Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 305 sonuç

Konu: FM 2013 Çıktı

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Bugün D&R sipariş verdik hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    2 Kasım'da oyun D&R raflarındaki yerini alır mı arkadaşlar?
    Bir aksilik olmazsa alır evet.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

umarın oyunda beğendiğim Dark Skin de olur.Demodaki skinden pek zevk almadım.

oyunu d&r veya aralgame den aldıktan sonra steam üzerinden kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşanmayacaksa, neden steam e 44 dolar vereceğiz?
    yani steam in diğer yerlerden farkı ve avantajı nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    oyunu d&r veya aralgame den aldıktan sonra steam üzerinden kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşanmayacaksa, neden steam e 44 dolar vereceğiz?
    yani steam in diğer yerlerden farkı ve avantajı nedir?
    hiçbir farkı yok.Başka yerdende alsan oyunu yine steamdan indirip oynuyorsun,steamdan alsanda aynı şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vatan Computer'a falan oyun ne zaman gelir ? 2 Kasım'da gitsem alabilir miyim oyunu ?

7. Default

Mesela ben kasım 3'te Cd'ciye gitsem Fm13 olurmı yani çıkmış olurmu sizce?

Quote Originally Posted by servet17 View Post
    Mesela ben kasım 3'te Cd'ciye gitsem Fm13 olurmı yani çıkmış olurmu sizce?
    Cd'ci derken D&R'ı kastediyorsun herhalde.Cevap evet 2 kasım da gitsen alırsın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aral game den aldım oyunumu ilk defa hayırlı olsun bakalım. Aral gamede baya toplanmış puanım vardı heryerden ucuza aldım :P . Betasınıda oynadım tam istediğim gibi yapmışlar . Verdiğim paraya değicek gibi. Ama tabi tam sürümle şöyle bir büyük bir kariyer yapmak lazım.

Kutulu ön sipariş verenler, oyunu aldıktan sonra birşey yapmasına gerek olmayacak değil mi? Steam'de zaten oyun kayıtlı BETA key'den ötürü. Bir başka soru da CD'den kursak BETA'da gönderilen aynı key verilir sanırım, doğru mudur?

benimde aklıma bir soru takıldı bu betada oynadığımız oyunu full oyundada açabilecekmiyiz yoksa yeni kariyer açma gibi bi durum söz konusumu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar şimdi sipariş vereceğim.Aral mı dr mi dersiniz ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Full oyunla ilgili açıklama geldi ama İngilizce yetersiz bende.
    Cuma 00.01 de indirebilecemişiz ama betacılar için birşeyler daha yazıyor.
    http://community.sigames.com/showthr...ame-Activation

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beta keyim sonunda gelmiş ve indiriyorum oyunu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

betayı oynayanların oyunu otomatik güncellenecek diye anladım ben.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Betada oynadığımız kariyeri orjinal oyunda devam edebilicek miyiz ?
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Betada oynadığımız kariyeri orjinal oyunda devam edebilicek miyiz ?
    evet edilecek

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende Aral'dan siparişimi verdim hayırlı uğurlu olsun emeği geçen herkese teşekkürler
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ulan o değilde dün akşam arkadaşım gold'dan sipariş verdi sabah 10:38 de gelmiş keyi ben hala aynı siteden 22 ekim'den beri key bekliyorum. bugün arayım adamlar gün içinde size döncez dediler onuda yapmadılar. işlem sırasına göre yolluyorlar desek o da olmayacak. acaba bana kinleri ne bunların ?

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Full oyunla ilgili açıklama geldi ama İngilizce yetersiz bende.
    Cuma 00.01 de indirebilecemişiz ama betacılar için birşeyler daha yazıyor.
    http://community.sigames.com/showthr...ame-Activation
    As you're probably aware by now, Football Manager 2013due to go LIVE at 00:01am Friday 2nd November on Steam. Those of you who pre-ordered through Steam will find your game automatically updates (as long as it's not open!) at this time.

Burda diyorki: Kasım 2 sinde senin ön siparişin otomatik olarak güncellenecek detaylara girmeden özeti geçiyorum.

For those of you playing the beta via a beta code received from your retailer, if stated within the original email and you paid for your pre-order, this too will update automatically.

Onların oynadığı beta senin bayinin üzerinden geçerli kabul edilmiş beta oyunun eğer orjinal mail içerisinde belirlenmiş ve ön siparişde ödediysen bu son cümlede ya aşırı geç otomatik güncelelnecek yada ilaven ayrıca otomatik güncellenecek diyor. Hatalarımda olmuş olabilir intremadiate seviyeisne yeni geçtim

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

00.01 değildir o Türkiye saati ile 01.01'de inecek heralde. Aradaki saat farkını tam olarak bilmiyorum.

arkadaşlar saçma sorular ama acilen cevap almam lazım

oyunu dr den alıcam steamden inerken kaç gb lık boyutta indiriyo ?

yükledikten sonra offline modde da internetsiz olarak çalışır mı ? teşekkürler

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    As you're probably aware by now, Football Manager 2013due to go LIVE at 00:01am Friday 2nd November on Steam. Those of you who pre-ordered through Steam will find your game automatically updates (as long as it's not open!) at this time.

Burda diyorki: Kasım 2 sinde senin ön siparişin otomatik olarak güncellenecek detaylara girmeden özeti geçiyorum.

For those of you playing the beta via a beta code received from your retailer, if stated within the original email and you paid for your pre-order, this too will update automatically.

Onların oynadığı beta senin bayinin üzerinden geçerli kabul edilmiş beta oyunun eğer orjinal mail içerisinde belirlenmiş ve ön siparişde ödediysen bu son cümlede ya aşırı geç otomatik güncelelnecek yada ilaven ayrıca otomatik güncellenecek diyor. Hatalarımda olmuş olabilir intremadiate seviyeisne yeni geçtim
    evet bikac hata olmus sanirim. Ilk paragrafta steam uzerinden oyunu satin aldiysaniz oyun kendini otomatik guncelleyecek diyor.

Ikinci paragrafta oyunu on-siparis edip kod araciligiyla oynuyorsaniz, odemeniz dogrulandigi takdirde(siparisinizi iptal etmemisseniz falan filan) yine oyununuz otomatik olarak guncellenecek demis.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

oyunu d&r'dan sipariş verdik. oyun yarın çıkacak. sistemde hâlâ "tedarik sürecinde"

e ben oyunu steam'den indirecek olduktan sonra niye kutulu oyun siparişi verdim. türkiye'de bu "ön sipariş" mantığı garip işliyor.

ben yarın aksam taksım dnr dan alcam da cd li evimde net yok yükleyip oynayamıyacakmıyım

Quote Originally Posted by berkay1912 View Post

Evet oyunu offline modda internet bağlantısı olmadan da çalıştırabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by demand View Post
    ben yarın aksam taksım dnr dan alcam da cd li evimde net yok yükleyip oynayamıyacakmıyım
    malesef.. net olmadan imkansız. steam üzerinde aktivasyon yapıp offline mod ile devam edebilirsiniz net olmadan. eğer laptop ise oyunu yükledikten sonra net olan bi yerde yapabilirsiniz aktivasyonu.. masaüstü ise kasayı taşıyacaksınız artık..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by berkay1912 View Post

DVD'den yüklerseniz indirme yapmaz.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Cd'ci derken D&R'ı kastediyorsun herhalde.Cevap evet 2 kasım da gitsen alırsın.
    peki fiyat yine aynı olurmu sizce bir bilginiz varmı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakanergul View Post
    peki fiyat yine aynı olurmu sizce bir bilginiz varmı
    Biraz daha pahalı olur, tahminen 80 lira civarı olur.

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri