Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
    Ama kardeşlerimiz yinede yüzlerce metre pankart boyadılar...

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
    Çok soru var bu konuda, bu maç özel bir koreografi hazırlığımız yok bu işin ne kadar meşakatli iş olduğunu sizlerde biliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Mc Gregor-M.Akgün, İ.Toraman, Sivok, G.Süzen-Hilbert, Oğuzhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Balta oynasın ya.Emre oynamasın da sol bekte Sabri olsa bile olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Balta oynasın ya.Emre oynamasın da sol bekte Sabri olsa bile olur.
    Teoride mantıklı, Emre karşıtı olarak uzak olsun istiyorum ama pratikte ilk 15 dakika özellikle bu 11 sıkıntı yaratabilir. Hakan - Riera ikilisi önlü arkalı oynamadı pek, hücum anlamında sol kanadın pek etkili olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray sabri'nin kulandığı kanadı daha etkili kullanması lazım.Çünkü sağ kannata hilbert holosko ikisi her ne kadar defansif yönleri biraz zayıf olsada hızlarıyla Riera'yı durdurabilir.Beşiktaşın sol kanadında büyük sıkıntı var.Gökhan Süzen oynayacak Olcay'ın defansif yönü fazla olmayan bir oyuncu.Galatasaray kendi sağ kanadını etkili kullanabilirise birşeyler yapabilir maç içinde.

Birde göbekten necip veya Velinin sol kanada yardıma gitmesi göbeği iki tane defans yönü eksik oyuncu Fernandes,Oğuzhan kalıcak buda snijder için cok iyi bir poziyon olur maç içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11 başlayacak. Almeida da yokken bu şekilde bir risk alamaz Samet hoca.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Birazdan dersaneye gidicem umarım maça yetişirim.Yine de ilk 20 dk. gol olmasın da bi şey kaçırmıyım

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Teoride mantıklı, Emre karşıtı olarak uzak olsun istiyorum ama pratikte ilk 15 dakika özellikle bu 11 sıkıntı yaratabilir. Hakan - Riera ikilisi önlü arkalı oynamadı pek, hücum anlamında sol kanadın pek etkili olacağını düşünmüyorum.
    Riera sık sık açık veriyor bekte.İleride oluyor çoğu zaman.Balta pek çıkmadığı için bu sorunu çok yaşamayız.Riera'nın ayağı Emre'ye göre çok daha düzgün.En azından ne yaptığını biliyor.Emre'den daha etkili olmayabilir ama daha faydalı olur o konuda eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Muslera
    Sabri Semih Dany Riera
    Hamit Selçuk Melo Emre Ç.
    Elmander Burak

Ufuk Hakan Gökhan Yekta Sneijder Engin Umut

Benim tahminim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11'de. Beklentim:

McGregor
    Hilbert - Sivok - Toraman - G.Süzen
    Necip - Fernandes - Veli
    Oğuzhan - Holosko - Olcay

Yüreğini koy ortaya, saldır BEŞİKTAŞ!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Mc Gregor-M.Akgün, İ.Toraman, Sivok, G.Süzen-Hilbert, Oğuzhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko
    Bu nasıl bir ilk 11 ya :S Mehmet Akgün falan.. Muhtemelen bu ilk 11'i ortaya atan isim Hakan Gündoğar. Adam içinden geçen ilk 11'i aktarıyor. Geri ikilide Toraman,Sivok ikilisini gören gs Allah Allah diyerek baskı kurar ötesi yok. O ikili ne rakibin baskısını kırar,ne geriden topla çıkabilir,nede geriden oyun kurabilir. Toraman defanstan ne kadar uzak o kadar iyi. O ikilinin pozisyon vermediği Eses maçında bile iki gol yenildi. Geri ikilide Sivok,Ersan ön liberoda Toraman oynamalı bence. Galatasaray kanatları pek iyi kullanamıyor. Tek yaptıkları rakibi göbekten delmek. Toraman önde oynarsa hem Galatasaray'ın ataklarını rahat kesersin,hemde orta saha ile forvet hattındaki bağlantıyı kuran Elmander'in verimliliği düşer. Kaldı ki Hilbert'i falan öne kaydıracağını sanmıyorum. Bir tek Holosko'yu uça,Olcay'ı sağa çekecektir. Solda da Süzen,Veli veya Emre Özkan,Süzen ikilisiyle başlar. Emre Özkan ilk 11 başlarsa iyi bir deneyim olacaktır kendisi için oynamalı da.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olcay Şahan ‏@olcaysahan_10

Gol attığımızda koşacak tribünümüz olmasa da, koyarız elimizi kalbimize, biliyoruz ki taraftarımız orada..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim tahminimce Beşiktaş bırakmaz zaten kaybedecek bişeyleri yok.

Kağıt üstünde Galatasaray favori bunu tersine çevirmeye uğraşacaklar. Beşiktaş'ın kazanabileceğini en azından 1 puan koparacağını düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Matthaus

amkspor'dan aldım muhtemel 11'i.

Bizim için konuşulan 11 hiç hoşuma gitmedi, keşke Sneijder ile bir maça çıkabilmiş olsaydık. Derbi olduğu için hocadan radikal değişiklik beklemiyorum ama;

Muslera - Sabri - Semih - Dany - Riera - Melo - Hamit - Selçuk - Sneijder - Burak - Elmander 11'i çıksa çok güzel olurdu gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
    Ersan bu sene form anlamında hiç iyi değil, hatta önceki maçlardan birinde henüz 30 dakika dolmadan oyundan çıkmıştı. Bu maçta da, G.Saray'ın forvetleriyle başa çıkabileceği konusunda endişelerim var. Ben o açıdan, kendi düşünceme göre Toraman'ın stoper oynayacağının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ersan ilk 11 başlarsa da Veli'nin yedek kalması gerekiyor, yoksa çok defansif bir takım olacak sahada. Yukarıda yazdığım kadronun Ersan oynarsa, şu şekilde değişmesi gerekiyor:

McGregor
    Hilbert- Sivok - Ersan - G.Süzen
    Toraman
    Necip - Fernandes
    Oğuzhan - Olcay
    Holosko

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Cimbom Başı Dik Yürür !

[YOUTUBE="hhEfm4zwIHg"]ASLANLAR[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ersan bence son derece iyi oynuyor fakat 2 sene önceki kadar iyi değil deplasmanda oynayacaımızızı gör önünde bulundurursak zaten deplasmanda oynadığımız maclarda 4 lü defans onların onunde ise toraman ön libero oynuyor bu mactada boyle bır dızılıs beklıyorum zaten olmadı gereken de bu olurdu toraman defanla ortasaha arasındakı ınce cizgiyi koruyor zaten sahadakı en tecrübeli isimdir sanırım. ben boyle bır dızılıs beklıyorum umarım holosko günündedir bugün....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder'in golü var.guzel bir mac olacak gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler henüz derbi başlamadan böyle yaparsanız, derbi başlayınca burası ne hal alır bilinmez, paylaşımlarımıza dikkat edelim lütfen.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu maça da kırmızı formayla çıkarsak oha derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

parçalı forma ile çıkıyor galatasaray beşiktaş kırmızı giyemez

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Olcay Şahan ‏@olcaysahan_10

Gol attığımızda koşacak tribünümüz olmasa da, koyarız elimizi kalbimize, biliyoruz ki taraftarımız orada..
    Şu sözü Fenerbahçe taraftarı takımın Galatasaray deplasmanına giderken söylemişti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şu sözü Fenerbahçe taraftarı takımın Galatasaray deplasmanına giderken söylemişti.
    Galatasaray taraftarı da takımı Fenerbahçe deplasmanına gitmeden ortaya atmıştı.

Cevap vermek zorunda kaldım ama Burak çok konu dışı yazıyorsun kardeşim maç konusuyla ne alakası var.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Galatasaray taraftarı da takımı Fenerbahçe deplasmanına gitmeden ortaya atmıştı.

Cevap vermek zorunda kaldım ama Burak çok konu dışı yazıyorsun kardeşim maç konusuyla ne alakası var.
    Cihan abi yazınca ilgimi çekti de ondan söylemek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder ilk 11'de söylentileri var.

26. Default

Galatasaray Krize Doğru Gidebilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bu maça da kırmızı formayla çıkarsak oha derim.
    Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    parçalı forma ile çıkıyor galatasaray beşiktaş kırmızı giyemez
    dün klüpler anlaşmış sanırım kanaltürkte dün gece bjk kırmızı gs beyaz formayla çıkıcak dediler kesin dediler sergenin programında

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Beşiktaş Maçında Parçalı Formamızla Sahadayız

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.

http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/15865.php

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    dün klüpler anlaşmış sanırım kanaltürkte dün gece bjk kırmızı gs beyaz formayla çıkıcak dediler kesin dediler sergenin programında
    Yalan o iş, her zamanki medya işte her şeyde kesin konuşuyorlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri