Real Madrid kalecisinin zaman geçirmesi, ağır hareket etmesi gereksiz. Total de zaten 4-0 öndesin. Ama küfür üzerine küfür ediyorum Lopez e.
Real Madrid kalecisinin zaman geçirmesi, ağır hareket etmesi gereksiz. Total de zaten 4-0 öndesin. Ama küfür üzerine küfür ediyorum Lopez e.
maç başında gs sürekli pres yerine sadece dönen toplara şok pres yapsaydı bu prese orta sahadan yardım gelmeli tabi (o da pek gelmedi) real golden önceki baskıyı bu kadar çabuk kıramazdı neyse artık yüz karası bir skor çıkmasın bari 2. yarı
Bu arada golde sanki Ronaldo ofsayt gibi.
Şeref golümüz geldi. Eboue.
Müthiş astı helal eboue
Eboue müthiş vurdu be.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Şu Umut yerine Elmander girse daha iyi olacak gibi geliyor bana.
Ne yaptın Sneijder!?!
yakışmadı sneijdere
Ulan ne gol kaçtı be Sneijder.Topu çekse defans yatıcaktı.Neyse iyi baskı kurduk ikinci yarı.Helal olsun 2 maçtır topla oynamada Madrid'in üstündeyiz.
Sneijder niye sol ayağıyla vurdu meraklar içerisindeyim.
Drogba'yı kılıçtan geçirdiler.
Şu Amrabat'ın toplu oyunda hiçbir olumlu hareketi olmuyor. Top kaybı rekortmeni adam. Dikine gidiyormuş, gidiyor da topu bırakıp geliyor hep.
Drogba'nın ayağı kırılacak bir günde ne zaman olacak merak ediyorum.Penaltı değilmiydi Pepe'nin yaptığı ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijderrrrrr sabriden müthiş assit.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Sneijder attı sonunda. Alın topu gelin, daha 20 dakika var.
goll beee sabri asist![]()
Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
drogbaaaaaa tur gelecek haydi beylerrr
Yalnız Fatih hocaya o kadar dedik burda Sabri ve Amrabatla başlansın diye belki 3-0 şansımız olabilirdi...Ama sağlık olsun öndeyiz ya o bile yeter helal olsun size.
Edit : Oha 3-1 olmuş vay anasını helal be size![]()
3 oldu lan! Hadi be oğlum.
Bu arada Amrabat yine benim ağzımı açmamı bekledi.
kahin tutturuyormu ??
Lan hadi lan bastırın.Müthiş baskı var ikinci yarı.Sahaya gömdük Madrid'i resmen.Aslan parçaları ya.Neyse böyle bitsin buda yeter![]()
Yediğimiz golde ofsayt şüphesi var bana göre ah ah ilk maçta kaçan goller olabilirdi galatasaray! hala olabilir haydii
Allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ah Fatih Terim Amrabatı Oynatıcaktın Bee![]()
Şu deplasman golü kuralını kim çıkardıysa sağlam küfür yiyor benden yalnız.
Oldu olasi bu Pepe'yi sevmiyorum, bugun iyice nefretim artti
Elmander olmadı yalnız. Sağ kanat Eboue-Sabri iken takım akıyordu da şimdi içeri çok gömüldük.
Arbeloa kırmızı kart.
10 dk önce felan görseydi çok güzel olurdu