Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 58.82%
  • Berabere

6 35.29%
  • Gaziantepspor

1 5.88%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 22. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben savunma oyuncularına birşey demıyorum fazlasıyla oynuyorlar fakay hücum oyuncuları yapmayın allahınızı sevıyorsanız 10 pozısyondan 1 tanesını atmıssınız onuda kac haftadır savunma oyuncuları atıyor bu haftada savunma oyuncuları attı vallahı artık Beşiktaş maçlarını izlememe kararı aldım çünki artık stresten sivilcelerim azmaya başladı en sonunda sinirden kanser olucam.

lig bitti. şampiyon gs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@feridun_duzagac
    Biz çekildik yarıştan. Buyrun ..hak eden kazansın

Hakkaten hak eden kazansın. Hak etmeyen de hak ettiği yeri bulsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bugün Ersan'ı çok beğendim. Golünü attı, defansı hep topladı. 90.dakikada bile top kesti. Yeri geldi takımı hücuma kaldırdı. Çok iyi bir oyuncu. En iyi yerli stoperlerden biri kesinlikle. Ama Samet Aybaba bunu göremeyecek kadar futbol özürlüsü bir kişi. Gol yiyene kadar oyuna forvet alıp 2.yi atmak aklına gelmedi 90+2'de oyuna girmeye çalışan Sinan'ı görünce içim acıdı. Ne taktiksel bilgi var bu Samet Aybaba'da ne de futbolcuları anlama psikolojisi. Öyle gereksiz bir teknik direktör ki. Takımı mahvediyor her seferinde.

Antep'te golü atan oyuncuyu baya beğendim. İyi top tutuyor, alıyor, veriyor. Daha çok ilk 11 çıkmalı bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Samet Aybaba'nın kaderini Fb maçı belirler.
    Samet Aybaba hiçbir koşulda sezon sonu kalamayacak. Bu yılki havadan dolayı şuan iyi işler yapıyormuş gibi gözüküyor sadece. Beşiktaş sezon sonu yabancı bir teknik adam getirecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir takım çalışmasının karşılığını bu kadar mı alamaz vallahi ne diyeceğimizi şaşırdık yazık... evet şampiyon Gs oldu.

McGregor bizim Zapata gibi cikti bir tane kurtardigi mac yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyle çok net goller kaçmış. O kadar kaçan gole + 10 kişi takıma puan kaybetmek çok kötü olmuş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Ya Beşiktaş'ın başına Beşiktaşlı dandik hoca istemiyorum ,işi bilen Fenerli ,GSli istiyorum.Lanet olsun.En güzel örenek Ergin Ataman'la geçen sene kazınılan basketti kupalar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ya Beşiktaş'ın başına Beşiktaşlı dandik hoca istemiyorum ,işi bilen Fenerli ,GSli istiyorum.Lanet olsun.En güzel örenek Ergin Ataman'la geçen sene kazınılan basketti kupalar.
    Ne alakası var?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Samet ve Carvalhal Beşiktaşın başına gelen en iyi insanlardan ama Briegel dahil gördüğüm en kötü hocalar.
    eto'o bitmiş.

Samet'te Ne Vizyon Var Ne Taktik. Adam Gibi Bir Yabancı Hoca Getiremediler. Bir şey Bildiği Yok Bu ..........

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş bu genç kadrosunu kadrosunu korursa daha iyi yerlere gelecektir.Bu yıl bu sıkıntıya rağmen çok iyi konumdalar,çok yetenekli oyuncuları var.Tabi oyuncular çok vurdum duymaz davrandılar bütün gol pozisyonlarında.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

fark 7 oldu beşiktaş adına kötü bir gece.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Ne alakası var?
    NASIL NE İLGİSİ VAR?ERGİN ATAMAN GALATASARY'LI AMA BJK'YE TARİHİ BAŞARILAR YAŞATTI.ÇOK BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADIM. FUTBOLDA DA BÖYLE OLSUN. BAŞARI GELSİN.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizim isimize yaradi antepin golunu atan adam 3 haftadir atiyor galiba iki takimada basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Samet Aybaba hiçbir koşulda sezon sonu kalamayacak. Bu yılki havadan dolayı şuan iyi işler yapıyormuş gibi gözüküyor sadece. Beşiktaş sezon sonu yabancı bir teknik adam getirecektir.
    Katılıyorum. Fb kazanırsa sezon sonu gelmeden de gidebilir sanki. Sonuçta hedeften tamamen sapılmış olur o durumda.

Antalya da berabere kalmış, bizi şampiyon ilan edenler var hem Fb'yi unutuyorlar hem de daha çok erken.

Nesil
    2006

Samet Hoca'nın tek yaptığı maçları zevkli kılmak durmadan gol olsun ki takım bir şeyler çabalıyor gibi gözüksün hedefi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    NASIL NE İLGİSİ VAR?ERGİN ATAMAN GALATASARY'LI AMA BJK'YE TARİHİ BAŞARILAR YAŞATTI.ÇOK BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADIM. FUTBOLDA DA BÖYLE OLSUN. BAŞARI GELSİN.
    Sen çok dolmuşsun dostum. Çık bi hava al...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçın Samet Aybaba ile ne alakası var ben anlamadım? Hadi tamam ben de sevmiyorum ama ne alakası var yani? Ezber konuşmayın arkadaş ya. Oyuncuların beceriksizliği + o kaledeki adamın (güya kalecinin) yüreksizliği bu maçın kaybedilmesine neden oldu.
    FM Gazetesi

Aynen çıkıcam şimdi yazarsam rahatlarım dedim daha çok sinirlendim. ama eninde sonunda gidecek o samet Aybaba.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Katılıyorum. Fb kazanırsa sezon sonu gelmeden de gidebilir sanki. Sonuçta hedeften tamamen sapılmış olur o durumda.

Antalya da berabere kalmış, bizi şampiyon ilan edenler var hem Fb'yi unutuyorlar hem de daha çok erken.
    Beni bilirsin siz bu sene ipi göğüslersiniz yani 33. haftaya kalmadan lig bitebilir. Fenerbahçe'nin sağı solu belli değil. Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Antalya veya Bursa 3 olur. Bursa'nın müthiş bir ivme kazanacağını düşünüyorum.

Sizin kadronuz gerçekten çok kaliteli zaten öyle bir şey ki Avrupa maçları için ligi boşlamazsanız kesin şampiyonsunuz.

Neyse Beşiktaş'a dönelim Samet hoca sezon sonuna kadar kalır. Bu saatte kimseyi bulamazlar. Sadece araştırma yaparlar. Fenerbahçe eğer kazanırsa Beşiktaş ligi boşlayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

An itibari ile Cenk geçer kaleye. Umarım kendini kanıtlar ve devamlı oynar. Haram zıkkım olsun aldığı para o adama.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu maçın Samet Aybaba ile ne alakası var ben anlamadım? Hadi tamam ben de sevmiyorum ama ne alakası var yani? Ezber konuşmayın arkadaş ya. Oyuncuların beceriksizliği + o kaledeki adamın (güya kalecinin) yüreksizliği bu maçın kaybedilmesine neden oldu.
    Bana Beşiktaş'ın taktiğini doğru düzgün bir şekilde açıkla dostum hak vereceğim. Yüzlerce maç seyretmişimdir ama daha bu kadar taktiksel açıdan düzensiz bir takım görmedim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Samet Aybaba gidebilir diyenlerden biri olarak cevap vereyim her ne kadar ezbere konuşmasam da. Bana göre Muhammed değişikliği yanlıştı, Niang pek iyi olmasa da bir tehdittir. Bu değişiklik ile Antep zaten riskleri almak durumdaydı ve daha da iştahlı hale geldi.

Evet Beşiktaş iyiydi bugün, mücadele üst düzeydi de, yedek kulübesi yetersizdi bunlar Samet Aybaba'nın suçu değil, ancak burası Türkiye, burada asıl olan sonuçlardır, derbi maçı içerde puansız bitirilirse şampiyonluktan kopma noktasına gelir Bjk, bu durumda yol ayrımı ortaya çıkar bence.
    Quote Originally Posted by Universal View Post
    Beni bilirsin siz bu sene ipi göğüslersiniz yani 33. haftaya kalmadan lig bitebilir. Fenerbahçe'nin sağı solu belli değil. Galatasaray 1 Fenerbahçe 2 Antalya veya Bursa 3 olur. Bursa'nın müthiş bir ivme kazanacağını düşünüyorum.

Sizin kadronuz gerçekten çok kaliteli zaten öyle bir şey ki Avrupa maçları için ligi boşlamazsanız kesin şampiyonsunuz.

Neyse Beşiktaş'a dönelim Samet hoca sezon sonuna kadar kalır. Bu saatte kimseyi bulamazlar. Sadece araştırma yaparlar. Fenerbahçe eğer kazanırsa Beşiktaş ligi boşlayabilir.
    Bitebilir tabii ki, kadro, puan avantajı, fikstür ve hava itibariyle zaten favori konumdayız ama futbol bu. Bu maçta en güzel örneği çok net 3-0, 4-0 bitecek maç 1-1 bitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rakip 10 kişi, takım ısrarla havadan oynuyor. Samet Aybaba maçın başından beri zerre katkı vermedi takıma. Veli, Holosko 70. dakikadan sonra yorgunluktan düştüler müdahale etmedi. Olcay tüm maç hayalet gibi gezindi ama Messi'den iyi olduğu için müdahale etmedi. Hele Niang'ı çıkarması tam saçmalık bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş pozisyon buldu mu? Normalde diğer takımların atacağı 6-7 tane net pozisyon buldu mu? Yedek kulübesinde oyuncu değiştirecek alternatifi olmayan bir teknik direktör için beklentiniz nedir?

Hadi bunları geçtim, belki Niang çıkmak istediğini belirtti. Adam kimi soksun oyuna? Biraz insaf edin. Bu maç 4-0 hatta 5-0 lık maçtı. Olcay 2 tane kaçırdı NET, Niang 2 tane kaçırdı NET, diğerlerini saymıyorum. Eğer bu pozisyonlar oluyorsa daha suçu adamda aramayın. Kötü maçın 3 puanını alacaktık ki sadece 1 adam çıktı sahneye ve maçı verdi. Güntekin Onay'ında dediği gibi, paf takımdan bir kaleci gelse bundan daha kötü oynayamazdı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca şunu da diyeyim, eğer onlar kaçmış olmasa şimdi havalardaydı teknik direktörü eleştirenler. Bu maç 2-0 ya da 3-0 bitse aynı şeyleri konuşacak mıydınız? Kim bunu açıkça söyleyecek kadar yürekli aranızda?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla ben sezon başından beri konuşuyorum ve hala soruma cevap alamadım dostum.

McGregor'a bugüne kadar sabreden Samet bu arada.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Valla ben sezon başından beri konuşuyorum ve hala soruma cevap alamadım dostum.

McGregor'a bugüne kadar sabreden Samet bu arada.
    Eleştireceksek bu yüzden eleştirelim. O bakımdan hak veriyorum.
    FM Gazetesi

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri