Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

2 10.53%
  • Berabere biter

2 10.53%
  • Fenerbahçe kazanır

15 78.95%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki takımın maç konularını biraz daha dikkatli takip ederseniz daha iyi anlarsınız muhtemelen. Benim çok abartılı bir hata olmadığı sürece herhangi bir maç konusunda sadece işi "hakeme dua edin" demeye getiren mesajlarım olmuyor. Kıssadan hisse bu bir haftalık bir şey de değil, her hafta olan bir şey de değil kendi açımdan konuşursam. Sen nasıl ki hem dün bugün sinir olduysan biz neredeyse her hafta oluyoruz işte..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İki takımın maç konularını biraz daha dikkatli takip ederseniz daha iyi anlarsınız muhtemelen. Benim çok abartılı bir hata olmadığı sürece herhangi bir maç konusunda sadece işi "hakeme dua edin" demeye getiren mesajlarım olmuyor. Kıssadan hisse bu bir haftalık bir şey de değil, her hafta olan bir şey de değil kendi açımdan konuşursam. Sen nasıl ki hem dün bugün sinir olduysan biz neredeyse her hafta oluyoruz işte..
    şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
    Onu yaparken bile fanatikce konusuyorsun.

Bak bakalım maç başlıgına ben ve Burak haricinde sizi iğneleyen başka biri var mı?
    Biz de sizin bizim maç başlıgımızı mahfetmenize karşılık gelip burada sizi eleştirdik yoksa Fb hakemle kazanıyor geyiği yapmıyoruz. Bence 3 büyüklerin hepsine aynı şey yapılıyor Burak'a göreyse de hakemler kötü kasıt yok.

Bu maç başlığı haricinde eski maç başlıklarını hatırlarsan da ben kendi adıma FB başlıklarında hakemle ilgili konuşmam. Kendi başlıgımda bile konuşmam direkt maç analizi yaparım. Okuyanlar biliyor zaten.
    Hakemi de maçın içerisinde bir olgu olarak degerlendiririm.

İnan Fb şampiyon olacak da onu karalamaya çalışmak gibi bir amacım kesinlikle yok. Futbolunu oynasın kazansın şampiyon olsun benim için hiç bir sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın oynattıgı futbolu da begenirim ayrıyetten.

İyi günde süper taraftar olup kötü günde bırakan taraftar profili de bir tek bize ait bir olay değil. Hepimiz aynıyız keşke biraz anlayabilsen şunu.

Sizden isteğim bizim maç başlıklarımıza gelip hakemdi federasyondu atıp tutmayın he yok ben illa atıp tutacagım diyorsanız da saygı duyarım ve o zaman ben de gelirim burada derim ki hadi burada da konuşun. Çünkü 1 hafta sizin başınıza gelen diger hafta bizim başımıza geliyor (ya da tam tersi) geçen sezondan hatırlatırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tamam da davidvilla nickli arkadaşım. Sen diyorsun ki siz bizim başlığa yazdığınız için biz buraya yazıyoruz,fenerbahçelisi de tam tersini düşünüyor. O zaman nasıl çözülecek bu iş? Yoksa benim için problem değil,ayrıca doğrudur fanatiğimdir ama fanatiklik yapmıyorum bu konuda,meramımı anlatmaya çalışıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Tamam o zaman, önümüzdeki hafta itibariyle yeni bir sayfa açalım.
    Bak kimin önce oynayacagını bilmiyorum. Birbirimizin maç başlıklarında hakemdi federasyondu muhabbetine girmeyelim giren olursa da direkt o arkadaş özelinde yorum yapalım diğer maç başlıgında da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

forumun geneline yayılabilse bu hareket kafamız oldukça rahat eder gerçekten ama göreceğiz haftaya birşey değişecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tam Emre iyileşti, Meireles sakatlanıyor, Meireles iyileşiyor Emre sakatlanıyor. Şu ikiliyi tam sağlıklı halleriyle 2 maç kullanamamak ne kadar kötü. Alper ve Salih'in daha fazla süre bulması sevindirici olduğu kadar, Cristian ve Selçuk gibi isimlerin de hakkettikleri yerlere doğru çekilmesi doğru seçimler. Her ne kadar Ersun hocanın bahsettiği gibi muhteşem bir takım, herkesi devirecek bir takım olmasak da şuan istediğimizi alıyoruz, ancak ısrarla savunuyorum denk ve üstü takımlara karşı 3 forveti ileride karman çorman oynatarak bir adım öteye gidemeyiz, mevcut kötü yapılanma yüzünden şuan mecburen öyle bir yapılanma var ancak devre arasında buna kesin bir çözüm bulmaları gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Ersun Yanal beklemediğim bir performans sergiliyor. Takım basan koşan pozisyon yaratan bir oyun oynuyor daha iyi fotbulcularımız olsa eminim daha da iyi bir futbol oynanacak. Hayırlısı olsun diyelim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tam Emre iyileşti, Meireles sakatlanıyor, Meireles iyileşiyor Emre sakatlanıyor. Şu ikiliyi tam sağlıklı halleriyle 2 maç kullanamamak ne kadar kötü. Alper ve Salih'in daha fazla süre bulması sevindirici olduğu kadar, Cristian ve Selçuk gibi isimlerin de hakkettikleri yerlere doğru çekilmesi doğru seçimler. Her ne kadar Ersun hocanın bahsettiği gibi muhteşem bir takım, herkesi devirecek bir takım olmasak da şuan istediğimizi alıyoruz, ancak ısrarla savunuyorum denk ve üstü takımlara karşı 3 forveti ileride karman çorman oynatarak bir adım öteye gidemeyiz, mevcut kötü yapılanma yüzünden şuan mecburen öyle bir yapılanma var ancak devre arasında buna kesin bir çözüm bulmaları gerekecek.
    Meireles bence yan pastan başka hiç bir şey yapmıyor. Aykut Demir'den fazlası yok. Salih'in oynaması hem Salih için hem Fenerbahçe için çok daha hayırlı olacaktır. Alper - Salih - Mehmet Topal orta sahası hem dinamik hem teknik hem dengeli.. Gayet yeterli.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emreyi keşke ocağa kadar atletikoya versek sonra alsak ne iyi olur adamı zımba gibi yapıp gndermişlerdi geçen sene

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Meireles bence yan pastan başka hiç bir şey yapmıyor. Aykut Demir'den fazlası yok. Salih'in oynaması hem Salih için hem Fenerbahçe için çok daha hayırlı olacaktır. Alper - Salih - Mehmet Topal orta sahası hem dinamik hem teknik hem dengeli.. Gayet yeterli.
    Topsuz oyunda muthis oynuyor Meireles. Pozisyon alma ozelligi cok iyi, fark yaratan ozelligi de o zaten. Fubolu goze hos gelmese de takimdaki en kaliteli ortasaha

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Topsuz oyunda muthis oynuyor Meireles. Pozisyon alma ozelligi cok iyi, fark yaratan ozelligi de o zaten. Fubolu goze hos gelmese de takimdaki en kaliteli ortasaha
    +1 Görünmeyen kahraman bana göre Meireles.Salih'in de pozisyon alma özelliğini geliştirmesi lazım.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri