Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Sivasspor kazanır

1 5.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 170 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 3.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senelerdir insanların Selçuğa ve Sabriye olan önyargısını bi türlü anlayamıyorum. 2side takımı için herşeyini verebilecek yedek kalsa bile sorun etmeden çalışan oyuncular. Ayrıca Selçuk görev verildiği zaman mücadelesiyle bu takımda bulunmasını gerektiğini her seferinde kanıtlıyor. O yüzden adam gibi adamdır Selçuk ..

Maça gelince Holmen'in Aurelio etkisi yapacağını söylemiştim dün. Hakketende öyle oldu. Umarım bu performansını sürdürür. Ayrıca Meireles yerine 2.yarı Alper girerse hucumda daha etkili bir takım olabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sadece Holmen gibi geliyor ama Meireles geldiğinden beri ilk defa bu kadar istekli oynuyor.
    Evet katılıyorum buna. İlk Arsenal maçındaki vurdumduymaz, tüm topları taca ya da rakibe atan Meireless nerde, bugün her tarafa koşan Holmen'in kayıp ikizi Meireless nerde. Biraz göz boyadığını düşünüyorum ben gerçi. Hep böyle istekli oynasa zaten bu kadar çok sorunumuz olmazdı 2 yıldır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Evet katılıyorum buna. İlk Arsenal maçındaki vurdumduymaz, tüm topları taca ya da rakibe atan Meireless nerde, bugün her tarafa koşan Holmen'in kayıp ikizi Meireless nerde. Biraz göz boyadığını düşünüyorum ben gerçi. Hep böyle istekli oynasa zaten bu kadar çok sorunumuz olmazdı 2 yıldır.
    Meireles gitmek için oynuyordur piyasam olsun diye uzun vadede Alper o formayı kapar daha da vermez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şükür,sonunda pres yapmayı,istekli oynamayı beceriyoruz,derken 4-0 webo

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adamim webo atti =)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Meireles gitmek için oynuyordur piyasam olsun diye uzun vadede Alper o formayı kapar daha da vermez.
    Alper'i çok savruk buluyorum ben. Eskişehirde yaptıklarının yarısını yapamıyor bizde. Gerçi Tuncay da böyleydi onun devamı güzel olmuştu, umarım Alper de ham yeteneklerini geliştirebi... gool

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaldığımız yerden devam.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Gooooooooollll Weboooooooo

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şike muhabbeti ilk patlak verdiğinde o sezona da Fenerbahçe iyi başlamıştı diye hatırlıyorum,bana o zamanı hatırlattı.Bakalım bu oyun sezonun geneline yayılabilecek mi?Holmen'in ciddi bir etkisi oldu takıma.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şike muhabbeti ilk patlak verdiğinde o sezona da Fenerbahçe iyi başlamıştı diye hatırlıyorum,bana o zamanı hatırlattı.Bakalım bu oyun sezonun geneline yayılabilecek mi?Holmen'in ciddi bir etkisi oldu takıma.
    Yayılır çünkü Fenerbahçe'nin önü belli ligden bir ceza gelmeyecek UEFA'da ceza vermeyecek seçim kararıda var. Bundan sonra böyle akar gider.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Teknik direktör Carlos ''Fenerbahçe'yi evinde şaşırtabilmemiz için elimizde her şey var. Bunun için de çalışıyoruz. Hafta sonu Fenerbahçe'yi evinde şaşırtmaya gideceğiz'' dedi
    Bakıyoruz, şuan tüm Fenerbahçe taraftarları skora bayağa şaşkınlar adam dediğini yaptı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Alper'i çok savruk buluyorum ben. Eskişehirde yaptıklarının yarısını yapamıyor bizde. Gerçi Tuncay da böyleydi onun devamı güzel olmuştu, umarım Alper de ham yeteneklerini geliştirebi... gool
    Benden küçük bir oyuncu 22 yaşında, daha çok vakti var Alper'in...

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bakıyoruz, şuan tüm Fenerbahçe taraftarları skora bayağa şaşkınlar adam dediğini yaptı
    Aynen öyle

Attılar 4-1 Chahechouhe attı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Carlos'un dedikleri savcılarımız tarafından yanlış anlaşılır,yarın açarlar soruşturmayı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Volkan yine yedi golünü, bütün takım morallense bu adama etki etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan yıllardır Fenerbahçe'yi ne maçlardan kurtardı Alex ile birlikte. Alex ve Volkan olmasa Fenerbahçe başka yerlerde olurdu diye düşünüyorum. Şimdi bi Mert iyi oynadı diye, Volkan düşüşte diye haksızlık ediliyor bence. Bırakın da adam 5-6 maç da kötü oynasın.
    FM Gazetesi

Emenike müthiş oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

burhani tek ben begeniyorum galiba her defasinda solerim burhan iyi topcu diye bugunde iyi oynuyor adamim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Volkan yıllardır Fenerbahçe'yi ne maçlardan kurtardı Alex ile birlikte. Alex ve Volkan olmasa Fenerbahçe başka yerlerde olurdu diye düşünüyorum. Şimdi bi Mert iyi oynadı diye, Volkan düşüşte diye haksızlık ediliyor bence. Bırakın da adam 5-6 maç da kötü oynasın.
    2. kalecilerin görevi sadece 1. kaleci sakat veya cezalı olunca oynamak olmamalı bence. 1. kaleci kötü oynadığında da oynamaya hakları var. Misal; Volkan formsuz, Mert çok formda

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Malesef siz tuttuklarını görüüyosunuz biz yediklerini görüyoruz. Bence yıllardır Volkan yüzünden çok maç kaybettik, hatta geçen sene şampiyonluğu. Kaybettirdiği maç sayısı kazandırdığından az değildir.

Nesil
    2006

Geçen yıl o hakkını doldurdu Volkan, keşke sözleşmesi hazır bitiyordu atsaydı bir Avrupa takımına imza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız ben Volkan kalede kalsın demedim, haksızlık yapılmasın dedim. Elbette ki Mert arada oynamalı. Hatta bundan sonra formda ise hep o oynamalı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mert'e şuan bu sorumluluğu yüklemek şuan o kadar doğru olmaz. Mert'i kazanacağız diye hem Volkan'ı hem Mert'i kaybederiz. Bu değişimi bu kadar keskin değil de yavaş yavaş yapmak daha mantıklı. Ayrıca Volkan'da öyle bir anda atılacak bir kaleci değil.

Ah be bı de gol atsaydı iyi olurdu Holmen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4-2 cicinho asis yine burhan 2 asist yapti adamim

4-2 yaptılar Cicinho

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Cicinho güzel gol attı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

maç 5-2 biterse Fenerbahçe çok gaza gelir. 4-3 e gelirse maçın moral açısından pek faydası olmaz çünkü 4-0 dan 4-3 e bir geri dönüş olmuş olur. 4-2 ise hem artıları hem de eksileri olan bir galibiyet olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Değişikliklerden sonra keşke biraz 4-4-2 deneseydik.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri