Tebrikler![]()
Tebrikler![]()
Haberler
- Premier Lig'e çıkan son takım Reading oldu.
- Premier Ligi 22 yıl aradan sonra Liverpool kazandı
- FA Kupasını finalde Liverpool'u 3-1 yenen Arsenal kazandı.
- Carling Kupasını finalde Everton'ı 1-1 biten maçın ardından penaltılarla yenen Aston Villa kazandı
- Yönetim yeni sezonda bize 4.65 milyon € transfer bütçesi ayırdı
- Yeni bir forma sponsorluk anlaşması imzaladık, 2 yıllık anlaşmadan 1.2 milyon € kazanacaz.
- Şampiyonlar ligini finalde Napoli'yi 4-1 geçen Barcelona alırken, Avrupa Ligini finalde PSG'yi 1-0 geçen Roma kazandı.
...
...
Türkiye Euro 2020 için iddialı : )
...
Transferleri Tamalıyoruz
Premier Lig'e çıkan takımımızda yeni sezonda mücadele edeceğimiz kadroyu oluşturmak için sezon boyunca görevlendirdiğimiz Scoutlarımızın da verdikleri sunumlarla beraber geniş bir oyuncu kitlesi elimizin altında bulunuyordu ancak ekonomik sebeplerden dolayı bunların çoğunu bekletmek veya gelecek sezona devretmek zorunda kaldık. Aldığımız ve gönderdiğimiz oyuncular kadro dengesi açısından eş değer sayılabilir. Gelen oyuncuların biraz daha tecrübeli ve kaliteli olması ligde muhakkak işimize yarayacaktır.
...
İşte Transferlerimiz
Yaptığımız en iyi transfer
Ole Kristian Selnæs scoutlarımın bana hediyesi : ) Ortasahanın her bölgesinde oynayabilen 18 yaşındaki mükemmel yetenek, daha önceki kariyerlerimde görmemiştim ilk kez gördüm ve kadroma kattım. Ucuz fiyatı ve potansiyeliyle bir yıldız adayı kadromuza katarak ileride büyük kazanç elde edeceğimiz bir transfere imza attık.
Last edited by ReaList : 07.Nisan.2012 at 03:38
...
Tebrikler adas son maclari alip cikmissin.
Yeni ligde yeni taktik varmi yoksa aynen devami ?
Teşekkürler adaş,
Kullandığım 4-5-1'in iki farklı versiyonu (ev & deplasman) yine geçerli 2 taktiğimiz olacak, 3. ise yeni bir dizilim olur, yeni transferlere göre şekillendirmeyi planlıyorum, çift forvetli olması muhtemel (malum Kanu ve Benjani'yi gönderip, Adriano, Owen, Okaka'yı aldık Erik'te o bölgede iyi iş çıkarıyor, hücum yönünden zenginiz)
...
Ac Milanin oyunda kullandigi dizilisi bence dene cift forvetli sistemin icin. 4-3-1-2
Forvet ve orta saha tamam gibi ama defansin kaldirabilecekmi ligi ?
Sağ bek'e Kaebi'yi aldık
18 Teknik,
16 Top Sürme
16-17 Hız ve Hızlanma
15 Top Kapma
13 Markaj ve
14 Orta açma ile ideal bir sağ bek. Pozisyon alma becerisi biraz düşük tek dezavantajı bu.
Sol bek'te Pierre Wome var. Yılların tecrübesi yetenek abidesi bu sezonu çok rahat kaldırır. Her iki bekimizde oyun tarzımıza göre çok çok iyi. Beklerde sorun ise bu oyuncuların alternatiflerinin bunlar kadar iyi olmaması.
Göbekte alternatifimiz çok Aaron Mokoena, Greg Halford, Chris Basham ve diğerleri ancak üst düzey oyuncular değil, orta sıralar için ideal oyuncular.
Savunma yönünde en büyük sıkıntıyı kaleden çekecez diye düşünüyorum. 2 mt'lik Joe Lewis'i kadroya kattık ama her iki kalecimizde yeterli düzeyde değil, idare etmeye çalışacaz artık.
...
Kombine satışları beklenen düzeyde
Ekonomik olarak iyi yoldayız
Geçen sezon büyük sıkıntı çektiğimiz bir konuydu. Kulübün mali durumu yönünde, sezon başında attığımız adımlar yerini buldu ve şimdiden pozitif yönde gelişmeler kendini gösteriyor. Şu kısa süreçte sattığımız oyunculardan 7, kombinelerden 6, tv gelirlerinden 5 milyon € gibi yüksek meblağa kazanarak 24 milyon € civarı gelir elde etmiş durumdayız, oysa geçen sezon 30 milyon € gelir elde etmiştik, bu sezon ligde kalma yönünde bir başarı elde edersek eminim borçlarımızdan kurtulma yolunda önemli adımlar atmış olacağız.
...
Ole, kız mı o ya?![]()
...
Tebrikler ..Artık mali sıkıntılar çekmezsin diye umuyorum o televizyon gelirleriyle
...
Kupada iyi başlamışsın,ligde beraberlikler olmuş ama bence iyi sayılır yeni transferler uyum sağlayınca taktiğe alışınca daha iyi olacaktır
...
Beraberliklerden sonra galibiyetlerde gelmeye baslamis, sezon sonu avrupa olursa cok guzel olur.
...
Chelsea'ye karşı galibiyet... City'e karşı beraberlik süper gidiyorsun UEFA'ya gidebilmeni isteriz![]()
...
Çok iyi gidiyorsun mağlubiyet yüzü görmüyoruz bayadır.
...
Tarih bilgileri sıkıştırmışsın araya çok hoş olmuşİçerde aynı Fenerbahçe gibisin ama deplasmanlarda taktiği mi değiştirsen acaba?
...
Siralamada onunde bulunan bi takima karsi maci 9 kisi bitirip 1 puan almak bence 3 puan kadar degerlidir. Fizik olarak oyuncular dayanirsa 50+ maca bence bu sene Avrupaya gidersin.
...
Kariyer buram buram tarih kokuyor çok hoşuma gitti yine güzel bir kariyer ile karşımızdasın ayrıca II.Abdülhamit sevdiğim hayatını okuduğum favori padişahlardan biridir. Başarı ve zevkli bir kariyer olması dileğiyle dostum ve adaşım![]()
oyuncular ajanlıktan futbola pek yoğunlaşamamış aslında yoğunlaşsalar şampiyonluk garanti premier ligde![]()
...