Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 4 / 22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Caner,Meireles,Egemen ve Emre kırmızı karta yakın olacak isimler.Galatasaray'da ise özellikle Riera'dan müdahaleye dayalı kırmızı karttan korkuyorum ben. Amrabat sezon boyunca istenileni veremedi. Bu akşam ilk 11'de çıkarsa yeteneğinin yanı sıra maçlarda kullanmadığı ya da sahip olmadığı oyun zekasını kullanması gerekir Galatasaray ilk 20 dakika saldırmak yerine rakibe önde basarak rakibin çıkmasını engelleyerek kapılan topları kullanmalı. 2. yarının ortalarında Fenerbahçe'nin fiziksel olarak yorulması muhtemel çünkü hem sık maç yaptılar hem de kupa maçında 120 dk baya yoruldular. Kavgasız gürültüsüz, bol gollü ve keyif veren bir maç olur inşallah. Kazanan da biz olursak tadından yenmez.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Gösteri iptal olmuş .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Şınayder oynamıyor mu ?
    Gelecek sezona sağlam başlaması için riske edilmeyecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde hain bir bombalı saldırı sonucu meydana gelen patlamada yaklaşık 46 vatandaşımız hayatını kaybederken, 100'ün üzerinde vatandaşımız ağır yaralanmıştır.

Bu nedenle, Fenerbahçemizin Galatasaray'la oynayacağı Spor-Toto Süper Lig 33. Hafta karşılaşma öncesinde planlanan görsel tribün aktiviteleri, yaşanan bu menfur saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.

Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Tanrı'dan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Doğru bir karar olmuş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ; Bugün Kırmızıları baba ocağından mağlubiyetle uğurlayacağız" dedi.

https://twitter.com/IsfendiyarZ/stat...40521597341696

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tribünden bazı kesimler koreografi olayının iç yüzünün başka olduğuna dair mesajlar atıyorlar. Yönetim bu işe niye karışır anlamıyorum zaten. Neyse seneye gösterir Aziz Yıldırım nasıl yapılırmış koreografi, biz de öğreniriz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kareografiyi zaten aziz in paralı adamları yapacaktı telekoma yaptıramadı, migrosda yapılacaktı. telekom tepkisini koyacağından hatay işin bahanesi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ; Bugün Kırmızıları baba ocağından mağlubiyetle uğurlayacağız" dedi.

https://twitter.com/IsfendiyarZ/stat...40521597341696

silmiş twiti , reklam ve pazarlama asbaşkanı bu arada kendisi , reklamcı bir insanın böyle saçmalıklar yapması yani ne diyeyim bilmiyorum.

@uaburak89

ayrıca gösteriler konusunda ;
    aziz yıldırım güzel bir gösteri yapamayacağını anlayınca , reyhanlı saldırısını planlamış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    silmiş twiti , reklam ve pazarlama asbaşkanı bu arada kendisi , reklamcı bir insanın böyle saçmalıklar yapması yani ne diyeyim bilmiyorum.

@uaburak89

ayrıca gösteriler konusunda ;
    aziz yıldırım güzel bir gösteri yapamayacağını anlayınca , reyhanlı saldırısını planlamış.
    olayda burda aziz yıldırım niye yapıyo koreografi taraftarın işidir

Yahu nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ?

Aziz Yıldırım mı söyledi size ?

Sırf başkana sallamak için şekilden şekile giriyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirim soyledi erdem kareografi nasil yapilcak herkese gostericem dedi kimsenin kimseye salladigi yok ki ayrica kareografi taraftarin isidir yonetim buna karar veremez açiklama yapmalari bile yanlisti bu tribun kulturune saygisizlik.

http://www.izlesene.com/video/aziz-y...ecegiz/6789119

Ben onu değil iptal olma durumunu kastettim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ben onu değil iptal olma durumunu kastettim
    Pollyana düşünceleri hala devam ediyor o yüzden Aziz Yıldırım hala başta ne diyeyim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim 1461 mağlubiyeti sonrası şehit haberleri olduğu için futbol mu konuşacağız derken bişi yok Fenerbahçe kulübü Reyhanlı'da yaşanan ve 100'ü aşkın kişinin öldüğü olaydan dolayı koreografiyi iptal edince aouuuv.
    Last edited by furkan58 : 12.Mayıs.2013 at 17:53 Reason: düzeltme.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fatih Terim 1461 mağlubiyeti sonrası şehit haberleri olduğu için futbol mu konuşacağız derken bişi yok Fenerbahçe kulübü Reyhan'da yaşanan ve 100'ü aşkın kişinin öldüğü olaydan dolayı koreografiyi iptal edince aouuuv.
    Cuk diye bir ses duydum sanki.

Bu arada Reyhan değil Reyhanlı kardeşim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Cuk diye bir ses duydum sanki.

Bu arada Reyhan değil Reyhanlı kardeşim.
    Hemen düzelltim sağolasın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Algilamalarda sorun var diye dusunuyorum iptal edilebilir kareografi lafim yok ama buna yonetim karisamaz tribun kulturune aykiridir bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Algilamalarda sorun var diye dusunuyorum iptal edilebilir kareografi lafim yok ama buna yonetim karisamaz tribun kulturune aykiridir bu.
    yönetim karışır , yardım eder , yönetim izin vermezse açamayacağın pankartlar olur , nerden sallayacağınızı şaşırdınız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    yönetim karışır , yardım eder , yönetim izin vermezse açamayacağın pankartlar olur , nerden sallayacağınızı şaşırdınız.
    Yönetim ve kareografi ilk defa görüyorum. Kareografi yönetime ve takıma bir sürpriz olur yönetim zaten kareografiy yapıyorsa o tribün bitmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sampiyonlugu kaybetmis bir takimin acisi olur ve rakibe saygi diye birsey vardir. Anlamadan koca bir paragraf yazmissiniz ama Aykut Kocaman in bahsettigi seyle alakasi olmayan bir yazi olmus.
    Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yönetim ve kareografi ilk defa görüyorum. Kareografi yönetime ve takıma bir sürpriz olur yönetim zaten kareografiy yapıyorsa o tribün bitmiştir.
    yönetim ve taraftar koordineli çalışır bu gibi işlerde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.
    ŞL finalini dünya kupası finalini kazanan takım teknik direktörü istediği için verilmiyor zaten sonuçta tarafsız sahada oynanan organizasyon onlar. Tabi bu açıklama da saha dışı olayların da etkisi var. Sonuç olarak olay şikeyle alakalı değil benim kastetmek istediğim oydu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sürpriz mi olur O kareografiler acılmadan kac kere indirip kaldırılıyor hata var mı diye.Yönetimden isimler görüyor ceza verilecek bir durum olur mu diye sürprizmiş.Yönetim kareografi yapıyorsa tribün bitmişmiş.Taraftar mı istiyor gel yönetim bize kareografi yap diye sadece kendileri yapmak istemis.Laf sokmak icin delirdiniz cıldırdınız resmen artık.Ayrıca sadece yönetimin yapacagı kareografi olmayacaktı diger tribünde de taraftar yapacaktı birşeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Elmander'in bence kader maçı eğer bir patlama yaparsa seneye de kalır.

Bakalım nasıl bir maç olacak Fenerbahçe kadrosu bi açıklansa direk gol atar tahmini söyleyeceğim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hasan Ali'nin golü hayırlı olsun şimdiden

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadikoyde 3 forvet helal olsun imparator yenilceksek cesurca yenilelim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Hamit, Selçuk, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz

Ben mi yanlış sayıyorum 7 yabancı mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dany yerine Gökhan var

Elmander ve Gökhan. Bilemedimki. Iyi mi kötu mu? Kadiköy'e 3 forvetle cikmak buyuk risk sanki.

Sayfa 4 / 22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri