Originally Posted by
davidvilla
@perpetua
Abi futbol bu kadar karışık bir olay değil.
Bu bahsettiğin oyuncular en az yıllık 300bin dolar para alan adamlar ve Galatasaray'da oynuyorlar Eyupsporda değil ki.
Kendileri hazırlanacaklar antrenmanlarda her an 11 oynayabilecek gibi mucadele etmeleri fiziksel olarak gelen en ufak bir şansı degerlendirmek için çaba sarfetmeleri gerekiyor.
Geçen sezon Schalke de 3.forvet konumundaydı Marica hiç maça çıkmamıştı ama adam ekstradan çalışıp kendini hazır tutmuştu. Nitekim Huntelaar ve Pukki sakatlanınca forma şansı bulmuş çatır çatır da gol atmıştı. Yine de bu sezon begenilmedi ve yol verdiler. Ama adam hazırdı.
Emre Çolak , Aydın, Yekta ile özel olarak ilgilenmek mi gerekiyor yani ? Futbol akademisi değil ki burası. Bu adamlar profesyonel çalışıp kendini hazır tutmak ile mukellefler.
Ben de amatorde top oynadım. Yedek kaldıgım zaman kendime sordum neden kaldım diye. Antrenmanlarda daha çok çalıştım tekmeye kafa soktum daha özverili oynadım hoca aldı oyuna ama şansımı değerlendiremedim kötü oynadım. Hoca ne yapsın yani ? Sen çıktıgın maçta öyle bir oynayacaksın ki hoca sana yine şans verecek. Kendini hazır tutmalısın ve oyuna girince fark yaratmalısın o zaman değil Sneijder Messi olsa yine oynarsın.