Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kötü bir başlangıç olmuş.

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Kötü bir başlangıç olmuş.
    Sorma, gelen-giden çok olunca ciddi uyum sorunu yaşıyoruz. Oyun planımız geçen yıl ile benzer olsa da sahadaki oyun maalesef aynı değil, zamanla oturacak inşallah.

Spor Toto Süper Lig
    6. Hafta

Kanat oyuncularından beklediğim performansın yarısını bile alamıyorum, o sebeple taktiksel düzende köklü bir değişikliğe gittim bu karşılaşma öncesi. Sahada gerçekten ne olup bittiğini görmek için de 90 dakikanın tamamını takip ettim.
    İlk 15-20 dakikalık bölümde Trabzonspor topa sahip olan taraftı, ancak büyük bölümünde kendi yarı sahalarında çevirdiler topu. Özellikle sol kanadı kullanmak için çaba sarf etseler de İshak'ın yerine müdahaleleri ve Bekir'in gerekli desteği vermesiyle etkinlik kuramadılar. Zaman ilerledikçe topu tutmaya başladık, özellikle orta alanda başarılı top kapma girişimleri kontratak şansları yakalamamızı sağladı. Bertul'un son dönemdeki ciddi düşüşüne Okan Deniz'in son vuruşlardaki beceriksizliği eklenince çok net pozisyonları harcamış bulunduk. Rakibimiz ilk yarıda yakaladığı tek pozisyonu genç stoperimiz İlhan'ın umursamazlığı sayesinde gole çevirerek 1-0 önde gitti soyunma odasına. Anlayamıyorum yüzü kaleye dönük bir şekilde topa hareketlenen stoper neden müdahalede bulunmaz, neyi bekler... özellikle de rakibi 10-15 metre gerideyken.

İkinci yarıda yine oyunun hakimi takımımızdı, ancak yine aynı durum devam etti. Son vuruşlar dağa taşa gitti... Anlam veremediğim başka durumlarda oldu, mesela Okan Deniz'in bir rakibini çalımlayarak dribling halinde ceza sahasına girmesi, kaleciyle karşı karşıya kalacakken, hatta içeri çevirip Bertul'a asist yapma şansı da varken topu bırakması... Resmen ceza sahasına girdikten sonra topu geride bırakıp koşusuna devam etti, artık ayaklarına mı dolaştı başka şey mi düşündü bilemiyorum ama beni çıldırttığı kesin. Yine iki pozisyonda kaleciyle karşı karşıya iken birinde pas vermeyi denemesi, birinde de şut çekmek yerine rakibin topu kapmasını beklemesi işin suyunu çıkardı... Son dakikalardaki bunaltıcı baskımız sonrası kullandığımız bir köşe vuruşunda arka direkte Abdülkerim'in kafa vuruşunu çizgi üzerinde çıkaramadı Onur ve fazlasıyla hak ettiğimiz karşılaşmadan en azından bir puanı kurtarmayı başardık.

Çok uzun bir maç yazısı oldu farkındayım ancak oyuna olan pozitif düşüncemi ciddi anlamda sarstı bu son karşılaşma. Çok anlamsız şeyler olup bitiyor maç motorunda. Atıyorum solak bir oyuncu solunda takım arkadaşı olmasına rağmen, pasları kısa, yaratıcılığı düşük, direkt topları nadiren ayarlı olmasına rağmen sağ ayağıyla topu diğer kanattaki hayali arkadaşına göndermeyi seçebiliyor. Ya da pas opsiyonu varken rakibine sırtını dönüp beklemeyi, topu alan bir rakibe hiç kimse baskı yapmazken bir başka oyuncuya üç kişi baskı yapmayı tercih edebiliyor. Savunma arkasına atılan bir topta stoper arkasını dönüp hareketlenene kadar çok alakasız bir pozisyondaki rakip koşup boş pozisyonda golü atabiliyor. Ya da açtığınız bir orta takım arkadaşınızın sırtına çarpıp rakibe geçebiliyor, üstelik bu vatandaş topun kendine çarptığını fark etmeden oyununa devam edebiliyor

Çok dolmuşum, bir şekilde çözücez problemi, inadım inat. Canına okuyacam oyunun!

Spor Toto Süper Lig
    7. Hafta

Yine karşılaşmanın tamamını izlemeyi tercih ettim, bu kez moral ve form durumuna pek bakmadan elimdeki en güçlü oyuncuları (fiziksel anlamda) sahaya sürdüm. Savunma anlamında mükemmele yakın bir maç çıkardık diyebilirim. İshak ve Ozan kanatları etkisiz hale getirirken, onların engel olamadığı orta girişimlerini İlhan ve Hasan Erbey toplamayı başardı. Stancu ve Barral çok etkili forvetler, özellikle Barral savunulması güç bir oyuncu. İkisi de hücumda sabit beklemiyor, sürekli geziyor, geriye geliyor oyunu açıyor takımı adına. Stoperlerimin mevkilerini kaybetmemeleri adına bu iki oyuncuyu marke etmemelerini söyledim, ön libero Bekir de Barral ile adam adama oynadı, sonucunda hücum güçlerini kırmayı başardık.
    2-1'lik galibiyetten dolayı çok mutluyum, skor çok daha büyük bir farkla da sonuçlanabilirdi biraz daha etkili olsaydık son vuruşlarda ancak galibiyetin getireceği özgüven 2-3 golden çok daha önemli.

Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    9. Hafta

Resmen çözüldük, hiçbir hamle tutmamaya başladı. Taktiksel anlamda köklü değişiklikler yapmak gerekecek sanırım çünkü oyun düzenimiz işlemiyor rakipler karşısında.

Spor Toto Süper Lig
    10. Hafta

Çok önemli bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardık. Nihayet özlenen takımı sahaya yansıtabildik, formasyondaki değişiklik işe yaradı gibi. Çift ön liberoyla oynayan takımları açmak çok güç oluyor, ilk golü bulana kadar oldukça sıkıntı çektik.

Son galibiyet çok kritik oldu, olası bir mağlubiyette düşme potasının içinde bulacaktık kendimizi. Hala risk var, bir an önce kendimizi toparlamamız lazım. Çok kolay gol yiyoruz, özellikle bireysel hataların fazlalığı canımızı yakıyor... Bu konuda elimden de bir şey gelmiyor rotasyon harici. Genç oyuncuların dezavantajı da burası, daha çok tecrübeye ve zaman ihtiyaçları var açıklarını kapatmaları için.

Tesisleşme konusunda yatırımlarımıza da devam etmekteyiz. Antrenman sahalarımız yenilendi ama durmak yok, kulübü daha ileriye taşımak, oyuncularımızın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla alt yapı tesisleri için yeni düzenlemeler yapılacak sezon sonu. Ayrıca zemininde tekrar düzenlenmesi talebimi olumlu karşıladı yönetim, mevcut zeminde sıkıntı yaşıyoruz zaman zaman, sakatlıklara sebebiyet verebiliyor.

Seri güzel olmuş. Güzel sonuçlar almışsın. Tebrikler. Şampiyonluğu Bandırmaya getirme hedefi varmı bu yıl?

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Seri güzel olmuş. Güzel sonuçlar almışsın. Tebrikler. Şampiyonluğu Bandırmaya getirme hedefi varmı bu yıl?
    Şampiyonluk çok uçuk bir hayal olur şu durumda Öncelikli hedefimiz ligi üst sınırda bitirmek, ilk 8 içinde yer alsak kendimizi başarılı sayarız. Tabi ilk 5'te bulunup Avrupa kupalarında boy göstermek de harika olur.

Ziraat Türkiye Kupası
    4. Ön Eleme Turu

Zayıf rakip karşısında işi ilk yarıda bitirdik. Orta saha oyuncularının hücuma desteği skoru erken ele almamızda etkili oldu. Özellikle Hasan Türk solda çok iyi işler yaptı, hem savunma hem hücum anlamında. Eren Albayrak ve Ömer Ali'den çok daha fazla şey katıyor takıma bu mevkide oynadığında.

sakary Ali Misafir

Ligte iyi bir konuma gelmişiz, her şey istenildiği gibi gidiyor. Bakalım daha sezon uzun, sorun bu performansı sürdürmekte olabilir.

Sakaryaspor ne durumlarda kim bilir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ligte iyi bir konuma gelmişiz, her şey istenildiği gibi gidiyor. Bakalım daha sezon uzun, sorun bu performansı sürdürmekte olabilir.

Sakaryaspor ne durumlarda kim bilir
    Toparlanana kadar puan farkı açıldı ama dönüş süper oldu Dediğin gibi süreklilik en önemlisi, belli bir istikrar sağladık mı gerisi gelecek. Bu arada aklındaki soruyu da cevaplayayım;
    Spoiler: Sakaryaspor 

Spor Toto Süper Lig
    16. Hafta

Ligin ilk yarısının sonlarına yaklaşırken resmen alev aldı takım! Rakip ayırt etmeksizin herkesle başa baş oyun oynuyoruz. Fenerbahçe karşısında özellikle savunmada ayakta kalmayı başardık. En çok zorlayan oyuncular Kuyt ve Krasic oldu, hatta Krasic'i durdurabilmek için Hasan'ı da sola yakın oynattım.
    Kontrataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştık. Eren Albayrak bugüne özel ekstra oyun sergiledi, soldan içe kat edişleri ve topsuz alandaki etkili oyunu skorun lehimize sonuçlanmasında birinci etkendi. Attığı iki şık golle galibiyetin mimarı oldu. Gecenin bizim açımızdan en üzücü anı ön liberomuz Bekir Yılmaz'ın, Fenerbahçe stoperi Bekir İrtegün'ün sert müdahalesi sonrası yaşadığı sakatlık... Ayak bileği kırılan Bekir yaklaşık 3 ay bizi yalnız bırakacak.

Türkiye Kupası 5. turunda rakibimiz Beşiktaş. Taraftarımız önünde gruplara kalmak için sıkı bir mücadele bizleri bekliyor.

Ziraat Türkiye Kupası
    5. Sıralama Turu

Öncelikle şunu düzelteyim, karşılaşma tarafsız sahadaymış Ben ismimizi önde görünce sazanladım iç sahada maç diye. Her neyse
    İlk yarı ve ikinci yarının ilk 15 dakikasında Beşiktaş'ın üstünlüğü vardı diyebilirim, daha istekli, daha çok arayan taraftı siyah-beyazlı ekip. Ancak kaleci Ertuğrul ve savunmamızın hatasız oyunu dengeyi sağladı. Rakibin sert oyunu karşısında pek etkili olamasak da duran toplarda oldukça tehlikeli gol fırsatları yakaladık. Karşılaşmadaki tek gol de bu şekilde geldi. Bertul Kocabaş'ın arka direğe doğru gönderdiği topta İshak markajdan kurtulup düzgün bir vuruş yaptı ve galibiyet golümüzü kaydetti. Kalan bölümde Bertul'la iki net pozisyon daha yakaladık ancak golle sonuçlandıramadık. Bu sonuçla resmi maçlardaki galibiyet serimiz 11 maça yükselmiş oldu. Nazar değmez inşallah

Yeni patch ile ilgili fikrimi de nacizane belirteyim. Sinir olduğum bazı konulara çözüm getirilmiş, artık bekler, stoperler anlamsız pas tercihlerine girmiyor, kaleci de aynı şekilde. Topla ilgili sıkıntı devam ediyor gibi geldi bana. Özellikle bir pozisyonda çaprazdan şut çekti forvetim. Direğin biraz yanından dışarı çıktı, bir yerlere çarptıkça hızlandı, hızlandı... Ortasahaya kadar geldi sol taç çizgisine. Bilardo topu olsa bu kadar mesafe kat etmezdi Sanki buzlu bir zemin üstünde hareket ediyor. Ayrıca duran toplara dikkat ettim, son maçta 2 frikik direkten geri döndü Gözlemlemeye devam edicem, pek tesadüf gibi gelmedi bana.

Spor Toto Süper Lig
    17. Hafta

2015 yılının son resmi müsabakasında Sivasspor'a konuk olduk. Oyun kalitesi bakımından Yiğidolar'a üstünlük sağlasak da bunu skora yansıtmayı bir türlü başaramadık. İlk yarının son dakikalarında gelen gol açıkçası biraz oyun planımızı sekteye uğrattı. İkinci yarıda erken bir zamanda eşitliği sağlama fırsatı elimize geçti ancak, Zeki kaleciyi ters köşeye yatırmasına rağmen direği aşamadı... Skoru dengeye getiren gol Şahin'in ayağından geldi, genç sol bek Ali Kemal, Şahin'in savunma arkasına yaptığı koşuyu iyi gördü ve güzel bir pas gönderdi, Şahin bekletmeden yaptığı sert vuruşla 1-1'e getirdi karşılaşmayı. Kalan bölümde yapılan oyuncu değişikliklerinin de ekstra bir katkısı olmadı ve puanlar paylaşıldı. Duran top-direk durumu devam ediyor. Okan Derici yine direği sarstı kullandığı serbest vuruşla. Yeni bug'ımız hayırlı uğurlu olsun diyelim

Süper bir gruba düştük kupada. Gücümüze denk ekiplerle mücadele etme şansı yakaladık, inşallah altı maç sonunda yarı finale yükselen ekiplerden biri olmayı başarırız. Diğer grup daha da enteresan... İkişer ezeli rakip aynı grupta

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok kek gruba düşmüşüz.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Çok kek gruba düşmüşüz.
    Orduspor biraz ters gelebilir, gruptan çıkacağımıza eminim bende Yeriz bunları çerez niyetine!

Devre arasında boş durmadık, kadromuzu güçlendirmek amacıyla takviyelerde bulunduk. Takımımızda kiralık forma giyen Eren Albayrak'ın bonservisini aldık öncelikle. 110bin TL'ye Bandırmaspor'lu olmasına izin çıkıt Trabzonspor'dan. Sağ kanat alternatifimizde serbest durumda bulunan Volkan Şen oldu. İleri uca çeşitlilik katacak bir isim olarak Bursaspor'da pek iyi günler geçiremeyen Batuhan Karadeniz kiralandı. Oyuncuyu 1,5 yıllığına takımımızda bulunduracağız, satın alma opsiyonu da mevcut; 3 milyon TL.

Aramızdan ayrılan isimler de oldu. Öncelikle Okan Deniz'in kiralık anlaşmasını feshettik, Bursaspor 'a geri döndü. 3 adet aynı tip oyuncu açıkçası gereksizdi, Batuhan'ın gelişiyle ona olan ihtiyaç ortadan kalktı. Birkaç oyuncumuzda maç tecrübelerini arttırmaları, daha fazla forma şansı bulmaları amacıyla çeşitli takımlara kiralık olarak gittiler.

Burakcan Kunt -> Akhisar Bld.
    Ali Kemal Yılmaz -> Kasımpaşa
    Cemal Şengil -> Eyüpspor
    Octavio Roberto Arrieta -> Eyüpspor

Başka takviye düşüncemiz yok şu an. Çok ekstrem bir durum olmazsa transfer dönemi kapandı takımımız için.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler gayet güzel.

Hem bütçeye, hem takıma en uygun isimleri getirmeye gayret ediyoruz. Taraftar mutluysa biz de mutluyuz

Türkiye Kupası serüveni çok yorucu oldu takımımız adına, 3-4 gün arayla oynanan grup karşılaşmaları kadroyu yıprattı... Bu yoğun tempoda ellerinden gelenin en iyisini vermeye çalıştı oyuncularım ancak faturası ağır oldu, sakatlıkları da beraberinde getirdi... Şu an ana kadrodan 5-6 oyuncu tedavi görmekte ve bu sakatlıkların büyük kısmı maç esnasında, ikili, sert, agresif müdahaleler sonucu ortaya çıktı. Genel kondisyon durumlarından bahsetmiyorum bile

5 maçlık bir periyodu geride bıraktık bu nedenle resimlerin fazla yer kaplamaması için spoiler ile paylaşımı yapıyorum. Bu şekilde hem yüklenmesi uzun sürmez, hem daha düzenli olur diye düşündüm

Spoiler: ZTK A Grubu 1. Maç 

Spoiler: ZTK A Grubu 2. Maç 

Spoiler: ZTK A Grubu 3. Maç 

Spoiler: ZTK A Grubu 4. Maç 

Spoiler: ZTK A Grubu 5. Maç 

Orduspor deplasmanında alınan beraberlik gruptan çıkmayı garantilememizi sağladı. Göztepe deplasmanında çıkacağımız son karşılaşma gruptan çıkmayı garantilemiş iki takımın formalite maçı olacak.

Spor Toto Süper Lig
    18. Hafta

İç sahada kolay kolay bileğimiz bükülmüyor, lige Adanaspor mağlubiyetiyle başlamış sonrasında oldukça sıkıntı çekmiştik. Bu kez başlangıcı güzel oyun, güzel sonuçla yaptık. Taraftarımız önünde 2-0'lık galibiyetle üç puana ulaştık. Eren Albayrak son maçlarda kendini aşan performans göstermeye başladı. Maç motorunun problemlerinden kaynaklandığı kesin.

İlk kez karşılaştığım bir durumu sizlerle paylaşayım. Daha önce maçın oynandığı anda gollerin-kartların olacağı dakikaları gördüğünü söyleyen kişilere rastlamıştım. Bana da nasip oldu görmek Ancak bu durumu fark edince taktiksel değişikliğe gittim ve karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde görünen kartlar çıkmadı, bilginize. Sadece görsel bir problem olarak gözüme çarptı yani.

Spor Toto Süper Lig
    19. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası
    A Grubu 6. Maç

Spor Toto Süper Lig
    20. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    21. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    22. Hafta

Yoğun fikstürle başa çıkmak fazlasıyla zor oldu elimizdeki genç kadro için. Sahaya sürecek 11'i bulmakta zorlandığımız günler oldu, sakatlıklardan yorgun oyunculardan geçilmiyordu. Neyse ki atlattık bu durumu. Eskişehirspor maçı sonrası haftada bir maç rutinine geri dönünce oyunumuzda toparlandı. Son karşılaşmada şanssız bir şekilde geri düşsek de güzel oyunun karşılığı olarak galibiyeti elde ettik.

Ligde işler yolunda görünüyor, önümüzde 4 maçlık önemli bir periyot daha var. Trabzonspor, Orduspor, Fenerbahçe (kupa) ve Galatasaray ile karşılaşıcaz 3 hafta içinde. Bu dönemi de atlatırsak önümüzü daha net bir şekilde göreceğimizi düşünüyorum.

Gençlik gelişim sorumlusu görevi için Coşkun Özdemir ile anlaşma sağladık. Öncesinde takımımızda gözlemcilik görevini üstlenmişti ve çalışmasından çok memnundum. Aynı başarıyı yeni görevinde de göstereceğine inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım ligde hiç de fena gitmiyor, maksimum yapacağı Avrupa Kupalarına katılma vizesi almak olacaktır bu olursa şahane olur, Okan Derici'nin teknik ve zihinsel özellikleri iyi bir oyuncu, Fiziksel yönden gelişimine katkıda bulunursan çok sağlam maçlar çıkarır, iyi şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takım ligde hiç de fena gitmiyor, maksimum yapacağı Avrupa Kupalarına katılma vizesi almak olacaktır bu olursa şahane olur, Okan Derici'nin teknik ve zihinsel özellikleri iyi bir oyuncu, Fiziksel yönden gelişimine katkıda bulunursan çok sağlam maçlar çıkarır, iyi şanslar.
    Üzerinde duruyorum fiziksel gelişiminin ancak ne kadar faydası olur bilmiyorum, antrenman alanları, antrenörler malum orta düzeyde bile denemez henüz. Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.

Spor Toto Süper Lig
    23. Hafta

Spor Toto Süper Lif
    24. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası
    Yarı Final 1. Maç

Spor Toto Süper Lig
    25. Hafta

İşler tam olarak istediğimiz gibi gidiyor diyemem, oyunumuzun karşılığını alamıyoruz, basit goller yiyoruz. Ancak fikstrünü zorlu bölümünü atlattığımız söylenebilir. Ligin ilk yarısında da benzer durumu yaşamış, ilk 7-8 hafta sıkıntı çekmiştik. Aynı seriyi yine yakalababilirsek avrupa kupalarına katılım hakkı elde edeceğimize inanıyorum.

Son 10 karşılaşmadan 7'sinde sahadan beraberlikle ayrılmışız

Spor Toto Süper Lig
    26. Hafta

Yine bir beraberlik daha Kasıtlı yaptıklarını düşünmeye başlıyorum artık, 90 dakika üstün götür oyunu, sayısız gol fırsatı yakala. Tam üç puana ulaşacakken 'zekinin biri' çıksın rakibine asist yapsın... Çok can sıkıcı hal almaya başladı bu puan kayıpları.

şekil-A'da görüldüğü üzre top stoperimizin konrolünde. 90+1'de topu uzaklaştırmak yerine kaleciye geri pas vermeyi tercih ediyor. Ertuğrul topu almak yerine rakibini perdelemeyi seçiyor... Sonuç; arka direğe yönelen topu takip eden bir G.Antep'li oyuncu ve hediye edilen 2 puan daha...

Spor Toto Süper Lig
    27. Hafta

Suskunluğu bir bozduk, pir bozduk! Haftalardır 3 puanı bir arada göremiyorduk, üst üste alınan beraberlikler stres yaratmaya başlamıştı üzerimde. Göze hoş gelen futbol ve bol golle şanssızlığımızı kırdık.

Spor Toto Süper Lig
    28. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    29. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    30. Hafta

Son maçlara bakacak olursak görev alan herkes üst düzey performans sergiliyor, bunlar arasında öne çıkan isimlerde yok değil. Mesela Bertul uçuk bir oyun sergilemeye başladı, fiziksel özelliklerinin gelişimi oyununa bambaşka şeyler ekledi, tutulamaz bir forvet oldu çıktı Hasan Türk de ortasahadan hücuma verdiği destekle skora büyük katkı sağladı son dönemde. Yetenekleri sınırlı olsa da çalışkanlığıyla takımın şu anki bulunduğu konumda önemli katkısı var. Çok fazla forma şansı bulamasa da Şahin Aygüneş profesyonelliğini koruyor, yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen ne zaman sahada yer alsa verebileceği maksimumu vermeye çalışıyor. Volkan Şen uzun süre sahalardan uzak kalmasına rağmen (yarım sezon takımsızdı, devre arasında serbest olarak kadromuza dahil ettik) uyum sürecini ve maç kondisyonunu atlattıktan sonra önemli isimlerde birisi haline geldi. Yine devre arasında bonservisini aldığımız genç sol açık Eren de beklentileri aşan bir başka isim. Savunmada stoperlerimiz rakiplere geçit vermiyor, hatta İlhan Argü'nün gelişimi parmak ısırtıyor, milli takım için adı geçen oyunculardan biri olmaya başladı. Kalede Ertuğrul'un istikrarı da takdir ediliyor, yine ilerleyen dönemde milli takımda görebileceğimiz isimlerden birisi olacak bence.

Manisaspor maçı dönüm noktası oldu resmen ligdeki durumumuz için. Moraller çok iyi, uyum çok iyi, sonuçlar çok iyi. Her şey istediğimiz gibi gidiyor, ligin son 4 haftasına girdiğimiz şu günlerde avrupa kupalarına katılım hakkını elde edebilmek adına büyük şans elde ettik diyebilirim. Önümüzde çok önemli bir 90 dakika var. Yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşıcaz, hatırlarsanız ilk maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Diğer tarafta da Göztepe-Galatasaray arasında finale çıkma savaşı olacak. İlk maçı Göztepe 2-0!lık flaş bir sonuçla kazanmıştı. Enteresan bir final olabilir, bekleyip görücez

Kulüple ilgili son gelişmelerden de sizleri haberdar etmem gerek. Antrenman tesislerine yatırımlarımız sürüyor, bulunduğumuz konuma uygun hale getirmek, oyuncular için daha cazip bir kulüp haline gelmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Ayrıca yeni pilot takım isteğim de yönetimden olumlu yanıt aldı. Hatta seçimi bana bıraktılar Sonucunda anlaşma sağlanabilir mi bilemiyorum ancak Süper Lig'e veda etmesi kesinleşen Bucaspor ile bağlantı kurma isteğimi yönetime bildirdim. İkinci ligde bir pilot takımımız mevcut (Alanyaspor), PTT 1. Ligde de o seviyedeki oyuncularımızın gelişimine katkı sağlayabilecek bir pilot takımımız olmasını istiyorum.

Last edited by Deus Dominus : 29.Aralık.2012 at 18:30

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam gidişat çok iyi , Avrupaya katılman çok iyi olmuş , başarılar

yeni sezonda da başarılar, paraları saçmadan yaptığın yerinde transferler hoşuma gitti

25. Default

Teşekkür ederim hepinize, e öyleyse bekletmeyelim taraftarlarımızı

Spor Toto Süper Lig
    1. Hafta

Daha ofansif bir oyun anlayışıyla sahada yer aldık sezonun ilk maçında. Her zamanki 4-5-1 düzenini 4-2-3-1 ile değiştirdik. Top kontrolünde, pozisyon üretmede oldukça başarılı olduğumuzu da söyleyebilirim ama savunma yönü oyuncuların bireysel hataları da eklenince aksadı. Çok rahat kazanacağımız maçı komik bir şekilde berabere tamamladık.

26. Default

UEFA Avrupa Ligi
    Play-Off 1. Maç

Bandırmaspor tarihinin ilk Avrupa maçında sahamızda Steaua Bükreş'i konuk ettik. Tribünlerin tamamına yakını doluydu bu özel gecede ve taraftarlarımızın da desteğiyle zorlu karşılaşmadan çok avantajlı bir skorla galip gelmeyi başardık. İlk yarısında panik ve gerinlik vardı oyuncuların üzerinde, sıkıntılı anlar yaşadık ancak zaman ilerledikçe daha derli toplu oynamaya başladık. Özellikle ikinci yarıda 60. dakika sonrası ataklarımız sıklaştı. Bu dönemde peş peşe iki gol bulduk, şansımız da yaver gitti, gol yemeden müsabakayı tamamladık. Rövanş maçı da hiç kolay olmayacak ama son 90 dakika için 2-0'lık avantaj müthiş.

27. Default

Spor Toto Süper Lig
    2. Hafta

İki farklı devre izledi bu karşılaşmada futbolseverler. Ofansif oyun çok efektif olmasa da topun ayağımızda kalmasını sağlıyordu ilk yarıda. Sıkıntılı olan taraf Kasımpaşa idi, ta ki Ertuğrul'un hediyesine kadar... Karambol bir pozisyonda son saniyelere bir gol sıkıştırıp soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardık. İkinci yarıya iyi başlayan taraf Kasımpaşa'ydı. Ortasahada top kayıpları arttı, kontrataklarla tehlikeli pozisyonlar yarattı rakibimiz. Rakibi küçümsemenin karşılığını 4-1'lik ağır mağlubiyetle aldık maalesef... Demek daha olmamışız, herkese öyle ofansif futbolla oynayacak düzeye gelememişiz... Sıkı bir ders oldu bu da bana ve oyuncularıma

28. Default

UEFA Avrupa Ligi
    Play-Off 2. Maç

Kasımpaşa maçının da etkisiyle eski düzene, yani ön liberolu 4-5-1'e geri dönüş yapmış bulunuyoruz İlk maçın skorunun getirdiği avantajı kullanmak için kontratağa yönelik oyun hedefledik. Karşılaşmaya şok bir golle başlayınca bu planımıza uygun oyun da gelişti, sık sık hızlı kanat hücumları üretip rakip kalede tehlikeli olduk. Serdar Gürler'in harika oyunu sayesinde bu maçta da 2-0'lık galibiyet alıp ilk kez katıldığımız turnuvada grup aşamasına geçmeyi başardık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Paşa'ya yenilmemiz kötü olmuş ama diğer maçlar iyi.

30. Default

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Paşa'ya yenilmemiz kötü olmuş ama diğer maçlar iyi.
    Yenilsek yine iyi, ezildik... rezildik... rezillik!

Spor Toto Süper Lig
    3. Hafta

Romanya'dan mutlu dönen takım Antalyaspor karşısında çok rahat bir futbol sergiledi. İlk yarı sağlı sollu hücumlarla rakip kaleyi adeta abluka altına aldık ve derveye 3-0'lık üstünlükle girdik. Sanırım skorun getirdiği rehavetten olsa gerek, savunma konusunda sıkıntılar baş gösterdi, skor 3-2'ye geldi birden... Tedirgin olmadım dersem yalan söylemiş olurum. Neyse ki golcülerimiz hemen inisiyatifi ele aldılar ve rakibin geri dönüşüne izin vermeden goller buldular. 5-3'lük skor hücum anlamında yüzümüzü fazlasıyla güldürse de savunma performansımız konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef.

Avrupa Ligi'nde grubumuzda yer alacak takımlara gelirsek... Şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum, lider belli de ikincilik için dişimize göre rakiplerle karşılaşacağız

Manchester City, BATE Borisov ve APOEL ile G grubunda bir üst tura yükselme mücadelesi vereceğiz!

Diğer temsilcilerimize gelirsek; Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön elemelerini aşamadı, ama Avrupa Ligi gruplarda yer alıyor. A Grubundaki rakipleri Lazio, Club Brugge ve Zilina.
    Gaziantepspor güçlü rakibi Metalist'i iki maç sonunda toplamda 3-2 ile geçmeyi başardı ve onlarda gruplarda mücadele etme hakkını elde ettiler. Daha ciddi rakiplerle mücadele edecek olan temsilcimiz Tottenham, LOSC Lille ve Dinamo Moskow ile J grubunu paylaşıyor.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri