ailecek pencerede görünce gözlerim doldu. benim gibi bir taş kalpliyi bile ağlattınız. helal olsun size.
ailecek pencerede görünce gözlerim doldu. benim gibi bir taş kalpliyi bile ağlattınız. helal olsun size.
Last edited by di canio : 02.Ekim.2012 at 00:46 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
cok duzgun bir adamdi, bu surec cok kotu idare edildi. sonucunun bu olacagi belliydi. keske hersey daha guzel sona erseydi. tum turkiye alexi ozleyecektir kuskusuz. yolu acik olsun...
AYKUT, sen ne KOCAMAN bir adamsın ki; Emre'den sonra Alex'i de yedin.Böyle bir ayrılık kesinlikle yakışmadı Fenerbahçe camiasına. Alex, kadro dışı kalmayı kendisine yediremeyip kendisi istemiştir gitmeyi; fakat bu kadar basit olmamalıydı.
Aykut Kocaman, takımın başında kalmaya devam ederse; sırada Cristian, Stoch ve Semih var.
Bence, Aykutla beraber Aziz Yıldırım da çekip gitsin artık. Fenerbahçe'yi iyice, kendi hegomanyası altına aldı Aziz Yıldırım.
Siz biliyorsanız anlatın, biz de bilelim o halde. Emre Belözoğlu'nu oldum olası sevmem, Aykut Kocaman ile yaşadıkları hakkında da sadece medyadan takip ettiğim kadar bilgim var; fakat Aykut Kocaman da sütten çıkma ak kaşık değil, onu biliyorum. Andre Santos ile yaşadıkları, Cristian ile yaşadıkları, Semih ile yaşadıkları, Alex ile yaşadıkları... Hepsinde mi futbolcular suçlu?
Şuna eminim, taraftarın geneli, Alex'i Aykut Kocaman'dan daha fazla seviyor ve cezadan sonra, Saracoğlu'ndaki ilk maçta Aykut Kocaman da nasibini alacaktır taraftardan. Hatta, derbide bile olabilir tepkiler.
emre olayını bilmeden konuşmayın lütfen
yedek kalmak istemeyen bir alex var ve bu sezonki performansi ortada. hepsi karsilikli alinan kararlar neticesindedir. olayin tek boyutu aykut kocaman degildir bence.
bunlarin gecen sezon turkiye kupasi kazanildiktan sonra yapilmasi gerekirdi. guzel bir veda ile hersey cok daha layikiyla olurdu. alex bir efsanedir, oyle de kalacaktir zaten. bu olaylar hicbir sekilde ne alexi ne de aykut kocamani kucultmedi. karsilikli menfaat geregi alinan bir karar bence. ikisi de klubumuzun onemli degerleridir.
onu yollayan aykut kocaman degil alexin icindeki fenerbahce sevgisidir. alex hala takima faydali olacagini dusunup sezon basi brezilyaya gitmedi ve takimda kalmayi tercih etti ama alex eski alex degil maalesef. zirvedeyken takimi biraksaydi cok daha guzel olacakti hersey.
demeden edemeyecegim, rakip taraftarlarin alexi hala tehlike olarak gordukleri bana samimi gelmedi. kusura bakmayin, ben oyle oldugunu dusunmuyorum sahsen ama alex efsanimizdir, orasi ayri. laf da soyletmem![]()
Aykut Kocaman bırakın Fenerbahçe li futbolcuları, ..........'ni bile idare edemez. (boşluğu siz doldurun evinin bahçesi, Karşıyakagüvenspor'u fln yazabilirsiniz işte)
Burak
Valla çok kopuk bir hoca Aykut Kocaman ve kendisi hangi takımı yönetirse yönetsin belki 2 sene belki 3 sene sonra yine böyle kopukluklar başına gelecektir.
Bu yüzden aslında takıma sağlam abilik edecek biri istiyordum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yazmadan önce şunu bir düşünün, Lefter'in anlından öptüğü isimdir Alex.
Fenerbahce SK, Alex de Souza'yi resmi sitesindeki takim kadrosundan cikartti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir gün gidecekti ama gidişi böyle olmamalıydı...
http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash...b8bfadae9c89f6
Fenerbahçe ve Alex'in böyle ayrılması hiç hoş olmadı. Ama bu ayrılığın böyle olmasını sadece kulübe mal etmemek lazım. Alex'in de 8 senedir bu kulüpte olduğunu, neler verdiğini, bu takımın kaptanı olduğunu, taraftarın ve camianın taptığı bir isim olduğunu bilerek hareket etmesi gerekmez miydi? Yaşananlardan, bir sorun olduğu gayet net anlaşılıyordur. Aykut Kocaman belki içeride farklı davranmıştır bilinmez ama toplum önünde Alex'e gayet sıcak davrandı. Ama Alex toplumun önüne attı sorunları. Sanki taraftarı arkasına çekmeye çalışır gibi bir hali vardı. Sorun çözülecekse kendi aranda çözmeye çalışırsın. Çözülemiyorsa alternatifleri düşünürsün. Alex düne kadar hemen hemen her maç 11 çıktı. Sahada yeterince mücadele etmedi. Ki daha önceki Alex profiline ek olarak yaşı itibariyle bu düşüş de gayet normal. Bu durumdayken oyundan alınmasına tepki göstermesi, bunu toplum önünde yapması ne kadar doğru?
Alex Fenerbahçe'den ayrılmayı sezon başından beri planlıyordu sanırım. Çocuklarının kaydını Ocak ayına kadar yaptırması da bu ihtimali güçlendiriyor bana göre. Yaptıkları, davranışları da bu sona gitmek için gibiydi sanki.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben Alexin teknik adam olmasını istiyordum ama öncesinde kendisininde hatasıyla birlikte yakışıksız şekilde gönderildi
Taraftarın çoğu azize ve kocamana karşı durumda Alexin gitmesi bu 2 şahsın önünü açmadı aksine kapattı yakın zamanda taraftarın gücüyle bunlarda bu kulüpten gidecek ! Sonraki yönetimin Alexi kulüpte aktif olarak kullanacağını düşünüyorum o günler çok uzak değil
Alex de Souza'nın eşinde hem Türk Bayrağı hemde Boğaziçi Köprüsünün dövmesi vardır.
Alex'in evinin önünde toplanan taraftarlar, Alex'e sevgi gösterisinin yanında Aykut Kocaman'ın şahsı ve ailesine küfürlü tezahüratlarda bulunup ek olarak Aziz Yıldırım'a yönelik de kötü tezahüratlar, istifa çağrısı ve Aziz Yıldırım'ın resminin bulunduğu t-shirtü yakmışlar.
[YOUTUBE="3WcqqcipDfM"]Alex De Souza'nın Türkçe Veda Konuşması[/YOUTUBE]
Ersin Düzen @ersinduzen
alex, tesislerdeki esyalarini toplayip eve gelince kapiyi esi açmis. ikisi de birbirlerine sarilarak kapinin önünde dakikalarca aglamislar..
Benim bile gözlerim doldu. Fenerli olsam kendimi tutamaz hüngür hüngür ağlardım heralde.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beyaz TV:
Flaş Gelişme !
Alex Beşiktaş'a mı gidiyor ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İki gün sonra Aziz Yıdırım çıkar medyaya gider yapar kimse FB'den büyük değildir der ama unuturki takımın sahibi taraftardır, taraftar Aziz Yıldırım'ın nasıl arkasında durduysa bugünde yaptığı yanlıştan ötürü arkasından çekilmesinide bilir. Taraftarın efsane olarak kabul ettiği bir ismi önce kadro dışı bırakıp sonra göndermek basit bir iş değil, karşılığını alacaktır. Kaybeden belki bir süre Fenerbahçe olacaktır ama en sonunda Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'da olacaktır. Kimse Fenerbahçe'den Fenerbahçe taraftarından üstün değildir. Taraftar Alex diyorsa Alex'tir, taraftar ne diyorsa odur.
Burak
http://12numara.org/ intro can yakıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arkadaşlar seviyeyi bozmayalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökhan da yolcu yakında ozaman![]()
Şöyle bir yazı gördüm bir sitede, çok hoşuma gitti:
Simoviç yan topta kötüydü
Prekazi sadece sert vururdu
Amokachi'nin gece hayatı vardı
Arçil ve Şota ikizdi
Kuntz fazla efendiydi
Okocha disiplinsizdi
Uche çapkındı
Baliç'in saçları küttü
Boliç Baliç'e özendi
Popescu hep gerideydi
Nouma'nın eli şortundaydı
Ortega ne verdi ki?
Roberto Carlos'un boyu çok kısaydı
Hagi 36 numara ayakkabısıyla küçük kaldı!
Şimdi sıra Alex'e geldi!!!
Bitirdik onu da ey halkım
Yedik,
Çiğ çiğ
Türk futboluna verdiklerini,
Elimizin tersiyle itiyoruz.
Yazık!
Yıllardır sürdürdüğümüz bir geleneği ,
Devam ettirdik.
Sonunda iğrenç bahanelerle
Onu da öldürdük!
Alex
Lex
Ex!
Yeri değil; ama şu yazıya bir de Quaresma'yı eklemek lazım!
Bu, kendilerini küçük dağların efendisi zanneden yöneticilerle nereye gider bu Türk futbolu böyle, nasıl ilerler bilemiyorum. Yakında yıldız futbolcu gelmezse ülkeye, o zaman göreceğim hepsinin suratının alacağı şekli. Egolarını yediklerim!![]()
keske kendi yildizlarimizi yaratabilsek de onlari buraya getirmek icin tonlarca para dokmek zorunda kalmasak.
dun galatasarayi yenen braga da hangisi yildiz futbolcuydu. adamlar uefada final oynadi, simdi de sampiyonlar liginde oynamaya basladilar. sahaya cikan 11den kimi taniyordunuz, onemli olan takim olabilmek. bir real madrid ya da city olamayacagimiza gore bol keseden para dagitacak arap milyarderleri de olmadikca zaten bu yildizlara verilen para musrifliktir bence. dogrudan alexle ilgili degil bahsettiklerim, genel anlamda turkiyeye getirilen yildizlar icin konustum.
Abi, söylediklerinde haklı olduğun yanlar var; ama bana bu ülkede Kayserispor dışında gençlere yatırım yapan ve onların sayesinde önemli paralar kazanan 2. bir kulüp söyleyebilir misin? Türk takımlarının hiçbirinden bir Porto olmasını -bence- bekleyemeyiz. Hem gençleri parlatacak ve astronomik paralara satacak hem de başarılı olacak. Bu, bizim ülkemizde imkansız bir olay. Bir kere sabır yok, yatırım yok, güven yok. O yüzden de, yıldız futbolculara yönelecekler el mahkum. Onları da bu şekilde küstürerek yollarsan, kötü referanslara sebep olursun ve o yıldızları da rüyanda görürsün. Mesele bu.
Yazıp yazıp siliyorum. Ben onun vedası ile ilgili yazamam ki hiç bişey, dayanamam. Daha 2 hafta önce stadda adını haykırdım, şimdiyse..
Edit : Tek bir isteğim var, biz gidemeyeceğiz ama, dişi kanarya stadı inletsin Alex diye Beşiktaş maçında.Sonra VARSA o cesaret, insin yine alsın mikrofonu sustursun taraftarı. YERSE.
Last edited by futureless : 02.Ekim.2012 at 03:21
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
yazacak tek bir kelime dahi bulamıyorum. varın gerisini siz düşünün.
(/s)