1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

oyunun en keyifli zamanlarından olan transfer sezonu yöneticilere bırakmanı çok yadırgadım kendin girişsen daha iyi oyuncular bulabilirdin, bu yıllık hedef nedir ? 1. ligte güçlü takım sayısı fazla olduğundan playofflara kalmak bu kadro ile oldukça zor olucak gibi duruyor, umarım beni yanıltırsın.

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Yanlız ben Yeni Malatyaspor'dan bahsediyorum kardeşim Yaşa be elazığa 5 tane helal süper başlangıç
    Y.Malatya'ya da baktım şimdi, istikrarlı gidiyorlar. Geçen yıl grubu 12. sırada tamamlamışlar, bu sezonda oynanan 12 maç sonunda 12. sıradalar Yorumun için de teşekkürler.

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    oyunun en keyifli zamanlarından olan transfer sezonu yöneticilere bırakmanı çok yadırgadım kendin girişsen daha iyi oyuncular bulabilirdin, bu yıllık hedef nedir ? 1. ligte güçlü takım sayısı fazla olduğundan playofflara kalmak bu kadro ile oldukça zor olucak gibi duruyor, umarım beni yanıltırsın.
    Bu yıl ligi orta sıralarda tamamlasam benim için kafi, öyle ilk sezonda şampiyon olayım derdim yok. Eldeki imkanları verimli kullanıp iyi bir pozisyonda bitirmek istiyorum, play-off fırsatı bulursak da süper olur Benimde en çok sevdiğim bölümdür transfer dönemi ama yenilikleri merak ettiğim için bir transfer dönemini gözden çıkardım Önümüzdeki zamanda kontrol daha çok bende olacak, bu konuda emin olabilirsiniz.

İş-güç uğraşırken oyuna vakit ayıramamıştım. haftasonu tatilini fırsat bilip dün gece açlığımı yatıştırmaya başladım İşte son sonuçlar;

Türkiye Kupası 2. Tur

Malum yeni güncelleme paketi sonrası maç motorunda gözle görülür değişiklikler olmuş, doğal olarak oyunumuzu tekrar oturtmakta bir sıkıntı da yaşıyoruz bu dönemde. Oynanan karşılaşmalra sonucu 2. sırada bulunmamız ne kadar iyiyse istikrarsız sonuçlar almamız, ayrıca çok fazla gol yememiz beni düşündüren durumlar. Neyse ki ileri uçtaki iki forvetin uyumu takımı belli bir seviyede tutuyor, Ahmet Kuru ve Koray Kurt 10 gol, 5 asistlik performanslarıyla Bandırmaspor'u sürükleyen isimler şu anda.

Türkiye Kupası'na gelecek olursak, önceliklerimizden biri değildi, geçen sezonda yaptığım gibi az forma şansı bulan oyuncularımı denemeyi tercih ettim Bucaspor karşısında, şanssız bir şekilde geriye düşünce maçı çeviremedik ve 4-1'lik bir mağlubiyet aldık. Taraftar ve yönetim bu durumdan pek memnun olmasa da benim içim rahat, tek kulvara odaklanmak daha iyi sonuçlar almamıza vesile olacaktır.

Bu arada beklentilerin çok uzağında kalan Kasımpaşa'da taşlar yerinden oynadı, yeni teknik direktör arayışı içindeler. Gözlerine beni kestirmişler ama Bandırmaspor ile ilgili uzun vadeli planlarım olduğu için hiç düşünmeden reddettim.

Mesaj Yetkileri