aktivasyon yapmadan oyun kurulmuyor zaten.önce oyunu hesabınıza kaydediyor sonra kurmaya başlıyor.
aktivasyon yapmadan oyun kurulmuyor zaten.önce oyunu hesabınıza kaydediyor sonra kurmaya başlıyor.
oyunu steamden indirip kurdum. ilk izlenimlerim cok iyi![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kaç kişi aktifleştirmiş oyunu Türkiye'den? Net bir bilgi var mı elinizde?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ben fm 11i bu yaz aktive ettim oyunu 2010 da almıştım. Aktive ederken oyunu tekrar yüklüyor. Şimdi ben fm 12 yi aldığımda 2 kere mi yükleyeceğim yani bir normal yükleme bir de aktive ederken.
steam olayı farklı,önceden oyunu kurup ***** yapıyorduk ve istersek oyunu hesap açıp kaydediyorduk.
Steam destekli oyunlarda ise ilk önce aktivasyon yapmak gerekiyor,bunun için de zaten DVD yi taktığınızda önce steam kuruluyor.eğer bir steam hesabınız varsa direk CD Key istiyor,Key girdiğinizde hesabınıza kaydediyor oyunu.Eğer steam hesabınız yoksa önce steam hesabı açıyorsunuz sonra Cd Key girip oyunu hesabınıza kaydediyorsunuz.Oyunu hesabınıza kaydettikten sonra itediğiniz zaman istediğiniz yerde DVD'den yada Steam Serverlarından oyunu indirip kurabilirsiniz.Bir daha oyunu kurmak istediğinizde aktivasyon falan istemez,steam'i kurup oturum açtığınızda sahip olduğunuz oyunları görürsünüz,istediğinizi indirip kurarsınız.
yani iki kere yükleme yada yükledikten sonra aktivasyon diye birşey yok.önce steam hesabı açıyorsunuz sonra da DVD olarak aldığınız aldığınız oyunu steam hesabınıza dahil ediyorsunuz.steam üzerinden alıp indirmek isterseniz zaten otomatik olarak önce hesabınıza kaydediyor oyunu sonra indirmeye başlıyor.
Yarın gidip orjinal kutusunda alacağım.Raftan elimi uzatarak almak ve eve gideseye kadar yöneteceğim takım üzerinde fikirler üretmek en güzeli (:
Bu sene de orjinal aldık hayırlısı...
Yine çekicez arkadaşların keriz laflarını,
Ama her şeye değer FM aşkı
Artık gelecek sene Türkçe çıkmalı...
Güzel bir dörtlük oldu gibigerçi gelecek sene ygs+lys modda olucam
![]()
turksportal...
bu ne ya oyunu alan herkes yok olmuş forum bomboş![]()
cumaya gittik gelicez![]()
FM'den sıkıldığımı ilan ediyorum.
Baya uzak kaldım FM 2012'ye. Şimdi son olarak tam çıkış tarihi nedir ? Oyun çıktımı ?
Yani steam yada başka türlü oyun resmi olarak çıktı mı ?
Oyun Türkiye saati ile 02:00 da çıktı.(diye biliyorum)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oyun çıktı arkadaşlar şu anda oynanabiliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oyunu Steam ile nasıl aktive edeceğiz bunu güzel bir şekilde açıklayabilecek varmı acaba![]()
FM Gazetesi
Steam Programının Sol Altında Add-Applcation'a Tıklayıp Aktivasyon Kodunu Giriniz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Olabilir Bende Akşam Deneyeceğim, Bana Denilen O![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kargoda görünüyor şu an. Dağıtım aşamasında diyor ama hala gelemedi bir türlü. Bakalım ne zaman gelecek.
FM Gazetesi
Gayet açıklayıcı oldu sağol![]()
FM Gazetesi
Tam ekranda açamadım oyunu. Yanlardan basık
Nasıl düzeltcez bunu? Preferences'da bulamadım.
Türkçe olmaması çok sıkıntı. Takım konuşmalarından arayüzde ki farklı cümlelere kadar bir çok yeni eklentiler var. İngilizce üst düzey olması gerekiyor. Umarım bu sıkmaz beni, bizi. Anlamamak sitres yapıyor bazen.
FM Gazetesi
Orijinal olmayan hali demek KORSAN demektir. Web sitemizde korsan materyaller ile ilgili bilgi alışverişi yasaktır.
Normalde bu mesajıda silmemiz gerekiyor ama bilgi vermek adına orijinal kullanım dışında bir bilgi talebini içerdiği için düzenlenmiştir.
Kural 1 - Korsan Kullanım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80199
- Turksportal, Sports Interactive'in Football Manager Türkiye Resmi Araştırmalarını yürüten ekibin web sitesi' dir.
Forumlarımızda korsan kullanım, kullanımı özendirmek, savunmak, c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
Last edited by Vieri : 22.Ekim.2011 at 14:36 Reason: Kural 1: Korsan Kullanım
Sitenin adminisin heralde ama adminligin bana sokuo sadece sanirim yada isini yeterince yapmiyosun orjinal oyun satan yerler adli konudaki 3. Sayfa en ustte pappi adli kullacinin yorumunu gunlerdir goremiyorsun heralde.neise Boyle cocukca seylerle ugrasip muhattap olmamak icin gittim biraz once ORJİNAL oyunu aldm. Bu msjimida sabote etmiyceksin sanirim vieri..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Oyun Steam ve Aral'da zirvede.
oyunu aldık koştura koştura eve geldik.taktık cd yi.yüklemenin tamamlanmasına 2 dk kala bilgisayar mavi ekran verdi.tekrar açtım reinstall dedim 5 dk dır validating steam cache files diyor.şansa bak arkadaş yaa
neyse hallettik![]()
Sonunda Bimeks'e gelmiş arkadaş,yarın kısmetse alacağım oyunu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !