Oğuz Altay @Oguz_Altay
Ama kardeşlerimiz yinede yüzlerce metre pankart boyadılar...
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Çok soru var bu konuda, bu maç özel bir koreografi hazırlığımız yok bu işin ne kadar meşakatli iş olduğunu sizlerde biliyorsunuz.
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Ama kardeşlerimiz yinede yüzlerce metre pankart boyadılar...
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Çok soru var bu konuda, bu maç özel bir koreografi hazırlığımız yok bu işin ne kadar meşakatli iş olduğunu sizlerde biliyorsunuz.
G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Mc Gregor-M.Akgün, İ.Toraman, Sivok, G.Süzen-Hilbert, Oğuzhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko
Balta oynasın ya.Emre oynamasın da sol bekte Sabri olsa bile olur.
Galatasaray sabri'nin kulandığı kanadı daha etkili kullanması lazım.Çünkü sağ kannata hilbert holosko ikisi her ne kadar defansif yönleri biraz zayıf olsada hızlarıyla Riera'yı durdurabilir.Beşiktaşın sol kanadında büyük sıkıntı var.Gökhan Süzen oynayacak Olcay'ın defansif yönü fazla olmayan bir oyuncu.Galatasaray kendi sağ kanadını etkili kullanabilirise birşeyler yapabilir maç içinde.
Birde göbekten necip veya Velinin sol kanada yardıma gitmesi göbeği iki tane defans yönü eksik oyuncu Fernandes,Oğuzhan kalıcak buda snijder için cok iyi bir poziyon olur maç içinde.
Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11 başlayacak. Almeida da yokken bu şekilde bir risk alamaz Samet hoca.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birazdan dersaneye gidicem umarım maça yetişirim.Yine de ilk 20 dk. gol olmasın da bi şey kaçırmıyım
Riera sık sık açık veriyor bekte.İleride oluyor çoğu zaman.Balta pek çıkmadığı için bu sorunu çok yaşamayız.Riera'nın ayağı Emre'ye göre çok daha düzgün.En azından ne yaptığını biliyor.Emre'den daha etkili olmayabilir ama daha faydalı olur o konuda eminim.
Muslera
Sabri Semih Dany Riera
Hamit Selçuk Melo Emre Ç.
Elmander Burak
Ufuk Hakan Gökhan Yekta Sneijder Engin Umut
Benim tahminim.
Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11'de. Beklentim:
McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - G.Süzen
Necip - Fernandes - Veli
Oğuzhan - Holosko - Olcay
Yüreğini koy ortaya, saldır BEŞİKTAŞ!
Bu nasıl bir ilk 11 ya :S Mehmet Akgün falan.. Muhtemelen bu ilk 11'i ortaya atan isim Hakan Gündoğar. Adam içinden geçen ilk 11'i aktarıyor. Geri ikilide Toraman,Sivok ikilisini gören gs Allah Allah diyerek baskı kurar ötesi yok. O ikili ne rakibin baskısını kırar,ne geriden topla çıkabilir,nede geriden oyun kurabilir. Toraman defanstan ne kadar uzak o kadar iyi. O ikilinin pozisyon vermediği Eses maçında bile iki gol yenildi. Geri ikilide Sivok,Ersan ön liberoda Toraman oynamalı bence. Galatasaray kanatları pek iyi kullanamıyor. Tek yaptıkları rakibi göbekten delmek. Toraman önde oynarsa hem Galatasaray'ın ataklarını rahat kesersin,hemde orta saha ile forvet hattındaki bağlantıyı kuran Elmander'in verimliliği düşer. Kaldı ki Hilbert'i falan öne kaydıracağını sanmıyorum. Bir tek Holosko'yu uça,Olcay'ı sağa çekecektir. Solda da Süzen,Veli veya Emre Özkan,Süzen ikilisiyle başlar. Emre Özkan ilk 11 başlarsa iyi bir deneyim olacaktır kendisi için oynamalı da.
Olcay Şahan @olcaysahan_10
Gol attığımızda koşacak tribünümüz olmasa da, koyarız elimizi kalbimize, biliyoruz ki taraftarımız orada..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim tahminimce Beşiktaş bırakmaz zaten kaybedecek bişeyleri yok.
Kağıt üstünde Galatasaray favori bunu tersine çevirmeye uğraşacaklar. Beşiktaş'ın kazanabileceğini en azından 1 puan koparacağını düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
@Matthaus
amkspor'dan aldım muhtemel 11'i.
Bizim için konuşulan 11 hiç hoşuma gitmedi, keşke Sneijder ile bir maça çıkabilmiş olsaydık. Derbi olduğu için hocadan radikal değişiklik beklemiyorum ama;
Muslera - Sabri - Semih - Dany - Riera - Melo - Hamit - Selçuk - Sneijder - Burak - Elmander 11'i çıksa çok güzel olurdu gibi geliyor.
Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.
Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ersan bu sene form anlamında hiç iyi değil, hatta önceki maçlardan birinde henüz 30 dakika dolmadan oyundan çıkmıştı. Bu maçta da, G.Saray'ın forvetleriyle başa çıkabileceği konusunda endişelerim var. Ben o açıdan, kendi düşünceme göre Toraman'ın stoper oynayacağının daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ersan ilk 11 başlarsa da Veli'nin yedek kalması gerekiyor, yoksa çok defansif bir takım olacak sahada. Yukarıda yazdığım kadronun Ersan oynarsa, şu şekilde değişmesi gerekiyor:
McGregor
Hilbert- Sivok - Ersan - G.Süzen
Toraman
Necip - Fernandes
Oğuzhan - Olcay
Holosko
Cimbom Başı Dik Yürür !
[YOUTUBE="hhEfm4zwIHg"]ASLANLAR[/YOUTUBE]
Ersan bence son derece iyi oynuyor fakat 2 sene önceki kadar iyi değil deplasmanda oynayacaımızızı gör önünde bulundurursak zaten deplasmanda oynadığımız maclarda 4 lü defans onların onunde ise toraman ön libero oynuyor bu mactada boyle bır dızılıs beklıyorum zaten olmadı gereken de bu olurdu toraman defanla ortasaha arasındakı ınce cizgiyi koruyor zaten sahadakı en tecrübeli isimdir sanırım. ben boyle bır dızılıs beklıyorum umarım holosko günündedir bugün....
Sneijder'in golü var.guzel bir mac olacak gibi.
Beyler henüz derbi başlamadan böyle yaparsanız, derbi başlayınca burası ne hal alır bilinmez, paylaşımlarımıza dikkat edelim lütfen.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu maça da kırmızı formayla çıkarsak oha derim.![]()
parçalı forma ile çıkıyor galatasaray beşiktaş kırmızı giyemez
Sneijder ilk 11'de söylentileri var.
Galatasaray Krize Doğru Gidebilir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.
Beşiktaş Maçında Parçalı Formamızla Sahadayız
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/15865.php