Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

13 43.33%
  • Trabzonspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 107 arası toplam 107 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 1. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Mustafa Reşit Akçay'a istenilen kadro kurulamadı diyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tolga Zengin: Olimpiyat Stadı'nda güzel olan tek şey isminin ATATÜRK olması
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rahat bir oyunla guzel bir galibiyet. Tebrikler Besiktasim. Emegi gecen herkese tesekkurler.

Son olarak vi hev haçinsın.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tolga Zengin: Olimpiyat Stadı'nda güzel olan tek şey isminin ATATÜRK olması
    En doğru yorum bu olmuş orada futbol oynanmaz. Mecburen çare Kasımpaşa.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lige hiç beklemediğim kadar rahat bir galibiyetle başladık. Tolga'ya 1-2 duran top ve Batuhan'ın şutu dışında iş düşmedi. Defansif olarak çok iyiydik; ancak 2 gole rağmen ofansta aksadığımızı söyleyebilirim. İş bitirici, nokta bir golcü lazım kesinlikle. Sol bek de alınmalı ayrıca. Defansın en güvenilmez yanı sol bekti. Bu eksikleri hallederiz umarım bir an önce.

Galibiyet ve iyi futbol için teşekkürler Beşiktaş'ım!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa'nın artık daha olgun bir futbol oynaması lazım. Almeida'nın ise artık kulüple ilişkisi kesilmesi ve yerine olgun bir forvet gelmesi lazım. Koca bir ligi Eneramo'ya güvenerek açamayız.

Ömer'i çok merak ediyorum. Umarım patlama yaparda yanıltır bizi. "Ben varım bu takımda!" der.

FM Gazetesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Slaven Bilic maç sonunda tünel başında herkesin elini sıkması çok güzel hareket...
    http://s1.directupload.net/images/130818/sdvnmitg.swf

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 arkadaş evde izledik maçı, Beşiktaş'lı olan dahil o stadda uyuyan adam gibiydik maçın büyük bölümünde. Fazlasıyla sıkıcı bir maçtı. Gökhan Töre'nin oyuna girişi bir hareketlilik kazandırdı maça. Olcay geçte olsa açılınca Beşiktaş'ın fazlasıyla hareketli 2 kanadı işi bitirdi. Genel olarak baktığımda Beşiktaş bana daha organize gözüktü. Yapmak istedikleri, yapmaya çalıştıkları şeyleri gösterdiler ufak ufak. Böyle devam ederlerse oldukça iyi bir takım olurlar. Trabzon içinse söylecek bir şeyim yok, kaotik bir futbol vardı. Zaten Alanzinho'yla Malouda hiç gözükmedi, Henrique bi kaç kez gözüktü. Durum böyleyken Adrian'ın oynatılmamasının hiçbir mantıklı açıklaması yoktu bana göre. Mustafa Hoca'ya karşı olumsuzdum açıkcası, bana çok ve gereksiz konuşuyor gibi geliyordu açıkcası bu fikrimi değiştiremedi henüz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu arada, maçı 9 kişi bitirmesi gereken Trabzonspor, 11 kişi ile tamamladı karşılaşmayı. Bu da enteresandı. Colman direk kırmızı, Alanzinho 2. sarıdan kırmızı görüp atılmalıydı. Bir ara, Beşiktaşlı futbolcular yerden kalkamıyordu sertlikten.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Mustafa hocaya Trabzon değil de Bursa giderdi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macin bizim icin tek guzel yani baskanimizin deplasmana taraftar yasagina protestosuydu.

Colman bitmis, eskiden yumusak oynuyor diye kiziyorduk simdi futbolculugunun tukenmesiyle gereksiz agresif haraketlerle kendini iyice bitiriyor.

Volkan israrini cozemedim ben, Tolunay hocada yapti bunu MRA'da yapiyor. Yapmayin artik ! izlemek istemiyoruz.

Henri hakkinda yazmiyacagim bile.

Besiktasi tebrik etmek lazim, iyi oynadilar ve kazandilar. Sezon sonunda umarim iyi yerde bitirirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malouda ile Colman'ın hareketlerini tekrardan izledim kalabalığın etkisiyle maç anında odaklanamamışım ama ikisinin de yaptıkları nedir allasen?

ne kadar zaman sonra hem defansta, hem hücumda iyi organize olan bir takım gördük ya, bunun üstüne bir şey söylemeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tebrikler Beşiktaşım. Atiba lige damga vurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atiba korku filmi karakteri gibi değilmi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Geçen sezon o kadar çok doğaçlama bir oyun oynuyorduk ki takım geriyi unutuyordu. Bu sezon takım çok sakin, organize ve ayağa pas yaparak oynayacak belli ki . Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlara açıkçası takılmamıştım. Slaven Bilic bizzat hazırlık maçlarında takım organizasyonu üzerinde duracağız diye açıklamada bulunmuştu. Diğer hazırlık maçlarından ayrı olarak Rize maçını ölçü almıştım. Geçen haftaki Rize maçında takım daha derli toplu ve hazır gözükmüştü. Atiba'da tam aradığımız oyuncu. Daha transfer edildiği gün çok iyi bir transfer yaptığımızı yazmıştım. Bazı biraderler Atiba transferine karşı çıkmıştı Atiba ve Veli ikilisi birbirinin açığını kapatabilecek nitelikte oyuncular. Biri ileri çıktığında diğeri geriyi tamamlayacak oyuncular. En önemlisi artık orta sahada rakibe sertliği hissettiriyor takım. Geçen sezon Oğuzhan, Fernandes orta sahası çok yumuşak kalıyordu. Oğuzhan'a nasıl yer açacak Bilic merak ediyorum. Ama mutlaka onunda oynaması gerekli. Sağ içte denemesini bekliyorum. Böylece daha fazla topa sahip olabiliriz. Töre gol attı ama sürekliliği olur mu bilinmez.

Trabzonspor'da bu oyun anlayışıyla pek fazla bir şey yapamaz. Çok kısır bir oyun anlayışı benimsemişler. Alanı daralt, sert oyna, bulursan boşluğu 1-0'a kitle anlayışı takımı ileri götürmez. Hücumda varyasyonlar çok kısıtlı. 0-0'ı oynamaya çalışan bir takım görüntüsündeler. Tabi bu ilk haftalar önümüzdeki haftalarda sistemler tam oturunca göreceğiz. Ayrıca Colman gün geçtikçe daha da rezil bir herife dönüşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Trabzon resmen beraberlige gelmiş gibi oynadı macın basında beraberlik olsun kabul mu deseler kabul edeceklermiş gibiydi bndan dolayı ilk yarı cok zevksz gecti. ben daha rahat alırız macı diyordum gol yemeyiz diye düsünmüstüm zaten ama gol atamayacagız dedim macın icinde. bu takıma kesinlikle forvet sart yada eneramo dönsün onuda bir görelim

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri