Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 143 sonuç

Konu: Deus'un Çocukları

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Eskisehirspor küme düşmüş Alperi hemen kap bence
    Eskişehirspor düştü, Gaziantepspor düştü, Elazğıspor düştü ama oyuncularına öyle uçuk fiyatlar biçiyorlar ki çocukcağızlar isyanda Alper, Cenk, Muhammet, Serdar,... hepsi satılık listesinde. Yalnız kalkıp da 8-10 milyon € veremem hiçbirine kusura bakmasınlar. Alper'i bir şekilde alıcam da istenen değer düşsün diye bekliyorum. Oyuncu da can atıyor Beşiktaş'a gelmeye

Sezona Süper Kupa ile süper bir başlangıç yaptık diyebilirim Türkiye Kupası'nı kazanan Orduspor'u maçın tamamına hükmederek 2-0 yendik ve sezonu kupayla açtık.

Çok boş bıraktım kariyeri, özür dileyerek kariyere devam ediyorum arkadaşlar. Isınma turlarıyla başlayalım.

Hazırlık döneminden memnunum, Gökhan Süzen hariç kaybımız olmadı, Gökhan da 2 hafta içinde iyileşip aramıza katılacaktır. Transfer konusunda son günler sakin geçecek gibi. Alper'i çok istiyorum ancak Eskişehirspor takasa yanaşmıyor, indirime gitmiyor. Çok aç gözlüler 7.75 milyon €'da diretiyorlar. Bende inadım, vermiyorum o parayı alma gücüm olmasına rağmen!

Gökhan Süzen ve Mino'yu gerektiğinde orta sahanın ortasında kullanıcam. Eksikliği bu şekilde gidericez inşallah. McGregor'un temsilcisi de canımız sıkmaya başladı... Sözleşme uzatalım diyorum, yanaşmıyor, o zaman oyuncuna takım bul diyorum tık yok... West Ham'dan başka talip yok, onlarda elini cebine atmıyor. Sinirim bozuldu, bedava da olsa göndericem, Cenk ve Sinan'la yola devam edicem.

Lige başlangıcı iyi yapmak isterdik, tutulacak tek ismi tutamadık en çok ona kızıyorum. Kendini vererek, daha istekli oynamalı her Beşiktaş forması giyen oyuncu.

Transferi kapattık demiştim ama sezon uzun, geçen sezon yeterinde çektim dert. Bu sene istemiyorum aynı stresi yaşamayı. Holosko'yu satılığa çıkardım. 1 maç atıp 3-5 maç yatan adam istemiyorum takımımda. Velez'den Allione ve Paderborn'dan Deniz Naki için girişimlerimiz var.

Holosko İngiltere'nin yolunu tuttu. 3.2 milyon €'ya Wolverhampton'a giti. Velez Allione için 4 milyon € istiyor ama 3.5'a bitiririm transferini.

İki tane kule gibi forvet varken neden çift forvet oynamıyorum diye sordum kendime 4-4-2 düzeninde sahaya çıktık son maçta, Arjantinli forvet pivot olarak çok iyi servisler yaptı maç boyunca takım arkadaşlarına. Hem Mustafa'ya gol attırdı, hem kendi attı. İçime sindi şimdilik bu düzen, sanırım böyle devam edicem. Hatta Muhammet Demir'i de transfer edip o bölgedeki alternatifleri çoğaltmak niyetindeyim.

Bir Arjantinli genç daha takımımıza katıldı. Geleceği konusunda çok ümitliyim. Sol bekimiz Mino gibi Arjantin milli takımı adaylarından birisi o da. 3.4 milyon €, Holosko transferinden kazandığımız para yetti. Maaşı daha da düşük olması ekstrası. Artık yok öyle milyon €'lara kontratlar, çok isteyene kapının yeri belli

4-4-2 tutacak gibi Almeida'yı denemedim daha, Stracqualursi hava toplarında çok başarılı, Mustafa Pektemek şutlarını kalecinin üstüne vurmasa daha rahat bitirebilirdik maçı, hazırlanan bir çok pozisyonu boşa harcadı.

Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu bu arada. Sert bir gruba üştük, hedefim öncelikle grupta 3. sırayı alabilmek. Zor ama denicez.

Transfer dönemini geride bıraktık. Son güne kadar bekledim McGregor e Uğur için belki bir mucize olur, talip çıkar diye ama yok... Bedava teklife bile yanaşmadı hiç bir takım. Hangi akla hizmet 30 yaşındaki uzun süredir futbol oynamayan adama 3 yıllık kontrat imzalatmış Beşiktaş anlamadım hala... Verdim tazminatını yolladım. McGregor tazminata da yanaşmadı kaldı başımıza İnat etti, takımda kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Şampiyonlar Ligi oldukça zor geçecek gibi. Fena bir gruba düşmüşüz.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

grupa bak ya o ne öyle infantino yine yapmış yapacağını

Çok önceden beri kariyerinizi takip ediyorum hocam süper.

Bu arada grup çok zor geçmiş olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Allione çok iyi transfer benim keşfettiğim kimsenin bilmediği biri diye biliyordum bak bilen varmış süper hamle yapmışsın senin için Allione'nin ilerki yıllardan bir profilini koyayım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kariyer hikayelerine normalde bakmıyorum, ama bu başlık çok cezbediyor beni Başarılı bir kariyer olur umarım

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

SL de schalkeyi gecersin de digerlerini bilemem. bence 3.luk garanti.

Quote Originally Posted by 16arda16 View Post
    Çok önceden beri kariyerinizi takip ediyorum hocam süper.

Bu arada grup çok zor geçmiş olsun
    Zoru başarırım, imkansız biraz vaktimi alır

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Allione çok iyi transfer benim keşfettiğim kimsenin bilmediği biri diye biliyordum bak bilen varmış süper hamle yapmışsın senin için Allione'nin ilerki yıllardan bir profilini koyayım.
    Ben de bilmiyordum bu kariyere başlayana kadar Sağ olsun gözlemciler (Samuel Pedroso'ydu galiba Güney Amerika'da görev verdiğim) çok iyi iş çıkarıyor, geniş bir oyuncu havuzu yarattılar. Özellikle Arjantin'de müthiş gençler var. Seneye Paredes de gelecek, Arjantin-Türkiye ortaklığı lige ve avrupaya damgasını vuracak!

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kariyer hikayelerine normalde bakmıyorum, ama bu başlık çok cezbediyor beni Başarılı bir kariyer olur umarım
    Teşekkür ederim Deus'un Bebekleri diye düşündüm ilk başlığı (Matt Busby'den esinlenerek, Busby babes.) ama İbrahim'in konusundan özenti gibi olmasın diye ufak düzeltme yaptım. Beğendiysen ne mutlu
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    SL de schalkeyi gecersin de digerlerini bilemem. bence 3.luk garanti.
    Ağzından bal damlıyor 3.lük iyidir, Avrupa Ligi dişimize göre.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

alione çok iyiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence güzel grup Kasım, özellikle büyük takımlara karşı motivasyon daha üst düzeyde olduğu için bunu kullanman takdirinde zorluk derecesi bir nebze aşağı inecektir, İlk 2 bekliyorum : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

transferler güzel.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    alione çok iyiymiş
    İyidir iyi, daha da iyi olacak inşallah.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence güzel grup Kasım, özellikle büyük takımlara karşı motivasyon daha üst düzeyde olduğu için bunu kullanman takdirinde zorluk derecesi bir nebze aşağı inecektir, İlk 2 bekliyorum : )
    Savaşmadan teslim olmak yok!
    [mod=OmerUrundul]6 maç sonunda ilk 2 içinde yer alırsak gruptan çıkarız [/mod]

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    transferler güzel.
    Teşekkürler.

Targetman ve kanatlar çatır çatır işliyor da merkezdeki ikili ve destek forvetin rolünü tam oturtamadım hala. Hani fena oynamıyorlar ama istediğim üretkenliğe ulaşamadık daha. Stracqualursi alev aldı, bezdiriyor rakip savunmaları. Darısı PSG deplasmanına.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçımıza çıkıyoruz. Deplasmanda PSG karşısında puan mücadelesi vericez. İki kuleyi diktim ileriye, stoper olduklarına pişman edicem Lugano ve Thiago Silva'yı

4' : Estigarribia'nın ceza sahasına girmeden son çizgiden açtığı ortaya kafayı vuran Almeida. Top Sirigu'dan dönüyor, ikinci pozisyonda topu kaleye göndermede zorlanmıyor Portekizli forvet! Erken öne geçtik!

10' : ortasahanın sağ tarafından bir serbest vuruş kazandık. opun başında Estigarribia,arka direğe doğru gönderdiği topa yükselen İ.Toraman ve T.Silva... Silva kafa vuruşunu yaptı ancak topu uzaklaştıramadı! Olcay seken topu takip ediyor ve düzgün bir tek vuruşla takımımızı 2-0 öne geçiriyor!

12' : PSG baskısını arttırdı, bütün hatlarıyla yükleniyor, orta sahada Veysel'in kaptırdığı top Menez'de kaldı. Menez 2-3 metre topu sürdükten sonra ceza sahasına Ibrahimovic'e doğru gönderiyor. Hilbert ve Toraman'ın arasında topu kontrol ediyor Ibra, dar açıdan sert ve düzgün bir vuruş yapıyor ve farkı bire indiriyor...

29' : Kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı PSG. Nainggolan'ın vuruşunu McGregor çeliyor, seken topu Menez ve Toraman takip ediyor ve Toraman son hamlesiyle topu kornere gönderiyor.

30' : Korneri kullanan Pepe. Ön direğe gönderdiği topa Menez kafayı vurdu! Arka direğe yönelen topu Estigarribia çizgi üzerinde karşıladı ve uzaklaştırdı.

Kartlar havada uçuşuyor, nasıl çıkıcaz bu maçtan hiç bilmiyorum

42' : Jeremy Menez çok etkili, durdurmakta güçlük çekiyoruz, savunma arkasına koşu yapan Pepe'yi gördü ve şık bir ara pası ile buluşturdu. Pepe'ye 3 oyuncu baskı yapıp topu kazanıyor ancak Menez takip ediyor pozisyonu. Ibra'nın attığı golün hemen hemen aynısını atıp devre arasından önce skora eşitliği getiriyor

48' : Pepe'nin kale alanı önüne kullandığı serbest vuruşta Lucas Moura fırsatçılığını kullanıp kafa vuruşunu yaptı ve 3-2 öne geçirdi takımını. McGregor ayakta uyuyor...

53' : Menez elini kolunu sallaya sallaya yine pozisyon yarattı, savunmanın arasına Pepe'nin koşu yoluna gönderdiği topu rahat bir biçimde sonuçlandırdı Pepe... 4-2.

McGregor'u çıkarana kadar 4.yü de yedi. Çok büyük hata ettim ona forma vermekle...

McGregor çıkıyor Cenk GÖnen giriyor.

61' : Merkezdeki iki oyuncumuzda kart gördü, müdahalelerde yetersiz kalıyorlar, ortasahayı geri almak için iki değişiklik birden yapıyoruz, Veysel ve Necip çıkıyor, Oğuzhan ve Veli oyunda.

63' : Değişiklikler sonrası daha baskılı, daha agresif oynamaya başladık. Sağ kanattan kazandığımız korneri kullanmak için Oğuzhan topun başına geçti. Altıpasa gönderdiği topa kaleci ve savunmadan önce yükselip vuran Almeida takımımızı umutlandıran golü kaydetti! 4-3!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

McGregor yazık etmiş. :/

69' : Veli'nin kazandığı topu hızla ileri oynaması sonucu Stracqualursi rekip ceza sahası önünde topu kontrol etti. Geriden destek veren Oğuzhan'ın önüne bıraktı. Oğuzhan'ın savunma arasına gönderdiği topa hareketlenen Almeida kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Sirigu çok iyi zamanlamayla topun önüne atlayıp şutu engellemeyi başardı.

75' : Estigarribia sol kanatta aldığı topla içeri doğru kat ediyor, ceza sahası ön yayı üzerinden boştaki Olcay'ı görüyor ve havadan pasını gönderiyor. Olcay topu düzeltip Sirigu'nun yanından topu ağlara gönderiyor! 4-4!

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri