Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

neyse artık tartışmayı yersiz buluyorum.. yenildik sağlık olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yenilmez Armada sonunda yenildi. Sağlık olsun. Hatalarımızdan ders çıkarırsak mağlubiyet bazen iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    neyse artık tartışmayı yersiz buluyorum.. yenildik sağlık olsun..
    E yani bende bunu diyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sivas üstün oyunuyla galibiyeti hak etti tebrikler Sivasspor...Grosicki daha büyük takımlarda oynayabileceğini gösterdi bir sonraki durağı Almanya,Fransa olur heralde...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kötü oynamadık diyen yokki burda ancak ofsayttan yediğimiz gol takımın dengesini , moralini bozdu . Eminim şuan o golü örtmek için Fener kötü oynadı , Sivas iyi oynadı diyenler kendi takımlarına olsa hakeme etmedikleri laf kalmazdı . Neyse saygı duymak gerek onlarda insan hata yaparlar ne diyim . Tebrikler Sivasspor iyi oynadılar kazandılar yabancılarını koruyabilirler ve bu topu oynamaya devam ederlerse avrupaya gidebilirler .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim açımızdan birçok olumsuzluğun toplandığı maç oldu. Alex'in olmayışı topu rakip yarısahada tutmakta zorlanmamıza neden oldu. Ziegler'in sakatlanmasıyla birlikte hem Caner'in hücum gücünden faydalanamadık hem de defansif zaafiyet oluştu. Benim televizyondan gördüğüm ofsaytı 3-5 metreden göremeyen Bahattin Duran da işin tuzu biberi oldu. İkinci yarıya başlarken zaten pas yapmakta zorlanan takımımıza bir de Selçuk'un girmesiyle iyice hücum gücümüz daraldı. Bana göre hocamızın yapması gereken 50-55'lere kadar bekleyip Semih'i oyuna almaktı. 2. golü yedikten sonra zaten Semih değil Ronaldo'yu da soksaydık değişen pek birşey olmazdı. Son 5 dakikadaki oyunumuzu yarım saat oynasaydık 3 puanla ayrılabilirdik. Sağlık olsun. Pazartesi günü artık hangi maçımız varsa onu ve hakemini bekliyoruz.(Fikstürü bilmiyorum ama Cuma - Pazartesi maçlarını sürekli bize kitledikleri için tahminen söylüyorum)

Maçtan önce gelip tüm Fenerbahçe kulübesiyle tokalaşan Rıza hocayı ve takımını tebrik ederim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kötü oynamadık diyen yokki burda ancak ofsayttan yediğimiz gol takımın dengesini , moralini bozdu . Eminim şuan o golü örtmek için Fener kötü oynadı , Sivas iyi oynadı diyenler kendi takımlarına olsa hakeme etmedikleri laf kalmazdı . Neyse saygı duymak gerek onlarda insan hata yaparlar ne diyim . Tebrikler Sivasspor iyi oynadılar kazandılar yabancılarını koruyabilirler ve bu topu oynamaya devam ederlerse avrupaya gidebilirler .
    Sampiyonluk macindaki hatali ofsayt kararina sayin bu hatayi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan şu anda " Fenerbahçelilerin hakemi eleştirmeye hiç hakkı yok bu maç için" dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hata, hata ile örtülmez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok saçma 2-3 sene önce bir İBB maçında 2 tane ofsayttan gol yemiştik ve şampiyonluk yarışında büyük yara almıştık onu neye sayalım ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burda o muthis serinin bitecegini hic dusunmuyordum, Sivas yanilti bizi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok saçma 2-3 sene önce bir İBB maçında 2 tane ofsayttan gol yemiştik ve şampiyonluk yarışında büyük yara almıştık onu neye sayalım ?
    Şu hataları tek tek saymamız bile Türk futbolunun bir ayıbıdır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol ofsayt bir şeye saymaya gerek yok,görmezden gelmeye de.Sivas haketti sonunda yenilicektik sağlık olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer hata sayacaksak bi arşiv oluşturmamız lazım..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yıllar sonra ilk defa iddia oynadım varımı yoğumu sattım Fenerbahçe'ye bastım 23 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe ben iddia yapınca yenildi, bundan sonra tahmin falan yapmıyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivasspor hakettiği 3 puanı aldı.

Tebrikler Yiğidolara, F.Bahçe'nin de yenilmezlik ünvanı sona erdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilica'nın, Bekir'in ayrı maçlarda topu elle kestikleri penaltı pozisyonları var. Gökhan Gönül'ün atağı elle kesmesi ve 2. sarı karttan atılmadığı pozisyon var. Mağdur eden pozisyonlara bakarsak bu maçta yediği ofsayt golü, geçen bir maçta Bekir'in ceza alanı içinde kafasına gelen tekmeye verilmeyen penaltı, Manisa maçında ofsayt olmayan ama ofsayt gerekçesiyle verilmeyen Semih'in golü var.

Her takım haketmediği kararlarla avantaj elde diyor ya da mağdur olduğu kararlarla karşı karşıya kalıyor. Hakemlerimiz malesef yeteneksizler ve hala görev almaya devam ediyorlar.

Bir bakıma Fenerbahçe içinde iyi olacak bence bu mağlubiyet. Uzun süren galibiyet serileri takımlar üzerinde bazen gereksiz baskı da yapıyor. Bundan kurtulmuş olacaklar en azından. Sivasspor'u da tebrik etmek gerek. İç sahada gerçekten çok iyi maçlar çıkarıyorlar, kolay kolay pes etmiyorlar. Hava ve zemin şartları da biraz işlerine geliyor tabiiki

Tebrikler Sivasspor,tebrikler Rıza Çalımbay.İyi oynadıkları,hakettikleri bir maçı kazandılar.

Serimiz elbet bir gün bitecekti,sağlık olsun.Yenilgi hiç üzmüyor beni.Çünkü 126 gündür yaşadığım acılar katılaştırdı ruhumu.7 kıtada 200 ülkede futbol var.Fakat dünyanın başka hiç bir yerinde böyle acılar yaşamasına rağmen,böylesinde dik duran bir takım yok.Bu takımın bu yıl armasının şerefi için mücadele etmesi herşeye bedel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak, Alex'in annesinin babasının işi" Bu Rıdvan Dilmen öldürecek beni
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bir bakıma Fenerbahçe içinde iyi olacak bence bu mağlubiyet. Uzun süren galibiyet serileri takımlar üzerinde bazen gereksiz baskı da yapıyor. Bundan kurtulmuş olacaklar en azından. Sivasspor'u da tebrik etmek gerek. İç sahada gerçekten çok iyi maçlar çıkarıyorlar, kolay kolay pes etmiyorlar. Hava ve zemin şartları da biraz işlerine geliyor tabiiki
    Aynen katılıyorum.34 maç play off falan aşırı stres durumu oldu.Bizim taraftara bakıyorum alın teri falan muhabbeti yapıyor 1 maç yenildik diye Alışkın değiliz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Puan durumunun konması sanırım manidar

Siz konuşun biz hala lideriz diyor arkadaşımız. Ben öyle tahmin ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Futbol çok enteresan bir oyun ama Türkiye için artık bu böyle değil. Hakemlerimiz sağolsun her maçta sonucu etkileyecek hatalar yapmaya devam ediyorlar. Artık bundan sonra sadece iyi oyun değil, hakemlerin bizim lehimize hata yapması için de dua etmemiz gerekecek çünkü her hafta en az 3-4 lig maçında çok bariz hatalarla skorlar değişiyor Yazık...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Puan durumunun konması sanırım manidar

Siz konuşun biz hala lideriz diyor arkadaşımız. Ben öyle tahmin ediyorum.
    Bu da mı şike den daha iyi

Keşke seri bitmeseydi diyorum içimden , 14. haftaya kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Rıdvan şu anda " Fenerbahçelilerin hakemi eleştirmeye hiç hakkı yok bu maç için" dedi.
    http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=c...1-2011%2022:16

22:16'nın sonlarına doğru yardırıyor hoca.

Ridvan agladi aglayacak

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ne zaman ki biz böyle maçlarda hakemi eleştirmeyi bırakıp takımlarımızın oynadığı kötü futbolu incelersek belki o zaman ilerleme kaydedebiliriz.

Sivasspor hakettiği bir 3 puanı aldı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ridvan agladi aglayacak
    programı bende izliyorum ama öyle bir sonuç çıkaramadım senin tv 3d herhalde

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ne zaman ki biz böyle maçlarda hakemi eleştirmeyi bırakıp takımlarımızın oynadığı kötü futbolu incelersek belki o zaman ilerleme kaydedebiliriz.

Sivasspor hakettiği bir 3 puanı aldı.
    "Çok iyi oynadık ama hakem verdiği kararlarla maçı katletti,3 puanımızı çaldı" şeklinde bir yorumu var mı burada herhangi bir Fenerbahçelinin.

Anlamıyorum ki ben her hafta aynı şey.Artık rakip takım taraftarlarının Fenerbahçe maçları konusuna birşeyler eleştirmek için yorum yazmasalar bir taraflarının eksildiğini filan düşünmeye başlayacağım.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri