbahce'ye.Bu yüzden Gs Store olayıyla aynı.Orada da oranın sahibiyle ilgili bir problem yoktu Gs'ye yapılan bir saldırıydı.

Bu arada Tebrikler Galatasaray.Müthiş oynadılar hakettiler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tabi ki yanlış ikisi de savunduğum yok,sadece ikisi aynı şey değil.

Tebrikler Sarayın Sultanları,tebrikler Ekrem Memnun ! Müthiş bir sezon yaşattılar bize,unutulmaz bu sezon !

@attirson

Hani bir laf vardır ''ne ekersen onu biçersin''

Diğer yöneticileri bilmem,onlara geçmiş olsun,üzüldüm ama Mahmut Uslu'yu günahım kadar sevmediğim için üzülemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonluğumuzu gölgelemek için birkaç kendini bilmezin yaptığı saldırıyı konuşmayalım lütfen...

İşin şakası tabii, bana göre yapılan yanlış ve yakışmadı. Mahmut Uslu olduğu için muhatabı üzülmedim hatta yapanı evimde ağırlarım, kızamıyorum gerçi ama bunun yanlış olduğu gerçeği değişmez. Kığılı'ya, Ali Koç'a hatta Aziz Yıldırım'a yapılsa ne gerek var derdim ama şimdi çok da tepki veremiyorum.

Yöneticiysen, ağırlığın olacak, saygılı olacaksın. Yoksa da karşılığını alırsın. Tabir-i caizse "vur kafasına al lokmasına" devri bitti, kısasa kısas devri artık. Ne yapılırsa bir fazlası...

Mağazadan tahrik olabilen, yense de yenilse de saldırabilen, kendi çapında kale üreten, cumhuriyet kuran, özgürlükleri belirleyenlere başka türlü cevap verilemez. Ünal Aysal yönetiminin son dönemde yaptığı en iyi harekettir bugün protokole oturtmamak, taraftarın içine atmak. Zamanında koltuklara yerleştirdikleri idrar torbalarını da biliyoruz biz sonuçta.

Rahmet Alpaslan Dikmen'in dediği gibi; Galatasaray taraftarı hiç bir zaman saldırgan olmamıştır ama kendisine saldırıldığı zaman da en sert tepkiyi koymuştur!

Bu arada ek bilgi, o GS Store şahsa ait değil, bizzat kulübe ait.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sizin pozunuzu yesinler ya

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şampiyonluğumuzu gölgelemek için birkaç kendini bilmezin yaptığı saldırıyı konuşmayalım lütfen...

İşin şakası tabii, bana göre yapılan yanlış ve yakışmadı. Mahmut Uslu olduğu için muhatabı üzülmedim hatta yapanı evimde ağırlarım, kızamıyorum gerçi ama bunun yanlış olduğu gerçeği değişmez. Kığılı'ya, Ali Koç'a hatta Aziz Yıldırım'a yapılsa ne gerek var derdim ama şimdi çok da tepki veremiyorum.

Yöneticiysen, ağırlığın olacak, saygılı olacaksın. Yoksa da karşılığını alırsın. Tabir-i caizse "vur kafasına al lokmasına" devri bitti, kısasa kısas devri artık. Ne yapılırsa bir fazlası...

Mağazadan tahrik olabilen, yense de yenilse de saldırabilen, kendi çapında kale üreten, cumhuriyet kuran, özgürlükleri belirleyenlere başka türlü cevap verilemez. Ünal Aysal yönetiminin son dönemde yaptığı en iyi harekettir bugün protokole oturtmamak, taraftarın içine atmak. Zamanında koltuklara yerleştirdikleri idrar torbalarını da biliyoruz biz sonuçta.

Rahmet Alpaslan Dikmen'in dediği gibi; Galatasaray taraftarı hiç bir zaman saldırgan olmamıştır ama kendisine saldırıldığı zaman da en sert tepkiyi koymuştur!

Bu arada ek bilgi, o GS Store şahsa ait değil, bizzat kulübe ait.
    İşte şöyle yazılar insanları holigan yapıyor sanırım.Şu olaylardan nefret eden biri olarak böyle bir yazı görünce insallah geldiginde Gsliler aynı karsılıgı görürler diye geciriyorum icimden.Hatta senin dedigin gibi 1 fazlasını yapsınlar.Sonra Gs 1 fazlasını yapar kan davası olur gider.Gs yöneticilerinin cok mu agırlıgı var ? Bizim yöneticileri sevmiyorum ama Gslilerin onlardan az kalır yanı yok.Bizimkiler tek basına mı yapıyor o acıklamaları iki taraf karsılıklı sacmalıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle dişi Aslanlarımızı tebrik ederim, bu sezon muhteşemlerdi gerçekten.

Diğer konuya gelirsek. Mahmut Uslu'ya yapılan saldırı yakışmamış. Galatasaray taraftarının koşullar ne olursa olsun böyle hareketlerde bulunmaması lazım.Şu kale işine de bir dur diyelim artık. Hepimiz aklı başında insanlarız, az çok hak hukuk biliyoruz, mantıklı konuşalım artık. Yok Bağdat Caddesi Fener'in kalesiymiş yok Beyoğlu Cimbom Bom'unmuş yok Beşiktaş Beşiktaş'ınmış (Lan bu olmadı hiç ama anladınız demek istediğimi ) geçin bunları artık. Öyle fuzuli derebeylikcikler kurmak diye bir şey yok, uygun şartlar altında isteyen istediği yere mağazasını açar, her ne kadar halka karşı işlemese de burası bir hukuk devleti, hiçbir saldırı yapıldığı yere, duruma göre nitelendirilip meşrulaştırılamaz, hafifletilemez. Sen adam gibi suçluları yakalayıp düzgünce ceza verirsen bak bakalım gıkını çıkarabiliyorlar mı bi daha. Çağdışı düşüncelerle bu olayları tartışmak yerine yapanlara karşı adam gibi tepki koyup adaletin yerini bulması sağlanırsa en azından sporu konuşabileceğimiz bir ülkeye sahip olabiliriz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Öncelikle dişi Aslanlarımızı tebrik ederim, bu sezon muhteşemlerdi gerçekten.

Diğer konuya gelirsek. Mahmut Uslu'ya yapılan saldırı yakışmamış. Galatasaray taraftarının koşullar ne olursa olsun böyle hareketlerde bulunmaması lazım.Şu kale işine de bir dur diyelim artık. Hepimiz aklı başında insanlarız, az çok hak hukuk biliyoruz, mantıklı konuşalım artık. Yok Bağdat Caddesi Fener'in kalesiymiş yok Beyoğlu Cimbom Bom'unmuş yok Beşiktaş Beşiktaş'ınmış (Lan bu olmadı hiç ama anladınız demek istediğimi ) geçin bunları artık. Öyle fuzuli derebeylikcikler kurmak diye bir şey yok, uygun şartlar altında isteyen istediği yere mağazasını açar, her ne kadar halka karşı işlemese de burası bir hukuk devleti, hiçbir saldırı yapıldığı yere, duruma göre nitelendirilip meşrulaştırılamaz, hafifletilemez. Sen adam gibi suçluları yakalayıp düzgünce ceza verirsen bak bakalım gıkını çıkarabiliyorlar mı bi daha. Çağdışı düşüncelerle bu olayları tartışmak yerine yapanlara karşı adam gibi tepki koyup adaletin yerini bulması sağlanırsa en azından sporu konuşabileceğimiz bir ülkeye sahip olabiliriz.
    Özgür eger bana yazdıysan ben buna katılıyorum.Ama buna katılıp bugun olan saldırıya tepkisiz kalıp acıklama getirmeye calısanlar var.Objektif olmayanlara benim tepkim.Dedigin gibi burası hukuk devleti.Eger tepki varsa bu adamlara gidip oturtmayacaksın taraftarın ortasına önlemini ona göre alacaksın.Maça gelme ne demek ? Böyle sacmalık mı olur.Ayrıca o protokol tribününde maç yapan takımın yöneticileri oturmuyorda kim oturuyor.Nasıl dolu olur orası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşte şöyle yazılar insanları holigan yapıyor sanırım.Şu olaylardan nefret eden biri olarak böyle bir yazı görünce insallah geldiginde Gsliler aynı karsılıgı görürler diye geciriyorum icimden.Hatta senin dedigin gibi 1 fazlasını yapsınlar.Sonra Gs 1 fazlasını yapar kan davası olur gider.Gs yöneticilerinin cok mu agırlıgı var ? Bizim yöneticileri sevmiyorum ama Gslilerin onlardan az kalır yanı yok.Bizimkiler tek basına mı yapıyor o acıklamaları iki taraf karsılıklı sacmalıyor.
    Valla yaşını bilmiyorum, o yüzden link veriyorum;

https://eksisozluk.com/mahmut-uslu--262588?p=1

Mahmut Uslu kimdir, ne demiş, ne yapmıştır biraz fikir verebilir. Bugün kendisine yapılan yılların birikimidir, kendisi daha önce pankart açılarak uyarılmıştır. Mahmut Uslu'ya olan nefretim > Aziz Yıldırım'a olan nefretim. Başkası olsa, çok ayıp edilmiş der geçerdim.

Evet kısasa kısas, çünkü çok iyi alıştı Aziz Yıldırım önderliğindeki Fenerbahçe yöneticileri kendilerini ali kıran baş kesen sanmaya. Öyle bir dünya yok. Mahmut Uslu falan boşuna mı geldi tekrar yönetime? Bugün verilen çok ciddi bir mesajdır. Sen kalkıp kongrende defalarca Galatasaray dersen, şampiyon olduğun halde buna kutlamak yerine çıkıp çıkıp Galatasaray dersen, Ünal Aysal dua etsin dersen bir tokat, bir yumruk yediğine kendin dua ederek devre arasında arkana bile bakmadan gidersin.

Necati Demirkol'ün polise talimat verdim açıklaması saçmadır, kendi çapında bir yargıya varıp mantıklı bulmuş olabilir ama onun öyle bir hakkı yok. Zaten ben doğru olduğunu da sanmıyorum çünkü maç başlamadan Aziz Yıldırım kesin olarak gelmiyor deniliyordu zaten. Necati Demirkol piyasa yapmak için yapmış o açıklamayı. Bizim yöneticiler de mükemmel değil elbet, başta Şükrü Ergün olmak üzere hep tenkit ediyoruz zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özgür eger bana yazdıysan ben buna katılıyorum.Ama buna katılıp bugun olan saldırıya tepkisiz kalıp acıklama getirmeye calısanlar var.Objektif olmayanlara benim tepkim.Dedigin gibi burası hukuk devleti.Eger tepki varsa bu adamlara gidip oturtmayacaksın taraftarın ortasına önlemini ona göre alacaksın.Maça gelme ne demek ? Böyle sacmalık mı olur.Ayrıca o protokol tribününde maç yapan takımın yöneticileri oturmuyorda kim oturuyor.Nasıl dolu olur orası.
    Böyle sayfada aşağı inerken gördüm bi yazılar ama kimin gönderdiğine hiç bakmadım bile. Benim tepkim genele. Her takımda var böyleleri.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri