Çok iyi gidiyorsun, San Marino'lu hocam![]()
Çok iyi gidiyorsun, San Marino'lu hocam![]()
3 stoper oynatırmış , Finne'si patlamış gitmiş havan kime yabancı![]()
OOO MONDİYÖÖÖ JULE PASİBUPLE![]()
![]()
JUAN DİAZ ŞAHANE GİDİYOR...
Devre arasına fazla tahribata uğramadan girebilirsek. Jaliyi kiralamayı düşnüyorum pek verim aldığım söylenemez keşke Colman kalsa Jaliyi sezon başı kiralasaydım neyse.. Sonra Kalabayı free alabilirsem alıp Adrianı kiralamayı ve Şenere uygun bir klüp bulursak satmayı düşünüyorum. Adriandan aslında baya memnunum ancak bu sezon olabildiğince kasamıza para koymak istiyoruz Adrinıda bu yüzden kiralayacam. Kalaba şuan geliyor ancak yüksek maaş istiyor bakalım eğer sıkıntı olmazsa freeye düşünce daha az masrafla alırız diye umuyorum. Şenerin raporunda bi sıkıntı gözükmezken nerdeyse oynadığı her maç sakatlanıp 2-3 hafta uzak kalıyor. Zaten aldığımda muhabirin biri sakatlanmaya meyill demişti ama gariptir raporunda öyle bi sıkıntı yok..Satıp uygun bir yerli sağ bek takviyesi yapabiliriz. Aslında herşeyden öte takıma forvet lazım oldukça kısır kalıyoruz. Emre istikrarsız mental olarak buna uygun değil zaten 1 maç var 3 maç yok. Sassa ve Samed genç gelişme evresindeler. Tek sorumluluk Deniste..Devre arası yönetim güzellik yaparsa çok güzel olucak..Bu arada yanlış kalmadıysa aklımda Ziraat Türkiye Kupasında rakip Tarsus ve şimdiden söylemeliyimki elenecem yoksa özellikle devrenin sonundaki maçlara büyük darbe vuruyor sonrasında ikinci devrenin ilk karşılaşmalarına da engel teşkil ediyor..Hem olası sakatlıklardan da uzak durmuş oluruz. Üstüne üstlük eğer AL'de yolumuza devam edersek ciddi bir ayakbağından kurtulmuş olacağız diye düşünüyorum
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin alıcaktın Pektemek'idevre arası free olarak Cenk'i al bari , ZTK'dan elenmekde mantıklı bu arada Jali'yi kiralarsan unutma ki gittiği yerde çat diye 2-3 ay sakatlanıcak oyunda öyle bir bug var direk sat boşver gelir yüzdesini klubün kasası dolunca yönetimde bu güzel gidişata kayıtsız kalmaz
Evet o bugun farkındayım üstelik Jalinin gücüde yok güçsüz oyuncu (: pektemeke paramız çıkıştı da almadık mı hacı abi ? devre arasında birkaç hamle yapabilirsek pektemek en son baktığımda halen listedeydi ve yedek takımdaydı yine almayı deneriz..Aslında bana hızı ve dribblingi yüksek forvet lazım o zaman avrupada iş yapabiliriz mevcut hücum hattım Avrupa için yetersiz maalesef
Akşam eve gidince bakaym fiyatı uygunsa almayı deneriz.
Aga serveti sırf goygoyuna alacam almaya ama herif 700 bin paund istedi benden nereye alıyom o fiyata. Açgözlülük yapmasa alırım ama yüksek para istiyo çakal ben o parayı imkanı yok veremem veririm ama servete vermem şu aşamada![]()
serveti alırsan forvet olarak oynat juanYeminle Atamayan forvetlerden çok atar yemin ediyorum...
Başarılar.Maçlar fena![]()
Hocam 1 isim daha aklıma geldi bu son![]()
Jay Emmanuel-Thomas - Bristol City
Spoiler: ISTATISTIK
Skor 2-1 devre arasında 3 oyuncuyu değiştirip müdahale ettim risk aldım. Nitekim dk 64 de denis sakatlandı 10 kişi kaldık yılmadık 80den sonra iyice baskı artırıp yüklendik ancak 90+4 de hakem golle sonuçlanan bu pozisyonda ofsayt gerekçesi ile golümüzü vermeyince grupta işler karıştı..Ulan motor bi yandan birde hakemler çıktı töbe ya
İşler ters gidecek ya buyur burdan yak Denis 5 hafta yok sanırım ilk yarıyı kapadı.
Ofyast FB-GS maçındaki gibi olmuş![]()
Spoiler: ISTATISTIK
Stuttgart maçı kötü olmuş.
Ligde lastiği patlattık. Avrupada işleri zora soktuk falan derken devreyi bitirdik oyunu silmeme adına kaydettim ve direk çıktım bazen çok üstüne geliyor insanın hata 1 olur 2 olur arka arkaya adamı zıvanadan çıkarıyor (: Bu yüzden dün akşam güncelleme fazla olmadı.. Bu akşam nasip olursa devre arasını olabildiğince güzel geçirip düzgün bir güncelleme yaparım
Olsun abi ligde iyiyiz.
Varsa taze bi puan durumu iyi gider Juan.
Puan tablosu atabilir misin hocam![]()
Şu ofsayt harbi dediğin gibiymiş hacı bariz ofsayt yok
Avrupa zaten kaşardı Juancım![]()
Gruptan çıktık da defans yapamıyorum şu oyunda acayip sinir oluyorum kontra oyunu yok defansa kapanma skora yatma da yok sadece atak vardiğer türlü denemeler fiyaskoyla sonuçlandı özellikle 2 ve üstü farklı açınca rakip evrim geçiriyor biranda Barcelona oluyor ne iş anlamış değilim
![]()
Hakemin Babaannesi Kaşarmış Juan![]()