Pozisyon dikkatli incelenirse yardımcı hakemin o ofsaytı sezmesine olanak yok. 1- önünde oyuncu var. 2- baros'un vücut hareketleri cok iyi farkedilecek gibi degil. gol atmayı haketmisti ofsayttan da olsa golü attı hakkını teslim etmek lazım cok calıstı. ayrıca ofsayt kacıran hakemden degil kacırmayandan süphe edeceksin.
Emre Colak'ı begenmeyenler vardı. Bu iyi bir cevap olmustur umarım onlar için. Hem hücumda hem de savunmada çok etkili. Oyunu istedigi zaman cok iyi yönlendirebiliyor. Kanattan kanada direk paslar ile dikine oynayarak, seçimleri de çogu zaman dogru. Basit ve teknik futbol oynuyor. Böyle devam ederse kendini cok gelisterecek.
İkinci yarı Galatasaray macın tek hakimiydi. 2.yarıda büyük bir hakem hatası yoktu.
Kazım bu takımda oynamayı haketmiyor. Kacırdıgı pozisyonlar, agır kalması falan iyice düşmüş fizik olarak. Cezalı duruma düşmesine sevindim.
Selçuk frikiklerde çok tehlike yaratıyor.
Hakan Balta 2.yarı oldukca iyiydi. Ofansı fazla düşündü bugün ve 2.yarıyı iyi oynadı gayet. Türkiye'nin en iyi yerli sol beki. Hücuma ve defansa katkısı eşit durumda. Sogukkanlı ve kritik bir oyuncu. Galatasaray onun gibi bir oyuncuya sahip oldugu için şanslı fakat bek oynadıgı için eksiklerini kapatması zor. Sürekli hareket halinde cünkü bu sistemde bekler. İleriye cıkıyor, ters kademeye giriyorlar. Biraz daha dikkatli ve oyunu okumasını gelistirmesi lazım.
Genel olarak gözlemlerim bunlar. Ayrıca cok zevkli bir mactı söylemeden geçemeyecegim.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Rıdvan Dilmen : ''Webo'nun kartı doğru''
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben izledim. Rıdvan her zaman ki gibi güzel yorumladı maçı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Demekki yanlış
İyi galibiyet oldu, İBB'den korkuyordum açıkcası ama kırmızı kart onları bitirmiş.
Kırmızıya gelince bencede çok kırmızılık birşey yok ortada ama benzer Elmander'in kırmızısıda var.En azından hekemlerimizin standartı var diyebiliyoruz.Bence ne Elmander ne de Webo'nun ki kırmızı değildi, Kasıt yok çünkü.
Doka'ya verilmesi gereken direk kırmızı es geçildi.Engin kaç maç ceza almıştı hatırlamıyorum ama o kadar alması lazımdı Doka'nın da ama hakem sağolsun sarıyla geçiştirdi yanlış hatırlamıyorsam.Engin'de de suç var Sivas kalecisi gibi rol kesmedi!
Gol ofsaytmış bariz ama çakal Kazım hakemin önünü kapatmışŞu adamı yollayın artık ya, gol atsa bile sevinmiyorum.
Elmander,kazim,baros bugun kotuydu elmander sanki yorgun gibiydi anliyamadim , kazm her zamanki gibi katkisi 0 neyseki haftaya oynamicak umarim hoca merthani oynatirda oda bidaha birakmaz formayi , aksine engini cok begendim , bir kez daha kanitladi"ki turkiyenin dikine gidebilen tek oyuncusu engin , guzel bir galibiyet aldik rahat bir macdi
Macdan sonra semihin ayagi.
![]()
Şu yeşillikleri maydonoz sandım bir anMeğersem çimmiş
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Haşat olmuş çocuğun ayağı
Kasıt olayı oyuncuların kişilikleri ortaya gelirse konuşulur. Webo bilerek yaptı dendiğinde kasıt yoktu diyebiliriz. Aynen Elmander'de olduğu gibi. Bu pozisyona kasıt olmadığı için kırmızı kart ağır diyenlerin görüşüne saygı duyarım. Ancak bilenle bilmeyenin farkı da ortaya net çıkar. Futbolda davranış cezalandırılır, ahlaki ya da duygusal yönü değil. Şayet öyle olsaydı kasıtı geçtim doğuştan gelen refleks sonucu hareketlerde cezasız kalırdı. Kaleye giden topa refleks sonucu kalkan el gibi.
Geçen hafta Kayserispor maçında müthiş bir ofsaytı yakalayan Nihat hocamız bugün bariz bir ofsaytı es geçti. Bunun muhabbetini okulda mutlaka yapacağız. Tabi bizler Önder'in Konya'ya elle attığı gol sonrasında -orta hakem iptal etmesine rağmen- ısrarla ortasahaya koşarak gol değeri kazandıran da Nihat hocaydı diyerek Fenerbahçe'li kardeşlerimiz gibi olayı manipüle etmeyeceğiz. Delikanlıca haksız bir gol attığımızı kabul edeceğiz.
Sonuç olarak yardımcı hakemin maç sonucuna etki eden bir kararı var. 2-1 olan maçı 3-1'e taşıdı. Emre'nin golleri ise kendine güvenini artıracaktır.
Ben tribündeydim, maçın pek zevkli olduğunu söyleyemem. Ama 4 tane gol atmamız maça renk kattı. Engin'i hiç beğenmedim dün ben, çok tutuktu tamam dikine oynayabiliyor ama çok top ezdi, Elmander'de bozuktu. Son olarakta Güney Tribüne amigo diye o adamı kim diktiyse saygılarımı sunarım. Bu sezon hep aynı adammıydı bilmem ama o arkadaştan amigonun "i"sinin üzerindeki nokta bile olmaz. Futbolla alakasız bi adam çıkarsak daha rahat organize olurduk.
Screw you guys, I'm goin' home
Şu Engin Baytar denen futbolcu iyi de oynasa kötü de oynasa terbiyesizin önde gideni yahu. Bu adam ilk 11 de oynayınca maçtan soğuyorum. Ne kadar itici bir tiptir. Rakip takım oyuncularına Allah kolaylık versin Engin ile oynayınca. Çirkefin önde gideni.
Semih'inde sanki ayağı kopmuş. Çok komik bir kırmızı kart olmuş bana göre.
İBB A.Avcı'dan sonra büyük düşüşte. Emre Çolak'ın da gol atması çok sevindirici. Takıma monte oluyo yavaş yavaş.
Resimden anladığım kadarıyla Semih'in ayağında baya morartı var. Kırmızı kart olması için illa rakibin ayağının kırılması gerekmiyor. Hatırlıyorum Barcelona-Galatasaray maçında Hakan Ünsal sırf rakibe hızlı girdiği için, rakibe değmemesine rağmen, kırmızı kart görmüştü Markus Merk'ten.
Daha ayrintili resim icin.
![]()
Ayağına bilerek basmamış ama aynı pozisyonda Elmander'e de kırmızı kart verildi. İki kararda bana göre yanlış ama Elmander'e veriliyorsa Webo'yada verilmeliydi
Yahu bildiğin bastı işte adam az bastı çok bastı kastiydi değildi falan hikaye aslında.Bastı mı bastı.Kırmızı doğru mu doğru.
Maçı izlemedim yorum yapamayacağım sadece okuduklarımda Elmander'in pozisyonunda yargara koparan arkadaşlar Webo'nun pozisyonunda çok rahat konuşuyolar dikkatimi çekti .
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ocak.2012 at 22:16 Reason: konuyla alakasız kısım silindi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ocak.2012 at 22:17 Reason: silinen kısım çıkartıldı.
Neyse kırmızı karta gelirsek Webo ile Elmander'in pozisyonunu karşılaştırmayın ikisi çok farklı pozisyonlar.Her ikisi de kırmızı kart tabi ki.
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ocak.2012 at 22:15
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp