Sayfa 270 / 447 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
    Bence malesef tek taraflı .

Sezon başında hoca ne dedi alexten artık daha az verim alıcaz çok doğru bunu herkes kabul etti

Hazırlık maçlarının tamamında oynadı yanlış hatırmalıyorsam , vaslui maçlarında da oynadı sonra sportak maçında hoca yüzüne demiş spartak maçı dirençli maç seni oynatmıcam diye burda yanlış bişey varmı neyse içerdeki spartak maçında sonradan girdi sonuçta elendik

Süper finalde hoca oynattı kaybettik.

Gelelim lige ligde her maç oynadı yanlış hatırlamıyorsam ama alex ne yaptı ortada

Çıktı açıklamalar yaptı gençlere şans verilmiyo diye iyi güzel haklı ee daha sonra hocan oyundan aldı diye hocana burun kıvırdın

Tamam alex benimde efsanem benimde 10 numaram ama haksızdır yanlış yapmıştır hocasına kulübüne taraftarına gereken cezayıda almıştır

Benim düşüncelerim bu yönde sen efsanesin tamam ama hocan senden daha efsane kimse kusura bakmasın

Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynı vedayı aziz yıldırmdanda bekliyoruz sonrasında aykut kocaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@AlexI0combr
    Ben kadro disi kalmadim. Kadro alex disi kaldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fake hesap.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @AlexI0combr
    Ben kadro disi kalmadim. Kadro alex disi kaldi.
    O çakma hesap değil mi ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hahahahaha bende yarım saattir okuyorum ne saçma sapan şeyler yazmış diyorum Epic fail oldum
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Alex Twitter'dan her soruya cevap vermeye çalışıyor ve bazı sorunlar da Türkçeye tam olarak hakim olamamasından dolayı çıkıyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

sıra AYkut Kocaman ve Aziz Yıldırım da onların da kadro dışı kalmalarına az kaldı.Sorun sadece Alex değil.Sorun Yönetim krizidir.Takımın Bekir, Egemen,Sow,Stoch ve BAroni'ye ihtiyacı yok bana göre.MEireles'e verine paralara yazık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ulan bu takımda bekir oynuyor be, hasan ali oynuyor, selçuk oynuyor, orhan şam gibi bir über kazma oynuyor... yazıklar olsun aziz yıldırım'a! aykut kocaman'a bir şey demiyorum, o zaten kukla. alex'e fenerbahçe camiası çok büyük bir özür borçlu. bu kadar ayıp edilemez yahu... milyon kişi uğurlamalı kendisini en azından. çok yazık da oldu, çok da ayıp oldu...

Aykut Kocaman: "Alex bundan sonra aramızda olmayacak"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman: "Alex bundan sonra aramızda olmayacak"
    Hadi canım diyesim var

Twitter'dan Alex'e yazan yazana ve bende o tayfa içindeyim..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fake Hesap değil ALEX'in kendi orjinal twitter hesabıdır..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Gerçek hesap bu https://twitter.com/Alex10combr

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    biri 10 biri I0
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@attirson

teşşekürler

Dikkatsizlik pardon...Uykusuzluk tan oldu..
    Last edited by petrol_fb12 : 01.Ekim.2012 at 18:03 Reason: Dikkatsizlik ..

Nesil
    2006

Kocaman: Alex artık yok

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza'nın kadro dışı bırakıldığı bugün tebliğ edilirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolculara, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak" dediği öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerin Can Bartu Tesisleri'nde bugün şu gelişmeler yaşandı:

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Alex ile görüşüp kadro dışı kaldığını tebliğ ettikten sonra odasından çıkıp takımın soyunma odasına geldi. Antrenmana çıkmak için hazır bekleyen futbolcular, hocalarını dinlemeye başladı.

Aykut Kocaman, Alex için alınan kararı tüm futbolculara aktarırken, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak. Kendisine de söyledik ve bugüne kadar olan katkıları için teşekkür edeceğiz. Bunu sizin de bilmenizde fayda var" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman'ın ayrıca, tüm oyuncularına seslenerek, "Kötü görüntümüzü silmek için hepinize görev düşüyor. Herkes sorumluluk almalı ve gerçek gücünü, kalitesini göstermeli. Sıkıntılı günleri el birliği ile atlatacağız. Bundan sonra sadece önümüzdeki maçları düşünün" şeklinde sözler söylediği de ifade edildi.

Teknik direktörleri Aykut Kocaman'ı dinleyen futbolcular ise hiçbir yorum yapmadan antrenmana çıktı.
    Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Sen git Kadıköy meydanına Efsane diye Futbolcunun heykelini dik. Heykelin dibindeki beton bile kuramadan takımdan yolla. Bu ne yaman bir çelişkidir arkadaş...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ünal Başgan

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Ünal Başgan
    Harbiden ço komik bi adam ya

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Emre, Alex, ???

Sıradaki için tahmin alalım ??

Aykut Kocaman'ın yetersizliğini korkaklığını gören buna bir adım sonra isyan edecek kişi kimdir sizce? Ve tabi kellesi alınmaya çalışılacak kişi olacak bu kişii aynı zamanda.

Volkan, Kuyt ?

Taraftar bunları yemiyecek göreceksiniz 3 senedir bir fiil Fenerbahçe tribünü kovalıyorum yönetim ve Aykut Kocaman'a karşı bir cephe oluştu artık baraj taşmak üzere bu son set de kırıldıktan sonra çok kötü şeyler olacak bu çok net gözüküyor.
    Aykut ile Aziz Yıldırım ağır protestolar ile gönderilecekler benim tahminim.
    5 10 maç ard arda kazansak bile bu taraftarın gazını almaz.
    Bu klup Aziz Yıldırım'ın kendi malı değil o diyor diye göz göre göre 3 yıl daha kalacak dedi diye kimse buna katlanacak değil.
    O tribün cezasını bitirip tepkisini vermeye başladı mı öyle bayanlara anons yapmaya benzemez 70.dakikada stadı terkedersin.

Çok çok büyük bir kan hüvviyet değişimi lazım bunu da şuan görevli kişilerin yapacağına inanmak yada bunu yapacaklarını idda etmeleri tamamen samiyetsizliktir.

Bu ikili oldukça temeli sağlam bir takım ve başarıya yönelik uzun vadeli adımların olacağına inanmıyorum bu sezon kalan bütün maçları dahi kazansak yine de gitmeliler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    KESİN BİLGİ: Alex, süresiz kadrodışı.. Aykut Kocaman F.Bahçe'nin başında olduğu sürece ilk 11'de oynama ihtimali de yok..
    Quote Originally Posted by Facx View Post
    o zaman alex 2-3 yıl daha fenerde kalır ibrahim seten dediyse

neye göre doğru çıkıyo adam transfer döneminde o kadar nabaza göre şerbet vermesine rağmen 1 tane dediği çıkmadı bol keseden sallıyo
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    onların dayanakları belli o an gündem neyse ona göre bişeyler söylüyo ama öyle güzel sıkıyoki 1 gün sonra tam tersi oluyo gs sözlükten bi kaç entry koyim burayada biraz anlarsınız ne demek istediğimi

konuyla alakasız oldu ama bu adama taviz vermeyin bu adam bildiğin yalancı kendi çapında duyumcuyum diye geçinenler bile daha az sallıyo bu adamdan

Quote Originally Posted by kvnc View Post
    İbrahim Seten ne zamandan beri sözü güvenilir bir adam oldu..
    İlk Seten yazmıştı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hala heykel muhabbeti yapanlar var.Arkadaşım anlamak istemiyorsunuz galiba.Oraya heykeli Aykut Kocaman veya Fenerbahçe dikmedi,taraftarlar kendi aralarında para toplayıp dikti.Hemde bu iş yeni değil açılış geçen sene olacaktı yani 1 sene önce yapıldı bu heykel.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar Alex için ayrı konu açıldı. Oradan devam edelim

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109860

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

şimdi Kocaman ve destekleyenlerinin mazereti kalmadı bakalım ne değişecek takımda tek üzüldüğüm
    Alex geçen sezon sonu adına yakışır şekilde gitseydi keşke bu şekilde hiç hoş olmadı.

yönetim onu planlıyordu zaten bu sezon sonunda adına yakışır şekilde uğurlanıcaktı ama işte

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Emre, Alex, ???

Sıradaki için tahmin alalım ??

Aykut Kocaman'ın yetersizliğini korkaklığını gören buna bir adım sonra isyan edecek kişi kimdir sizce? Ve tabi kellesi alınmaya çalışılacak kişi olacak bu kişii aynı zamanda.

Volkan, Kuyt ?

Taraftar bunları yemiyecek göreceksiniz 3 senedir bir fiil Fenerbahçe tribünü kovalıyorum yönetim ve Aykut Kocaman'a karşı bir cephe oluştu artık baraj taşmak üzere bu son set de kırıldıktan sonra çok kötü şeyler olacak bu çok net gözüküyor.
    Aykut ile Aziz Yıldırım ağır protestolar ile gönderilecekler benim tahminim.
    5 10 maç ard arda kazansak bile bu taraftarın gazını almaz.
    Bu klup Aziz Yıldırım'ın kendi malı değil o diyor diye göz göre göre 3 yıl daha kalacak dedi diye kimse buna katlanacak değil.
    O tribün cezasını bitirip tepkisini vermeye başladı mı öyle bayanlara anons yapmaya benzemez 70.dakikada stadı terkedersin.

Çok çok büyük bir kan hüvviyet değişimi lazım bunu da şuan görevli kişilerin yapacağına inanmak yada bunu yapacaklarını idda etmeleri tamamen samiyetsizliktir.

Bu ikili oldukça temeli sağlam bir takım ve başarıya yönelik uzun vadeli adımların olacağına inanmıyorum bu sezon kalan bütün maçları dahi kazansak yine de gitmeliler.
    kimle takışmıştı gökhan gönül mü? o zaman sıradaki o...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

sıra herhalde baroni'ye ve Stoch'a gelir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Stoch ne yaptı ki ben anlamadım hala. Neden Stoch gönderilir deniyor ?

Mesaj Yetkileri