İlk golü Fenerbahçe atarsa maç farka gidebilir, kontra ataklara çok dikkat etmemiz gerek. Bunun yanında ben kırmızı kart olacağını düşünüyorum. Caner ve Emre Çolak atılması muhtemel isimler.
İlk golü Fenerbahçe atarsa maç farka gidebilir, kontra ataklara çok dikkat etmemiz gerek. Bunun yanında ben kırmızı kart olacağını düşünüyorum. Caner ve Emre Çolak atılması muhtemel isimler.
Doğa olayları Selçuk Şahin'in lehinde gelişiyor. Bol bol uzaktan çeker.
Beni açıkçası Volkan'ın son maçlardaki performansı korkutuyor.. Maçları pek ciddiye almıyor gibi bu aralar..
atmosfer harika cok iyi mac olur umarim basarilar her iki takimada iyi seyirler arkadaslar.
eboue sari gordu cok erkenden.
Baroooss yapma abi![]()
kazimin kafasi volkan 90"dan cikartti
3. de gelsin artık gol..
İlk yarım saat bir tane atmamız lazım, sonra momentum Fenerbahçe'ye geçebilir. Yakaladığımız 3 fırsattan birinde gol çıkarabilseydik çok iyi olacaktı.
ujfanun kafa volkan tuttu. emrenin vurusu volkan cikartti farki kacirioruz resmen.
Bilicanın çıkması lazım acilen..
Bilica gibi oyuncunun neden oynamıyor Serdar ya en formsuz hali bile iyidir Bilica'dan.
Tek kale maç oluyor an itibariyle ama bu böyle gitmez, atamayana atacaklar yine. Gerçi hepsini biz kaçırmıyoruz, Volkan çok iyi maç çıkarıyor.
Oha Volkan oha artık, adam çıksın maçtan sonra ben dünyanın en iyisiyim desin valla tek kelime etmeyeceğim.
allahim allahim kacan gollere bak.
Baros çek git birader, iyi ki gidememişim maça askerlik öncesi sinir harbi bu ne yahu. Net 5 pozisyondan gol çıkmadı.
Bu kadar baskıdan sonra gol atamassak hem moralmen hemde kondisyon olarak biteriz, gol lazım...
Şu ilk 20 dakikadaki oyunu biz her maça yaysak valla rahat şampiyonuz, tabii pozisyonların %20'sini falan atmak lazım..
20 dakkada tarihi farki kacirdik desek yalan olmaz.
Yine aynı şey olmasın, bu sefer bizim olsun maç.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İlk yarım saat önemliydi, muhteşem futbol, net pozisyonlar ama sonucu gelmedi. Bundan sonra maç bizim için kritik özellikle son yarım saat, bu tempo işimizi zora sokacak, üstelik külübede etkili, dirençli bir oyuncu yok. Bu kaçanları arayacağız gibi geliyor.
Bilica her an skoru değişebilir. Kırmızı kart görmeside fena olmaz. Fenerbahçe'nin hamle kartını eksiltmiş oluruz. Eğer Aykut hoca önlem almazsa Bilica kötü görünüyor.
Gooll eboueeeee![]()
Oh be oh !
EBOUEEEEEE EBOUEEE allahim sana geliyorum 1-0
Gol be gol çok şükür sonunda![]()
E bir zahmet artıkbu oyunla sonunda attık...Çok klas çalımlardı adamım benim ya
bir söz vardı o sözü yerine getirdi Eboue
![]()
![]()