Ben görüşleri söyledim aynı sakatlığı yaşayan kişiler böyle düşünüyor ama Meireles bu 3 değil de 1 ay olur.
Ben görüşleri söyledim aynı sakatlığı yaşayan kişiler böyle düşünüyor ama Meireles bu 3 değil de 1 ay olur.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sow'un pozisyonuna Merk'te penaltı dedi.O pozisyon kaynadı gitti kimse hakeme tepki filanda göstermedi ilginc.
12numara şunu yazmıs ;
BİLGİLENDİRME// Son dakikada yaşadığı pozisyon ile bizleri korkutan Raul Meireles'in herhangi bir sakatlığı yok.
Sow'un pozisyonu %100 penaltıydı arada kaynada geçti.. Gerçi mazaret olamaz çok kötü oynadık.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
abarttilar iyice..
Aykut Kocaman'ın aslanların önüne atılmasını resmen izliyor ve destekliyoruz ya ne diyeyim ..
Ovv ovv ovv Telegol'deki kızların dediklerini duydunuz mu![]()
FM Gazetesi
Allahını seven TV8 açsın![]()
FM Gazetesi
üzüldüm elbette hem de çok. ama bu adam bana 'faydalı olamayacağımı anladığım an giderim.' dedi. daha bir şey söylemek düşmez bana. bu adam benden daha az mı Fenerbahçeli ki Fenerbahçenin menfaatini düşünmesin. en az benim kadar üzülüyordur eminim. ve güveniyorum. olacak bu iş. devre arasında Stoch'u yollayıp bir sol kanat alalım sol forvet değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Malesef Şenol Güneş yaptığı açıklamalarla, basın toplantılarında söyledikleriyle değerini tamamen kaybetti gözümde. Objektif, dürüst, ortalığı karıştıran değil karışıklığı toparlayan biri olarak tanımıştık ama artık bundan eser kalmamış. Bu maçtan sonra söyledikleriyle eski bir daha Şenol Güneş olamayacağınıda gösterdi.
Burak
Senol Gunes yalanmi konusmusta gozde deger kaybedecek.
Fenerbahçe kazanır dye düşünüordum yanıldım Aykut hocanın hali ne olacak bakalım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sen konuş sana bişey demiyorum ama Şenol Güneş sussun. Şenol Güneş futbol konuşsun kendi takımını konuşsun objektif olsun. Maçtan sonra Alex'in faul olmayan faulü gibi bir cümle kurdu ama maç içerisinde Fenerbahçe lehine verilmesi gerektiği tartışılan penaltı pozisyonundan da bahsetsin. Hakem kararları hakkında konuşmazdı eskiden şimdi konuşuyoru, madem konuşuyor sadece takımı lehine verilmesi gerekenleri konuşmamalı ki değişti demeyelim. Yada hiç konuşmasın değerlendirsin takımını futbolunu kimsenin antipatisini kazanmasın.
Yalan veya doğru ona ben karar veremem Şenol Güneş'te veremez ve onada düşmez orası ayrı, önemli olan takımını değerlendirmek, takımı hakkında konuşmak yerine milletle didişmesi, hakeme laf atması, efendi kişiliğini bozması. Konuşması gereken şeylerden çok sağa sola, ona buna laf atmasın, çarpıtmasın ki herkes eskisi gibi saygı duysun.
Burak
Herkesin konusdugu bir ortamda Senol Gunesinde konusmasi gayet normal. Sessizlik iki tarafli olacak birsey, bir taraf susmayinca digeride susmaz.
Yonetici kardesler kizmadi konudan bahsedince, demekki resimide insanlarin gormesinin sakincasi yok.
Macin genis ozetinide simdi izledim, herkes diyor Trabzon cok kacirdi ama Fenerbahceninde bir okadar pozisyonu var, defans yerinde mudahele etmese cok daha tehlikeli olabilirmis pozisyonlar. Macin hakki beraberlikmis oylede bitmis.
O poşet olayını gecen yıl trabzonlu taraftarlar yapmıştı. Hepimiz zokorayiz diyeonlara gönderme yapmışlar kendilerince , buyutulecek birşey yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf
Bu Sol Bambayi ucuza kapmisiz, adamin mimikleri cok guzel.
Sol Bamba'yı cok beğendim bir defans olarak top sürmesi cok iyi kademelere cok iyi müdahale yapıyor..sonuçta kötü bir lig'den gelmedi...Football League Championship
liginden geldi...Ne kadar antreman yaptıklarını tuncayın şu sözündne anlamıştım "BURDA ANTREMANLAR TÜRKİYE'DEKİ MAÇLAR KADAR"...Tuncay bunun yarırını cok görmüş...Bursaspor macında oyuna girdikten inanılmaz fizik üstünlüğü vardı..Umarım Bamba'da bizim lige ayak uydurup kendini biraz daha geriye cekmez..
Alex'in ceza sahasında topla buluştuğu bir pozisyon var; kaleci pozisyon aldı topa konsantre oldu, önündeki savunmacı pozisyon aldı, yandan diğer savunmacı 15-20 metre koştu geldi, Alex'im hala ayağındaki topa vuracak, yakışmadı. Bir de Sow'a yapılan müdahelede tartışmasız bir penaltı ama hakemin görmemiş olması çok normal bende önce kendi düştü sandım tekrarında farkettim. Zaten galibiyeti de haketmedik.
Alex'in o pozisyonunda 'Eyvah yedik' dedim am Alex beklemedigim yavaslikta hareket etti golu atamadi.Eski Alex olsa o goldu hic kacari yok.
Serif, bu ulkedeki futbol ortami bataklik gibi her gireni icine cekiyor.Senol hocada uzun sure direndi ama oda artik duzune ayak uydurmaya basladi.Fazla konusmasini bende sevmiyorum ama soylediklerinde hakli olunca kizamiyorum. Resmi kurumlar sampiyon TS demeden bu kadar yaygara yapip biz sampiyonuz demelerinide yanlis buldum mesela.Hatali bir davranis bence.Yaparsin hukuksal hamlelerini baktin olmuyor susar oturursun asagiya.Zaten sirf bu isler yuzunden takim 2 yilda bu hale geldi biraz ilgilenseydi baskan takimla belkide boyle olmazdi
alexin koştuğu mesafe yaklaşık 8.5 km meirelesde yaklaşık 11.5 km koşmuş sıkıntı alex de hocada farkında ama taraftarı karşına alamıyor
o mevkide oynuyan bi adamın en az 10 km koşması lazım
Benimle beraber yanımda maçı izleyen arkadaşlara göstererek söylüyordum, Alex'in tavırlarına bakın sanki jubile maçına çıkmış gibi, laubali pas tercihleri, top ayağındayken yürüyerek oynaması, önüne düşen pozisyonlarda baştan salma topa vurması vs. Yani bir adamın jubile maçı olsa gösteri amaçlı ancak bu kadar oynayabilir. Alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor, Kaç defa ikili mücadeleye girdi nafile. Yürüyen ölü gibi. Şimdi diyeceksiniz adam kaç tane pozisyona girdi bütün pozisyonlarda o vardı diye ama zaten sistem onun üzerine dönüyor. Onun yüzünden bu takım ağır bir sistemle oynuyor, kontra atak yok, hızlı atak yok. Kısaca koca takım bu sistemde tamamen onun ayağına bakıyor, Milyonlarca € para harcayıp bir takım kuracaksınız ve bütün kaderinizi yaşlı kurdun ayaklarına bırakacaksınız. Sözlerim Alex'in oyunculuk kariyerine ve büyüklüğünü görmezden gelmeye bağlanmasın, büyük oyuncu ama bu hayatta her şeyin bir sonu olduğunu kabullenmek gerek. Onun varlığı hoca için büyük dert çünkü onun sevdalıları hocanın değişimi ortaya koymasına müsade etmiyor. Alex gönderilmedikçe bu böyle sürer gider çünkü maç esnasında Beşiktaşlı bir arkadaşımın bana attığı mesajdaki gibi "Oynasa bi dert oynamasa bi dert"
...
balde_mir_07 alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor
avrupadaki hakemler mi calmiyor yoksa turk hakemler mi cok basit caliyor ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dun son pozisyonu bedavadan caldirdi valla![]()
http://www.facebook.com/photo.php?v=290801604366228
Gayet guzel konusmus Senol Gunes.
Olcan'ın bitiriciliği ve uzun şutunun fm açısından gelecek yıllarda takipçisi olucam![]()