Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 50.00%
  • Berabere biter

11 34.38%
  • Trabzonspor kazanır

5 15.63%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 5.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben görüşleri söyledim aynı sakatlığı yaşayan kişiler böyle düşünüyor ama Meireles bu 3 değil de 1 ay olur.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sow'un pozisyonuna Merk'te penaltı dedi.O pozisyon kaynadı gitti kimse hakeme tepki filanda göstermedi ilginc.

12numara şunu yazmıs ;

BİLGİLENDİRME// Son dakikada yaşadığı pozisyon ile bizleri korkutan Raul Meireles'in herhangi bir sakatlığı yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sow'un pozisyonu %100 penaltıydı arada kaynada geçti.. Gerçi mazaret olamaz çok kötü oynadık.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar Fenerbahçe'nin hesabını kitabını yapıyor

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

abarttilar iyice..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman'ın aslanların önüne atılmasını resmen izliyor ve destekliyoruz ya ne diyeyim ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ovv ovv ovv Telegol'deki kızların dediklerini duydunuz mu
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ovv ovv ovv Telegol'deki kızların dediklerini duydunuz mu
    Duymadık vallaha Görkem bi şekilde göstersen
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahını seven TV8 açsın
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

üzüldüm elbette hem de çok. ama bu adam bana 'faydalı olamayacağımı anladığım an giderim.' dedi. daha bir şey söylemek düşmez bana. bu adam benden daha az mı Fenerbahçeli ki Fenerbahçenin menfaatini düşünmesin. en az benim kadar üzülüyordur eminim. ve güveniyorum. olacak bu iş. devre arasında Stoch'u yollayıp bir sol kanat alalım sol forvet değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Malesef Şenol Güneş yaptığı açıklamalarla, basın toplantılarında söyledikleriyle değerini tamamen kaybetti gözümde. Objektif, dürüst, ortalığı karıştıran değil karışıklığı toparlayan biri olarak tanımıştık ama artık bundan eser kalmamış. Bu maçtan sonra söyledikleriyle eski bir daha Şenol Güneş olamayacağınıda gösterdi.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Malesef Şenol Güneş yaptığı açıklamalarla, basın toplantılarında söyledikleriyle değerini tamamen kaybetti gözümde. Objektif, dürüst, ortalığı karıştıran değil karışıklığı toparlayan biri olarak tanımıştık ama artık bundan eser kalmamış. Bu maçtan sonra söyledikleriyle eski bir daha Şenol Güneş olamayacağınıda gösterdi.
    Ortalığı yatıştırması bakımından sana hak veriyorum ama söyledikleri de yanlış değil hani.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Herşeyin üstü örtülyorüyor.Bizde susalım herşey unutulsun dimi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senol Gunes yalanmi konusmusta gozde deger kaybedecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe kazanır dye düşünüordum yanıldım Aykut hocanın hali ne olacak bakalım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Herşeyin üstü örtülyorüyor.Bizde susalım herşey unutulsun dimi.
    Sen konuş sana bişey demiyorum ama Şenol Güneş sussun. Şenol Güneş futbol konuşsun kendi takımını konuşsun objektif olsun. Maçtan sonra Alex'in faul olmayan faulü gibi bir cümle kurdu ama maç içerisinde Fenerbahçe lehine verilmesi gerektiği tartışılan penaltı pozisyonundan da bahsetsin. Hakem kararları hakkında konuşmazdı eskiden şimdi konuşuyoru, madem konuşuyor sadece takımı lehine verilmesi gerekenleri konuşmamalı ki değişti demeyelim. Yada hiç konuşmasın değerlendirsin takımını futbolunu kimsenin antipatisini kazanmasın.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Senol Gunes yalanmi konusmusta gozde deger kaybedecek.
    Yalan veya doğru ona ben karar veremem Şenol Güneş'te veremez ve onada düşmez orası ayrı, önemli olan takımını değerlendirmek, takımı hakkında konuşmak yerine milletle didişmesi, hakeme laf atması, efendi kişiliğini bozması. Konuşması gereken şeylerden çok sağa sola, ona buna laf atmasın, çarpıtmasın ki herkes eskisi gibi saygı duysun.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkesin konusdugu bir ortamda Senol Gunesinde konusmasi gayet normal. Sessizlik iki tarafli olacak birsey, bir taraf susmayinca digeride susmaz.

Yonetici kardesler kizmadi konudan bahsedince, demekki resimide insanlarin gormesinin sakincasi yok.

Macin genis ozetinide simdi izledim, herkes diyor Trabzon cok kacirdi ama Fenerbahceninde bir okadar pozisyonu var, defans yerinde mudahele etmese cok daha tehlikeli olabilirmis pozisyonlar. Macin hakki beraberlikmis oylede bitmis.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O poşet olayını gecen yıl trabzonlu taraftarlar yapmıştı. Hepimiz zokorayiz diye onlara gönderme yapmışlar kendilerince , buyutulecek birşey yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf

Bu Sol Bambayi ucuza kapmisiz, adamin mimikleri cok guzel.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Adamlar Fenerbahçe'nin hesabını kitabını yapıyor

Bunlar muhasebe isinedemi girmis

manav oldular
    muhasebeci oldular

Whats next ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf

Bu Sol Bambayi ucuza kapmisiz, adamin mimikleri cok guzel.
    Sol Bamba'yı cok beğendim bir defans olarak top sürmesi cok iyi kademelere cok iyi müdahale yapıyor..sonuçta kötü bir lig'den gelmedi...Football League Championship
    liginden geldi...Ne kadar antreman yaptıklarını tuncayın şu sözündne anlamıştım "BURDA ANTREMANLAR TÜRKİYE'DEKİ MAÇLAR KADAR"...Tuncay bunun yarırını cok görmüş...Bursaspor macında oyuna girdikten inanılmaz fizik üstünlüğü vardı..Umarım Bamba'da bizim lige ayak uydurup kendini biraz daha geriye cekmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Alex'in ceza sahasında topla buluştuğu bir pozisyon var; kaleci pozisyon aldı topa konsantre oldu, önündeki savunmacı pozisyon aldı, yandan diğer savunmacı 15-20 metre koştu geldi, Alex'im hala ayağındaki topa vuracak, yakışmadı. Bir de Sow'a yapılan müdahelede tartışmasız bir penaltı ama hakemin görmemiş olması çok normal bende önce kendi düştü sandım tekrarında farkettim. Zaten galibiyeti de haketmedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Alex'in ceza sahasında topla buluştuğu bir pozisyon var; kaleci pozisyon aldı topa konsantre oldu, önündeki savunmacı pozisyon aldı, yandan diğer savunmacı 15-20 metre koştu geldi, Alex'im hala ayağındaki topa vuracak, yakışmadı. Bir de Sow'a yapılan müdahelede tartışmasız bir penaltı ama hakemin görmemiş olması çok normal bende önce kendi düştü sandım tekrarında farkettim. Zaten galibiyeti de haketmedik.

Alex'in o pozisyonunda 'Eyvah yedik' dedim am Alex beklemedigim yavaslikta hareket etti golu atamadi.Eski Alex olsa o goldu hic kacari yok.

Serif, bu ulkedeki futbol ortami bataklik gibi her gireni icine cekiyor.Senol hocada uzun sure direndi ama oda artik duzune ayak uydurmaya basladi.Fazla konusmasini bende sevmiyorum ama soylediklerinde hakli olunca kizamiyorum. Resmi kurumlar sampiyon TS demeden bu kadar yaygara yapip biz sampiyonuz demelerinide yanlis buldum mesela.Hatali bir davranis bence.Yaparsin hukuksal hamlelerini baktin olmuyor susar oturursun asagiya.Zaten sirf bu isler yuzunden takim 2 yilda bu hale geldi biraz ilgilenseydi baskan takimla belkide boyle olmazdi

alexin koştuğu mesafe yaklaşık 8.5 km meirelesde yaklaşık 11.5 km koşmuş sıkıntı alex de hocada farkında ama taraftarı karşına alamıyor

o mevkide oynuyan bi adamın en az 10 km koşması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    alexin koştuğu mesafe yaklaşık 8.5 km meirelesde yaklaşık 11.5 km koşmuş sıkıntı alex de hocada farkında ama taraftarı karşına alamıyor

o mevkide oynuyan bi adamın en az 10 km koşması lazım
    Benimle beraber yanımda maçı izleyen arkadaşlara göstererek söylüyordum, Alex'in tavırlarına bakın sanki jubile maçına çıkmış gibi, laubali pas tercihleri, top ayağındayken yürüyerek oynaması, önüne düşen pozisyonlarda baştan salma topa vurması vs. Yani bir adamın jubile maçı olsa gösteri amaçlı ancak bu kadar oynayabilir. Alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor, Kaç defa ikili mücadeleye girdi nafile. Yürüyen ölü gibi. Şimdi diyeceksiniz adam kaç tane pozisyona girdi bütün pozisyonlarda o vardı diye ama zaten sistem onun üzerine dönüyor. Onun yüzünden bu takım ağır bir sistemle oynuyor, kontra atak yok, hızlı atak yok. Kısaca koca takım bu sistemde tamamen onun ayağına bakıyor, Milyonlarca € para harcayıp bir takım kuracaksınız ve bütün kaderinizi yaşlı kurdun ayaklarına bırakacaksınız. Sözlerim Alex'in oyunculuk kariyerine ve büyüklüğünü görmezden gelmeye bağlanmasın, büyük oyuncu ama bu hayatta her şeyin bir sonu olduğunu kabullenmek gerek. Onun varlığı hoca için büyük dert çünkü onun sevdalıları hocanın değişimi ortaya koymasına müsade etmiyor. Alex gönderilmedikçe bu böyle sürer gider çünkü maç esnasında Beşiktaşlı bir arkadaşımın bana attığı mesajdaki gibi "Oynasa bi dert oynamasa bi dert"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

balde_mir_07 alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor

avrupadaki hakemler mi calmiyor yoksa turk hakemler mi cok basit caliyor ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun son pozisyonu bedavadan caldirdi valla

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dun son pozisyonu bedavadan caldirdi valla
    aynen Burak a o kadar laf eden arkadaşların o pozisyonun gol olması sonucunda ki tepkilerini çok merak ediyodum şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.facebook.com/photo.php?v=290801604366228

Gayet guzel konusmus Senol Gunes.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olcan'ın bitiriciliği ve uzun şutunun fm açısından gelecek yıllarda takipçisi olucam

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri