Ne bu şiddet bu celal![]()
ya dostum süper kadro kurduk..diyoruz ki ilk 6daki takımları bile yenebiliriz..bu sefer de oyuncularım sakat! insan ister istemez sinir oluyo :/ bu arada tam kadro olsam chelsea ve tottenham maçlarını kazanırdım büyük ihtimal ama gitti kafadan 6 puan işte.Lig Kupasından da elendik..artık ya FA Cup ya da ilk 5 istiyoruz..İlk 4 zaten koptu gidiyor.5. olmamız gerek işte..o yüzden de puan kaybına tahammülümüz yok
rooney napmış hocam ya![]()
Roneey Hariç Herşey Süper
hocam çok fazla agresif oyun oynuyon büyük ihtimallehiç beraberlik yok arada 1 puanda iyidir
![]()
Sene başında yendiğimiz 4 takımı yine yendikZor maçlar başlıyor.
FA CUP
DENTINHO BLACKPOOLDA
Demba Ba'nın mutsuz olması ve sürekli sakatlanması nedeniyle Dentinho 9.75 MN Sterline Blackpool yolunu tuttu
PUAN DURUMU
Şu an çok iyi konumdayız ama büyük takımlarla oynayacağımız maçlar sonunda sıralama düşeriz heraldeHedefimiz avrupa kupalarına katılmak ve bunun için de ilk 5 gerekiyor
İYİ DAYANDIK FAKAT SONUNU GETİREMEDİK
Arsenal karşısında defansif oyunu çok iyi oynadık.2-2yi de yakaladık ama sakatlanan Dentinhonun yerine yanlışlıkla yedek kaleciyi aldığım için bir sürü top kaybettikve son 10 dakikada yediğimiz gollerle güçlü Arsenal'e boyun eğdik.Beklediğimiz bir yenilgiydi.Artık kalan 3 maç çok büyük önem kazandı
Şu anki puanlama(3-8 arası)
Liverpool-67
Blackpool-67
Arsenal-66
Everton-66
Tottenham-61
Chelsea-61
İlk 6 garanti gibi.Everton FA Cup'ı alırsa kesin kupalara gidiyoruz ama kazanamazsa 6. olmamak lazım
Last edited by omersal : 22.Aralık.2011 at 18:08
2. Senende 4. olmak büyük başarı..ŞL'de gruplara kalman dileğiyle...
Rio Ferdinand,Evans,Everton,Liverpool resmen zar zor 4. yapmışlar seni
- Şimdi önümüz daha çok açıldı tabi. Elemelerde dişine göre takım gelirse bence yolun daha uzun. Şampiyonlar arenasında ilk hedefin UEFA'ya kalmak olmalı diyorum ben.
Cidden yaa çok sinirliydim kesin 6. oldum diye ama hiç beklemediğim bir son haftayla karşılaştımElemedeki rakibim OM yani Marseille..Çekişmeli maçlar olacak umarım turu geçeriz.ŞLde de 2. torbadan gelecek takım çok önemli.Eğer güçlü takım gelirse işimiz zor.Gerçi Arsenal , Liverpool gibi takımları evimizde yeniyoruz ama..UEFAyı istiyorum aslında ama ŞLnin parasını da istiyorum
bu yüzden gruplara kalıp 3. olmak en iyisi
![]()
Berbat ötesi bir sezon geçiriyoruz.Avrupada ve ligde iddiamız daha ilk maçlarda hemen hemen bitti. Çift forvet oynadığım takımımda 3 tane forvetim ve 1 tane amr m varken 4ü de sakatlandı. Transfer yapmadım takıma güvendim ama devre arasında transfer artık şart oldu. Ama eğer futbolcu alırsam takım kalitesinin üstünde futbolcular alacam ki takımı sürükleyebilsin.Bu sezon fazla SS koymayacağım çünkü gerçekten berbat bir sezon oluyor. Keşke Tevez'i alsaydım.
Gerçekten kötü gidiyorsun toparlanman şart...
ben olsam gitmezdim Ama Senin Kararın Sonucta.
Slovenya Ligini seçebilirsin eğer zor olsun istiyorsan Lüksemburg'u seç.
malatyAdana!
Olimpija Ljubljana kariyeri yapmıştım bi ara çok zevkli oluyo renkleride güzel![]()
malatyAdana!
Slovenya biraz fazla küçük bir lig gibi ama sen istediğin için ekledimbunun yanında Yunanistan , Belçika , Romanya ve İskoçya'yı ekledim.Diğer ligler benim sevebileceğim ligler gibi gelmedi
umarım iyi bir takım boşa düşer
Hocam çok çabuk takım değiştiriyorsun, Blackpool'da kalmalıydın.