Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    epic fail...

semih oynatılamadığı için kewell stoper oynadı zaten hocam, ya unuttun ya da bilmiyorsun.
    Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
    ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şu son günlerde düşündüğüm tek şey ülke puanı olduğu için fenerbahçenin kazanmasını istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
    ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu
    doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan-Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali-Meireles-Memhet Topal-Cristian- Caner-Kuyt-Sow (NTVSPOR)

İşte salih recep de öyle olacak. Şimdi bu cocukları pat diye uefaya cıkaramazsın. Önce tek tük oynuycaklar kiralık gidecekler gelecekler bi daha gidecekler pafta oynayacaklar falan filan derken bir anda bakmışsın ilk 11. Yani şu Aykut Kocaman'ı yerden yere vuruyorsunuz ama adam bu genç futbolcu konularında ligin en iyi hocalarından. Ben Gs'lıyım hiç de avrupada feneri tutmamışımdır.Ülke puanı tabi ki önemli ama bu destekleyecegim anlamına gelmiyor,nötr.
    Ancaaak, bu maç Aykut Kocaman'ı tutuyorum yani. İnşallah güzel futbolla kazanır da şu rüzgar ne yönden eserse o yöne hareket eden taraftar tiplemelerine kapak olur. (Her takımda var bunlardan)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

4-4-3 ise Caner'den dolayı sıkıntı, 4-5-1 ise mevcut şartlarda iyi kadro bence. Savunma göbeğinden şüpheliyim yalnız, umarım iyi maç çıkarırlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR ‏@ntvspor
    SON DAKİKA | FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan-Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali-Meireles, M.Topal, Cristian-Kuyt, Caner, Sow

Bekir dışında güzel kadro. Krasiç ne zaman hazır olucak acaba ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İşte salih recep de öyle olacak. Şimdi bu cocukları pat diye uefaya cıkaramazsın. Önce tek tük oynuycaklar kiralık gidecekler gelecekler bi daha gidecekler pafta oynayacaklar falan filan derken bir anda bakmışsın ilk 11. Yani şu Aykut Kocaman'ı yerden yere vuruyorsunuz ama adam bu genç futbolcu konularında ligin en iyi hocalarından. Ben Gs'lıyım hiç de avrupada feneri tutmamışımdır.Ülke puanı tabi ki önemli ama bu destekleyecegim anlamına gelmiyor,nötr.
    Ancaaak, bu maç Aykut Kocaman'ı tutuyorum yani. İnşallah güzel futbolla kazanır da şu rüzgar ne yönden eserse o yöne hareket eden taraftar tiplemelerine kapak olur. (Her takımda var bunlardan)
    Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Umarım bu maç sow'u paslarlar..Adam gol atar...bakalım alex'ten sonra takımda neler değişmiş..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Caner tercihi doğru. Stoch uzun bir süre forma şansı bulamaz. Diziliş 4-2-3-1 olur. Topal - Meireles ikilisinin önünde Baroni oynar kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kesimal sakat.Ama iyileştiğinde bu takımda defanstan topla çıkabilecek tek stoper bence

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

beklediğim ortasaha.
    eğer bu takım biraz kendine geldiyse bekir egemen göbeği kotarırsa bu maçı kazanırız gibime geliyor,
    gladbach çok kötü durumda çünkü.
    maç saati yaklaştıkça istemeden de olsa heycanlanıyorum arkadaş

cristian en kilit oyuncu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Berabere biteceğini düşünüyorum ancak Fenerbahçe beni yanıltıp iyi bir galibiyet alır umarım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Caner tercihi doğru. Stoch uzun bir süre forma şansı bulamaz. Diziliş 4-2-3-1 olur. Topal - Meireles ikilisinin önünde Baroni oynar kesin.
    3lu ortasaha dogru ama cristian forvet arkasi oynamaz, alexi niye gondersin o zaman adam. bu isi ondan iyi yapacak baska biri var mi

ileri geri oynayan dinamik bir ortasaha olmasini umut ediyorum. bu 3lu toplu oyuna katilmazsa etkili olmamiz cok zor. ozellikle meireles ve cristian birlikte ataklara katilmalilar. kanatlar da bindirmelerle pozsiyon zenginligi yaratabilir. sow ile topu bulusturabilirsek onun bitiriciligine kalir is artik.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Üçlü orta saha şeklinde oynayan takımlarda bir oyuncu mutlaka hucuma yönelik oynar. Tam olarak forvet arkası değilde o üçlüden forvete yakın olan oyuncu Baroni olur demek istemiştim. Spartak Moskova deplasmanında olduğu gibi. Şu ilk 11'e bakıldığında Fenerbahçe topun arkasına geçip rakibi karşılayacak gibi görünüyor. Gladbach gibi atak yapmaya çalışan bir takım karşısında bakalım ne kadar işleyecek. Dortmund deplasmanında beş yemelerine rağmen hucum oynadılar. Fenerbahçe bulduğu fırsatları değerlendirir umarım. Maç gollü geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan
    Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali

Meireles, M.Topal,

Kuyt-Cristian, Caner,

Sow

Bu kadroyla oynuyor fenerbahce..kanatların hepsi hucuma dönük..almanya lgiide oyunu genelde..kanatlara yıkıyor...Orta saha..aşırı defansif..birde cristian oynuyor forvet arkası...oda defansif..pas yapımıyıcaz gene anlaşılan top kesicez...ilerde kuyt'la..caner aktarıcaz..onlarda sow'a aktarırlarsa.. tabi !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tek basina hucuma katilan bir cristian yeterli olmaz bence, ortasaha butun halde hucum ve defansta birlikte olmalilar. topal belki hucumu daha az dusunebilir ama gobekten en az iki adamimiz yayin etrafinda olmali ataklarda. baska turlu etkili olamayiz. alex olmadigi zamanlar genelde pozisyon konusunda cok kisir oluyorduk, umarim bu durum bu aksam da gerceklesmez. eger oyle olursa da buldugumuz her pozisyonu gol yapmak durumundayiz. yoksa puan falan alamayiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yobo sakat iken işimiz çok zor Hasan Ali faktörü unutulmamalı verdiği açıkları kapayan bir adamdı Yobo ve bugün sakat.

Zor bir maç olacak, inşallah kazanırız.Benim sorunum tamamen teknik bir sorun Fenerbahçe illa kaybetsin gibi bir amacım yok.Maçı izlememe nedenim çok farklı kendi içimde..

Umarım kazanırız..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Meireles önde oynasa Cristian ve Topal arkada oynasa daha yararlı olmaz mı?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Meireles önde oynasa Cristian ve Topal arkada oynasa daha yararlı olmaz mı?
    Bence Meireles topu geriden daha iyi çıkarıyor Cristian'a göre.Caner'in oynamasına sevindim ben.Kuyt-Caner iki yönlü kanatlar etkili olabiliriz.Ortasahamızdaki 5 oyuncu da çift yönlü.Sow'u iyi beslersek iyi bir sonuç gelebilir.Ancak Bekir neden oynuyor anlamadım Yobo sakat mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Bence Meireles topu geriden daha iyi çıkarıyor Cristian'a göre.Caner'in oynamasına sevindim ben.Kuyt-Caner iki yönlü kanatlar etkili olabiliriz.Ortasahamızdaki 5 oyuncu da çift yönlü.Sow'u iyi beslersek iyi bir sonuç gelebilir.Ancak Bekir neden oynuyor anlamadım Yobo sakat mı ?
    Yobo sakat maalesef..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

hani Alex den dolayı sistem değişmiyordu aynı sistem değilmi?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yobo sakat maalesef..
    Umarım Bekir iyi oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    hani Alex den dolayı sistem değişmiyordu aynı sistem değilmi?
    kim dedi ki 4-2-3-1 oynadigimizi. farkinda degil misin, tamamen ortasaha ozellikli 3 adam var gobekte. aykut hocanin cristiandan istedigi eminim ki alexin yatigini yapmasi degil mucadeleci ve pas oyununa katilan bir ortasaha olmasidir. yine soyluyorum, gobekteki en az 2 oyuncunun hucuma surekli katilmalari gerekir bence. geride topalin kalmasi yeterli olur, hem meireles hem de cristian rakip kaleye yakin olmalilar mutlaka.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.
    abi yetenekli cem sultan vardı da ne yaptılar?
    oynatmayıp yolladığımız servet abisiyle tartıştı diye yolladılar adamı.Bu ülkeden bir halt olmayacağa benziyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..
    Maç saati yaklaşmışken zamanı değil bunu yazmamın. Bir yandan da erkek basketbol takımının maçını izliyorum Amacım tartışmayı uzatmak da değil o yüzden ama Joachim Löw bu takımdan stajyer diye diye, teknik direktör değil diye diye gönderildi. Şimdi bir takımın başına getirmek için dünyalar verilir. Çok sabırsızız maalesef.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Aykut Kocaman hiç dönüp kenara bakmıyor mu acaba. Serdar Kesimal'i neden bu kadar çabuk gözden çıkartabiliyor eğer sakatlığı yoksa tabi. Egemen formsuz. Bekir geçen sezon ki oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen Bekir'den eser yok. Biraz forma şansı bulmayan oyunculara yönelse bunlar hiç başına gelmeyecek. Gökhan Gönül'de formsuz keza onun yerine Orhan Şam'ı oynatsa fena mı olur. Üç kulvarda mücadele edip devamlı aynı oyuncuları sahaya sürersen en fazla devre arasından sonra oynayacağın 5 maçtan sonra patlarsın. Daum döneminde bunun sıkıntısını Fenerbahçe çekti. Hep aynı ilk 11 hep aynı oyuncuları oynata oynata Avrupa liginde Lılle maçına 575858 tane eksikle çıkıp tur gitmişti. Hoş gerçi her transfer edilen oyuncuya garanti oynama şartı koydurur isen olacağı bu. Bu bir Fenerbahçe için geçerli değil bütün takımlar için geçerli.

serdar sakat

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow

Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
    Last edited by erdem344 : 04.Ekim.2012 at 22:17

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow

Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
    Hayda Stegen sakatlanmıştı ya iyileşmiş mi ? En tehlikeli isimleri Arango bence duran toplarda dikkatli olmamız lazım .

Arango'yu tuttuk mu tamamdır, gerisi hikaye.Bence gol yemeyeceğiz, en fazla 1 tane.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri