Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Neredeyse benim Finnem ile kıyaslanacak düzeye gelmiş Mario ve herşeyden öte tebrikler aldığın kupa için. Al Cl farketmez kupa kupadır (:

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Mario Gomez ailecek takip ediyoruz abi
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gomez diyorum ve susuyorum adamın içine messi+ronaldo+falcao kaçmış 71 puan da almanya standartlarında gayet iyi zaten 3.ye de fark atmışsın gomez seneye durursa bu puanla rahatça şampiyonluğa oynarsın
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Neredeyse benim Finnem ile kıyaslanacak düzeye gelmiş Mario ve herşeyden öte tebrikler aldığın kupa için. Al Cl farketmez kupa kupadır (:
    İyi güzel de yönetim 15 Milyon € bütçe vermiş ben napayım bu bütçeyle sowu da futbol direktörü tam değerine sattı zaten ondan gelen peşin para 3 milyon toplam 17.5 transfer bütçem var hiç kimseyi alamıyorum. Hulka Falcaoya 80 milyon € istyiyolar napayım şimdi :/ Teşekkürler hepinize

Default Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Evet arkadaşlar artık 2. sezona geçiyoruz bir tane transfer yaptım 19 yaşında ama geliştiğinde en iyi orta saha olacak eminim Şimdilik bunlar hala çalışıyorum transfer için.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nuri ne olcak bir de bırak yıldız transferinini yıldız istesek bayerni severdik hem hulka gerek de yok reus grosskeutzs kuba gayet iyi kanat oyuncuları

nuri ne olcak bir de bırak yıldız transferinini yıldız istesek bayerni severdik hem hulka gerek de yok reus grosskeutzs kuba gayet iyi kanat oyuncuları
    Genç oyuncu 2 tane aldım gayet güzel transferler Bu sene daha baskılı oynayan bi dortmund oluşturmaya çalışıyorum. Forvete de çok iyi birini aldım kaleye beleşe birini getirdim. Seneye 2-3 milyona tarım Gel faceye anlatayı hepsini

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK VE TRANSFER DÖNEMİ

Arkadaşlar bu sezon öncelikle hedeflerime yenilerini ekledim. UEFA kupasını aldıktan sonra Man.City ile Avrupa Süper Kupası maçını yapıcaz zaten. Eğer City'i yener ve kupayı alırsam bundan sonraki hedefim Dortmund'u Avrupanın En İyi 5 Takımı İçerisine Sokmak. Yani Barcelona , Real Madrid , Manchester United, Bayern Münih'in bulundugu yerlere gelmek. Şu an bulundugumuz yer 18.Sıra
    TRANSFERLER
    Bu sezon yönetim tarafından verilen Transfer Bütçesi yaklaşık. 15 Milyon €
    Ben de bunu yetersiz buldum ve kendime büyük bir bütçe oluşturmak için adım attım.

Hummels ve Blaszczykowski elden çıkardım. Blaszczykowski yi satma nedenim İçe Kat Eden olarak oynayamıyo ve gol yollarında biraz eksik kalıyo olmam. Sow'u da Futbol Direktörü yüznden yanlışlıkla 14 Milyon € ya sattım .İkisini de 30 Mlyon € Toplam 74 Milyon € ya sattım. Ve elimde güzel bir para vardı. Transfer olarak Kaleci, Stoper, Ortasaha, Sağ Kanat ve Forvet almam gerekti. İlk önce elimde iç alternatif forvet olmadıgından Forvet arayışına yöneldim ve Falcao ile görüştük. Kulübüyle anlaşamadık ve bu transfer yattı Az önce de baktım 60 Milyon € ya transfer listesine koymuşlar sinir oldum. Ben 70 vermiştim. Neyse. Forvette kendime Giuseppe Rossi adlı oyuncuyu buldum. Yaşı ve profili beni cezbetti. Daha sonra bir regen keşfettim ve bayagı yetenekli. Yaklaşık 9 Milyon € da ona verdim. Şimdi Hummels in boşlugunu dolduracak bi stopper bulmak lazımdı. Aklıma Phil Jones geldi. Gerçekten top çalmada ve markajda çok iyi yaşında göre 3-4 sene sonra çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ve yaklaşık 20 Milyon € verdim. Ardında sağ kanada yöneldim. Ve transfer listesinde El Shaarawy'i gördüm. 25 Milyon € vererek bu transferi de bitirdim. Kaleci transferine de fazla para vermek istemedim çünkü Weidenfeller 32 yaşında ve gayet iyi seneye kadar idare eder diye düşündüm ama bedelsiz olarak David Ospina'yı kattım kadroya. Kadromu genişletmek için ise kiralık oyunculara başvurdum. Bu transfer sezonunu noktaladım.Şimdi oyuncuların Profillerini paylaşalım.
    DAVİD OSPİNA

PHİL JONES

GİUSEPPE ROSSİ

STEPHAN EL SHAARAWY

GABRİEL ACOSTA

EDUARDO SALVİO (KİRALIK)

MİCHAEL ESSİEN (KİRALIK)

MAİCON (KİRALIK)

Bi de Nuri Şahin var elimde kiralık olarak o da hiç bi yere gitmedi Biraz işlerim var bugün akşam hazırlık maçlarını yaparım sonra sezona başlarız artık
    Last edited by Chakemate : 08.Temmuz.2013 at 13:12 Reason: Resimler

Nesil
    2012

vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsun ama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsun ama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış
    Jakup çok iyiydi ve formdaydı ama içe kat eden olarak oynattıgım hiçbi maçta işe yaramadı. Ben de onun yerine Shaarawy i aldım Evet iyi oldu kadro bence de

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
    Para lazımdı para Manchester 40 verdi ama peşinat olarak 3 Milyon € verdiğinden kabul etmedim Bence yanlış değil Phil Jones ile oynadım hiç geçit vermiyor adamlara. En sevdiğim defans oyuncularından biridir Phil. Tabi Hummels kadar iyi değil ama şimdilik Rossiye gelince ben de ilk defa bu adamla oynicam bakalım artık profilini yansıtırsa çok iyi

ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim
    Olum Phil Jones çok iyi ya gerçekten bak Hummelsi asla aratmaz Kiralık aldıgım oyuncuların maaşının hepsinin %50sini ben karşılıyorum. Sezon sonu tahmini bilanço 157 Milyon €. Regen çok iyi çok merak etme

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermiler daha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek

Uefa kupası alınmış, transferler de çok iyi. Ligde şampiyonluk istiyorum bu sene

maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermiler daha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek
    Düşün artık yedeklerimden bile kalite akıyo hem maaş konusunda çok rahatım. Zaten pisczek pozisyonunun en iyilerinden.

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Uefa kupası alınmış, transferler de çok iyi. Ligde şampiyonluk istiyorum bu sene
    Biz de istiyoruz ama Münih yine fena başladı lige

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan, sarıları uçurmuşsun Avrupa'da, ilk kupan hayırlı olsun. Bayern 103 golle rekor kırmış, ayıp etmiş inceden, seneye puan farkını daha azlara çekmen dileğiyle. Transferler de başarılı, El Sharaawy adam olacak çocuk, takipte olucaz.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Kaptan, sarıları uçurmuşsun Avrupa'da, ilk kupan hayırlı olsun. Bayern 103 golle rekor kırmış, ayıp etmiş inceden, seneye puan farkını daha azlara çekmen dileğiyle. Transferler de başarılı, El Sharaawy adam olacak çocuk, takipte olucaz.
    City'i de yenersem zaten hedefime ilk sezondan ulaşmış oluyorum Bayern uçuk biraz ama bu sene elimde daha kaliteli oyuncular var. Daha fazla zorlarım zirveyi. El Shaarawy'den çok memnunum rövaşatayla orta açtı Kanatlardan ceza sahası içine giriyor bi anda reusla çok iyiler bakalım bu sezon neler yapıcaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de Arsenal ile görüşüyorum, yeni bir takım yaratma ve yeni heyecan adına sağa düşündüğün isimlerden safkan İtalyan El Shaarawy rövaşatayla orta benim bile düşünemediğim bir fantezi olmuş bakalım

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ben de Arsenal ile görüşüyorum, yeni bir takım yaratma ve yeni heyecan adına sağa düşündüğün isimlerden safkan İtalyan El Shaarawy bakalım
    Arsenal de çok kaliteli takım yaş ortalaması düşük ve kaliteli oyuncular var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Arsenal de çok kaliteli takım yaş ortalaması düşük ve kaliteli oyuncular var
    Aynen kaptan, genç ve kalite kokan ilgi çekici bir kulüp... Birkaç nokta atışı transfere ve sağlam bir taktisyene ihtiyaçları var, hepsi bu

Arkadaşlar hedefime ulaştım. Oyunu da biraz öğrendim. Artık 2.ligten bi takım alıp oynamak istiyorum. Onu burada paylaşmam sanırım. Hepinize iyi oyunlar

VAZGEÇTİM MİLLET KALDIGIM YERDEN DEVAM EDİYORUM

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bayern bende çok formsuz niyeyse 11 haftada 9 puan fark attım ligde dortmundla süper kup ne zaman

Geç de olsa başarılarRossi'nin geçen sezonki istatisklerini koyar mısın?Oyun başında 8-9 ay sakatlığı vardı herhalde.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Geç de olsa başarılarRossi'nin geçen sezonki istatisklerini koyar mısın?Oyun başında 8-9 ay sakatlığı vardı herhalde.
    Unutmazsam koyarım tabi Ama geçen seneki istatistikleri umrumda değil diyebilirim. Zaten gol atması önemli değil ama topu süper sürüyo pas yapıyo zaten cezası sahası içinde topla buluşursa affetmiyo. Kanatlara inip asist yapıyo çok sevdim

AL'i alman guzel olmus, tebrikler. Transferler iyi. Bu sezon da SL'i al .. Bayern de fena ucmus... 103 gol, Gomez 48 gol

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    AL'i alman guzel olmus, tebrikler. Transferler iyi. Bu sezon da SL'i al .. Bayern de fena ucmus... 103 gol, Gomez 48 gol
    ŞL biraz zor ya Ama yarı final hedefliyorum diyebilirim. Gomez de feci atıyo lige hat-trickle basladı

Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim öncelikle, yeni takip etmeye başladım. Transferlerin güzel ama Hummels'in gitmesine üzüldüm, o mevkinin en sağlam adamıdır bence.

Yaptığın transferlerde şöyle değişik bi ayrıntıya dikkat çekeceğim; Rossi, El Shaarawy, Salvio, Maicon ve Essien sakatlanmaya çok müsait adamlar. Kırılgan bi kadro yapısı olmuş, ileride sıkıntı olabilir.

Taktiğini çok fazla incceleyemediğim için bi önerim yok. Transfer için belki bikaç genç oyuncu ismi verebilirim, daha önce deneyip memnun kaldığım.

Sebastian Jung, sağ bek olarak çok başarılı bi arkadaşımız.

Sebastian Rode, orta sahada ileri - geri oynayabilen birisi.

Kevin Volland, genç, çalışkan bir forvet.

Başarılar dilerim, kolay gelsin

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Merhaba, kariyerinde başarılar dilerim öncelikle, yeni takip etmeye başladım. Transferlerin güzel ama Hummels'in gitmesine üzüldüm, o mevkinin en sağlam adamıdır bence.

Yaptığın transferlerde şöyle değişik bi ayrıntıya dikkat çekeceğim; Rossi, El Shaarawy, Salvio, Maicon ve Essien sakatlanmaya çok müsait adamlar. Kırılgan bi kadro yapısı olmuş, ileride sıkıntı olabilir.

Taktiğini çok fazla incceleyemediğim için bi önerim yok. Transfer için belki bikaç genç oyuncu ismi verebilirim, daha önce deneyip memnun kaldığım.

Sebastian Jung, sağ bek olarak çok başarılı bi arkadaşımız.

Sebastian Rode, orta sahada ileri - geri oynayabilen birisi.

Kevin Volland, genç, çalışkan bir forvet.

Başarılar dilerim, kolay gelsin
    Yorumun için teşekkürler Sakatlık sadece forvette sıkıntı çıkarabilir ama orta saham oldukça kalabalık gerek kanatlar gerek merkez olarak. Hummelse de herkes öyle diyo ama iyi paraya gitti Phil Jones 'un performansından da oldukça memnunum şu an için. Hummels'i aratmıyo gerçekten

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ

AVRUPA SÜPER KUPASI MAÇI
    Dortmund-Manchester City

50.saniyede Reus'un arapasına hareketlenen genç yetenk Acosta durumu 1-0 yapıyor.

Ortasahanın biraz gerisinden, havadan atılan ara pasa koşan Rossi kafasıyla topu önüne attı ve kalecinin üzerinden aşırtmayla çok güzel bir gol attı 2-0.

Maçta son dakikalara yaklaşırken Tevez'in pasını alan Dzeko ceza sahası çizgisinden düz bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dortmund'lu oyuncular kupayı böyle kutluyor

ARTIK HEDEF AVRUPADA EN BÜYÜK 5 İÇERİSİNE GİRMEK

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kupa almanya kupası ama olsun m.city yi yenmek müthiş hele bu oyunda

kupa almanya kupası ama olsun m.city yi yenmek müthiş hele bu oyunda
    O değil de hedefime ilk sezonda ulaşınca çok erken oldu ya. Dortmundun Avrupa Süper Kupası olmadıgı için onu bulabildim

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri