Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
Ben 10'suz olmaz derim sadece daha da başka bişey demeye gerek duymuyorum.Her ne kadar konuyu uzattıysa da yanlışlar yaptıysada hiç birşey tek taraflı olmaz..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence malesef tek taraflı .
Sezon başında hoca ne dedi alexten artık daha az verim alıcaz çok doğru bunu herkes kabul etti
Hazırlık maçlarının tamamında oynadı yanlış hatırmalıyorsam , vaslui maçlarında da oynadı sonra sportak maçında hoca yüzüne demiş spartak maçı dirençli maç seni oynatmıcam diye burda yanlış bişey varmı neyse içerdeki spartak maçında sonradan girdi sonuçta elendik
Süper finalde hoca oynattı kaybettik.
Gelelim lige ligde her maç oynadı yanlış hatırlamıyorsam ama alex ne yaptı ortada
Çıktı açıklamalar yaptı gençlere şans verilmiyo diye iyi güzel haklı ee daha sonra hocan oyundan aldı diye hocana burun kıvırdın
Tamam alex benimde efsanem benimde 10 numaram ama haksızdır yanlış yapmıştır hocasına kulübüne taraftarına gereken cezayıda almıştır
Benim düşüncelerim bu yönde sen efsanesin tamam ama hocan senden daha efsane kimse kusura bakmasın
Aykut Kocaman > Alexsandro De Souza
Aynı vedayı aziz yıldırmdanda bekliyoruz sonrasında aykut kocaman
@AlexI0combr
Ben kadro disi kalmadim. Kadro alex disi kaldi.
FM Gazetesi
Fake hesap.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
hahahahaha bende yarım saattir okuyorum ne saçma sapan şeyler yazmış diyorumEpic fail oldum
FM Gazetesi
Alex Twitter'dan her soruya cevap vermeye çalışıyor ve bazı sorunlar da Türkçeye tam olarak hakim olamamasından dolayı çıkıyor bence.
sıra AYkut Kocaman ve Aziz Yıldırım da onların da kadro dışı kalmalarına az kaldı.Sorun sadece Alex değil.Sorun Yönetim krizidir.Takımın Bekir, Egemen,Sow,Stoch ve BAroni'ye ihtiyacı yok bana göre.MEireles'e verine paralara yazık.
ulan bu takımda bekir oynuyor be, hasan ali oynuyor, selçuk oynuyor, orhan şam gibi bir über kazma oynuyor... yazıklar olsun aziz yıldırım'a! aykut kocaman'a bir şey demiyorum, o zaten kukla. alex'e fenerbahçe camiası çok büyük bir özür borçlu. bu kadar ayıp edilemez yahu... milyon kişi uğurlamalı kendisini en azından. çok yazık da oldu, çok da ayıp oldu...
Aykut Kocaman: "Alex bundan sonra aramızda olmayacak"
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Fake Hesap değil ALEX'in kendi orjinal twitter hesabıdır..
Gerçek hesap bu https://twitter.com/Alex10combr
Kaptan Kuyt olmuş.
http://www.trtturk.com.tr/haber/fene...i-kaptani.html
@attirson
teşşekürler
Dikkatsizlik pardon...Uykusuzluk tan oldu..
Last edited by petrol_fb12 : 01.Ekim.2012 at 18:03 Reason: Dikkatsizlik ..
KaynakKocaman: Alex artık yok
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza'nın kadro dışı bırakıldığı bugün tebliğ edilirken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolculara, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak" dediği öğrenildi.
Sarı-lacivertlilerin Can Bartu Tesisleri'nde bugün şu gelişmeler yaşandı:
Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Alex ile görüşüp kadro dışı kaldığını tebliğ ettikten sonra odasından çıkıp takımın soyunma odasına geldi. Antrenmana çıkmak için hazır bekleyen futbolcular, hocalarını dinlemeye başladı.
Aykut Kocaman, Alex için alınan kararı tüm futbolculara aktarırken, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak. Kendisine de söyledik ve bugüne kadar olan katkıları için teşekkür edeceğiz. Bunu sizin de bilmenizde fayda var" şeklinde konuştu.
Aykut Kocaman'ın ayrıca, tüm oyuncularına seslenerek, "Kötü görüntümüzü silmek için hepinize görev düşüyor. Herkes sorumluluk almalı ve gerçek gücünü, kalitesini göstermeli. Sıkıntılı günleri el birliği ile atlatacağız. Bundan sonra sadece önümüzdeki maçları düşünün" şeklinde sözler söylediği de ifade edildi.
Teknik direktörleri Aykut Kocaman'ı dinleyen futbolcular ise hiçbir yorum yapmadan antrenmana çıktı.
Sen git Kadıköy meydanına Efsane diye Futbolcunun heykelini dik. Heykelin dibindeki beton bile kuramadan takımdan yolla. Bu ne yaman bir çelişkidir arkadaş...
Ünal Başgan![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Emre, Alex, ???
Sıradaki için tahmin alalım ??
Aykut Kocaman'ın yetersizliğini korkaklığını gören buna bir adım sonra isyan edecek kişi kimdir sizce? Ve tabi kellesi alınmaya çalışılacak kişi olacak bu kişii aynı zamanda.
Volkan, Kuyt ?
Taraftar bunları yemiyecek göreceksiniz 3 senedir bir fiil Fenerbahçe tribünü kovalıyorum yönetim ve Aykut Kocaman'a karşı bir cephe oluştu artık baraj taşmak üzere bu son set de kırıldıktan sonra çok kötü şeyler olacak bu çok net gözüküyor.
Aykut ile Aziz Yıldırım ağır protestolar ile gönderilecekler benim tahminim.
5 10 maç ard arda kazansak bile bu taraftarın gazını almaz.
Bu klup Aziz Yıldırım'ın kendi malı değil o diyor diye göz göre göre 3 yıl daha kalacak dedi diye kimse buna katlanacak değil.
O tribün cezasını bitirip tepkisini vermeye başladı mı öyle bayanlara anons yapmaya benzemez 70.dakikada stadı terkedersin.
Çok çok büyük bir kan hüvviyet değişimi lazım bunu da şuan görevli kişilerin yapacağına inanmak yada bunu yapacaklarını idda etmeleri tamamen samiyetsizliktir.
Bu ikili oldukça temeli sağlam bir takım ve başarıya yönelik uzun vadeli adımların olacağına inanmıyorum bu sezon kalan bütün maçları dahi kazansak yine de gitmeliler.
Hala heykel muhabbeti yapanlar var.Arkadaşım anlamak istemiyorsunuz galiba.Oraya heykeli Aykut Kocaman veya Fenerbahçe dikmedi,taraftarlar kendi aralarında para toplayıp dikti.Hemde bu iş yeni değil açılış geçen sene olacaktı yani 1 sene önce yapıldı bu heykel.
Arkadaşlar Alex için ayrı konu açıldı. Oradan devam edelim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109860
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
şimdi Kocaman ve destekleyenlerinin mazereti kalmadı bakalım ne değişecek takımda tek üzüldüğüm
Alex geçen sezon sonu adına yakışır şekilde gitseydi keşke bu şekilde hiç hoş olmadı.
yönetim onu planlıyordu zaten bu sezon sonunda adına yakışır şekilde uğurlanıcaktı ama işte
sıra herhalde baroni'ye ve Stoch'a gelir...
Stoch ne yaptı ki ben anlamadım hala. Neden Stoch gönderilir deniyor ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved