Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 182 sonuç

Konu: FM 2012 Çıktı!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

aktivasyon yapmadan oyun kurulmuyor zaten.önce oyunu hesabınıza kaydediyor sonra kurmaya başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

oyunu steamden indirip kurdum. ilk izlenimlerim cok iyi
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

3. Default

Kaç kişi aktifleştirmiş oyunu Türkiye'den? Net bir bilgi var mı elinizde?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Kaç kişi aktifleştirmiş oyunu Türkiye'den? Net bir bilgi var mı elinizde?
    hayır bu bilgiye üzgünüz ki ulaşamıyoruz. Ama takip ettipim kadarıyla STEAM de oyuna girişler 50binleri buldu gibi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben fm 11i bu yaz aktive ettim oyunu 2010 da almıştım. Aktive ederken oyunu tekrar yüklüyor. Şimdi ben fm 12 yi aldığımda 2 kere mi yükleyeceğim yani bir normal yükleme bir de aktive ederken.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

steam olayı farklı,önceden oyunu kurup ***** yapıyorduk ve istersek oyunu hesap açıp kaydediyorduk.

Steam destekli oyunlarda ise ilk önce aktivasyon yapmak gerekiyor,bunun için de zaten DVD yi taktığınızda önce steam kuruluyor.eğer bir steam hesabınız varsa direk CD Key istiyor,Key girdiğinizde hesabınıza kaydediyor oyunu.Eğer steam hesabınız yoksa önce steam hesabı açıyorsunuz sonra Cd Key girip oyunu hesabınıza kaydediyorsunuz.Oyunu hesabınıza kaydettikten sonra itediğiniz zaman istediğiniz yerde DVD'den yada Steam Serverlarından oyunu indirip kurabilirsiniz.Bir daha oyunu kurmak istediğinizde aktivasyon falan istemez,steam'i kurup oturum açtığınızda sahip olduğunuz oyunları görürsünüz,istediğinizi indirip kurarsınız.

yani iki kere yükleme yada yükledikten sonra aktivasyon diye birşey yok.önce steam hesabı açıyorsunuz sonra da DVD olarak aldığınız aldığınız oyunu steam hesabınıza dahil ediyorsunuz.steam üzerinden alıp indirmek isterseniz zaten otomatik olarak önce hesabınıza kaydediyor oyunu sonra indirmeye başlıyor.

Yarın gidip orjinal kutusunda alacağım.Raftan elimi uzatarak almak ve eve gideseye kadar yöneteceğim takım üzerinde fikirler üretmek en güzeli (:

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bu sene de orjinal aldık hayırlısı...
    Yine çekicez arkadaşların keriz laflarını,
    Ama her şeye değer FM aşkı
    Artık gelecek sene Türkçe çıkmalı...

Güzel bir dörtlük oldu gibi gerçi gelecek sene ygs+lys modda olucam
    turksportal...

bu ne ya oyunu alan herkes yok olmuş forum bomboş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

cumaya gittik gelicez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

FM'den sıkıldığımı ilan ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Baya uzak kaldım FM 2012'ye. Şimdi son olarak tam çıkış tarihi nedir ? Oyun çıktımı ?

Yani steam yada başka türlü oyun resmi olarak çıktı mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyun Türkiye saati ile 02:00 da çıktı.(diye biliyorum)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oyun çıktı arkadaşlar şu anda oynanabiliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu Steam ile nasıl aktive edeceğiz bunu güzel bir şekilde açıklayabilecek varmı acaba
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Oyunu Steam ile nasıl aktive edeceğiz bunu güzel bir şekilde açıklayabilecek varmı acaba

Steam Programının Sol Altında Add-Applcation'a Tıklayıp Aktivasyon Kodunu Giriniz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Steam Programının Sol Altında Add-Applcation'a Tıklayıp Aktivasyon Kodunu Giriniz
    Bahsettiğin kısım şurası mı?

FM Gazetesi

Olabilir Bende Akşam Deneyeceğim, Bana Denilen O

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kargoda görünüyor şu an. Dağıtım aşamasında diyor ama hala gelemedi bir türlü. Bakalım ne zaman gelecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gayet açıklayıcı oldu sağol
    FM Gazetesi

Tam ekranda açamadım oyunu. Yanlardan basık

Nasıl düzeltcez bunu? Preferences'da bulamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkçe olmaması çok sıkıntı. Takım konuşmalarından arayüzde ki farklı cümlelere kadar bir çok yeni eklentiler var. İngilizce üst düzey olması gerekiyor. Umarım bu sıkmaz beni, bizi. Anlamamak sitres yapıyor bazen.
    FM Gazetesi

Orijinal olmayan hali demek KORSAN demektir. Web sitemizde korsan materyaller ile ilgili bilgi alışverişi yasaktır.

Normalde bu mesajıda silmemiz gerekiyor ama bilgi vermek adına orijinal kullanım dışında bir bilgi talebini içerdiği için düzenlenmiştir.

Kural 1 - Korsan Kullanım.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80199

- Turksportal, Sports Interactive'in Football Manager Türkiye Resmi Araştırmalarını yürüten ekibin web sitesi' dir.

Forumlarımızda korsan kullanım, kullanımı özendirmek, savunmak, c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
    Last edited by Vieri : 22.Ekim.2011 at 14:36 Reason: Kural 1: Korsan Kullanım

Sitenin adminisin heralde ama adminligin bana sokuo sadece sanirim yada isini yeterince yapmiyosun orjinal oyun satan yerler adli konudaki 3. Sayfa en ustte pappi adli kullacinin yorumunu gunlerdir goremiyorsun heralde.neise Boyle cocukca seylerle ugrasip muhattap olmamak icin gittim biraz once ORJİNAL oyunu aldm. Bu msjimida sabote etmiyceksin sanirim vieri..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by barbarosso View Post
    Sitenin adminisin heralde ama adminligin bana sokuo sadece sanirim yada isini yeterince yapmiyosun orjinal oyun satan yerler adli konudaki 3. Sayfa en ustte pappi adli kullacinin yorumunu gunlerdir goremiyorsun heralde.neise Boyle cocukca seylerle ugrasip muhattap olmamak icin gittim biraz once ORJİNAL oyunu aldm. Bu msjimida sabote etmiyceksin sanirim vieri..
    Gözümüzden kaçmış olabilir, şikayet et buttonu ile durumu bildirirsen gereğini yaparız. Herkese eşit davranıyoruz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

oyunu aldık koştura koştura eve geldik.taktık cd yi.yüklemenin tamamlanmasına 2 dk kala bilgisayar mavi ekran verdi.tekrar açtım reinstall dedim 5 dk dır validating steam cache files diyor.şansa bak arkadaş yaa

neyse hallettik

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sonunda Bimeks'e gelmiş arkadaş,yarın kısmetse alacağım oyunu.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri